vallamorelin bozulmasın ama benimde aynı 2incisinde 3 tane blas koymuşlardı kimyasal oldu bizim işimiz daha zor anlıyacağınnnnn dua edelim
amin canım inşallah,
2 gündür yaşadıklarını okudukça moralim çok bozuldu yanlış anlama sen bozmadın moralimi bunları tabiki anlatacaksın
benim ilk denemem ve şu çukulata kistinden dolayı geçirdiğim operasyonlar yüzünden yumurtlama olayım çok az
olsada kaliteli embriyolar çıkmadı
daha 28 yaşındayım ve bir çok insandan daha az şansım var..
allahım o güzel sonucu yarın bana göster...
Amin canim. Sen ne durumdasin suan?
ben de dinlenme sürecindeyim.testlerim var onları yaptırıyorum.2-3 ay içinde inş 2.sine başlayacam.bakalım ne olacak
Benim moralim 7 yildir bozuk ama tabii daha öncesinden bu illetin yüzünden oldugunu bilmiyorduk ve hala doktorlara soracak olursam kisti sebep olarak göstermiyorlar. O zaman sebepsiz grubuna girmis oluyoruz, sebepsiz olupta bu kadar deneme tutmayinca ister istemez kendime kistimi sebep göstermek zorunda kaldim o zaman kafam daha rahat ama bu benim kendi sahsi görüsüm üstüne alinasin diye yazmadim sirf kendim icin bir teselli 7 senenin yoksa baska bir sebebi yok doktorlara göre ve benimde yasim 28. Hem o kadarda korkma cünkü bana olan sana olacak diye bisey yok ben simdiye kadar o kadar hamile kalan ENDO´lu gördümki galiba en sansizi benim diye düsündügümd oldu
canım bende 20 yaşında ilk açık ameliyatımı oldum bekardım 25 yaşında evlendim ve salak gibide 1.5 yıl ilaç kullanmaya devam ettim hem korunmak maksatlı hemde kist çıkmasın diye ne zaman ki ilacı bıraktım tekrar kist çıktı ve haziranda lap ve histeroskopi oldum ondan önce rahim filmide var arkadasından negatif 2 aşılama
bizim sorunumuz maslesef Endo bu apaçık belli allah sonumuzu hayretsin....
Canim ben senin yerinde olursam igne tedavisine girerim simdi depo igne diye birsey var karninin deri altisina yapiyorlar tam 3 hafta gidiyor. Ben eylül-aralik ayinda sahte menopoza girmistim ve inanilmaz sekilde rahat ve iyiydim ardindan hemen tüp bebek oldu ama tutmadi. Hap tedavisine girdim ve bunun cok yan etkisini gördüm resmen kafayi yiyecektim. Ama yine bünye meselesi bana iyi gelmiyen sana iyi gelebilir. Ama ben igne yönteminden coook memnundum bu igne tüp bebekte kullanilan burun spreyin tipa tipa aynisidir yani alisilmis ilac
arkadaşlar transferi nasıl yapıyorlar anlatın ne olur.....
slm valla benim başka ağrım olduğu için dr kasılmamdan korkup transferide narkoz altında yaptı. idrara sıkışık gidiyosun aslında basit bi işlemmiş.
yani rahim filmi gibi degil umarım.bilmiyorum rahim film mutlaka çekilmişsindir.onun gibi olmasında ....
çok basit bir işlem alltan muayeneden bile ağrısız sadece sıkışık oluyon ya çişi tutman lazım :))) okadar
arkadaşlar transferi nasıl yapıyorlar anlatın ne olur.....
kızlar ben az önce adet oldum buraya kadarmış, birkaç saatlik de olsa Allah bana bu heyecanı yaşattı, hakkımda hayırlısı buymuş demekki hepinize çok teşekkür ederim
beni listeden silebilirsiniz arkadaşlar
kızlar ben az önce adet oldum buraya kadarmış, birkaç saatlik de olsa Allah bana bu heyecanı yaşattı, hakkımda hayırlısı buymuş demekki hepinize çok teşekkür ederim
beni listeden silebilirsiniz arkadaşlar
arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım ilk tüp bebek denemem bügün 6 günüm hiç bir şeyanlamıyorum3 tane tranferim oldu
evet nevin....14 tane ama hasta olmadım telefon açtım doktora bir gün daha bekle olmazsan gel dedi ama niye olmadım anlamadımm..canım çok sıkkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?