kızlar 2,5 yıldır uğraşmama rağmen olmuyo 2010 yılına hamiş girmek istiyorum yaza merhaba hediyeside bebişimi kucağıma almak istiyorum sizde böyle düşünüyorsanız
hamile kalmak için yaptıklarımızı gördüğümüz tedavileri vede sormak istediklerimizi kısaca dertleşmek için burasıda bizim topik olsun.burada buluşalım. a.s.a.s.:enbuyukkk:
SLM KIZLAR KOCAM BENDEN KACIO NE YAPCAM YAWWWWWWWWW IMDATTTTTTTTTTTTTTTTTT IMDAT DIYEEEEEEEEEEEEEEEEEkaydirigubbakcemile3
delikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol:kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
hayırlısı gurbet gelını benımde adetım 9 gun gectı test yaptım sılık cıktı ama arkasından adet oldum
hmm oylede oluyo demekki .
zaten bende bi degisiklik bi belirti gibi biseyde yok
ilk hamileligimde cok belirtiler vardi ama bebegim karnimda öldü
rabbim hayirli ve saglikli bi sekilde nasip etsin
ben bu ay ates olcme yontemini denemeye basladim,,,adetten sonra basladim sabahlari olcuyorum her gun 36.2 cikiyodu son uc gundur 36.3 36.4 ve bugun 36.5 cikti ve biz bugunlerde birlesme yasadik bu yontemle hamis kalan varmidir acaba??
mrb arkdslar uzun zamandir siteyi uzaktan uzaga takip ediyordum,fakat bende sorularima cvp bulmak ve de elimden geldigi kadar paylasim yapabilmek amaciyla uye olmaya karar verdim...bende 6 yillik evliyim henuz 1 sene 3 aydir bebek dusunmemize ragmen tutturamadik,,,ovulasyon donemlerini elimden geldigince takip ediyorum ama olmuyo nedense,,,doktora gittik esimde ve bende problem yok fakat benim prolaktinim yuksek cikti suanda folik asit ve prolaktin icin bi ilac kullaniyorum en son temmuzda gittigimde cok az yuksek oldugunu soyledigi prolaktinimin dustugunu normal gorundugunu soyledi doktorum ve 6 ay deneme suresi verdi bu surec icinde hamile kalmassan 12.ayda tekrar goruselim dedi bende 2010 a hamile olarak girmek istiyorum,,,tavsiyelerinizi uyguladiginiz yontemleri paylasirsaniz cok sevinirim tesekkurler...
kimse cvp yazmicakmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?