7 yıllık evlilik sonunda, yaşda geldi 33 e, ilk kez bu ay yağmurluksuz fikfike başladık, hadi bakalım hayırlısı
Buna yazabileceğimi hiç düşünmezdim ama sanırım evet evet yapacağımmmm
Güzel hanımlar bende varımmm diyorum. kaydirigubbakcemile5
7 yıllık evlilik sonunda, yaşda geldi 33 e, ilk kez bu ay yağmurluksuz fikfike başladık, hadi bakalım hayırlısı
ahahhhha ilk önce ne olduğunu anlamadım :roflol: yağmurluk??? şemsiye ??? altında aganigi CADIARZU :roflol: sonra toparladım hahahahaa.. ama iyi benzetme vereliniortak
bu arada ben nurhayat kızlar ismim değişti :) hadiyin bakalım gelin bebişler:ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: aa smileylerde hamile karu vardı o gitmiş fisfisfis
sen beni güldürdün allahta seni güldürsün hahahahahha :CüvCüv:
hihoyyythihoyyythihoyyyt
Ay aman pek sevindim birilerini güldürebildiğime, Allah hep güldürsün inşallah...
Herkeşlere kolay gelsinnnn alkisalkisalkis
sen beni güldürdün allahta seni güldürsün hahahahahha :CüvCüv:
hihoyyythihoyyythihoyyyt
nurhayat yavrum hamile kıımız burda hala sen gözden kaçırmışın :CüvCüv::CüvCüv:naniknanik
hoş geldiiiiiinnn
selam kızlar...iyi bayramlar diliyorum herkeslere...
benide listenize alın, 2 seneyi geçti bende bebek isteyeli, yaza bende kucağım dolu girmek istiyorum, Allah'ım izin verirse... :CüvCüv:
slm kızlar ya bugun test yaptım ıkıncı cızgı sılıktı buda hamıs oldugumun azda olsa belırtısıydı ama aksama dogru hafıf bır kanamam geldı sızce ne yapmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?