2010'a hamile olarak, yaza bebekle merhaba demek isteyenler bizde burda buluşalım:)

merhaba arkadaşlar ayını durumdan bende müzdaribim 1 senedir uğraşıyorum ama nafile artık hiç umudum kalmadı gibi birşey allah hepizeme sabır versin mafoldumben

slm canım.bende 32 yaşındayım.3 yıllık evliyim.3 defa aşılama yaptırdım olmadı.doğal yoldan zaten olmadı.bütün umudum tüp bebek.onuda yaptırmaktan korkuyorum ya olmazsa diye.en azından hamile kalabiliyosun sen.umudunu yitirme bana göre şansın yüksek.birde beni düşünsene...
bende çok pişmanım geç evlendiğim için.ama nerden bilebilirdikki dimi.herkez kolayca hamile kalıyor.bu kolaylığı yaşayamayacağımızı nerden bilebilirdik.umarım herşey yolunda gider.bu duyguyu rabbim bizede yaşatır inşallah.

bende bende
bende geldim

mrb arkdslar uzun zamandir siteyi uzaktan uzaga takip ediyordum,fakat bende sorularima cvp bulmak ve de elimden geldigi kadar paylasim yapabilmek amaciyla uye olmaya karar verdim...bende 6 yillik evliyim henuz 1 sene 3 aydir bebek dusunmemize ragmen tutturamadik,,,ovulasyon donemlerini elimden geldigince takip ediyorum ama olmuyo nedense,,,doktora gittik esimde ve bende problem yok fakat benim prolaktinim yuksek cikti suanda folik asit ve prolaktin icin bi ilac kullaniyorum en son temmuzda gittigimde cok az yuksek oldugunu soyledigi prolaktinimin dustugunu normal gorundugunu soyledi doktorum ve 6 ay deneme suresi verdi bu surec icinde hamile kalmassan 12.ayda tekrar goruselim dedi bende 2010 a hamile olarak girmek istiyorum,,,tavsiyelerinizi uyguladiginiz yontemleri paylasirsaniz cok sevinirim tesekkurler...

SLM KIZLAR KOCAM BENDEN KACIO NE YAPCAM YAWWWWWWWWW IMDATTTTTTTTTTTTTTTTTT IMDAT DIYEEEEEEEEEEEEEEEEEkaydirigubbakcemile3

selam bende 2010 bebekli girmek istiyorum :Saruboceq:
aslinda adetim bi hafta oldu geciyo ama
test yaptim iki kez negatifdi
bakalim nasip

hayırlısı gurbet gelını benımde adetım 9 gun gectı test yaptım sılık cıktı ama arkasından adet oldum

ben bu ay ates olcme yontemini denemeye basladim,,,adetten sonra basladim sabahlari olcuyorum her gun 36.2 cikiyodu son uc gundur 36.3 36.4 ve bugun 36.5 cikti ve biz bugunlerde birlesme yasadik bu yontemle hamis kalan varmidir acaba??

hayırlısı gurbet gelını benımde adetım 9 gun gectı test yaptım sılık cıktı ama arkasından adet oldum

hmm oylede oluyo demekki .
zaten bende bi degisiklik bi belirti gibi biseyde yok
ilk hamileligimde cok belirtiler vardi ama bebegim karnimda öldü
rabbim hayirli ve saglikli bi sekilde nasip etsin

hmm oylede oluyo demekki .
zaten bende bi degisiklik bi belirti gibi biseyde yok
ilk hamileligimde cok belirtiler vardi ama bebegim karnimda öldü
rabbim hayirli ve saglikli bi sekilde nasip etsin

ole cnm benımde hıc belırtım yoktu ne adet ne hamılelık ama sonunda adet ve hayal kırıklıgından baska bırsey yok sende salla gıtsın hayırlısyla bırgun bızımde olcak

ben bu ay ates olcme yontemini denemeye basladim,,,adetten sonra basladim sabahlari olcuyorum her gun 36.2 cikiyodu son uc gundur 36.3 36.4 ve bugun 36.5 cikti ve biz bugunlerde birlesme yasadik bu yontemle hamis kalan varmidir acaba??

arkdslar yorum yazin lutfen yeni uye oldum ama kimse cvp vermiyo ates olcme yontemi basligi altinda ve burda msj yaziyorum ama kimse cvp vvermiyo kimse yokmu sitede bende tavsiye bekliyorum luuuuttfeeennn:çok üzgünüm:

kimse cvp yazmicakmi?

kimse cvp yazmicakmi?

Valla şekerim ben bu konulara yeni dalmış durumdayım onun için ben çok yardımcı olamam ama diğer arkadaşların bana önerisini aktarayım belki mutlaka biliyorsundur, ovulasyon testlerini deneyebilrisin. Burada onunla ilgili başka konu başlıkları var, bi de onlara bak istersen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…