ben de 1 ay önce aranıza katıldım.hiç kimseden cvp yok.lütfen bi şeyler yazın.bıktım bebek beklemekten.sürekli dua ediyorumm
selam kızlar bende geldim.başlığı gördüm dedim bu sayfayı ben mi? açtım acaba..:roflol: aynen bende 2010 anne olarak girmek isyetenlerdenim.bakalım güzel haberlerle dönerim İnşaşllah.
hııı anladım canım ateş yöntemini böyle birşey açıkladığın için teşekkürler.bende iyiyim cok şükür şuan birşey yok ama koyu bir şekilde akıntım var ne anlama gelir onuda bilmiyorum umarım bebiş habercisidir..ama bu ay ilişki az oldu izine ayrılmıştık :çok bakalım nasip allahın dediği olur belki tutmuştur diye umudum var..senin için ve tüm arkadaşlar için dualrım sizlerle..inşallah hamişsindir canım benim:CüvCüv:
selam kızlar bende geldim.başlığı gördüm dedim bu sayfayı ben mi? açtım acaba..:roflol: aynen bende 2010 anne olarak girmek isyetenlerdenim.bakalım güzel haberlerle dönerim İnşaşllah.
hoşgeldiniz kızlar aramıza ben hala adet olamadım çok stresliyim nedense
6 ekimde olmam lazım yani geçen ay farlutalle 6 eylülde olmuştum
6 ekimde olmam lazım yani geçen ay farlutalle 6 eylülde olmuştum
bebişim52 insalla hamisindir...
Beminde 9 ekim ama 3 güdür stresten uyuyamiyorum bile...test yapmayada,kan vermeyede cok korkuyorum yine kirmizilari görecegim,yine 1 haftam aglamakla,sonraki haftalarimda yine ümitlenmekle ve yine hayal kirikligiyla sonuclanacak...biktim artikkkkkkkkkkk...kirmizilari gördünce tek hissetigin keske su an ölsem demek oluyor--
Esimin 2.evliligiyim,ilk esinden 1 cocugu var,o yüzden cocuk istemiyor bile...Bana bu islere beni bulastirma,olursa olu,ama benden doktor,test talebin olmasin dedi, hic destek olmuyor,onunla hic bu konulari konusamiyorum bile cok yalnizim buralarda...2 kez hamile kaldim ama olmadi,düsük yaptim.Allah kimseye yasatmasin,hamile kalamadikca o düsüklerin acisi icinde günbe gün büyüyor,unutacagim yerde dahada cok aci cekmeye basladim...Piskolojimse bozulmaya basladi...kendimi beceriksiz,lanetli,günahkar hissetmeye basladim cok üzülüyorummm cokkkkkkkk
tam bir ay sonra güzel kızımı kucağıma alacaktım ama kısket olmadı. temmuzda 24 haftalık gebeliğim sonlandırıldı. şimdi beklemedeyim. yüce rabbim tüm isteyenlere ve bana da 2010 a hamiş girmeyi ve yaz hediyesi olarak sağlıklı bir şekilde bebişimi kucağıma almayı nasip etsin. bebek isteyenlerin kucağı boş kalmasın, mevlam dualarımızı kabul etsin inşallah....
tam bir ay sonra güzel kızımı kucağıma alacaktım ama kısket olmadı. temmuzda 24 haftalık gebeliğim sonlandırıldı. şimdi beklemedeyim. yüce rabbim tüm isteyenlere ve bana da 2010 a hamiş girmeyi ve yaz hediyesi olarak sağlıklı bir şekilde bebişimi kucağıma almayı nasip etsin. bebek isteyenlerin kucağı boş kalmasın, mevlam dualarımızı kabul etsin inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?