2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

Arkadaşlar başıma geldiği için bilgi vermek istiyorum bu Lucrin iğnesinin içinde 14 tane hazır enjektör bulunuyor. Yalnız Adet olduktan sonra 5 ml düşürülüyor. Bu nedenle kutu içindeki enjektör sayısı yeterli olmuyor. Bazı hastaneler bu iğnenin insülin iğnesiyle de yapılabildiğini söylediler. Böyle bir şey yok. Medikalcilerde de pp adında bir enjektör olduğunu söylüyorlar. Ben bu durumu sormak için hastaneyi aradım o enjektörlerin doğru olmadığını Lucrin enjektörünün farklı olduğunu ve gelin hastanemizde biz size verelim dediler. Ben gidip aldım böyle bir sorunla karşılaşmamak için tedbirinizi önceden alınız. Bütün arkadaşlarıma duyururum.

geçmiş olsun canım benim kızıcaksın ama sorunun nedir

Yok şekerim neden kızayım:) 31 yaşındayım 3 yıllık evliyim. Bende Polikistik over vardı, hep kafamda çocuk konusunda güçlük yaşayacağım korkusu vardı, eşime evlenmeden önce söyledim, evlendikten sonra pek uzatmadık bebek arama işini. 6 ay olmayınca hemen doktora gittim, zaten göründüğüm bir doktorum vardı, olmazsa gel diyordu. Kilo vermekle filan uğraştım biraz, ondan sonra da femara adlı bir ilaçla yumurtalıklarımı uyarma tedavisine başladık. 3 yumurtam gelişti, çatlatma iğnesi olup doğal yolu denedik ama tutmadı. Doktor eşin de bir baktırsın dedi. Ben HSG filmi çektirirken eşim de sperm tahlili yaptırdı. Benim film temiz çıktı ama eşimde 400 bin sperm çıktı, hareket ve morfoloji de çok düşüktü. Ürolog hemen tüp bebek dedi. Biz de apar topar alman hastanesinde tüp bebeğe başladık. Başta biraz yavaş gitti tedavim ama sonradan yumurtalar iyi yetişti ve 14 yumurta toplandı, 11 tanesi işleme alındı, 10 tanesi de bölündü. embriyolarım çok kaliteliydi, doktorum da çok ümitliydi, tam doğumgünümde transfer oldum ve 2 adet 12 hücreli bir adet 10 hücreli üç embriyo yerleştirdiler. Fakat sonuç negatif işte. Doktorum da çok şaşırdı, adamın gözleri doldu resmen. Büyük ihtimalle transferden sonra yeterince dinlenemedim, bir de şiddetli kabız oldum. Kabız olmamak gerekiyormuş, ıkınmak tutunmayı engelliyormuş. Beni uyarmıştı hemşireler ve doktorum ama birşey olmaz sandım. Çok pişmanım şimdi.

Negatifin üzerine adet gördüm, ikinci adetimin 3. gününde dondurulmuşlar için bazı ilaçlar alıp rahmi kalınlaştırmaya başlayacağım. mart ortası gibi dondurulmuş transferim olur. Bakalım 7 dondurulmuştan kaçı sağlıklı çözülecek.

çok üzüldüm canım kısmet işte Allah hayırlısını versin

benim olmadı listeden çıkartabilirsiniz allahım isteyen herkese nasip etsin sonuç bekleyen arkadaşlara pozitif sonucu göstersin inşallah...

merhaba kızlarrr 35 deniz çok geçmiş olsun inş son negatifin olur bundan sonraki denemende evlatlarına kavuşursun....

benim olmadı listeden çıkartabilirsiniz allahım isteyen herkese nasip etsin sonuç bekleyen arkadaşlara pozitif sonucu göstersin inşallah...
canim listeden cikmak yok durmak yok yola devam sayet MEVLAM bize evlat verecekse vakti geldiginde olacak benim 4.denemem birde bende erken menopoz tehlikesi var sende sorun neydi canim

canim listeden cikmak yok durmak yok yola devam sayet MEVLAM bize evlat verecekse vakti geldiginde olacak benim 4.denemem birde bende erken menopoz tehlikesi var sende sorun neydi canim

çukulata kistinden dolayı 2 ameliyat geçirdim sol yumurtalığım da işlev yok genel olarak da yumurta kalitem az ilk denememdi olmadı hazirana kadar dinlenmek istiyorum hayırlısı artık..

