2010'a hamile olarak, yaza bebekle merhaba demek isteyenler bizde burda buluşalım:)

bilmiyorum valla halsizlik çok uyku çok bu aralar eğer yarın gidebilirsem eşimin yanına gidip test yaptırıcam 86 kiloylada ne güzel hamile olurum valla yarım dünya

canim benim ins ins ins hamilesindir halsizlik ve uyku hamislik belirtisi diyolar ama tabi test yaptirip pozitif sonuc almadan hic bi belirti beni tatmin edemiyo malesef ama yaptirirsan sonucunu bekliyoruz canim ne kilolarla hamis kalip saglikli bebekler dunyaya getirenler var sen hele bi hamis kal doktorun gereken yardimi yapicaktir sanirim kilo konusunda,,,,ins ins ins hamissindir yaaa ne gusel bi haber olurdu insan dahada umitleniyo hamis haberleir duyunca,,,

ferfecir canim benim yaaa inan cok uzuldum durumuna ama sunu anlamiyorum neden neden neden esin seninle evlenirken seninde bi evlat isteyebilicegini bilmiyomuydu,kendisi evlat sevgisini tatti diye bunu senden neden esirgiyo neden yardimci olmuyo bak bende gurbetteyim inan okurken yazini agladim,ben esimin yanina yeni gelebildim kanunlardan dolayi 6 yillik evliyim 22 yasindayim,,,15 aydir burdayim denemelerimizin 7.ayinda esime doktora gidelim bisey varsa problemi onceden cozelim dedim onceleri biraz bekleyelim daha 1 senemiz dolmadi diodu hemde yanimda doktora gitcek kimse yoktu dili bilmedigim icin gidemiodum kendim gorumcemin kizini alip gidim dedigimde ise oldu sonra arkamisdan konussunlar bisey yoksa bile adi doktora gitti olcak diodu bende inat ettim dili az cok ogrendim kendi cabalarimla gittim doktora sonra doktorun onuda cagirdigini soyledim gitti 2 kere sperm testi yaptirdi,turkiyeey gittimizde ise kendi istedigyle bide orda gitti doktora sukurki bisey cikmadi hersey normal onda benimde prolaktinim cok az yuksekti onuda dusurdum simdi ugrsiyoruz seninde bisekilde ikna etmen gerek esini,,,cunku anne olmak seninde hakkin once sen bi gitsen doktora belki yapabilicegin biseyler vardir,,,kusura bakma canim ama bebek de tek kisilik yapilmiyo demi ama nedemek beni bulastirma tabiki bulasacaksinki bebek olsun,,,ayrica dusuklerin icin cok ama cok uzuldum tatlim umarim esinin bu tavrina karsilik en kisa zamanda melegine hamis kalirsin eger istiyosan ins ins ins ikizlere hamis kalirsin ve sag salim bebisini bebislerini kucagina alirsin...

allahhimmmm nolurrr ferfecir inde gobisine melegini yerlestir kucagini bos birakma yaaraaabbbiimmm :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

ve kesinlikle gunahkar lanetli oldugunu fln dusunup kendini uzme tatlim elbet birgun inaniyorumki rabbim seninde kucagini bebisle doldurcaktir ins ins ins,,,,

hatice_48 ferfecir38 hepinize çok teşekkür ederim. hatice_48, başlangıçta herşey çok güzeldi hiçbir problem yoktu. 24. haftada kontrolde doktor bebeğin beyni aşırı su toplamış ileride çok tehlikeli olabilir sonlandırmanız gerekiyor dedi. 20 temmuzda normal doğum yaptım ama kızımı kucağıma alamadım.

Ne yapalım kısmet değilmiş başlarda çok üzüldüm harap oldum ama sonuçta bir şeyi değiştiremiyorsunuz. moral bozmamak gerekiyor bu işlerde moral çok önemli. benimle benzer durumda olan arkadaşlarıma tek söyleyeceğim şey bu. moralimizi yüksek tutup önümüze bakmamız gerek... onlar bizim hep aklımızda kalbimizde bunu yapmak zor biliyorum ama yapmak zorundayız.

ah keşke topikteki herkezhamiş olsa dimi ne güzel olurdu

sansli inşallah dediğin gibi olur.yani şu vücut bebek ister anlamında. desteğin için teşekkürler.inşallah 2010 da anne oluruz..

