2010'da evlenmeyi planlayanların paylaşım alanı....

kızlar benım daha bı gecelıgım bılem yok:1no2:
neyse sız bana yardım edersınız artık model konusunda dımı tecrubelı bayanlarkaydirigubbakcemile5

aman be aynı benımkısı bı babası var hıc kalkmaz allahtan sehırler arası calısrda salı gıder ctesı gelır benımkısının ılk askı benım o yuzden aılesıne dıyemez kalk dıe hanı turk toplumu olarak anca cıddı bısey olunca dıycek ıstemeye gelceklerı zmn ben yaşlanmazsam ahh ahh

aynı ben mesela sımdık ya bak aklıma ne geldı bende sözluydum ya düğün olmust sımdıye evlıydım ama cok cok fasla eksık olurdu suan cok rahatım zaten acelem yok yasımda genc 21 oyuzden ıkımızde bırbırımızı tanıyoruz ve allahım hayrlısını versın dıom ya gercekten her şerde bı hayr var :Saruboceq:

Doğru diyosun valla zaten evin eksiği o zaman belli olacak elini attığında bulamayınca aklımıza gelecek
:roflol:

bende suzgec ekledım nan makarnayı neylen suzgez bee

kızlar benım daha bı gecelıgım bılem yok:1no2:
neyse sız bana yardım edersınız artık model konusunda dımı tecrubelı bayanlarkaydirigubbakcemile5

yardım mı etmezmıyık nan tamm bızlık bı konu haa:jeyyar: kırmzı sıyah tercıh edılır:1closedeyes:
ha ben düğünumde sey gıycem neydı nan adıı tuhh aklıma gelmıyo jartıyen mıydı ne zıkımdı ondan işte:jeyyar:

O var bende makarna süzgeci migrostan almıştım metal çok hoş :dance:

calısmak harıka bısey ama bugunlerde ısler kotu patron bırakalım ısı bayramdan sonra acak hıc deılse elektrık su harcamam masrafım olmas ısıne gelmeyende cıksın dedı ahada sımdık:1shok: cok sukur allahım sağlık versın kımsenın elıne bakmadan herseyımı almak nasıp olsun:Saruboceq:
Aynen süper bir gecelik ve iç çamaşır koleksiyonum oldu

valla ne yalan söyliyim benim de çoook hoşuma gidiyo hee:jeyyar:

nan benımde haa cok hosuma gıdıyo ha bende cok yok ama 3 4 tane anca sonra kocamlan alırız nısanlanınca yanı dıe sey ettımm sengözlerimebaksanab

............................................... :roflol: :roflol:

Son düzenleme:

allahım ya :roflol: tayt cok seksu kesın gıy benım abım gecen yıl ekımde evlndı tabı suan 4 aylık bı bebelerı var cok hızlı cnm bunlar:jeyyar: neysem yengemın altındada tayt vardı cok soğuktu ama duzceye gıttık gelın almaya ıst getrdık sonracıma ben baktım yengem kuaforde gıyınırken donunu gordum yanları dantellı bı taytı bana dıo ben artık buna olmam sana verım cok seksukaydirigubbakcemile3 ben gıycem gız beyaz :1closedeyes:

:..............................................................................................................................

Son düzenleme:
:roflol: o zamana kadar buluruz belki taytında seksusunu yok kız giymem ben tabi soğuk olmazsa kafamçokkarıştı

kışın evlnırsen ne gıyersın nan suna bak hele yazın evlenen tayt gıy derse :roflol: kışın pıjama takımların lazım olur sana

ayyy iç çamaşırı demeyin ahh bir çalışsam ahhh neler alırım neler :jeyyar:
hele çeyizime alcaklarım oooo bende nişanlımla beraber alırık diye düşünüyorum hani oda beğensin icabı...yerimseniben
bayılırım bayılırım seksü şeylere şimdide alcamda anam kızıyo kim göri napcan diyo çeyize koyak diyo -tatlicadiarzu-
sanki illa biri görmesi gerekiyo

Kız var takımım kışlık 3 tane bide evden getirdiklerimde olucak zaten heem onları sadece yazın değilki özel anlarda giycem zaten üstümdede pek kalmaz :roflol:

ALLAHIm sen benı kotu dusuncelı ınsanlarınn elınden dılınden koru:Saruboceq: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…