Kızlar Kararsız kaldık hangi avizeyi alsak diye. Siz de görüşlerinizi bildirir misiniz??
Eki Görüntüle 208453 Eki Görüntüle 208452
sağdaki çok tatlıymış ben sağdakine bayıldım
ay ve adam olan mı canım?
cnm hiö dert etme bebişin bugün formda değildir annesi başlar çoşmayakızlar zaten bugün bebeğim çok az hareket etti böyle bir haber alınca da çok üzüldüm çok korktum rabbim hepimizin bebeklerini korusun amin
Kızlar Kararsız kaldık hangi avizeyi alsak diye. Siz de görüşlerinizi bildirir misiniz??
evet.çok tatlıymış
cnm hiö dert etme bebişin bugün formda değildir annesi başlar çoşmaya
bizimkide bugün resmen zıplıyo
gnleri günlerine uymuyoo
ayyy ilkten 1.yi seçtim sonra 2.yi
en iyisi odan bitsin odanın son haline göre hangisini yakıştırırsan onu al seçi zor gerçekten...
bu arada kızlar geçen gün pembe leyleğin ağzında bohça şekiilli bi nevresim takımı fotosu koymuştum alayımmı nasıl olur sizce diye
beğenenler oldu ama yorum yapanlar olmadı,kararsız kaldım...
cnm hiö dert etme bebişin bugün formda değildir annesi başlar çoşmaya
gnleri günlerine uymuyoo
en iyisi odan bitsin odanın son haline göre hangisini yakıştırırsan onu al seçi zor gerçekten...
bu arada kızlar geçen gün pembe leyleğin ağzında bohça şekiilli bi nevresim takımı fotosu koymuştum alayımmı nasıl olur sizce diye
ben vallaha çok beğendim....hatta eşime gösterdim...hepsiburdadan sipariş vereceğiz kısmetse...cnm hiö dert etme bebişin bugün formda değildir annesi başlar çoşmaya
gnleri günlerine uymuyoo
kesinlikle ay ve adam olan...
ben vallaha çok beğendim....hatta eşime gösterdim...hepsiburdadan sipariş vereceğiz kısmetse...
canım nereye koydun resmini??? kaçıncı sayfa;? ben hiç denk gelmedim..
Ya odanın dolapları 25 haziranda gelecek ama ikisi de uyuyor bizim odaya
Kızlar dün bahsettiğim arkadaş doğum yaptı ve hastaneden çıktı bile.
Medical Park Hastaneler Grubu E-Bebek
işte bu da tosun paşa
işte bu da tosun paşa
işte bu da tosun paşa
cnm o zaman sen ay ve adamlı olanı al..benim fikrim o yönde...
nevresim takımı bu cnm
maviliside var senin içinhttp://www.hepsiburada.com/Liste/le-pari-vip-ranforce-cift-kisilik-nevresim-takimi-cift-kisilik/ProductDetails.aspx?productId=eaksvip21076&categoryId=510001&SKU=EAKSVIP21076-CIFT
işte bu da tosun paşa
canım ilk olan daha güzel bence.
herzaman seninle canım o nevresime ben de bakmıştım gayet güzel ve espirisi de güzel alabilirsin fiyat da gayet uygun
kızlar bugün sürekli iki göğsümden de süt geliyor tişortum iki tarafı da leke şu anda ufacık sıkışsın ya da öyle kolumu hareket ettirince falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?