saansli ve hatice_48 dualarınız için teşekkürler.Hamile kalıp da düşük yapan tüm arkadaşlara büyük geçmiş olsun.Düşündüm de burda hergün hepimiz birbirimize dua etsek :) Demiştim ya adet olacakmışım gibi sancım var diye.İlk defa düzensiz adet oldum tam 10 gün önce.Hemen doktorumu aradım.Yumurtluyor olabilirsin yarına kadar bekle panik yapma dedi.Düne kadar eğer adet olursam çok üzülür ağlarım herhalde dedim ama acayip soğuk kanlı karşıladım durumu.Her şerde bir de hayır vardır mutlaka.O nedenle tabii ki hepimiz yılmadan çalışmalara umutla devam edicez.Kanamam bugün de devam ediyor.Resmen adet oluyorum yani.Doktorumla tekrar konuştum.yarın sabah tahlil yaptırıp akşama muayeneye gidicem.Bakalım ne olacak?Benim eşim ailesinin en büyük çocuğu.Kız kardeşi bu ay biri kız biri erkek ikiz dünyaya getirecek kısmet olursa.kayınbiraderimin zaten 2.5 yaşında oğlu var.O nedenle onun akrabaları tarafından biraz baskı var üzerimizde.Her tatile gittiğizde hadi artık diyolar.Bu zamana kadar istemediğimden takmıyodum ama bir dahaki tatile kadar bir şeyler olmazsa bu durum canımı sıkabilir.Allah'tan eşim bu konuda bana destek.Bugünkü duamla bitiriyorum.Yüce Rabbim hepimizin kucağını minik meleklerle doldursun.

sende saol ablacim abla diyim benden buyukmussun,,,inanki amacim seni aglatmak degildi cok ozur dilerim...sevindim bi problem olmadigina...tahmin edebiliyorum herkes kendi dilini konusan birine daha iyi anlatabilir derdini bu yuzden cok talep vardir sanslisin ben henuz bulamadim turk bi doktor,,,hmm bence ilgilenmediginden degil ama avrupadaki doktorluk kulturunu kapmis olabilir bunlar sonuna kadar dogal yollardan olsun 3-5 sene olmassa bi ilac tedavi biseyler dusunuruz yolundalar,,,halbuki bilmiyolar biz biran once yolunu bulup bebis sahibi olmak istiyoruz,,,ins ins ins ona gerek kalmadan meleginin mujdesini alirsin ablacim,,,ama sen yeni bi kisisin o alman esi degilsin ve her kiside ayni karakterde degil guvenmeyi ogrenmesi gerek,,,bunu sen guselce kafasina yer etmeye calis kendine ve sana guvenmesini saglamaya calis ablacim senin boyle bisey yapmicani ondan ayrilmak gibi yada cocuk oldugunda onu alip kacmak gibi dusuncen olmadigini onu sevdigini ondan bi bebeginin olmasini istedigini ne bilim bana akil vermek dusmez buyugumsun ama ne bilim boyle seyler soylesen yumusar belki dusunceleri...tamam kadinlara guvenmesin o ayri bisey ama sen karisisin 4 sene olmus evleneli artik yeni esini yeni hayatini benimsemesi gerek,,,tabiki kafana takma stres yapma ablacim stres herseyin dusmani tabiki bebisinde,,,bundan sonra duacinim ablacim ins ins ins sende birgun o cok istedigin melegine kavusup onun pesinde kosturucaksin merak etme allahin izniyle ogunlerde gelecek ins ins ins ablacim dua et rabbim yaninda olsun ablacim...ins ins ins
hastalanmassin ablacin yarindi demi beklenmeyen gunun,,,allaha dua et saana bi melek gondermesi icin ablacim yarin sabah ins ins ins bugunde hastalanmadim dersin ve gusel haberlerini aliriz,,,,

Wc ye gitmeye bile korkuyorum,ama gitmeliyim,sonrada yemek yapmaliyim...kendinize iyi bakin kizla,herkesin gönlüne göre versin Alalhim,yarinlar umut versin bizlere..

aynen bende ablacim wc ye gitmeye korkuyorum,,,giderken allahim nolur gelmemis olsun allahim nolur gelmemis olsun diye diye gidiyorum suana kadar gelen giden olmadi yarinda olmassa ki ins ins ins olmas,,,acaba ??? diyebilirim ins ins ins,,,

rabbim en kisa zamanda herkesin melegini yollasin ins ins ins,,,

Hayat ne garip.Ben de taaa ki bu aya kadar ya adet olmazsam ya hamileysem diye korkardım.Şimdi tersine dönmeye başlıyor her şey.Ama moralimizi bozmayalım.

ne gusel sende anne olmaya karar vermissin canim benim,,,rabbim en kisa zamanda gobisini bebisinle doldursun canim,,,

hıı anladım canım cok gecmişler olsun.meleklerimiz cennette bizi beklediğini unutmayalım:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…