canım lökosit oranı ne kadar bol su içmek ve kızılcık suyu çok iyi geliyor. lökosit bol su ile geçer ama ne kadardı testinde yazar? ayrıca ben de magnezyum içiyorum ama bu gece bana da kramp girdigünaydin arkadaslar
dün gece hic uyuyamadim ben hem su idrarda cikan lökosit midir nedir onun agrisi basladi hemde kizim sagolsun hic durmuyo yerinde ne tarafa dönsem o tarafa dogru ittiriyo kolunu bacagini simdiden basladi uykusuz geceler galiba bi de sabaha karsi bacagima cok kötü kramp girdi ve hala da agriyo oysa magnezyum da iciyorum 300 lük yetmiyo mu ki acaba
canım lökosit oranı ne kadar bol su içmek ve kızılcık suyu çok iyi geliyor. lökosit bol su ile geçer ama ne kadardı testinde yazar? ayrıca ben de magnezyum içiyorum ama bu gece bana da kramp girdi
Kızlar günaydın umarım herkes iyidir. Dün Haziran annelerini okuyayım dedim sanırım bir tanesinin bebeği doğumdan sonra ölmüş kordon kanaması diye birşeyden dolayı. Çok üzüldüm Allah hepimizin bebislerini saglicakla dogurup büyütmeyi nasip etsin.
biz geldikkkkk
oğluş 2112 gr olmuşve 23 temmuz sezeryan tarihi
tabi son haftalardaki bebek gelişimi sancı durumu suyun durumu falan değişebilir ama şu anda görünen 23 temmuz oldu
çok şükür herşey iyi
32. haftayı bitirmişiz yarın 33+0 yoksa 33 mü bitmiş oluyo neyseve 4 kilo aldım dr um feci mutlu
sadece yüzüm büyüdü burnum gıdığım falan tabi önceki kilolarım da olunca tombiş bi hamileden çok son zamanı yaklaşmış bi hamile oldun gari dedi ee göbek kocaman oldu tabi
tek sorun bebek poz vermediği için 4 boyutlu usg resmi alamadık ellerini yüzüne kapamıştııı
sorun bu olsun ama di mi çok mutluyum benn yahuuu
Arkadaslar, biz dogum ve yaz tatili icin oraya geliyoruz. Beklenen dogum tarihinden bir ay sonra da su an bulundugumuz ulkeye geri donecegiz. Ucakta inerken ve kalkarken emzirmenin bebegin kulaklarina zarar vermemesi acisindan kesinlikle oneriliyor, umarim bol bol sutum olacak da ben de emzirecegim. Tanidiklariniz bebekleriyle ne kadarlikken uctular?:26:
Kızlar günaydın umarım herkes iyidir. Dün Haziran annelerini okuyayım dedim sanırım bir tanesinin bebeği doğumdan sonra ölmüş kordon kanaması diye birşeyden dolayı. Çok üzüldüm Allah hepimizin bebislerini saglicakla dogurup büyütmeyi nasip etsin.
arkadaşlar bencede bu konudaki uygulamalar biraz keyfi
benimde seminerin son haftasına denk geliyor 32. hafta, müdürüm diyorki kalan 5 haftayı aktaramazsın, ilçedeki memurda aynı şeyi söylüyor, öbür taraftan şube müdürü ve sendika da hayır aktara bilirsin diyor, neticede tatil olmazsa çalışacaktın diyorlar, bide son torba yasada değişti diyorlar ama ben notlatdan falan fırsat bulup okuyamadım, yani son yasal düzenlemelere göre aktarabiliyormuşuz dediler.
valla ben aktarmaya çalışacam aktaramazsam sebdikamlada görüştüm, eğer bir zorluk çıkarırlarsa dava açacam. neticede okul olsa çalışacaktık, yasada da net bişey yok, yani öğretmenler yaz tatilinde doğum yaparsa iznini kullanamaz diye bir madde yok.
bende okudum da burdakilerin canını sıkmayım diye yazmadım özellikle
allah annenin yardımcısı olsun
son aydayız bebek hareketi çooooooooookkkkk önemli
o annede bebek hareketini hissetmediği için gitmiş dr a kordon dolanmış boynuna 2 gün yaşamış yavrucak
aman diyim nolur hareketleri çok yakın takip edin kızlar
az önce 32 haftalık doğan bir bebişin videosunu izledim...çok etkiledi benigözyaşlarıma engel olamadım...mutlu sonla bitiyor ama yaşanılan süreçççççççç offffffffffffffff
YouTube - ‪32 week Preemie Samuel's Month in NICU and Year‬‏
Allahım hepimizin bebişi sağlıkla ve zamanında kucağımıza gelsin inşallah...
ayyy ne karışık hesapmıcanım evet doğru 8. aydasın,çünki hamilelik aslında 10 ay sürüyor,9 ay 10 gün derler ya,9 ayı bitirip 10.aydan 10 gün alıyo,mesela 32. haftada 9. aya girmiş olucaz aslında...karışıkmı oldu,ben 28. haftadayım 8. aya girdim mesela şükür...ama niyeyse halk arasında hamileliğe 9 ay gözüyle bakılır aslında bebeğin miadı 9 ay bitince yani 10. ayda dolar,buda 40 hafta ediyo canım..
hehehe kızz gerçektenmiiicanım bu kadar olur aynı şeyi yapmışız aynen tişört ve gömlek aldım mektup yazarak pazar günü yatağa bırakacaktım dayanamadım bu da babasına dedim verdim seninkini okuyunca güldüm
hımmm anladım cnm 2 hafta eksilterek hesaplayacazMerhaba Arkadaslar
Masallah, umarim hersey planlandigi gibi gerceklesir. Evet, gebelikte 34.haftandasin, 33 bitmis oluyor.
