2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

Benim moralim 7 yildir bozuk ama tabii daha öncesinden bu illetin yüzünden oldugunu bilmiyorduk ve hala doktorlara soracak olursam kisti sebep olarak göstermiyorlar. O zaman sebepsiz grubuna girmis oluyoruz, sebepsiz olupta bu kadar deneme tutmayinca ister istemez kendime kistimi sebep göstermek zorunda kaldim o zaman kafam daha rahat ama bu benim kendi sahsi görüsüm üstüne alinasin diye yazmadim sirf kendim icin bir teselli 7 senenin yoksa baska bir sebebi yok doktorlara göre ve benimde yasim 28. Hem o kadarda korkma cünkü bana olan sana olacak diye bisey yok ben simdiye kadar o kadar hamile kalan ENDO´lu gördümki galiba en sansizi benim diye düsündügümd oldu

Son düzenleme:

canım bende 20 yaşında ilk açık ameliyatımı oldum bekardım 25 yaşında evlendim ve salak gibide 1.5 yıl ilaç kullanmaya devam ettim hem korunmak maksatlı hemde kist çıkmasın diye ne zaman ki ilacı bıraktım tekrar kist çıktı ve haziranda lap ve histeroskopi oldum ondan önce rahim filmide var arkadasından negatif 2 aşılama
bizim sorunumuz maslesef Endo bu apaçık belli allah sonumuzu hayretsin....

Yasadiklarimiz bire bir ayni canim, sakin kendini bende görüp korkmuyasin sempatiksalakcinni ayni seyleri yasasakta herkesin tecrübesi ve bünyesi farkli. Bende mesela 21 yasinda evlendim ilk 3ay korundum zaten ne oluysa ondan sonra oldu haplar hormonlarimi alt üst etti zaten taa o zaman tahmin etmistim birseylerin dogru gitmedigini. Olsun yine sükür sagligimiz yerine, anlayisli esim var elimizde hersey var illaki insanoglunun hayatinda bir eksik olacak bizimkide bebek. Rabbim bizleride böyle sinamayi uygun görmüs. senağlama

opuyorumnanaktan teşekkürler arkadaşım yardımcı olduğuna emin olabilirsin. Allah hakkımızda hayırsızsada hayra çevirip meleklerimizi( ben cennet kokulum diyorum) kucağımıza almayı nasip etsin inşallah:Saruboceq:

slm valla benim başka ağrım olduğu için dr kasılmamdan korkup transferide narkoz altında yaptı. idrara sıkışık gidiyosun aslında basit bi işlemmiş.

yani rahim filmi gibi degil umarım.bilmiyorum rahim film mutlaka çekilmişsindir.onun gibi olmasında ....

yani rahim filmi gibi degil umarım.bilmiyorum rahim film mutlaka çekilmişsindir.onun gibi olmasında ....

çok basit bir işlem alltan muayeneden bile ağrısız sadece sıkışık oluyon ya çişi tutman lazım :))) okadar

arkadaşlar transferi nasıl yapıyorlar anlatın ne olur.....

Transfer normal alttan muayene gibi oluyor, islem kisiden kisiye degisiyor 2-3 dk süren var 5-10dk sürende var yani bu kisinin rahim tipine, doktorun el becerisine vede mesanenin dolu olup olmadigina bagli. Eger cok korkuyorsan koluna igne yapip rahatlatici verebilirler. Ben her seferinde böyle oluyorum cünkü elimde olmadan kendimi cok kasiyorum buda islemi biraz olsa zorluyor.

kızlar ben az önce adet oldum buraya kadarmış, birkaç saatlik de olsa Allah bana bu heyecanı yaşattı, hakkımda hayırlısı buymuş demekki hepinize çok teşekkür ederim
beni listeden silebilirsiniz arkadaşlar

evet nevin....14 tane ama hasta olmadım telefon açtım doktora bir gün daha bekle olmazsan gel dedi ama niye olmadım anlamadımm..canım çok sıkkın

Ne tuhaf acaba kan testinde yanlislikmi vardi? Neyse artik bundan sonra diyecek bisey yok. Insallah bi dahaki sefere.

arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım ilk tüp bebek denemem bügün 6 günüm hiç bir şeyanlamıyorum3 tane tranferim oldu

arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım ilk tüp bebek denemem bügün 6 günüm hiç bir şeyanlamıyorum3 tane tranferim oldu

inş. hayırlısıyla güzel sonuç alırsın canım
illa belirti oalcak diye bişey yok benimde sadece biraz göğüslerde hassaslık ve dolgunluk vardı...

umutl canım evet 3 tane transfer edildi daha görmedik pazartesi kalp atışlarını görmeye gidecez hayırlısıyla :)

mersaray canım üzme kendini hayırlısı böyle imiş artık bundan sonrası için dua edecez...

evet nevin....14 tane ama hasta olmadım telefon açtım doktora bir gün daha bekle olmazsan gel dedi ama niye olmadım anlamadımm..canım çok sıkkın

sıkma kız canını ondanda gecikebilir ki
e sana doğum kontrol hapı vermedilermiki
neden sıkıyorsun kendini peki drunla görüş canım açıklama iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…