hımmm benimde oluyordu benim iltihap çıktı.antibiotik ve fitil kullandım geçti.bence doktoruna görün bi an önce.kıslar bışıy sorucam ılışkı sırasında yanma oluyomu sızdede
13 eylul (1.regl gunum)olcmedim
14 eyul (2.regl gunum)olcmedim
15 eylul (3.regl gunum) olcmedim
16 eylul (4.regl gunum) olcmedim
17eylul (5.regl gunum)olcmedim
18eylul (ne zaman bitti de temizlendim tam hatirlayamiyorum )
19eylul'
20eylul
21eylul 36.2
22eylul 36.2
23eylul 36.1
24eylul 36.3-2 tam yazamamisim uyku sersemi
25eylul 36.2
26eylul 36.2 +++
27eylul 36.3 +++
28eylul 36.4 +++
29eylul 36.5 +++
30eylul 36.8 +++
1ekim 36.6 +++
2 ekim 36.7 +++
3ekim 36.7 +++
4 ekim 36.4+++
5 ekim 36.5 +++
6 ekim 36.7
ufff bugun atesim dustu biraz hatta cakildi desem abartmismi olurum diye dusunuyorum ne gzel 36.7 lerde giderken bu sabah 36.4 cikti inanamadim bikac kere daha olctum bi 5 cikti bi 6 cikti bi 7 cikti tam hatirlayamiorum uykuluydum once 7 sonra 6 cikmisdaa olabilir bu olcumler sabah 07.;00 ile 07;07 arasindaydi,,,kafam karisti boyle hamis kalanlar varmidirki acaba ???
canım merhaba nasılsın görüşmeyeli...aslına bakarsan ben bu ateş ölcümü konusunda herhangi bir bilgim yok...ateşin düşünce ne oluyor yüksek cıkınca ne oluyor beni aydınlatırsan sevinirim..umarım adetin gelmez son 2 gün..hadi hayırlısı haberlerini bekliyorum...:CüvCüv:
ben de 1 ay önce aranıza katıldım.hiç kimseden cvp yok.lütfen bi şeyler yazın.bıktım bebek beklemekten.sürekli dua ediyorumm
Merhaba ben aranıza yeni katıldım.2 yıllık evliyim.13 yıldır diyabetim.Bu nedenle de öyle kendi istediğim zaman çocuk yapayım deme gibi bir şansım yok.Bu zamana kadar da biraz daha bekliyelim demiştik.Gebelikten en az 6 ay önce doktoruma söylemem gerekiyordu.6 ay önce söyledim.Bir çok test istedi.Tahlillerimde FSH'ım yüksek çıkınca pko olabilirsin mutlaka kadın doğum uzmanına git dedi.Gittim.Tekrar tahliller yapıldı ultrason, smear testi falan.Bu sefer her şey normal çıktı ve Kadın Doğ.cu stresten yükselmiştir bir önceki dedi.Neyse geçen ay tekrar başka bir kadın doğ. uzmanına gittim.tam da yumurtlama dönemimdi.Önceki tahlillerime baktı.Ultrason çekti ve "her şey çok güzel görünüyor.dün yada bugün yumurtlamışsın yumurtan çatlamış" dedi.Şeker seviyelerim de iyi olduğu için her iki doktor da hamile kalmamda sakınca olmadığını söyledi.Gebelik öncesi yaptırmam gereken testler yazıldı ve adetimin 21. günü kan ve idrar vermem söylendi.Dediklerini yaptım.Sonuçlar çıktığında kadın doğumcum şehir dışındaydı.Tam yumurtlama günüme bir kaç gün kala geldi ki biz o gece ilk denememizi gerçekleştirmeye karar vermiştik eşimle.Diyabet olduğum için ben korunamıyorum bu güne kadar hep eşim korundu.Bir gün önce tahlil sonuçlarımı doktora fax çekmiştim.Akşam tam işten çıkmak üzere heyecan içindeyken aradı."Malesef tahlil sonuçlarında hormon değerlerin yüksek çıkmış.Halbuki ultrasonun çok güzeldi.panik yapacak bir şey yok.bundan sonraki ilk adetinin 2. günü tekrar tahlil yapıcaz duruma göre bi karar veririz"dedi.Dünyam başıma yıkıldı sanki.Ama ben yine de yılmadım :) Dedim ki kendime Allah'ın dediği olur.Hiç bir şey yokmuş gibi bu ay ilk defa korunmasız ilişkiye girdik.Normal şartlarda ayın 17'sinde adet olmam gerekiyor.Heyecan ve stres içinde bekliyorum.Bu zamana kadar mevsim değişikliklerinde 1-2 günlük farklılıklar dışında adetlerimde düzensizliğim olmadı, aşırı tüylenme gibi bir problemim de yok, kilo sorunum da.Ama hormonlarım neden öyle çıktı diye de dertlenmiyor değilim.Bu sıkıntımı sizlerle paylaşmak istedim.Bu arada bugün kasıklarımda adet olcakmışım gibi sancı oluyor ara ara.2 gündür hayıt tohumu içiyordum.Korktum.Şimdilik en azından durmum belli oluncaya kadar beklemeye karar verdim.Dilerim Rabbimden hepinizin dualarını kabul eder ve en kısa zamanda hayırlı evlatlara sahip oluruz.