Neyse canim, yine de cok hos bir jest!:13:
Evet, igne yaptigin yerlerde sertlik oluyor ve bir sonraki oraya denk gelirse cok aciyor ve kaniyor.
29+2 isen, gebelikte 30.haftaya girmis durumdasin. (29+1- 29+6) = 30.gebelik haftasi demek. Fakat bebegin 27+2 haftalik. 27+ 6'yi bitirdiginde bebegin 7 aylik olmis olacak.Bebegin haftasini gebelik haftasindan iki hafta cikararak buluyorsun, ikisi birbirinden farkli seyler.:13:
Arkadaslar Merhaba,
Bircok kimse ogretmen oldugu iicn yakinda dogum oncesi iznine ayrilacak, cok da iyi olacak, herkesin sisilikler ilerlemeden dinlenmeye ihtiyaci var.
Masallah bebisecok guzel poz vermis. Yuksek tansiyon bu haftalarda cokkk onemli lutfen duzenli olcturun.:13:
Taze gelin hosgeldin!:123: Gelismeleri bekliyoruz. Biz de bu hafta evlilik yildonumumuzu kutladik.
Masallah bebise
Hepimize Allah cok kolay, saglikli dogumlar nasip etsin.
Masallah
teşekkür ederim canım.... tansiyonumu gün içinde takip etmeye çalışıyorumşu an için elimden gelen sadece bu... hele bi dr.uma gideyim de bakalım ne önerecek...
zarpdeniz Allah daha nice yıldönümlerinizi sağlıkla-huzurla kutlamayı nasip etsin inşallah...
valla kızlar, evde çoluk çocuk yokken, hazır eşlerinizle başbaşa vakit geçirip, istediğiniz şekilde kutlamalar yapabilecekken yapın..:)) evde bir çocuğun varlığı bütün planın programın ona göre ayarlanmasını gerektiriyor, benden söylemesi..:)) tecrübeyle sabit..:)) malum 6 yaşında oğlum var...:)) çocuk sahibi değilken gezdiğim, gittiğim yerler, yemekler, sinemalar, arkadaş davetleri nerdeee ... oğlum doğduktan sonraki nerdeee.... onun uyku saati, yemek saati, banyo zamanı, uyanıkken, karnı tokken biraz da başbaşa oyun zamanı zamanı derken ... bir de bakıyorsun sen yorgunluktan sızmışsın...
boyle seyleri yazmasak daha iyi olmazmi..hepimiz hamileyiz bebeklerimiz icin zaten surekli endise icindegiz ben boyle seyleri okumaktan ve gormekten uzak durmaya calisiyorum..bunu bilmemizin bize ne faydasi varki strese sokmak ve moral bozmaktan baska..
seninle aynı fikirdeyim canım... ne olur biraz hassasiyet gösterelim bu konuda... zaten havadan nem kapar haldeyiz, bir de bu üzücü şeyleri duyunca hepimiz kendimize yoruyoruz... ben yanımda, kendi hamileliklerine ya da başkalarından duydukları hamileliğe dair kötü tecrübelerin bile anlatılmasına tahammül edemiyorum.... dr.a gidiyoruz, kontrollerimiz yapılıyor, e az buçuk kendi durumumuzu da değerlendirebilecek haldeyiz, e gerisi de Allah'a emanet....
kızlar zaten bugün bebeğim çok az hareket etti böyle bir haber alınca da çok üzüldüm çok korktum rabbim hepimizin bebeklerini korusun amin
Haklısınız kızlar sabah sabah patavazsizlik yaptım sonradan farkettim ama silemedim. Allah hepimizin bebeklerini korusun....
ben bebeğin ve benim bir sağlık sorunumuz olmazsa, doğumdan 10 gün sonra uçağa binmeyi düşünüyoruz. ebeye sordum bir sorun olmayacağını söyledi ama internette 7 günden küçükse uçak firmaları doktor raporu istiyor diye yazıyordu. Onun dışında sorun yokmuş diye okumuştum...
canim benim tanidigim arkadaslar ne 7 aydan sonra ucaga bindiler ne de bebek 3 ayliktan önce bindiler özel bi nedeni var mi bilmiyorum ama öyleydi sen bi kendi doktorunla ve de bi cocuk doktoruna danissan daha iyi olur bence
canım benim arkadaşımın bebeği 2 aralıkta doğdu ocak 15 gibi dubai ye uçtular.çok sütü vardı ama göğüs ucu olmadığı için bebeği almamıştı sağarak besledi devamlı problem yaşamadılar.peki son ayda uçmak senin için tehlikeli değilmi doktorunla konuşmussundur mutlaka...
tahlil sonuclarini vermiyo ki doktor bana sadece cok fazla olmadigini söyledi bol su icmeye calisiyorum ve verdigi ilacta cranberry kapsül onu ictim dün gece ilk defa bugün de devam edicem 1 hafta boyunca umarim iyi gelir yaa bu kramp cok kötü bisey gercekten agrisi hala bacagimda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?