işte adetliyken önemli ozaman daha iyi karar veriyorlar ,
ne kullanıyorsun şimdi peki.
demekki bana o zaman karar verecekler inşakllah hayırlısı olur yine görüşürüz unutmayalım birbirimizi haberdar olalım..ben şimdi bilgisayarı eşime devir ediyorum öptüm allaha emenet ol...:gitme:
2400 hastane alack ignelerde suan 1300 tuttuu bakalım. daha çatlama ignesi , transferden sonrada alttan jel verebilirler bunlarda nekadar tutar bilemem cnm bakalım hakkımızda hayırlısı
2400 hastane alack ignelerde suan 1300 tuttuu bakalım. daha çatlama ignesi , transferden sonrada alttan jel verebilirler bunlarda nekadar tutar bilemem cnm bakalım hakkımızda hayırlısı
canım masrafı kullandığın ilaca göre değşiyor... çünkü yumurta gelişimi çok değişken... kimisi iki kutuyla hallediyor kimisine 5 kutu yetmiyor.... benim aldığım kutunun tanesi 495 lira... ama sen en az 2000 gözden çıkarmalısın...
alttan jel neden pardon.
alttan jel cocugun tutunabilmesi için cnm herhalde
RABBİM HERKEZE HAYIRLI EVLATLAR NASİB ETSİN. herkeze iygeceler yarın görüşmek üzere ben daha kimseyle tanısamadım ama......iyiakşamlar....
Amin . Iyi akşamlar görüşmek üzere
senden duydum valla iyi bişeydir inşallah ya bu bilgilerden ayrılmak istemiyor innsan herkez farklı bilgilerden haberdar olmuşşş.
Evet cnm ben cok arastırıyorum buyüzden insan baya bilgileniyor senin geçtigin yollardan geçtim cnm bu sebeple bilgilerimide sizle paylasarak sizde yardımcı olmak isterim... rahim filmi felan cektirdinmi sen
hiç sorma anamı aglattılar valla anastesiz oldum bide ...kafamçokkarıştı
hiç sorma anamı aglattılar valla anastesiz oldum bide ...kafamçokkarıştı
bende anestezisiz oldum çok ağrılıydı şiddetli adet sancısı gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?