2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

güzelmiş.hem leylekli olması da hoş.fiyatı da yüksek değil.ben beğendim.yerinde olsam alırım
hihi tamam benimde kesinleşti alıyorum...

cnm yaa olabiliyomuş bu bendede oldu ama çok değil

dedigim gibi canim en iyisi hem kendi doktorunla hem de bi cocuk doktoruyla görüsmek olur biz ne desek bilemeyiz bende dogum yaptiktan bi süre sonra ucaga binmenin sakincali oldugunu duymustum basinctan dolayi kanama falan olmamasi icin herhalde ama ne kadar bi süre bilmiyorum

bacagimi yulari kaldirmaya calisiyorum da cok kötü bi agri o yaa dedigin gibi ben masaj yapmadim ve suan hala agriyooo

selam kızlar
sancılarım azalmaya başladı doktorun verdiği ilaçlar etkisini gösteriyo.
ayağa fazla kalkmıyorum. salı günü kontrolümüz var inşallah rahim daha da kısalmamıştır.

kesinlikle ay ve adam olan...

ben vallaha çok beğendim....hatta eşime gösterdim...hepsiburdadan sipariş vereceğiz kısmetse...

Saol canım görüşünü yazdığın için...

saol tatlım :))

Uzun uğraşlar sonrasında açabildim sayfayı :))) güzelmiş nevresim takımı... Annem geçen sene daha aklımızda çocuk falan yokken bir takım almıştı bana çocuk olunca kullanırsın diye annem biraz aceleci bir kadındır da ...

Canım göğüs pedlerini kullanmaya başlayacaksı n o zaman. sürekli mi geliyor yoksa bugün mü böyle oldu???

Saol canım fikir için... Ya şu dolap ve şifonyer de gelseydi eşyaları yıkayıp yerleştireyim istiyorum. Ortalık bebek eşyası doldu :)))

selam kızlar
sancılarım azalmaya başladı doktorun verdiği ilaçlar etkisini gösteriyo.
ayağa fazla kalkmıyorum. salı günü kontrolümüz var inşallah rahim daha da kısalmamıştır.

Canım aman dikkat et kendine. İyice dinlen...
Ya benim anlamadığım benim dr. rahim ağzı uzunluğuna bakmıyor. Her bakmadığı şeyde gibi bunu da sorunca gereksiz dedi.

Ya benim anlamadığım benim dr. rahim ağzı uzunluğuna bakmıyor. Her bakmadığı şeyde gibi bunu da sorunca gereksiz dedi.

olurmu gereksiz ne alaka
bakılması gerekn bişi bu
ben son kontrolümde dr muayeneyi bitirmişti ben hatırlattım rahim ağzı boyunu ölçmediniz diye oda ayy doğru iyiki hatırlattın dedi ölçtü olması gerektiği gibi dedi
cnm bakılması gereken bişi bu sancın olsun olmasın
bazı sancıları hissetmeyen ama nst de sancı çıkan çok kişi var

Offf!!! ne bileyim bu adama ne sorsam gereksiz diyip duruyor. Şuan erken doğum belirtim yokmuş falan... Ben birdaha kine bilmek istiyorum diyeyim bari...

Selamlar bugun kontrolumuze gittik 1700. Gr olmus kizim 2 haftada 300 gr almis hersey normAl dedi sancii akinti nisan duzenli kasilmalara dikkat et dedi raporu 32 bitince alacaksin dedi ben haftaya almak istiodum oysa ama kestirdi direk burdan al saglik mdr. Onaylat olmadi cerrahPasadan hallederiz dedi arba gobegin sigmayana kadar kullanabilirsin dedi az yemege ozen goster bu haftalarda rahatsizlik yaratir artik dedi gaviscon bulundur dedi kordon kani saklamayi sordum insanlqri cok soydular gereksiz dedi ama isterseniz saglik bakanligina bagis yapabilirsinizdedi bizde bagisliycaz belki birinfaydasi olur
3-4 gundur sancilarim var ozellikle bugun kizim mahvetti benindr normql dio ama sanirimnben usuttum birazda ondan siddetli boyle kipir kipirdi ve mesanemi mahvetti idrar yollarimda tas dusuruyor yada sistit gibi bir aci hissettim kac kez sonra eve geldim biraz uzanip battaniye alti ii geldi )
32. Haftamda coraspirini birakiyorum kullananlar dikkat etsinler drlarina hatirlatsinlar :)
Aaa bende laparoskopik safra kesesi ameloyati olmustum onun normal dogum icin mahsuru yok dedi

