sabretmek lazım saanslı.Yüce rabbim sabrımızın sonunda bizi bebişle ödüllendirecek inşallah. buna yürekten inanıyorum.
kislaaaaarrrr noluuurr dua edin yarin kirmizilar yerine bebisim melegim gelsin,,,,simdiye kadar gelen giden olmadi ciddi bi belirtide yok gelecegine dair ama,,,belli olmas benimkiler bazen geceleyin bazen sabaha karsi aniden basiveriyolar beni,,,uffff gel bebisim geeel artikk,,,,
profil resmindeki gibi tatlı bir bebiş gelir inşallah cnm
Allahh razi olsun guzel dilegin icin canim benim,,,ins ins ins gelir melegim,,,yada gelmistir benimledirde benim daha haberim yoktur diyelim ins ins ins,,,
Slm arkadaşlar... Ben 9 günlük bir bekleyişin ardından bu sabah test yapma cesaretimi topladım ve yaptım... çift çizgi oluştuuuu... Dr a gidip kesinleştirmek istiyorum halaa şoktayım allah hayırlısını versin.. Korku heyecan mutluluk çok karışığım... Ellerim titriyor sabahtan beri....
Slm arkadaşlar... Ben 9 günlük bir bekleyişin ardından bu sabah test yapma cesaretimi topladım ve yaptım... çift çizgi oluştuuuu... Dr a gidip kesinleştirmek istiyorum halaa şoktayım allah hayırlısını versin.. Korku heyecan mutluluk çok karışığım... Ellerim titriyor sabahtan beri....
Kizlar malesef olmadi yedim kirmizi kart...sabah atesimi ölctüm 35.8,moralim cok bozuldu,wc ye gittim geldi kirmizilar....agladim,tuvaletten cikmamk istemedim,yine kahrettim,paramparca oldum,ama yapacak birsey yok..
Reglimin 3.günü ilk kez klomen kullanmaya baslayacagim,bu seferde klomenden dolayi daha fazla ümitle bekleyecegim.kabus,korku,umut yine basliyor..Kafami topluyamiyorum bile su an cok üzüldüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?