2010'a hamile olarak, yaza bebekle merhaba demek isteyenler bizde burda buluşalım:)

amin canım mübarek günlerbugünler inşallah allah bebeklerimizi verir diğer ramazan ayında bebişlerle gireriz inş

7 yıllık evlilik sonunda, yaşda geldi 33 e, ilk kez bu ay yağmurluksuz fikfike başladık, hadi bakalım hayırlısı

Buna yazabileceğimi hiç düşünmezdim ama sanırım evet evet yapacağımmmm

Güzel hanımlar bende varımmm diyorum. kaydirigubbakcemile5

ahahhhha ilk önce ne olduğunu anlamadım :roflol: yağmurluk??? şemsiye ??? altında aganigi CADIARZU :roflol: sonra toparladım hahahahaa.. ama iyi benzetme vereliniortak
bu arada ben nurhayat kızlar ismim değişti :) hadiyin bakalım gelin bebişler :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: aa smileylerde hamile karu vardı o gitmiş fisfisfis

slm kızlar ben hala adet olmadım doktora pazartesı gıtcem kısmet olursaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

sen beni güldürdün allahta seni güldürsün hahahahahha :CüvCüv:

hihoyyythihoyyythihoyyyt

nurhayat yavrum hamile kıımız burda hala sen gözden kaçırmışın :CüvCüv::CüvCüv:naniknanik

Merhabalar..Listenize beni de yazın...2010 a hamile olarak girmek istiyorummmm artık..senağlama
Allah hepimize hayırlısını nasip eder inşallah...:Saruboceq:

selam kızlar...iyi bayramlar diliyorum herkeslere...
benide listenize alın, 2 seneyi geçti bende bebek isteyeli, yaza bende kucağım dolu girmek istiyorum, Allah'ım izin verirse... :CüvCüv:

selam kızlar bende bir senedir bebek istiyorum ama kısmet olmadı..herhangi bir tedavi yok sadece adet düzensizliği var 5 aydır duphaston kullanıyorum yumurtalarda bir sorun yok sadece tsh fazla çalışmıyomuşş..bayramdan sonra tedaviye bakıcazz..her ay acaba mıı diye umutla beklemek ve hüsrana uğramakk...rabbim en tez zamanda hayırlı bir şekilde kucağımızı doldurur inşllhh...2010 a bebişlerle girmek ümidiyle hayırlı bayramlar herkese

kızlar bu gece yapılan dualar kabul olurmuş bayramla arife arası ya
hepberaber dua edelim kendimiz ve diğerlerimiz için.

hayırlı bayramlar öpüyorum hepinizi

slm kızlar ya bugun test yaptım ıkıncı cızgı sılıktı buda hamıs oldugumun azda olsa belırtısıydı ama aksama dogru hafıf bır kanamam geldı sızce ne yapmam lazım

mızmızzzzzzzzzzzz hamılesın belkıde canım yaaaaaaaaaa hayırlı olsun canım ınŞ hamılesındır canım dualarım senınle

hoş geldiiiiiinnn

hoşbulduk.. nasılsın?

ay ne güldüm ya.. sscuba, çok alemsin...sen beni bu kadar güldürdün, Allah da inş en kısa zamanda senin yüzünü güldürür... yağmurluksuz fikfik ha ?? hala gülüyorum......

selam kızlar...iyi bayramlar diliyorum herkeslere...
benide listenize alın, 2 seneyi geçti bende bebek isteyeli, yaza bende kucağım dolu girmek istiyorum, Allah'ım izin verirse... :CüvCüv:

canım sen de mi burdasın.. inş bu topitne sonra anneler topiklerine geçiceğiz... bu beklemekte olan son topikiğimiz olsun...

slm kızlar ya bugun test yaptım ıkıncı cızgı sılıktı buda hamıs oldugumun azda olsa belırtısıydı ama aksama dogru hafıf bır kanamam geldı sızce ne yapmam lazım

geçmiş olsun.... yat uzan canım.. yorma kendini..... yerleşem olabilir... kaç gün geçti reglin.. imkanın varsa hemen dr a git...inş bebişin seninledir..

ay ne güldüm ya.. sscuba, çok alemsin...sen beni bu kadar güldürdün, Allah da inş en kısa zamanda senin yüzünü güldürür... yağmurluksuz fikfik ha ?? hala gülüyorum......

Amin canım tüm dileyenlerin tüm güzel dilekleri en kısa zamanda inşallahhh yüzümüze güler :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…