2010'a hamile olarak, yaza bebekle merhaba demek isteyenler bizde burda buluşalım:)

cok tesekkur ederim sscubacim,,,,nerde bulabiliriz bu ovulasyon testlerini acaba,,,bide ben yurtdisindayim ve gebelik testinin pahali oldugunu biliyorum gecen sene aldigim bi test 8 euroydu,,,ovulasyon testleri nekadar turkiyede bende burada nerden aliniyosa bi sorayim bakayim,,,tesekkur ederim verdigin bilgi icin...

hmm oylede oluyo demekki .
zaten bende bi degisiklik bi belirti gibi biseyde yok
ilk hamileligimde cok belirtiler vardi ama bebegim karnimda öldü
rabbim hayirli ve saglikli bi sekilde nasip etsin

gurbet gelini inan cok uzuldum bebegini kaybetmene bu cok kotu bi duygu olsa gerek rabbim kimseye yasatmasin ve tabiki sanada,,,
umarim en kisa zamanda tekrar yuzunu guldurecek haberler verir rabbim sanada,,,en onemlisi o zaten saglikli ve hayirli bi sekilde olmasi rabbim isteyen herkese bu sitedeki arkdslarima ve icindede bana sana nasip etsin ins ins ins,,,

saol canim bugun uzun bi gecikmeden sonra regli oldum

kızlar ekım 6 da adet olmam lazım ama olmak ıstemıyorum dua edın nolur ınŞ hamıle kalmıŞımdırda adet olmam

bende internetten yaptigim hesaplamalara gore 9 ekimde olmam gerek ama bende olmaak isteeemiyorummm,,,,
nolur benim icinde dua edin,,,benimde dualarim sizlerle ve tum bebis isteyenlerle rabbim birgun hepimizin yuzunu guldursun ins ins ins

saol canim bugun uzun bi gecikmeden sonra regli oldum

bu andan sonra keske olmasaydin demek mantiksiz olacagindan,,,yeni hamis kalma doneminde sana basarilar diliyorum cnm,,,ins ins ins bu ay rabbim BASTA senin olmak uzere isteyen tum arkdslarimizin ve benimde yuzumu guldursun ins ins ins

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

kızlar ekİm 6 da adet olmam lazım ama olmak İstemİyorum dua edİn nolur İnŞ hamİle kalmıŞımdırda adet olmam

Canım benim yaaa inşallah olmazsın bebeğin seninledir canım hayırlısı olsun:Saruboceq::Saruboceq:
Benimde ekim 11 bende olmayıversem yaa bebiş gelse bana ceeeee yapsa neolurrrr:gitme::çok üzgünüm:

:jeyyar:
Canım benim yaaa inşallah olmazsın bebeğin seninledir canım hayırlısı olsun:Saruboceq::Saruboceq:
Benimde ekim 11 bende olmayıversem yaa bebiş gelse bana ceeeee yapsa neolurrrr:gitme::çok üzgünüm:

:jeyyar:delüm yakaladım seni nan partiye neden gelmiyon:mymeka:

kızlar hamişlerimiz
babyface
mhtp

tebrikler ediyorum ikisinide topikimizin ilk hamişleri

bebişim52 teşekkürler canım...darısı başına...
kızlar sayfadaki herkes inşallah en kısa zamanda hamiş sayfasına göbüşünde bebeği ile taşınız....

ne güzel demek topiğimizin ilk hamileleri belli oldu
tebrik ediyorum her ikisinide darısı bizim başımıza inş.:Saruboceq:
ben dün regl oldum malesef kızlar :umursamaz:

meal cim gelecek aya belki hamiş olursun bu arada adet olunsada hamile olunabiliyomuş benim arkadaş2 ay adet olmuştum meğer hamileymişim dedi.yineede tahlil yaptırın

birde hamiş kalmadan birkaç ay önce adet düzensizliği meydana gelirmiş rahim bebek istermiş annemde teyzemdede olmuş hamile kalmadan 1 2 ay önce adetlerimiz düzensizleşmişti sonrada hamile kalmışlar

inşallah bende kucağıma minicik bir kelebek alabilirim :) bende bu ay klomen ve yumurta çatlatma iğnesi kullandım ama eşim şehir dışına çıkamak zorunda kaldı.çalışma çok kısa sürdü ama bi ümit yinede umutluyum.inşallah yumurtlamışımdır inşallah tutmuştur bakalım 11 ekimde adet olmam gerekiyor.bekliyorum.stres yapmak istemiyorum çünkü stres yaptıkca beyinden komut gitmiyormuş yumurtlamak için.bir de zaten sorun olunca bide stres olmasın istiyorum ama umarım bende hamileler arasına katılırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…