mrb canim kirmizilar gorunmesse iyi olacagim simdilik nasil olduguma karar veremedim 2 gun sonra belli olucak iyi olup olmayacagim :sm_confused: ...
bende bu ay basladim tam bi bilgim yok ama soyle tahmin ediyorum okuduklarimdan,,,regliden sonra ates yukselmeye basliyomus sonra bi ara dusuyomus birazcik o ara yumurtlamis oluyomussun,,,bu yumurtlamadan sonra ates biraz yine yukseliyomus bu yukselme adete kadar sabit devam eder yada az bisey yukselirse (0,1---0,2 dusebiliyomus onemli degilmis)hamis olma yi bekleyebilirmisiz,,,ama adet gunun yaklasirda atesin belirli sekilde duserse adet olabilirsin anlamindaymis,,,benimkide dunden bugune 0.3 dustu 36.7 den 36.4 e ve 2 gun kaldi beklenmeyen gunume kafam karisti adetmi olucam diye yarin yine olcucem yine duserse umidimi keserim artik napim,,,umarim gelmez canim,,,sen naptin atesin ne alemde ne durumdasin,,,bende senden ve diger arkidislerden hayirli haberler bekliyorum canim
Merhaba ben aranıza yeni katıldım.2 yıllık evliyim.13 yıldır diyabetim.Bu nedenle de öyle kendi istediğim zaman çocuk yapayım deme gibi bir şansım yok.Bu zamana kadar da biraz daha bekliyelim demiştik.Gebelikten en az 6 ay önce doktoruma söylemem gerekiyordu.6 ay önce söyledim.Bir çok test istedi.Tahlillerimde FSH'ım yüksek çıkınca pko olabilirsin mutlaka kadın doğum uzmanına git dedi.Gittim.Tekrar tahliller yapıldı ultrason, smear testi falan.Bu sefer her şey normal çıktı ve Kadın Doğ.cu stresten yükselmiştir bir önceki dedi.Neyse geçen ay tekrar başka bir kadın doğ. uzmanına gittim.tam da yumurtlama dönemimdi.Önceki tahlillerime baktı.Ultrason çekti ve "her şey çok güzel görünüyor.dün yada bugün yumurtlamışsın yumurtan çatlamış" dedi.Şeker seviyelerim de iyi olduğu için her iki doktor da hamile kalmamda sakınca olmadığını söyledi.Gebelik öncesi yaptırmam gereken testler yazıldı ve adetimin 21. günü kan ve idrar vermem söylendi.Dediklerini yaptım.Sonuçlar çıktığında kadın doğumcum şehir dışındaydı.Tam yumurtlama günüme bir kaç gün kala geldi ki biz o gece ilk denememizi gerçekleştirmeye karar vermiştik eşimle.Diyabet olduğum için ben korunamıyorum bu güne kadar hep eşim korundu.Bir gün önce tahlil sonuçlarımı doktora fax çekmiştim.Akşam tam işten çıkmak üzere heyecan içindeyken aradı."Malesef tahlil sonuçlarında hormon değerlerin yüksek çıkmış.Halbuki ultrasonun çok güzeldi.panik yapacak bir şey yok.bundan sonraki ilk adetinin 2. günü tekrar tahlil yapıcaz duruma göre bi karar veririz"dedi.Dünyam başıma yıkıldı sanki.Ama ben yine de yılmadım :) Dedim ki kendime Allah'ın dediği olur.Hiç bir şey yokmuş gibi bu ay ilk defa korunmasız ilişkiye girdik.Normal şartlarda ayın 17'sinde adet olmam gerekiyor.Heyecan ve stres içinde bekliyorum.Bu zamana kadar mevsim değişikliklerinde 1-2 günlük farklılıklar dışında adetlerimde düzensizliğim olmadı, aşırı tüylenme gibi bir problemim de yok, kilo sorunum da.Ama hormonlarım neden öyle çıktı diye de dertlenmiyor değilim.Bu sıkıntımı sizlerle paylaşmak istedim.Bu arada bugün kasıklarımda adet olcakmışım gibi sancı oluyor ara ara.2 gündür hayıt tohumu içiyordum.Korktum.Şimdilik en azından durmum belli oluncaya kadar beklemeye karar verdim.Dilerim Rabbimden hepinizin dualarını kabul eder ve en kısa zamanda hayırlı evlatlara sahip oluruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?