turtem_2010@hotmail.com ok oradan görüşelim kızlar... ben rahim filmi çektirmedim kızlar ofis histeroskopiye girdim anestesiz ama rahattı kamerayla baktılar
işte cnm gonalf daha baslamadım adeti bekliyorum basladıgım zaman yumurta takibinede baslanacak ona göre karar verileck msn adresin ne istersen özelden de atabilirsin
ilk denememi cnm çok sevindim bende şubat regl de başlıyorum.allah nasip ederse.
tamam canım sende beni ekle istersen aynı kaderi paylaşmak güzel oldu seninle ozos_35@hotmail.com bende devamlı uygunum ev hanımı olmanın avatajları canımcımmmm
canım benimde şubat da denemem olacak irtibatımızı güçlendirebilirmiyiz
hayırlı olur ınsallah.:Saruboceq:kızlar mrb bende yeni üye oldum.malesefki sizlerle aynı kaderi paylaşıyorum.beni de listeye eklerseniz sevinirim.şubat ayında tedaviye başlıcam inşallah.Allah hepimizin gönlünün muradını versin.
ben kendım vurdum ama cok oanıklıyorum canım yanıyor yanıarkadaşlar igneleri, nasıl ne şekilde vuruyorsunuz saglık ocagına giden varmı igneleri vurdurmak için ben bu konuda biraz tedirginim de..yardımcı olurmusunuz....
çok gençmişsin. bence sansn yuksektır ınsallahbenimde yasım 21 kızlar eşimden dolayı tüp bebek yaptıyorum inşallah ilk ve son olur inşallah Allah hepimize bir cocuk nasip eder
yaa daha hamilelikleri paylşacagız değil miALLAHIM DUY BİZİ RABBİM SEN BÜYÜKSÜN BEBEKLER OLDUMU BİLGİSAYARIN YÜZÜNE BAKMAYIZ VALLA DEGİLMİ KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRR:lepi:
:Saruboceq:iyi akşamlar herkeze geçmiş olsun öncelikle rabbim herkeze hayırlı evlatlar nasib etsin inş.
ohh maşallahmerhaba. bugün kontrolüm vardı. puregonda 9. günüm ve e2 değerim 4600 çıktı. doktorum bugün puregonu vurmamamı söyledi sadece lukrin vurdum. yarın tekrar gideceğim. ultrasonda bakacak. baya bi yumurtam var... en büyüğü 16 mm 14lük te var baya....hatta espri yaptılar bi koli yumurta çıkcak diye.... bakalım pazartesi çatlama iğnemi vurdurabileceğimizi söyledi.... hayırlısı Allahtan diyorum.
inşallah cnm
evet öyle şubatta ama izmirde degil istanbulda olacak benim tedavim
bu benim 3 üncü denemem olacak yaşım 33
böyle kadınların destek olması birbirine ne kadar güzel.inşallah benim içim çok pozitif allah yüzümüzü kara çıkarmasın inşallah...hadi gelsinler artık ben 7 senedir bekliyorum ama daha yeni başladık...6 senedir olur diye bekledik manyaklık belki şimdi tüp bebeklerim olurdu...
brda 2 kere denemem oldu aynı hastanede bide şansımı istanbullarda denemek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?