Aleyna nerdesİn canım ben sıkıntıya gİrdİm Şİmdİ bu İlaÇlar bu kadar pahalımı?
cnm 3 kutu gonalf toplamda 1020 , decappeptly 2 kutu oda 280 felan tuttu.. Sen suan ne asamadasın igne lerin hangisii ?
merhaba. bugün kontrolüm vardı. puregonda 9. günüm ve e2 değerim 4600 çıktı. doktorum bugün puregonu vurmamamı söyledi sadece lukrin vurdum. yarın tekrar gideceğim. ultrasonda bakacak. baya bi yumurtam var... en büyüğü 16 mm 14lük te var baya....hatta espri yaptılar bi koli yumurta çıkcak diye.... bakalım pazartesi çatlama iğnemi vurdurabileceğimizi söyledi.... hayırlısı Allahtan diyorum.
merhaba. bugün kontrolüm vardı. puregonda 9. günüm ve e2 değerim 4600 çıktı. doktorum bugün puregonu vurmamamı söyledi sadece lukrin vurdum. yarın tekrar gideceğim. ultrasonda bakacak. baya bi yumurtam var... en büyüğü 16 mm 14lük te var baya....hatta espri yaptılar bi koli yumurta çıkcak diye.... bakalım pazartesi çatlama iğnemi vurdurabileceğimizi söyledi.... hayırlısı Allahtan diyorum.
şimdi şöyle birsey daha var sen ilaçlara tepki veriresen yumurtalar istenilen boyuta gelirlerse sorun olmuyor ama yumurtaya cevap vermezsen tekrar kutu kutu ilaç alıyorsun buda denilen fiyatın üstüne bile çıkabiliyor
YAŞ KAç yaşadın valla olur senin kaçamagın yok ilk denemen mi canım?
sen asılamamı yaptırıyorsun ben tam anlamadım ... ama yumurta geliştirme için ilaç degil igne veriyorlar eger ki tüp bebek yaptırıyordan ilk ilaçlarla yumurtaları baskılıyorlar ondan sonra ignelere baslanarak geliştirme oluyor ignelerle geliştirme oluyor ilaçlarla genelde baskılamak oluyor
sen asılamamı yaptırıyorsun ben tam anlamadım ... ama yumurta geliştirme için ilaç degil igne veriyorlar eger ki tüp bebek yaptırıyordan ilk ilaçlarla yumurtaları baskılıyorlar ondan sonra ignelere baslanarak geliştirme oluyor ignelerle geliştirme oluyor ilaçlarla genelde baskılamak oluyor
canım ben 28 yaşındayım ve ilk denemem...
amin .inşallah cnm
merhaba ankarada hangi klinikte yaptırıyosun canım ?
ama ben iğneden önce bişi kullanmadım
ben daha alttan muayene olcam regl 2 günü o gün yumurtalara bakıp ignelere başlıcam genelde arkadaşlarda öyle yapmışlar...
ben etlik zübeyde hanımda da yaptırıyorum cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?