2010'a hamile olarak, yaza bebekle merhaba demek isteyenler bizde burda buluşalım:)

bende kasım annesi olacaktım ama olmadı 1 sene gebelik yasağım var korunuyorum ama Allah'tan ümit kesilmez işte :) belki olur arada diyorum.

ayy inş olursun hepimiz olalım kızlar bu gece kadir gecesine girdik bol bol dua edin bu gece edilen dualar daha bir kabulu makbul olurmuş allahım artık bizede sağlıklı birer evlat nasip et aminnnn

7 günmüüüüüüüüüüüyasakkelime nasil sabrediyon cnm yaa test yabma bosver gitsene doktoraaaaaa insallah hamissindirrrrrrrrrrrr :ecrin_bebek::CüvCüv:

ilk bebisimis belkide miz miz dan geliyoooooooo ins

hazirlanin kislar teyze olucaz insallahhhhhhhhhh

valla cnm olursa yılldonumu hedıyesı olur kocama cunku 5 ekımde bır senemızı dolduruyoruz :)

ben hazıranda bır dusuk yaptım ayrıca o yuzden kendımı heveslendırmek ıstemıom korkuom ya yoksa dıye cunku bır kac ay baya kendımı kaptırdım butun belırtıler vardı ama tık yoktu bu sefer belırtı yok ama adetım de yok ne olcak bılmıom

ınsallah senın dedıgın gıbı olur cnm agzından bal damlıo ALLAHIM SANA VE TUM ISTEYENLERE VERIR SU MUBAREK GUNLERDE

Evet bu mubarek gunde ınsallah hepımızın duaları kabul olurda bır bebegımız olur benımde yasımdan kucuklerın hepsının bebegı var yaaaaaaaa

beyzanurcum olabilir canım ama umut etmek istemiyorum ya işten izin alamıyorum eşimin arkadaşı doğum uzmanı onunla konuştuk geç döllenme olmuş olabilin yumurtlama senin bildiğin tarihlerde değil de daha geç olmuştur dedi perşembe ancak izin alabilicem

Esımde seydır bole gecen hamılelıgımı ogrenmeden once tutturdu sen hamıssın kızım kızım dıye karnımı sevıyordu ve dedıgı oldu hamıleydım bu seferde bana dıokı sen yarın adet olursun valla olur olur

Benımde yumurtlamam gec oldu adetıme ıkı hafta kala ıste ılac ıcmem lazım test yapıyım hamıslık varsa ıcmıyecektım neyse test sonucu negatıftı ve yumurtlamam olmadı hanı anlarız ya bole akıskan sıvı olur bende olmadı su gıbıydı son zamanlara dogru oldu cok az

insallah hamissindir cnm

RABBIM BU GUZEL GUNLERIN HÜRMETINE HEPIMIZI HAYIRLI EVLAT SAHIBI YAPSIN INSALLAHHHHHHHH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…