2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

merhaba hanımlar.... bugün saat 23.30 da çatlama iğnesini vurduk...
çarşamba günü sabah 11.30 da yumurtalarım toplancak. doktorum 2 koli yumurta çıkarcaz dedi:)))) inşl. herşey yolunda gider.....

maşallahhh..hadi bakalım hayırlısı...inşallah çok kaliteli yumoşlar elde edilir,ve yumoşlar sana tutunur :) 9 ay sonrada kucağına alırsın inşallah.....

arkadaşlar hepinize merhaba
tüm tedavi sürecinde olan, hamile olan yada tedavisi negatifle sonuçlanmış arkadaşlara;inşallah gelecek sene bebişlerinizi konuşuruz demek istiorum..
ben de bu ay tedaviye başlamak istiorum izmirde yaptırıcam 2 hastane ile görüştüm ama karar veremedim..izmirde tedavi gören arkadaşlarım bana yardımcı olursanız çok sevinirim.. benim için en önemlisi güler yüzlü hastane personeli ve tüp bebek başarıları..
bilgilendirirseniz çok mutlu olucam..şimdiden teşekkürler
iyi geceler hepinizee:)

gülbebek slm ben de izmirde oturuyorum bende bu ay nasipse irenbe tüp bebek merkezinde yaptırıcam.çok ilgili güler yüzlü ve kimi tanıdıysam pozitif...benim dr um dilek aslan tek kelime ile harika smryna,kent,ege tüp bebek bunlara ugra araştır paran boşa gitmesin ama sakın irenbeye ugramayı unutma canım...unutmadan ssk anlaşmalı degil haberin olsun hayırlısı olsun kendine iyi bak yine denk gelirsek yazışırız canım HOŞÇAKAL...:sm_cool:

Esra İnşallah buraya güzel pozitif sonuçla dönersin. Allah yardımcın olsun. Sabırsızlıkla bekliyoruz.Bizi habersiz bırakma.:teselli:

Arkadaşlar bana yardımcı olun çünki kafam karıştı. Daha önce aşılama yaptıracağım zaman ki kullandığım iğneler kasıklarımda ağrı yapıyordu ve yumurtaların oluştuğunu hissediyordum ama şimdi bu ilaçların 3 katını kullanıyorum ama bende hiç bir ağrı yook bu normal mi.

arkadaşlar listeye baktımda baya hamile kalan anne adayları varmış ...bu sonucu gördükce ümitlerim arttı bende nasipse şubat ayında başlıcam ocakayında başlayadık ama olmadı inş şubatta ....duaya ihtiyacımız var duada eksik etmeyin ilk denemem olacak bahçeci tüp merkz başlamayı düşünüyorum hayırlısı inş :)

merhaba hanımlar.... bugün saat 23.30 da çatlama iğnesini vurduk...
çarşamba günü sabah 11.30 da yumurtalarım toplancak. doktorum 2 koli yumurta çıkarcaz dedi:)))) inşl. herşey yolunda gider.....
hadı hayırlısı olsun. allah yardımcın olsun arkadaşım

allah yardımcın olsun senınde arkadaşsım biz hepimiz hergun dua ediyoruz sende mujdenı alıcaksın ınsallah

:Saruboceq: allahım kucaklarımızı boş bırakma yarabbim:Saruboceq:

benimde bugun son iğnem
yarın 10 da ultrason kontu var

bakalım ne cıkıcak

bişey sorucam eğer yumurtalar ıyıyse ne zaman catlatma ıgnesı olurum sızce benım ılk denemem dr da hıc konusmyor yaa bakıcaz dıyor sureklıkafamçokkarıştı

canım ortalam fiyat ne tuttu.birde tranferden önce neler yaptın bi,rde sonrasında tabi

Merhaba Canım Transfer öncesi ve sonrası yaptığım özel bişey yoktu sadece dr tavsiyesine göre bol protein ağırlıklı beslendim. Maliyete gelince SGK raporluydum ilaçlar yol masrafı tahliller 5.250.-tl buldu...

QUOTE=esraakkaya7;11364849]arkadaşlar bir saat sonra öğrenicem tüp bebekten aradılar merak etmişlerrrrr[/QUOTE]

inş müjdeli haberlerini alırız Allah yar ve yardımcın olsun:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…