çukulata kistinden dolayı 2 ameliyat geçirdim sol yumurtalığım da işlev yok genel olarak da yumurta kalitem az ilk denememdi olmadı hazirana kadar dinlenmek istiyorum hayırlısı artık..
canim RABBIM hazirana kadar INSALLAHHHH kendiliginden hamile kalmayi nasipeder tum kalbimle diliyorummmmm

Kızlar bende dahil olmak üzere bu bebek meselesini kafamıza çok takıyoruz ve ister istemez psikolojimiz alt üst oluyor. Her karanlığın bir aydınlığı vardır. Hayatta şükredeceğimiz o kadar çok şey varki. Üzülmeyin Rabbim nasibinizi hiç beklemediğiniz yerden verecek. ınanıyorum bu gün ağlayanlar yarın gülecek. Umutsuz yaşanmaz salmayın hemen öyle kendinizi bir silkinin ve kendinize gelin. Duaları eksik etmeyin. Daha hızlı ayağa kalkabilmek için. Biz neleri göğüsledik unutmayın. Hep başımız dik alnımız açık çıktık evel Allah. Buna mı yenileceğiz. Bir çizgi ne kadar çok etkiliyor. Herşey yoluna girecek. Belki bu tedaviden bende hamile kalamayacağım ama dünyanın sonu değil. Ben yanınızdayım Hepinize çok dua ediyorum. Allah Hepinize bu onurlu mücadelenizde yardım etsin.

Kızzzlarr! Benimle inanılmaz şeyler oluyor!... eylül ayında 6haftalıkken düşük yaptım kürtaj oldum! Ocağın 3.-de leke görüp doktora koştum,çünkü adetime daha 1 hafta vardı,bukadar verken daha hayatımda adet görmemiştim!Doktor ultrasonla bakıp burda bişey yok dedi..adetin gelecek bekle sen dedi!..hamile olduğuma hiç ihtimal vermemiş!.. biz üzülüp bi tüp bebek merkeze başvurduk,hormon testleri, şeker yükleme ve Histeroscopi yapıldı 13ocakta! Rahimin içinden 2 küçük polipi aldılar, eve gönderip adetimi beklememi söylediler,çünkü gelince tüp bebek tedaviye başliycaktık!Herşey yolunda gitti 1hafta boyu.. sonra gün boyu kusmalarım başladı!ne yediysem çıkardım senağlama! acilde serumlar takıldı sonra bi doktor mide enfeksiyonu gibi bi şeyin tehşisini koydu, ilaçlar verdi! tam bugün bir hafta oldu ilaçları alalı,ama kusma devam ediyor!kaynanam bi test yap dedi,ben istemedim çünkü hamilelik histeroscopide belli olurdu,ama yine de tamam yapim dedim! Ve testi yapar yapmaz çift çizgi çıktı!ınanamadım! biz ameliyattan sonra esimle beraber olmadımki!... hastaneye gidip ultrasona bakıp doktor şok oldu! 7hafta 4günlük hamileyim!! kalp atışları da çok güzel!..Hala anlıyamadım ki ameliyatta niye gözükmedi!?:uhm: şimdi dua ediyorum ki bu bebeğime sağlıcakla kavuşim diye! :CüvCüv: ınşallah hepinize bu duyguyu tattırır Allah!Hiçkimsenin kucağı boş kalmazsın! Lütfen siz de bana dua edin neolur!

mafoldumben allah herseyin hayırlısı olsun cnm ...elbet bir vakti zamanı vardır
allah sabır verip yardımcın olsun....:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…