2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

RABBIMIN MUCIZESI iste dunyaya gelecegi varsa bir sekilde oluyo RABBIM KACAGINA ALMAYI NASIPETSIN

Hannah hayretle okudum, bu ne baş döndürücü trafik böyle. Allah verince işte nasıl veriyor. ınşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın. Allah tamamına erdirsin, bütün bekleyenlere en hayırlısını nasip etsin.

allahın kudreti işte... yicek lokması varmış derler ya o hesap...

işte ne yapsak ne kadar cırpınsak da boş. kısmette varsa döner bagdattan yemenden,kısmet degılse ne gelır elden

a.s ay cok felsefik oldu galiba

özetle tebrik ederim

mrhbalar aynı olayı bizde yasıyoruz cnm bende pco luyum bende tedavi baslatmak için gittim eşim daha kötü cıktı suan tüp bebegide eşimden dolayı yaptırıyorum benim degerlerim normal cıkıyor suan .Allah hepimize kolaylık versin.

Sevgili arkadaşlar Hannah25 de olan mucizeden bahsediyorum işte. Tamda anlatmak istediğim buydu. Seni canı yürekten kutluyorum Allah sağlıklı sıhhatli doğum yapmana yardım etsin. Bizim için de dua et.

allahın mucizesi işte,çok sevindim adına....
doğru zaman gelince oluyor ve bizlerde her koşulda sabretmeliyiz....
allah 9 ay sonunda sağlıklı bir şekilde kucağına almayı da nasip etsin....

regli tarihim 27 ocak tedaviye başladık yarın ilk ultrason randevum var yumoşlara bakıcaz inş hayırlısı olur.

tüp bebek deneyen arkadaşlar transferden sonra kaç saat klinikte dinlendiniz?

Hepinize çok teşekkür ederim!!!Duygulandırdınız beni! Allah hepinize böyle bi mucize yasatsın! Emeklerinizi boşa çıkartmasın!!!! Hepinize dua edecem!ıyi geceler opuyorumnanaktan

Turtem kardesim, allah yardimcimiz olsun. Olmayacak isler pesinde degiliz cok sukur. ben esimin sperm sayisini ogrendigimde hayatimda ilk kez PCO'lu olduguma sevinmistim, yoksa ne kadar cok vakit kaybedecektik, boyle olunca hemen yakaladik. Hatta tedavinin hangi asamasindasin bilmiyorum ama insallah sen de PCO'nun faydasini goreceksin, onun sayesinde bol ve saglikli yumurtalarin olacak insallah.

esracigim, bana en az 2 saat yat dediler. Bir yarim saat de kullandigim vajinal progestan tabletin etki etmesi icin yattim. Sonra da evimize gittik. Simdiki aklim olsa daha uzun kalir aksama dogru giderdim. Doktor ne olursa ilk 72 saatte oluyor, o yuzden kendini sarsma demisti. Ben dinlemeyip hemen kalktim, o gun eve gidip aksam yemegini hazirladim, ertesi gun evde bilgisayar basinda calistim, ucuncu gun de kalkip ise gittim.

merhaba arkadaşlar,
tedavide olan tüm arkadaşların tedavileri hayırlı olsun...
sonuç bekleyen arkadaşlardn müjdeli haberler duymak istiyorum...
ben bugün 11. lucrini mi kullandım daha adet olmadım...böyle bir durum yaşayan var mı? birde göğüslerim inanılmaz hashaslaştı ilaçtan sanırım dokunamıyorum bile
adetim gelmezse tedavi yarıda mı kesiliyor acaba,bigisi olan varmı?

HANNAH allahım hayretler içerisindeyim.rabbimin mücizesi işte..inanamadım okuduklarıma.ya işte rabbim istedikten sonra her şey ama her şey olur.rabbim tamamını erdirir inş

canım bnm dr.um lucrini kullandığında eğer adetin gecikirse haber ver ddi.çünkü bazı insanlar lucrin kullanırken hamile kaliyormuş ve tüpbebeğe gerek kalmiyormuş..ayyy ister misin bi mücize olmuş olsun.

canım bnm dr.um lucrini kullandığında eğer adetin gecikirse haber ver ddi.çünkü bazı insanlar lucrin kullanırken hamile kaliyormuş ve tüpbebeğe gerek kalmiyormuş..ayyy ister misin bi mücize olmuş olsun.

inşallah öyledir :) ne güselll olur...
bana da doktor 14. iğneyi yaptıktan sonra regl olmazsan mutlaka haber ver,muayene edelim dedi...3 iğnem kaldı bakalım....kist falan yapmasın da ilaçlar

bnm 1. denemem negatif oldu.şimdi 2.si için dinlenme sürecindeyim.testlerim var.bekliyorum.belki nisanda inş

inşallah kimsenin emekleri boşa çıkmaz....ben kimle konuştuysan genelde 2. denemede tutmuş...doktor bünyeyi tanıyınca 2.de daha uygun ilaçlar veriliyor sanırım....belki seninde gerek kalmaz 2.'ye..bekleme sürecinde bir mucize oluverir :) inşallahhhh....

dr da 2 saat yatıp çıkabilirsin diomuş ama benim arkadaşım geçen sene yaptı 6 saat yat dedi bana ik denemesinde tuttu onun hemde tek embriyo transfer şimdi 7 aylk bi kızı var sanırım onu dinlemeliyim.allah hepimize nasip eder inş. :CüvCüv:

merhaba hanımlar.... bugün saat 23.30 da çatlama iğnesini vurduk...
çarşamba günü sabah 11.30 da yumurtalarım toplancak. doktorum 2 koli yumurta çıkarcaz dedi:)))) inşl. herşey yolunda gider.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…