sorun bende canım:)))...çikolata kistim vardı laporoskopi amelyatı ile alındı....tüplerim tıkalıymışş...sonuç tüp bebek.27 yaşındayım...
slm benimde tüplerimden biri tıkalı ama çikolata kisti olup olmadığını bilmiyorum rahim filminde mi belli oluyo
olsaydı söylerdi drun ultrasonda teşhis koluyo sanırım
neden tüplerin kapalı laparoskopi oldunmu
tedavidemisin
kızlar mrb bende şubat ayında tüp bebek tedavisine başlıcam kısmet olursa cok heycanlıyım tüpbebekte şansımız kac kızlar
selam , hayırlı olur inşallah tedavin , ilac vs verdimi , ilk denemen mi senindea.s.
selam , hayırlı olur inşallah tedavin , ilac vs verdimi , ilk denemen mi senindea.s.
merhabalar asmin06 hayrlı günler olsun herkeze.bişey sorabilirmiyim?
kızlar mrb bende şubat ayında tüp bebek tedavisine başlıcam kısmet olursa cok heycanlıyım tüpbebekte şansımız kac kızlar
kızlar iyi pazarlar hepinize
kısa protokolu ayrıntısıyla anlatabilecek olan yok mu , iğne ilac nasıl kullanılıyo , ayrıca bu iğneler beni korkutuyor,sağlık ocağında vurunsak olmaz mı , ne olur cevap verin
hastanede bir bayanla konusmustuk onunda tüpleri kapalıydı onada tüp bebek denmişti. laparoskopiylede acılmayacagı için genelde tüp bebek öneriyliyor
regl 2.gunu gel dedi dr , şubat 15 gibi inşallah, şimdilik sadece folbiol kullanıyotum , eşim de proxeed plus kullanıyor ,
ben de bi sorun çıkmadı , en son histereskopi de oldum , herşey temiz dedi dr , eşimde sperm azlığı var en son 12 milyon çıktı 3 yıldır evliyiz ama olmadı bebiş , aşılama falan da yapmadık zaman kaybı dedi dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?