2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

şimdi şöyle birsey daha var sen ilaçlara tepki veriresen yumurtalar istenilen boyuta gelirlerse sorun olmuyor ama yumurtaya cevap vermezsen tekrar kutu kutu ilaç alıyorsun buda denilen fiyatın üstüne bile çıkabiliyor

merhaba. bugün kontrolüm vardı. puregonda 9. günüm ve e2 değerim 4600 çıktı. doktorum bugün puregonu vurmamamı söyledi sadece lukrin vurdum. yarın tekrar gideceğim. ultrasonda bakacak. baya bi yumurtam var... en büyüğü 16 mm 14lük te var baya....hatta espri yaptılar bi koli yumurta çıkcak diye.... bakalım pazartesi çatlama iğnemi vurdurabileceğimizi söyledi.... hayırlısı Allahtan diyorum.

YAŞ KAç yaşadın valla olur senin kaçamagın yok ilk denemen mi canım?

sen asılamamı yaptırıyorsun ben tam anlamadım ... ama yumurta geliştirme için ilaç degil igne veriyorlar eger ki tüp bebek yaptırıyordan ilk ilaçlarla yumurtaları baskılıyorlar ondan sonra ignelere baslanarak geliştirme oluyor ignelerle geliştirme oluyor ilaçlarla genelde baskılamak oluyor

sorununuz neydi canım sende sorun varmı

şimdi şöyle birsey daha var sen ilaçlara tepki veriresen yumurtalar istenilen boyuta gelirlerse sorun olmuyor ama yumurtaya cevap vermezsen tekrar kutu kutu ilaç alıyorsun buda denilen fiyatın üstüne bile çıkabiliyor

ben 2 ay önce kasıklardan sancılandım hemen kadın dog.gittim bana yumurtalıklar çok güzel büyümüş dedi şaşırdım hatta istersen tüp bebek yaptırabilirsin dedi o zaman tüp düşünmemize 2 ay vardı ben yumurtalardan umutluyum ama dur bakalım...neler olacak

ama ben iğneden önce bişi kullanmadım

ben daha alttan muayene olcam regl 2 günü o gün yumurtalara bakıp ignelere başlıcam genelde arkadaşlarda öyle yapmışlar...

bazı hastalarda vermiyorlar çünkü yumurtalıklarda kist olmasın die baskılama yapmıyorlar banada dogum kontrol hapı vermişlerdi . belara onu kullandım.. suan dogum kontrol hapı bitti decappetlyi kullanıyom adetin 2, gününe kadar

ben ilk önce lukrinle başladım. puregon ve lukrinle devam ettim. önceleri 200 lük puregon aldım sonra 150 düşürdü doktorum... bu gün sadece lukrin aldım. bunlara ek olarak doktorum vtamin ve asprin verdi hergün alıyorum tedaviye başladığım günden beri.sen ne aşamadasın canım....

ben ilk önce lukrinle başladım. puregon ve lukrinle devam ettim. önceleri 200 lük puregon aldım sonra 150 düşürdü doktorum... bu gün sadece lukrin aldım. bunlara ek olarak doktorum vtamin ve asprin verdi hergün alıyorum tedaviye başladığım günden beri.sen ne aşamadasın canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…