bilmiyorum valla halsizlik çok uyku çok bu aralar eğer yarın gidebilirsem eşimin yanına gidip test yaptırıcam 86 kiloylada ne güzel hamile olurum valla yarım dünya
bebişim52 insalla hamisindir...
Beminde 9 ekim ama 3 güdür stresten uyuyamiyorum bile...test yapmayada,kan vermeyede cok korkuyorum yine kirmizilari görecegim,yine 1 haftam aglamakla,sonraki haftalarimda yine ümitlenmekle ve yine hayal kirikligiyla sonuclanacak...biktim artikkkkkkkkkkk...kirmizilari gördünce tek hissetigin keske su an ölsem demek oluyor--
Esimin 2.evliligiyim,ilk esinden 1 cocugu var,o yüzden cocuk istemiyor bile...Bana bu islere beni bulastirma,olursa olu,ama benden doktor,test talebin olmasin dedi, hic destek olmuyor,onunla hic bu konulari konusamiyorum bile cok yalnizim buralarda...2 kez hamile kaldim ama olmadi,düsük yaptim.Allah kimseye yasatmasin,hamile kalamadikca o düsüklerin acisi icinde günbe gün büyüyor,unutacagim yerde dahada cok aci cekmeye basladim...Piskolojimse bozulmaya basladi...kendimi beceriksiz,lanetli,günahkar hissetmeye basladim cok üzülüyorummm cokkkkkkkk
hadi canım inş. hamilesindir:CüvCüv:umarım güzel haberlerni alırız..vallahi ben olsam hiç durmam test yapardım hemen ben 3 gün gecmişti yaptım silik cıktı ama sonucta hamileydim bence yap derim.bizde seninle mutlu olalım canım...kaydirigubbakcemile3
canim benim ins ins ins hamilesindir halsizlik ve uyku hamislik belirtisi diyolar ama tabi test yaptirip pozitif sonuc almadan hic bi belirti beni tatmin edemiyo malesef ama yaptirirsan sonucunu bekliyoruz canim ne kilolarla hamis kalip saglikli bebekler dunyaya getirenler var sen hele bi hamis kal doktorun gereken yardimi yapicaktir sanirim kilo konusunda,,,,ins ins ins hamissindir yaaa ne gusel bi haber olurdu insan dahada umitleniyo hamis haberleir duyunca,,,
ah keşke topikteki herkezhamiş olsa dimi ne güzel olurdu
sansli inşallah dediğin gibi olur.yani şu vücut bebek ister anlamında. desteğin için teşekkürler.inşallah 2010 da anne oluruz..
saansli cok sagol canim...
Benimde aglayasim vardi senin agladigini okuyunca birdaha agladim...Doktora gittim bir sorun yok 4 cm miyomum var ama engel degil diyor doktor,zaten 2 kez hamile kalidim son düsgüm mayis 5 te oldu 2,5 aylikti.kromozon bozukligu dedeiler yasim 38 yastan kaynakli olabilir dedi doktor..benim doktorum türk ama cok hastasi var tahmin edersinki...pek ilgilenmiyor sanki...KK deki okuduklarimdan israr ettimde bana klomen diye ovülasyon saglayici hap yazdi,hastalanirsam ki insalla olmaz bu ay baslayacagim...
Esime gelirsek ilk esi alman bir bayan cocugu alip gitmis 10 yillik evliligin ardindan esim cocugunu 2 haftada bir h.sonlari aliyor bundan etkilenmis,cocuk istemiyormus ama benim ne günahim var biz 4 yildir evliyiz.hersey yolunda ama güvenemiyormus kadinlara,senki kendileri cok güvenilirmis gibi..yada bahanesidir..neyse onada takmim simdi kafayi..
Cok yalnizim buralarda 1 cocugum olsa günümü gecemi ona adasam....yarin insalla hastalanmam ve tabiki sonraki günlerde......
Wc ye gitmeye bile korkuyorum,ama gitmeliyim,sonrada yemek yapmaliyim...kendinize iyi bakin kizla,herkesin gönlüne göre versin Alalhim,yarinlar umut versin bizlere..
aynen bende ablacim wc ye gitmeye korkuyorum,,,giderken allahim nolur gelmemis olsun allahim nolur gelmemis olsun diye diye gidiyorum suana kadar gelen giden olmadi yarinda olmassa ki ins ins ins olmas,,,acaba ??? diyebilirim ins ins ins,,,
rabbim en kisa zamanda herkesin melegini yollasin ins ins ins,,,
hatice_48 ferfecir38 hepinize çok teşekkür ederim. hatice_48, başlangıçta herşey çok güzeldi hiçbir problem yoktu. 24. haftada kontrolde doktor bebeğin beyni aşırı su toplamış ileride çok tehlikeli olabilir sonlandırmanız gerekiyor dedi. 20 temmuzda normal doğum yaptım ama kızımı kucağıma alamadım.
evet walla ne gusel olurdu hamis hamis sobhet ederdik,,,
ahh keşke yaaaa.inşallah bu ay hepimiz hamiş oluruzzzzzzz:CüvCüv::CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?