2010'a hamile olarak, yaza bebekle merhaba demek isteyenler bizde burda buluşalım:)

selam kızlar bende geldim.başlığı gördüm dedim bu sayfayı ben mi? açtım acaba..:roflol: aynen bende 2010 anne olarak girmek isyetenlerdenim.bakalım güzel haberlerle dönerim İnşaşllah.

ben de 1 ay önce aranıza katıldım.hiç kimseden cvp yok.lütfen bi şeyler yazın.bıktım bebek beklemekten.sürekli dua ediyorumm

hoşgeldin canım aramıza bende yeniyim daha 1 hafta anca oldu..senin sorunun neydi..allah inşallah seninde gönlündekini en kısa zamanda verir inş.:Saruboceq:

selam kızlar bende geldim.başlığı gördüm dedim bu sayfayı ben mi? açtım acaba..:roflol: aynen bende 2010 anne olarak girmek isyetenlerdenim.bakalım güzel haberlerle dönerim İnşaşllah.

hoşgeldinnn...hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruzhihoyyyt

rica ederim canim bende anladigim kadariyla anlatmaya calistim umarim yanlis degildir eger yanlis biyer varsa bilen arkidisler duzeltsinler,,,allah iyilik versin canim ins ins ins bebis habercisidir,,,tabiki canim belli olmaz kimi bi iliskiyle tutturur kimi benim gibi cok ugrasir tutturamaz allahin dedigi olur dedigin gibi seninkkide belki tutmustur o arada..benimde dualarim sizlerle canlarim,,,saol allah razi olsun canim evet ins ins ins hamisimdir de gusel haberi sizlerle paylasabilirim,,,

hosgeldin arkdsm,,,ins ins ins gusel haberlerle donersin,,,neler deniosun hamis kalmak icin,adet duzenin nasil fln bahsedersen arkdslarda ayni durumda olan varsa duygularimizi paylasabiliriz,,,

bilmiyorum valla halsizlik çok uyku çok bu aralar eğer yarın gidebilirsem eşimin yanına gidip test yaptırıcam 86 kiloylada ne güzel hamile olurum valla yarım dünya

6 ekimde olmam lazım yani geçen ay farlutalle 6 eylülde olmuştum

hadi canım inş. hamilesindir:CüvCüv:umarım güzel haberlerni alırız..vallahi ben olsam hiç durmam test yapardım hemen ben 3 gün gecmişti yaptım silik cıktı ama sonucta hamileydim bence yap derim.bizde seninle mutlu olalım canım...kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

merhaba canım cok gecmişler olsun.durumuna inan cok üzüldüm rabbim sanada en kısa zamanda bebiş nasip eder.hepimiz aynı durumdayız kırmızıları görmeyi bizlerde istemiyoruz ama olmuyor işte allahın takdiri böyle allah daha kötü acılar göstermesin.benimde 3 gebelik kaybım var..ama eşim sağolsun her konuda destek..eşinin bir cocuğu olması seni zor durumda bıkarıyor allaha dua et canım inş. hiçbir sorun olmadan hamiş olursun..canım dualarım senin...orlarda yanlız olduğunu düşünme bizler varız hepimiz kardeş sayılırız..kendine dikkat et umarım güzel haberlele dönersin bizler canım..kaydirigubbakcemile3:CüvCüv:

tam bir ay sonra güzel kızımı kucağıma alacaktım ama kısket olmadı. temmuzda 24 haftalık gebeliğim sonlandırıldı. şimdi beklemedeyim. yüce rabbim tüm isteyenlere ve bana da 2010 a hamiş girmeyi ve yaz hediyesi olarak sağlıklı bir şekilde bebişimi kucağıma almayı nasip etsin. bebek isteyenlerin kucağı boş kalmasın, mevlam dualarımızı kabul etsin inşallah....

nasip değilmiş demek,hayırlısı herşeyin:1hug:

ben de 2010 a anne olarak girmek isitiyorum,inşaallah nasip olur:kedi:
ay söylemesi bile ne kadar heyecanlandırdı beni:asigim:

teşekkür ederim karacaeu .... Allah hepimize hayırlısıyla o günleri görmeyi nasip etsin...

cok gecmiş olsun canım allahım birdaha aynı acıları yaşatmasın..peki gebeliğin sonlandırma sebebi neydi bir sorunmu vardı.inşallah tez zamanda tekrar hamile kalır bebişini 2010 kucağına alırsın..allahım isteyenlere hemen göbüşlerine birer bebiş nasip etsin..önce göbüşe sonra kucaklarımıza..:CüvCüv::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…