2010'a hamile olarak, yaza bebekle merhaba demek isteyenler bizde burda buluşalım:)

amin canım inşallah ya çok istiyorum hep kuran okuyoruz dua ediyoruz allah biliyo bana ve benim gibilere nasip et diyorum valla kızlar allahtan çok istiyorum ama olmazsada olmaz yinede yumurtlamış olmanın düşüncesi bile güzel çünkü bu iyiye gittiğime işarettir bal çörekotu tarçın sağolsun.

selam kızlar benimde yumurtlama günlerim geçti galibada boşa geçti yaaa :bbo:
şehir dışındaydık o günler kardeşimin yemin törenine gitmiştik
ama yinede ümit kesilmez belli mi olur bi bakmışız gelir inş. tabi :Saruboceq:

bu baslik beni icine cekiyor kizlar yaza bebegim kollarimda olsun daha ne isterim ama ben o kadar kisa surede hamile kalamiyorum :dilcikar:

herkese selam..aranıza yeni katıldım.2 yıllık evliyim.6 aydır korunmuyoruz.bu yaz memlekete gidince bebek yok mu daha diyenlere hamileyim demek istedim ama nasip olmadı.sizinle aynı dilekleri paylaşıyorum.inşallah 2010 da anne oluruz...

hamile kalmayı istediğimden beri sürekli birilerinin hamile kaldığı ya da doğum yaptığı haberini alıyorum.daha da dayanılmaz oluyo.nerdeyse bütün arkadaşlarım bu sene ya hamile kaldı ya doğum yaptı.onlar adına seviniyorum ama aynı dileği paylaşmış olmayı da isterdim.düşünmeyeyim rahat olayım dedikçe haberler çoğalıyo aksi gibi.kimisi ayda 1 kere yaptık hamile kaldım dedi, kimisi 1 kere korunmadık hamile kaldım dedi.valla çözemedim bu işi.doktora da gittim.yumurtalıklarım normal,kan değerlerim normal.acele etme rahat ol olur dedi.ben sabırsızım.bugün yine adet oldum canım sıkıldı.inşallah en kısa zamanda olur.Allah anne olmayı her kadına nasip etsinaratmasın inşallah..

Slm kızlar adetım bugun bıttı onumuzdekı aya kaldı artık kıslar onumuzdekı aya yazacaktımda habıre onumuzdekı seney yazdım sıldım ne dıom ben dedım kendı kendıme bu sefer onumuzdekı yıla dıye yazdım allahım sen koruuuuuuuuuuuuuuuuu bu onumuzdekı ay olsun allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

İlk ayımızdı ama malesef başarılı olamamışız, dün geldi benim kırmızı miafir, darısı bu aya inşallahhh

ArkadaŞlar artıkın bende can kurtaran yokmu bebıŞ ıstıyorum dıyenlerdenım 9 aydır sureklı bır sorun cıktı suan ıse hersey yolun da rabbım en yakın zamanda hepımıze nasıp eder ınsallah

2 yılı geçti benimde hala bomboş kollarım ama inanıyorum meleğim gelecek geçen ay rahim filmini çetirdim temiz çıktı şimdi yani bu ay ilaçlara başlicaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…