merhaba hanımlar.... bugün saat 23.30 da çatlama iğnesini vurduk...
çarşamba günü sabah 11.30 da yumurtalarım toplancak. doktorum 2 koli yumurta çıkarcaz dedi:)))) inşl. herşey yolunda gider.....
arkadaşlar hepinize merhaba
tüm tedavi sürecinde olan, hamile olan yada tedavisi negatifle sonuçlanmış arkadaşlara;inşallah gelecek sene bebişlerinizi konuşuruz demek istiorum..
ben de bu ay tedaviye başlamak istiorum izmirde yaptırıcam 2 hastane ile görüştüm ama karar veremedim..izmirde tedavi gören arkadaşlarım bana yardımcı olursanız çok sevinirim.. benim için en önemlisi güler yüzlü hastane personeli ve tüp bebek başarıları..
bilgilendirirseniz çok mutlu olucam..şimdiden teşekkürler
iyi geceler hepinizee:)
Esra İnşallah buraya güzel pozitif sonuçla dönersin. Allah yardımcın olsun. Sabırsızlıkla bekliyoruz.Bizi habersiz bırakma.:teselli:
hadı hayırlısı olsun. allah yardımcın olsun arkadaşımmerhaba hanımlar.... bugün saat 23.30 da çatlama iğnesini vurduk...
çarşamba günü sabah 11.30 da yumurtalarım toplancak. doktorum 2 koli yumurta çıkarcaz dedi:)))) inşl. herşey yolunda gider.....
arkadaşlar hepinize merhaba
tüm tedavi sürecinde olan, hamile olan yada tedavisi negatifle sonuçlanmış arkadaşlara;inşallah gelecek sene bebişlerinizi konuşuruz demek istiorum..
ben de bu ay tedaviye başlamak istiorum izmirde yaptırıcam 2 hastane ile görüştüm ama karar veremedim..izmirde tedavi gören arkadaşlarım bana yardımcı olursanız çok sevinirim.. benim için en önemlisi güler yüzlü hastane personeli ve tüp bebek başarıları..
bilgilendirirseniz çok mutlu olucam..şimdiden teşekkürler
iyi geceler hepinizee:)
arkadaşlar listeye baktımda baya hamile kalan anne adayları varmış ...bu sonucu gördükce ümitlerim arttı bende nasipse şubat ayında başlıcam ocakayında başlayadık ama olmadı inş şubatta ....duaya ihtiyacımız var duada eksik etmeyin ilk denemem olacak bahçeci tüp merkz başlamayı düşünüyorum hayırlısı inş :)
bugun yapardan çatlatma iğnesi perşembe toplanır canım
evet öyle canım :)) az kaldı artık
canım ortalam fiyat ne tuttu.birde tranferden önce neler yaptın bi,rde sonrasında tabi
arkadaşlar bir saat sonra öğrenicem tüp bebekten aradılar merak etmişlerrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?