inşallah cnm en kısa zamnda gelir:Saruboceq:
hayırlı olur ınsallah.:Saruboceq:
ben kendım vurdum ama cok oanıklıyorum canım yanıyor yanı
çok gençmişsin. bence sansn yuksektır ınsallahen kısa zamanda gelır
yaa daha hamilelikleri paylşacagız değil mi
:Saruboceq:
ohh maşallah
okudum nerdeyse butun sayfaları menopur vuran yokmu aranızdabilmiyorumkismile
SLM htulek TÜP BEBEK TEDAVİSİNDESİN HERHALDE HAYIRLI OLUR İNŞALLAH KAÇINCI DENEMEN.ACABA EŞİNDEMİ SENDEMİ PROBLEM..
DAHA BEN YAPAMADIM ONDAN SEN BİAN YOK OLDUN BEN DE EKLERİM SENİ CNMaklinialirimsmileben msnden ekledim seni
evet tüp bebek tedavisi görüyorum. Bizim sorunumuz açıklanamayan infertilite. Yani ne bende nede eşimde herhangi bir sorun yok. Ama buna rağmen bebek olmuyor. Evlendiğimiz ilk sene bekledik daha sonra laporoskopi oldum operasyondan 8 ay sonra tedavisiz gebe kaldım ama 8 haftalıkken düşük yaptım daha sonra doktor doktor dolaştım evliliğimimn 4.senesi 3 aşılma yapıldı. Sonuçlar negatif. Histeroskopi yapıldı. Rahimde perde varmış bunu aldılar. Son olarak doktorumuz tüp bebeğe karar verdi. Tedaviye lucrin ile başladık bu gün itibariyle lucrin iğnesinin 13.günü menegon iğnesinin 2. Günü çarşamba tekrar ultrasona gideceğim merakla sonuçları bekliyorum. Allahtan herşeyin hayırlısı. Bu bizim ilk tüp bebek tedavimiz.
sen kabul et yeterli zaten
sen hangi hastanede yaptırmayı düşünüyorsun ve senin bu kaçıncı denemen olacak
hı evt duymuşlugum var hayırlısı olur inşallah ne zaman başlayacaksın tam olarak senin problem neydi ve yaşın kaç
slm canım ilk denemenmi?hayırlı olsun sorun kimde acaba yaş kaç....
bende de çikolata kisti var ama tüplerim tıkalı degil bu başarı şansını etkilemez demi ben ameliyat olmadım senin ki kaç mm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?