geçmiş olsun canım benim kızıcaksın ama sorunun nedir
çok üzüldüm canım kısmet işte Allah hayırlısını versinYok şekerim neden kızayım:) 31 yaşındayım 3 yıllık evliyim. Bende Polikistik over vardı, hep kafamda çocuk konusunda güçlük yaşayacağım korkusu vardı, eşime evlenmeden önce söyledim, evlendikten sonra pek uzatmadık bebek arama işini. 6 ay olmayınca hemen doktora gittim, zaten göründüğüm bir doktorum vardı, olmazsa gel diyordu. Kilo vermekle filan uğraştım biraz, ondan sonra da femara adlı bir ilaçla yumurtalıklarımı uyarma tedavisine başladık. 3 yumurtam gelişti, çatlatma iğnesi olup doğal yolu denedik ama tutmadı. Doktor eşin de bir baktırsın dedi. Ben HSG filmi çektirirken eşim de sperm tahlili yaptırdı. Benim film temiz çıktı ama eşimde 400 bin sperm çıktı, hareket ve morfoloji de çok düşüktü. Ürolog hemen tüp bebek dedi. Biz de apar topar alman hastanesinde tüp bebeğe başladık. Başta biraz yavaş gitti tedavim ama sonradan yumurtalar iyi yetişti ve 14 yumurta toplandı, 11 tanesi işleme alındı, 10 tanesi de bölündü. embriyolarım çok kaliteliydi, doktorum da çok ümitliydi, tam doğumgünümde transfer oldum ve 2 adet 12 hücreli bir adet 10 hücreli üç embriyo yerleştirdiler. Fakat sonuç negatif işte. Doktorum da çok şaşırdı, adamın gözleri doldu resmen. Büyük ihtimalle transferden sonra yeterince dinlenemedim, bir de şiddetli kabız oldum. Kabız olmamak gerekiyormuş, ıkınmak tutunmayı engelliyormuş. Beni uyarmıştı hemşireler ve doktorum ama birşey olmaz sandım. Çok pişmanım şimdi.
Negatifin üzerine adet gördüm, ikinci adetimin 3. gününde dondurulmuşlar için bazı ilaçlar alıp rahmi kalınlaştırmaya başlayacağım. mart ortası gibi dondurulmuş transferim olur. Bakalım 7 dondurulmuştan kaçı sağlıklı çözülecek.
canim listeden cikmak yok durmak yok yola devam sayet MEVLAM bize evlat verecekse vakti geldiginde olacak benim 4.denemem birde bende erken menopoz tehlikesi var sende sorun neydi canimbenim olmadı listeden çıkartabilirsiniz allahım isteyen herkese nasip etsin sonuç bekleyen arkadaşlara pozitif sonucu göstersin inşallah...
canim transferim oldu 9subat test gunum ama cok agrim var sanki negatif yinederyacım nasılsın tedavine başladınmıı???
canim transferim oldu 9subat test gunum ama cok agrim var sanki negatif yine
canim listeden cikmak yok durmak yok yola devam sayet MEVLAM bize evlat verecekse vakti geldiginde olacak benim 4.denemem birde bende erken menopoz tehlikesi var sende sorun neydi canim
canim RABBIM hazirana kadar INSALLAHHHH kendiliginden hamile kalmayi nasipeder tum kalbimle diliyorummmmmçukulata kistinden dolayı 2 ameliyat geçirdim sol yumurtalığım da işlev yok genel olarak da yumurta kalitem az ilk denememdi olmadı hazirana kadar dinlenmek istiyorum hayırlısı artık..
canim RABBIM hayirlisini nasipetsin INSALLAHHH hamis olursundua edin bana ne olursunuz yarınb belli olucak son gün bakalım bekliyoruzzzzzzzz
dua edin bana ne olursunuz yarınb belli olucak son gün bakalım bekliyoruzzzzzzzz
benim olmadı listeden çıkartabilirsiniz allahım isteyen herkese nasip etsin sonuç bekleyen arkadaşlara pozitif sonucu göstersin inşallah...
dua edin bana ne olursunuz yarınb belli olucak son gün bakalım bekliyoruzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?