2010'da evlenmeyi planlayanların paylaşım alanı....

dabiii canım dabiiiii kaydirigubbakcemile3
neysem nan konu değişsın az neden bahsetsek acepp benım saclarım cok dokuluyo mevsımden mı yoksam sampuanımı değişem sızceCADIARZU
Sağol :dilcikar: :dilcikar:

dılını koparırım ha bırı bana ole dese ceyısıne sarevden nevresım alırdım ılk fark edıp dıyene yanı ama nerde sende o fıkır-tatlicadiarzu-

ayyy kıslarrrr ne cosmusunuz öyleee :sm_cool:
oku oku bitmedii valla:1rolleyes:
bende cok seviyom iç çamasırı ve gecelik takımlarını beeesositososito
aşkıma diyom yüzük takalım ardından senle alısverişe gitcez diyo ne alcaz yerimseniben
dedim özelll anladı gülüyooo:asigim:
oda begensin dimi beraber alalım yaaananiknanik

Ayıp ayıp ablana ne öyle dilini koparırım felan kaydirigubbakcemile sarevide ilk senden duydum güzelmi onun nevresimleri :uhm:

3 tane alt üst takım var iç çamaşır olarak krem kahve ve pembe.gecelik olarakda saten var beyaz sabahlığı geceliği,2 tane babydoll,bide geçen aldım kırmızı çok hoş.böyle bütün giyiliyo sırtından iple bağlanıyo tamamen sırtı açık göğüs ve göbek kısmı birbirne taşlarla tutturulmuş tamamen dantel:jeyyar::jeyyar:bak iştahım kabardı yine bugün yinemi alsam ne yapsam:jeyyar:

Küstüm ben hem konuşturun beni hemde kızın :çok üzgünüm: fikir vermişim işte ne var :dilcikar:
senı kım üzdu de bakım bana heemn dovem onu:teselli:

senınkıde amma cakalmıs haa ındıregandı yapcak(amma cok kulanıyom bu lafı):roflol:
benımkısıne desem cvp cok net bjk forması:1closedeyes:

Ayıp ayıp ablana ne öyle dilini koparırım felan kaydirigubbakcemile sarevide ilk senden duydum güzelmi onun nevresimleri :uhm:

ana saskın nan ben asıkım o markaya be sıtesıne gır bı bak ama sakın burayı ıhmal etme banada cvp yaz bı bak beğenmezsen suratıma tukur:roflol:

sarev çok güzel bi marka inanılmaz güzel nevresimmleri var ama fiyatları 120 150 hep o civarlarda cicimkaydirigubbakcemile2

burayı okuyunca aklıma baska bısı geldı

senı kım üzdu de bakım bana heemn dovem onu:teselli:

senınkıde amma cakalmıs haa ındıregandı yapcak(amma cok kulanıyom bu lafı):roflol:
benımkısıne desem cvp cok net bjk forması:1closedeyes:

Napsın onada o seksu geliyodur :roflol:

Kız o dediğini bende beğeniyorum kırmızısı beyazı bide siyahı vardı ama siyah alırım büyük ihtimal

benimde çok dökülüyo nan ama ben alıştım artık hep dökülüyo
dalgalı benimkiler lüle lüle jöle kullanıyom mecbur benimki ondan herhal
he senınkı onan herhal benımkıde pırası gıbım hıcbısey surmam cok muthıstır herkes hasta herhal nazar değdıler
sarev çok güzel bi marka inanılmaz güzel nevresimmleri var ama fiyatları 120 150 hep o civarlarda cicimkaydirigubbakcemile2
pahalı nan demı asık oldum ben alcam 3 5 dene beğendımşakkıdı
böcük konussun nan durrr:mymeka:
konus sen kıss konus cnm ne var kız kızayız surda:roflol:

allahım nan konusuyom ya zatı +18 burda konusulmaz ayıp yerı bellı onun:1closedeyes:

pahalı doğru diyosun kuzum ya ne yapsak kız alsakmıki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…