2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım lökosit oranı ne kadar bol su içmek ve kızılcık suyu çok iyi geliyor. lökosit bol su ile geçer ama ne kadardı testinde yazar? ayrıca ben de magnezyum içiyorum ama bu gece bana da kramp girdi

canım lökosit oranı ne kadar bol su içmek ve kızılcık suyu çok iyi geliyor. lökosit bol su ile geçer ama ne kadardı testinde yazar? ayrıca ben de magnezyum içiyorum ama bu gece bana da kramp girdi

tahlil sonuclarini vermiyo ki doktor bana sadece cok fazla olmadigini söyledi bol su icmeye calisiyorum ve verdigi ilacta cranberry kapsül onu ictim dün gece ilk defa bugün de devam edicem 1 hafta boyunca umarim iyi gelir yaa bu kramp cok kötü bisey gercekten agrisi hala bacagimda

Kızlar günaydın umarım herkes iyidir. Dün Haziran annelerini okuyayım dedim sanırım bir tanesinin bebeği doğumdan sonra ölmüş kordon kanaması diye birşeyden dolayı. Çok üzüldüm Allah hepimizin bebislerini saglicakla dogurup büyütmeyi nasip etsin.

günaydınn canımm ahhh ne demelii içim ezildi resmen allah bütün bebekleri annelerine babalarına bağışlasın, oo anneye sabır dilemekten başka ne gelir elimizden... gerçekten çook üzüldümmmm..

ayy maşallah bebişe, sanada bu arada fazla kilo almamışsın. Doğum tarihi belli olan ilk sensin, hayırlı, sağlıklı doğum olur inşallah.

ben bebeğin ve benim bir sağlık sorunumuz olmazsa, doğumdan 10 gün sonra uçağa binmeyi düşünüyoruz. ebeye sordum bir sorun olmayacağını söyledi ama internette 7 günden küçükse uçak firmaları doktor raporu istiyor diye yazıyordu. Onun dışında sorun yokmuş diye okumuştum...

bende okudum da burdakilerin canını sıkmayım diye yazmadım özellikle
allah annenin yardımcısı olsun
son aydayız bebek hareketi çooooooooookkkkk önemli
o annede bebek hareketini hissetmediği için gitmiş dr a kordon dolanmış boynuna 2 gün yaşamış yavrucak
aman diyim nolur hareketleri çok yakın takip edin kızlar

hangi sendika aktarabiliosun dio canım

Kesinlikle hareketleri çok önemli Allah sabır versin ailesine. İnşallah başka kötü haber almayız. Hepimizin bebekleri sağlıklı olur

ayyy ne karışık hesapmış bu yahu
neyse ben hafta olarak takip edeyim en iyisi daha fazla karışıklılığa gerek yok
canım bu kadar olur aynı şeyi yapmışız aynen tişört ve gömlek aldım mektup yazarak pazar günü yatağa bırakacaktım dayanamadım bu da babasına dedim verdim seninkini okuyunca güldüm
hehehe kızz gerçektenmiii
ayy deliyiz biz deliii
hımmm anladım cnm 2 hafta eksilterek hesaplayacaz
ben karar verdim ay olarak değil hafta olarak takip edecem en gzeli kaşıklığa sebep olmaz
aslında yinede hafta olarak takip ediyodumda aya vurayım kaç çıkacak dedim
şaştım kaldım

ayyy ne diyosun yaaa
çok üzüldüm bak şimdi
aman kızlar dikkat edelim hareketlerini takip edelim...
Allah o bebeğin ailesine sabırlar versin...

herkese iyi haftasonları.bu sabah limango ve markafoniden oğluma siparişlerim geldi.markafoni paketini açınca ne göreyim ben kanz marka yenidoğan kadife tulum sipariş etmiştim 9 ay için atlet şort çıktı içinden.şok oldum.ne alaka yani.açtım üyeliğimi siparişimi kontrol ettim benim istediğim ürün doğru listede de.telefon ettim haftasonu çalışmıyorlarmış.mail attım.iade etmek gibi niyetim yok gelen ürünü de.kargoya git tutanak vs günlerce bekle uğraşamayacağım bu sıcakta.gelen ürün kötü değil çok şükür 9 aylıkken yaza geliyor giyebilir.ilk defa internet alışverişim fiyasko oldu her şeyi internetten alıyorum burada bulma imkanım olmadığı için.ama sipariş verdiğim tulum çok güzeldi içimde kaldı resmen

boyle seyleri yazmasak daha iyi olmazmi..hepimiz hamileyiz bebeklerimiz icin zaten surekli endise icindegiz ben boyle seyleri okumaktan ve gormekten uzak durmaya calisiyorum..bunu bilmemizin bize ne faydasi varki strese sokmak ve moral bozmaktan baska..

kızlar zaten bugün bebeğim çok az hareket etti böyle bir haber alınca da çok üzüldüm çok korktum rabbim hepimizin bebeklerini korusun amin

Haklısınız kızlar sabah sabah patavazsizlik yaptım sonradan farkettim ama silemedim. Allah hepimizin bebeklerini korusun....

canım olur mu öyle şey hepimiz bebeğimiz için endişeleniyoruz sen de etkilendiğin üzüldüğün şeyi paylaştın bunlar da gerçekler yapacak bişey yok... rabbim bebeklerimizi korusun rabbime emanet .

Insallah bir sorun olmaz da planladiginiz gibi ucarsiniz. Tek endisem inerken ve kalkarken ki basinc, onu da emzirerek atlatmamiz gerekiyor, yada biberon filan da bulundurmak ta fayda var, emzik de iyiymis. Benim etrafimdakiler en az iki aylikken ucmuslar, bir sorun olmamis ama beninki daha erken olacagi icin bilgi alisverisinde bulunayim dedim. Seninki daha da erken uyuya uyuya gidersiniz insallah.

canim benim tanidigim arkadaslar ne 7 aydan sonra ucaga bindiler ne de bebek 3 ayliktan önce bindiler özel bi nedeni var mi bilmiyorum ama öyleydi sen bi kendi doktorunla ve de bi cocuk doktoruna danissan daha iyi olur bence

Ben transferden bir hafta sonra ve 14 haftalikken ucaga bindim, cok sukur sorun yasamadik ve doktorlar da herhangi bir sorundan bahsetmediler. Simdi 33 haftalikken ucacagiz, umarim bunu da sorunsuz hallederiz. Havayollari 36.haftaya kadar doktor raporu ile aliyor benim doktorum da rapor yazacak. 37.hafta itibari ile hicbir havayolu kabul etmiyormus. Eger bebek havada dogarsa uctugu havayolu ile omrunun sonuna kadar ucretsiz ucuyormus.

Biz de Dubai'ye ucacagiz, yol uzun degil ama insan yine de endiseleniyor. Ben de kismet olursa emzirmek istiyorum ama dedigin gibi biberon filan da bulundurmak lazim. Doktorum rapor yazacak, ucacagimiz hafta 33 haftalik oluyoruz, Allah sag-salim sorunsuz gelmeyi nasip etsin.:13:

Kramp girdiginde bacagini yukari kaldirmaya calis ve gerdir, ondan sonra da biraz masaj yap cunku masaj yapmazsan ertesi gun de krambin girdigi yer agriyor. Ara ara bana da oluyor, acisini biliyorum.:13:

Mgokberk, sagol canim. Onerilerini dinleyecegim, surada bir kac haftamiz kaldi desene...

Laadure, hepimiz artik geriye saymaya basladik cok sukur. Allah saglikla-miadinda yavrularimiza kavusmayi nasip etsin. O kisiye de cok sabir diliyorum cok zor gercekten....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…