2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

işte cnm gonalf daha baslamadım adeti bekliyorum basladıgım zaman yumurta takibinede baslanacak ona göre karar verileck msn adresin ne istersen özelden de atabilirsin

işte cnm gonalf daha baslamadım adeti bekliyorum basladıgım zaman yumurta takibinede baslanacak ona göre karar verileck msn adresin ne istersen özelden de atabilirsin

tamam canım sende beni ekle istersen aynı kaderi paylaşmak güzel oldu seninle ozos_35@hotmail.com bende devamlı uygunum ev hanımı olmanın avatajları canımcımmmm

:Saruboceq:
kızlar mrb bende yeni üye oldum.malesefki sizlerle aynı kaderi paylaşıyorum.beni de listeye eklerseniz sevinirim.şubat ayında tedaviye başlıcam inşallah.Allah hepimizin gönlünün muradını versin.
hayırlı olur ınsallah.:Saruboceq:

arkadaşlar igneleri, nasıl ne şekilde vuruyorsunuz saglık ocagına giden varmı igneleri vurdurmak için ben bu konuda biraz tedirginim de..yardımcı olurmusunuz....
ben kendım vurdum ama cok oanıklıyorum canım yanıyor yanı

benimde yasım 21 kızlar eşimden dolayı tüp bebek yaptıyorum inşallah ilk ve son olur inşallah Allah hepimize bir cocuk nasip eder
çok gençmişsin. bence sansn yuksektır ınsallah en kısa zamanda gelır

ALLAHIM DUY BİZİ RABBİM SEN BÜYÜKSÜN BEBEKLER OLDUMU BİLGİSAYARIN YÜZÜNE BAKMAYIZ VALLA DEGİLMİ KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRR:lepi:
yaa daha hamilelikleri paylşacagız değil mi
iyi akşamlar herkeze geçmiş olsun öncelikle rabbim herkeze hayırlı evlatlar nasib etsin inş.
:Saruboceq:

ohh maşallah

okudum nerdeyse butun sayfaları menopur vuran yokmu aranızdabilmiyorumkismile

böyle kadınların destek olması birbirine ne kadar güzel.inşallah benim içim çok pozitif allah yüzümüzü kara çıkarmasın inşallah...hadi gelsinler artık ben 7 senedir bekliyorum ama daha yeni başladık...6 senedir olur diye bekledik manyaklık belki şimdi tüp bebeklerim olurdu...

turtem eşim 2 kiz bebek istiyo şimdiden ikiz arabalar ikiz yataklar bakıyoruz kafayı yedik bu bebekler bizi mahfetti bi olsunlar yicem onları....

kısmetten oteye yol yok umutcum elbet bunda da bir hayır vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…