2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Senerd,
ogrendin mi bilmiyorum ama bebege de ucacagi parkur icin bilet almamiz gerekiyor, aklinda olsun. Bebeklilere dikdortgen seklinde kutu gibi bir yatak veriyorlar ve en one oturtuyorlar, bebek ve yatagi da acilan ozel bebek yerine konularak ucuyoruz. Bir de eskiden TR'de bebek, anne pasaportuna islenirdi fakat simdi cipli sisteme gecildigi icin bebege de pasaport alinmasi gerekiyormus. Sen dogumdan 10 gun sonra ucacaksan bazi evrakini bizim gibi onceden hazirlamakta fayda var, bebek dogar dogmaz da nufus cuzdani alip, akabinde acil pasaport basvurusu yapilmasi gerekiyor, neyseki Turk pasaportunu almak uzun surmuyor. Biz iki ayri pasaport alacagimiz icin once Turk pasaportunu halletmeyi dusunuyoruz, umarim bizim ve bebeklerimizin sagliklari yerinde olur da hepsini seve seve yapariz. :13:

Selam kızlar,

dünden beri baya döktürmüşsünüz, ara ara okumaya çalıştım.
Sdhkn canım prima dünyası bilgisi için saol.

Ademel maşallah kuzucuğa :)) İnşallah doğumun rahat olur...

eyeszay canım düğünü dinlemeyi dört gözle bekliyoruz :))

Peppermint Canıımm nasıl oldun?? Doktor randevun nasıl geçti????

kızlar zaten bugün bebeğim çok az hareket etti böyle bir haber alınca da çok üzüldüm çok korktum rabbim hepimizin bebeklerini korusun amin
cnm hiö dert etme bebişin bugün formda değildir annesi başlar çoşmaya
bizimkide bugün resmen zıplıyo
gnleri günlerine uymuyoo
Kızlar Kararsız kaldık hangi avizeyi alsak diye. Siz de görüşlerinizi bildirir misiniz??

Eki Görüntüle 208453 Eki Görüntüle 208452

ayyy ilkten 1.yi seçtim sonra 2.yi
en iyisi odan bitsin odanın son haline göre hangisini yakıştırırsan onu al seçi zor gerçekten...

bu arada kızlar geçen gün pembe leyleğin ağzında bohça şekiilli bi nevresim takımı fotosu koymuştum alayımmı nasıl olur sizce diye
beğenenler oldu ama yorum yapanlar olmadı,kararsız kaldım...

ben görmedim kaçırmışım tekrar ekle bence haftasonu site sakin olduğundan daha rahat yorum yapılır

canım nereye koydun resmini??? kaçıncı sayfa;? ben hiç denk gelmedim..

Ya odanın dolapları 25 haziranda gelecek ama ikisi de uyuyor bizim odaya

Kızlar Kararsız kaldık hangi avizeyi alsak diye. Siz de görüşlerinizi bildirir misiniz??

kesinlikle ay ve adam olan...

ben vallaha çok beğendim....hatta eşime gösterdim...hepsiburdadan sipariş vereceğiz kısmetse...

canım nereye koydun resmini??? kaçıncı sayfa;? ben hiç denk gelmedim..

Ya odanın dolapları 25 haziranda gelecek ama ikisi de uyuyor bizim odaya

cnm o zaman sen ay ve adamlı olanı al..benim fikrim o yönde...
nevresim takımı bu cnm
maviliside var senin içinhttp://www.hepsiburada.com/Liste/le-pari-vip-ranforce-cift-kisilik-nevresim-takimi-cift-kisilik/ProductDetails.aspx?productId=eaksvip21076&categoryId=510001&SKU=EAKSVIP21076-CIFT

güzelmiş.hem leylekli olması da hoş.fiyatı da yüksek değil.ben beğendim.yerinde olsam alırım

canım ilk olan daha güzel bence.
herzaman seninle canım o nevresime ben de bakmıştım gayet güzel ve espirisi de güzel alabilirsin fiyat da gayet uygun

kızlar bugün sürekli iki göğsümden de süt geliyor tişortum iki tarafı da leke şu anda ufacık sıkışsın ya da öyle kolumu hareket ettirince falan.

Kızlar dün bahsettiğim arkadaş doğum yaptı ve hastaneden çıktı bile.
Medical Park Hastaneler Grubu E-Bebek
işte bu da tosun paşa

Ayyy masallah! Hakikaten tosuncuk, annesi neyle beslendi acaba? Gule gule saglikla buyutsunler.

Insallah dogumdan sonra da bol bol gelir. Belki ped koymaya simdiden baslamakta fayda var, evdeyken sorun degil de disarida zor olabilir.

My Little Sunshine, Ay ve adamli olan favorim! Ohh ne guzel bebesin odasi iyice hazirlaniyor.

Peppermint'i ben de soracaktim, umarim iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…