2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

merhabalar bende bu ay tüp yolculuğuna başladım..

adetimin 3 günü vede şuan lucrin+gonal-f lere devam.. perşembe kontrolüm var bakalım gelişmeler nası olcak..

bu benim ilk denenem çok heyecanlıyım.. ne nasıl olacak nasıl gidecek bir sürü soru işareti var kafamda

inşallah hayırlı sonuçlar alırsın canım bende iğnemin 5. günündeyim doktor orgalutran diye bir iğne yazmış 5 tane sizde vurundunuzmu

çok sağol cnm... cenab-ı mevlam hepimizin kelebelerini göbüşümüze kondursun amiinnn..

hayır cnm daha önce o iğneden hiç kullanmadım.. bide bişey sorucam çatlatma iğnesini ne zaman olucaz. aşılamda olduğu gibi mi

inşallah hayırlı sonuçlar alırsın canım bende iğnemin 5. günündeyim doktor orgalutran diye bir iğne yazmış 5 tane sizde vurundunuzmu
canim ilacim prespektus bilgisi soyle
Orgalutran, IVF ve ICSI (intrasitoplazmik sperm enjeksiyonu) tedavileri altındaki hastalarda LH’ın (Luteinizan Hormon) erken yükselmesini engeller. FSH gibi gonadotropin tedavileri sırasında, LH’ın erken yükselmesi ovum üzerinde olumsuz etkiler yaratabilir ve gebelik şansını azaltabilir.Erken LH yükselmesini engellemek için iki çeşit tedavi yöntemi kullanılmaktadır. Gn-RH-agonistleri ve Gn-RH-antagonistleri (Gn-RH : gonadotropin-releasing hormone). Orgalutran bir Gn-RH-antagonisti olup, vücudun bu anlamdaki hormon cevabını engeller. Gn-RH agonistleri ile istenen bu etki 2-3 haftalık bir zaman alırken, Gn-RH antagonistleri ile hemen istenen etki elde edilir. Bu nedenle stimülasyonun son evrelerinde kullanılır. Orgalutran® IVF hastalarının tedavilerini 4 haftadan 2 haftaya düşüren yeni bir ilaçtır. Sonuç olarak, IVF programı içerisindeki Orgalutran kullanan hastalar daha kolay bir yöntemle tedavilerini sürdüreceklerdir. Hastalar daha az sürelerde tedavi altında kalırlar ve IVF tedavisi ile ilgili emosyonel yansımalar o derecede az olur.

ya ben bişey anlamadım bu IVF ICSI FSH ne demek yaaa offf benim iyice kafam karıştımafoldumben

Aleynacığım kısacası bu orgalutran yumurtalarının normal çevrimindeymiş gibi birini öncü seçip ona göre gelişmelerini ve kontrolsüz bir şekilde çatlamalarını engelliyor. Yani kullandığın yumurta geliştirici ilaç etkisini tam olarak gösterebilsin diye LH hormonunu baskılıyor.

Selected kardeş çatlatma iğnesi ovulasyon indüksiyonuna (yumurta geliştirme, hani lucrin dışında bir iğne daha oluyorsun ya) başlandıktan sonra 8-12 gün sonra vuruluyor. Benim yumurtalar baştan yavaş gelişip sonradan açılmıştı o yüzden ben 11. gün çatlatma iğnesi olmuştum.

teşekkür ederim canım sen tüp oldunmu sonuç ne oldu

Aleynacığım 26 ocakta negatif sonucumu aldım. ılk tüp denememdi, şimdi mart ortasında dondurulmuşlarımı transfer ettireceğim. Şimdilik beklemedeyim.

arkadaşlar rapor nekadar sürede çıkar bana bilgi verebilecek biri varmı

benimde ilk denemem arkadaşlar çok heyecanlıyım. perşembe test günüm. zor evreleri atlattım sayılır ama perşembeye kadar beklemek çok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…