2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

umutl kardeşim uzun protokolde tüp bebek tedavisi sırasında bir kez başta regl olursun ama kısa protokolde hiç olmaman lazım.

Uzun protokolde bir ay önceki reglinin 21. günü yani yeni regline 1 hafta varken Lucrin adında bir iğne veriyorlar. Her gün yapıyorsun. Bu iğneyi kullanmaya başladıktan sonra gününde veya gününe yakın bir günde regl oluyorsun. O reglinin ilk günü merkezine telefon edip "ben regl oldum, doktorum 3. günümde gel demişti, bana bugünden 2 gün sonrasına randevu verin" diyorsun. Yani reglinin 3. günü doktoruna gidiyorsun. O da ultrasona bakıyor, kanında E2 hormon düzeyine bakıyor, herşey normalse asıl yumurta geliştirici iğnelere başlıyor. Bu iğneleri kullanırken gün aşırı kontrole çağırıyor. 8-12 gün sonra yumurtalar genelde ideal boyutlara geliyor. Yumurtaların uygun boyuta gelince çatlatma iğnesi yaptıracağın saati söyleyip o saatten 34-36 saat sonrasına da seni yumurta toplamaya çağırıyor. yumurtaların toplanıp döllenmede güzel gelişirlerse 3-5 gün sonra transfere çağırıyorlar.

Bir de kısa protokol var; ona da adetin 3. günü başlanıyor. bir aydan kısa sürüyor. Bunda hiç adet olmuyorsun.

esracım adet olmamıştın ben senden umutluydum ve sende bize katıldın.
değerinde çok güzel canım inş. devamıda güzel olur
dikkat et dinlenmeye devam gene...
çok çokkk gözün aydın
deryacımdanda pozitif sonuç alsak ve diğer arkadaşlardan hayırlısıyla...

slm kızlar
sudan çıkmış balık gibiyim
mayıs ayında kendiliğimden korunmasız ilk ayda hamile kaldım 10 haftalıkken düşük yaptım
kontrollerimde dr tekrar hamile kalabileceğimi söyledi
7 ay oldu hamile kalamadım farklı bir doktora gittim vaj.ult.girdim
çikolata kistlerimin olduğunu yapışıklık ve lezyon olduğunu söyledi
yumurta rezervimin az olduğunu vakit kaybetmeden 1 aşılam ve peşinden tüp bebek dedi
temmuza kadar doğum kontrol hapı kullanmamı istedi ben eşimle ayrı şehirlerde olacağım için temmuz dedi

kafam çok karışık bana ankarada dr veya merkez önerir misiniz

ya gene hamile kalabilirsen canım
önce neden düşük olmuş onu araştırdınızmı tüptedavisndede düşük olmasın ama

esracim cok cok tebrik ederim , insallah bize de bu gunleri nasip eder rabbim , gozlerim doldu gercekten umut oldun bize

kızlar değerim 116 iyimi

Kutlarım Allah tamamına erdiri tatlım 116 süper hamilesin. Çok güzel darısı bizim başımıza:sm_cool::teytey::1hug: Allahım inşallah katlana katlana gider değerlerin tatlım. Senin adına çok sevindim. 2010 hepimize uğurlumu gelecek ne bu sene çok hamiş var aramızda sizcede öyle değilmi:sm_cool:

ewet yaa 10 Numara bir yil olsun darisi butun kutsal anneligi tadmak isteyen adaylarinin basina...

allah razı olsun arjkadaşlar çok çok teşekkür ederim rabbim olmayanlarada nasip etsin belklemiyordum hiç nasip diyelkim inşallah hayırlısıyla bebişimiz doğar bu ordaa herkese dualarım sonsuz rabbim bu mutluluğu yaşatsın

çok tebrik ederim canım allah kucağınada almayı nasip etsin..

ben aranıza yeni katıldım.. benim ilk denemem olacak kısmetse.. inan bana umut oldun..

esra senin transfer sonrası kaçıncı günündü ? bir de transfer sonrasında pregnly ile desteklenen gebeliklerde değer daha yüksek çıkabiliyormuş doktora bir sor istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…