2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

olsaydı söylerdi drun ultrasonda teşhis koluyo sanırım
neden tüplerin kapalı laparoskopi oldunmu
tedavidemisin

hayır laparoskopi olmadım rahim filminde belli oldu. direk tüp bebege geçtik biz.2.denemem olacak inşallah bu sefer olumlu olur.rabbim kimsenin emegini boşa çıkarmasın

ya burada bi kaç kişide aynı şeyi yazmıştı kanallar kapalı ve direkt tüpe geçiyolar neden acaba laparoskopiyle açılma şansı varmı diye denemiyolar??

hastanede bir bayanla konusmustuk onunda tüpleri kapalıydı onada tüp bebek denmişti. laparoskopiylede acılmayacagı için genelde tüp bebek öneriyliyor

benide ekleyin listenize :)) yarın yada çarşamba transfer var sonuç için meraktan çatlıyorum

kızlar iyi pazarlar hepinize
kısa protokolu ayrıntısıyla anlatabilecek olan yok mu , iğne ilac nasıl kullanılıyo , ayrıca bu iğneler beni korkutuyor,sağlık ocağında vurunsak olmaz mı , ne olur cevap verin

kızlar mrb bende şubat ayında tüp bebek tedavisine başlıcam kısmet olursa cok heycanlıyım tüpbebekte şansımız kac kızlar

selam , hayırlı olur inşallah tedavin , ilac vs verdimi , ilk denemen mi senindea.s.

evet canım ilk denemem olcak eşim spermi 17 milton bendede sorunyok doktorlar doğal yolla olur diolar ama ben iki sene sabrettim olmadı tüpbebek deniyecem daha başlamadım inşallah şubatta başlıcam

kızlar mrb bende şubat ayında tüp bebek tedavisine başlıcam kısmet olursa cok heycanlıyım tüpbebekte şansımız kac kızlar

drun söylemiştir nekadar olduğunu ve sorun neydi sizde
en fazla %65-70 tir

kısacık sürüyor adetle başlıyon tedaviye 15 günde felan transfer oluyor
iğneleri kendin yapabilirsin minickler zaten sana öğretecekler
korkulacak bişey değil
hayırlısı olsun güzel sonuçlar alırsınız inş.

regl 2.gunu gel dedi dr , şubat 15 gibi inşallah, şimdilik sadece folbiol kullanıyotum , eşim de proxeed plus kullanıyor ,

hastanede bir bayanla konusmustuk onunda tüpleri kapalıydı onada tüp bebek denmişti. laparoskopiylede acılmayacagı için genelde tüp bebek öneriyliyor

benim bildiğim sadece laparoskopiyle bunu anlayabiliyolar açılıp açılmacağına durumunu vs vs.bazen yapışık bile olmuyolar rahim filminde kasılıncada kapalı görünebiliyormuş...

ben de bi sorun çıkmadı , en son histereskopi de oldum , herşey temiz dedi dr , eşimde sperm azlığı var en son 12 milyon çıktı 3 yıldır evliyiz ama olmadı bebiş , aşılama falan da yapmadık zaman kaybı dedi dr

anladım canım nerede yaptırıyorsun hayırlısı olsun inş. herşey yolunda gider..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…