2010'a hamile olarak, yaza bebekle merhaba demek isteyenler bizde burda buluşalım:)

slm kızlar 19 ekım az kaldı ınsallah bebek vardır bende ya cok calıstık cokkkkkkkkkkkkkkkkk of sıkıldım artık bır bebegım olsun ne olur allahım hayırlısıyla saglıklı bır bebegım

slm kızlar 19 ekım az kaldı ınsallah bebek vardır bende ya cok calıstık cokkkkkkkkkkkkkkkkk of sıkıldım artık bır bebegım olsun ne olur allahım hayırlısıyla saglıklı bır bebegım

canım inş.hamişsindir.şuan ezan okunuyor ve ben senin için ve bizler için dua ediyorum.canım benimde adet günüm 19 gecesi gelmişti bende 20,si diye bekliyorum bakalım inş. bizler ve bizim gibi anne olmayı bekleyeler herkez hamiş olsun artıkkk..inşallah rabbim hepimize sağlıklı evlatler verir.dualrım hep sizler için canlarım..:1hug:

Merhaba arkadaşlar KK üyesiyim uzun zamandır ama başka konularla ilgili olarak forumda birşeyler paylaşıyordum.. O konu geride kadı şimdi konumuz BEBEK Allah'ın izniyle bende 2010 da anniş olmak istiyorum.. dün gece bu süreç için ilk adımı attık:hulya:2006 temmuzda evlendik sanırım artık zmanı geldi yaş oldu 29 dilerim yüce rabbim hepimize bu güzel duyguyu yaşatır bizi bundan mahrum etmez ve hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder...:Saruboceq:

inşallah canım allahım gönlündekini en kısa zamanda versin.bebiş isteyen herkezin önce göbüşü daha sonra kucakları dolsun inş.inş.inş..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

arkadaşlar belki kuruntudur ama bazı konularda cevaplara ihtiyacım var.yumurtlama dönemimde akıntım kanlıydı,leke şeklinde ve tükrük salgım arttı.Bu nedenler hamilelik etkisi diye okudup. Yanılıyor muyum ne dersiniz? Belki de olmasını istediğimden şartlanıyorum.Şu 2 gün bi geçsede adet olmasam.Çok az kaldı kızlar..Dualarınızı bekliyorum.tüm destekler için saolun..iyi haberler vermek dileğiyle..

kızlar bilgisayarımı sonunda cöketmeyi becerdim...dün cöktü allahtan eşim hemen yaptırdıda kavuştum internetime..alışım yokluğu zor valla..görüşmeyeli nasılsınız arkadaşlar varmı bir gelişme..bebişim senin adet geldimi onu merak ediyorum okumadım biryerdede..benim adet 20,si 4 gün varr umarım gelmez arkadaşlarrr mutlu haberi eşimle ve sizlerle paylaşmak istiyorum artıkk..

yok kızlar ya adet olmadım hala nedense bilemiyorum yalnız çok gaz var bu aralar bende kartnımda hep şiş önden gidiyo resmen

canım doktorum bana gaz problemin varsa hamile olabilme ihtimalin yüksek demişti.hakikatende doğruğmuş hamileydim o zaman.peki tekrar test yapmadın değilmi.umarım bebiş vardırrr bebişim52:CüvCüv:

Slm canım bende 2 gün önce hamile oldugmu öğrendim yaza hamile olarak gireceklerdenim.delikafadulden 18 haziranda bebeğimi kucagıma alcam Allah kısmet ederse.:dance: Ama kafama takılan bişey var hamilelik hesaplanırken son adet tarihi baz alınmıyormu benim son adet tarihim 8 eylül yani bugün 17 ekim oldugun göre 9 gün geçiyor 5haftalık olmuyormu öyleyse benim hamileliğim ama doktor neden 3 hafta falandır muhtmelen dedi kafama takıldı CADIARZU İntrnet sitelerindeki hesaplama yöntemleriyle hesapladıgımdada 6. haftanın içine gözüküyor doktor kafamı karıştırdı :çok üzgünüm: Neyi baz alarak hesaplıycam ben ya da kaç günlük hamile oldugumu nasıl ögrenecem bileniniz varmı şutarafagitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…