Herzamanseninle bence super esprili bir nevresim almalisin canim
My little sun shine adam ve ay olani coooook begendimm)
simdi kocisle calisma odasina daliyoruz kitapliklari bosalticaz koliycez malum 1'yil ihtiyacimmommaycak ve seneyede aldigmiz eve tasinicaz yeni kitaplik yaptiricaz simdiden toplayalim dedik kocis koli banti almaya gitti ))
hurriyet ailede sibel arnann yaziini okudunuzmu bir yorum beni gulmekten kirdi valla esiniz babliga ne zqman adapte Olur gibi bisyler yorumda su 4'aylik hamilyimnesim diyorki bi kopek alalim oyalaniriz ))))

cnm maşallah bebeğine kilosu güzel
sorunsuz geçmesine sevindik kontrolünüzün
nevresim takımını alacam cnm tavsiye ederim erkek anneleri içinde mavisi var..

Herkese selamlar...

Allah o anneye sabır versin...hepimizin bebeğini korusun, sağlıkla kucağımıza alıp büyütmek nasip etsin diye dua etmekten başka yapılacak birşey yok galiba

Benim doktorum 2 saatte bir hareket ve günde en az 10 kere hareket etmesini istiyoruz demişti.

Kızlar dün bahsettiğim arkadaş doğum yaptı ve hastaneden çıktı bile.
Medical Park Hastaneler Grubu E-Bebek
işte bu da tosun paşa

Maşallah tosuncukmuş gerçekten, sezeryandi galiba??

Ben bugün doktora gittim ama acil ameliyata girmesi gerektiği için muayene olamadan döndüm, neyse ki asistanı 32. çalışamaz raporunu hazırlattı verdi, pazartesi çıkıyorum izne:)))

My Little Sunshine, avizelerin ikisi de çok şirin:)) Orman konseptine 1. si uyuyır gibi ama 2. si aylı olan da çok beğendim ben bile kararsız kaldım yani:26:

Peppermint, canım kontrolün nasıl geçti? haberlerini bekliyoruz

canım ben doktoruma sancımla kasılmam olduğunu söyleyince hemen baktı erken doğum riski için
bakınca kasılmaları falan gördü ve riskli oldupunu söyledi
ama senin doktoruna görede herşey gereksiz yaa

canım ben doktoruma sancımla kasılmam olduğunu söyleyince hemen baktı erken doğum riski için
bakınca kasılmaları falan gördü ve riskli oldupunu söyledi
ama senin doktoruna görede herşey gereksiz yaa

bu rahim ağzı uzunluğuna hangi haftada bakılıyor?usg ile vajinal muayene ile mi bakılıyor?

cnm bu rahim ağzı uzunluğuna her kontrolde bakıyo benim dr um
hemde usg ile karından..
peppermint kız nerede kaldın kontrolün vardı bugün....

benim doktorum hiç söylemedi öyle bir şey ki çok çok ilgili ve ayrıntılı bakıyor.belki bakıyordum bir sorun görmeyip söylemiyor olabilir bu durumda.öyle umayım en azından.suyumu falan ölçüyor her gittiğimde.bilgilendiğim iyi oldu teşekkür ederim.

bir şey sorayım size.benim çeyizimden 1 tane pike takımım var hala paketli pembe,bir de mavi saten nevresim takımı.bunlar doğum sonrası evde kullanmak için uygun olur mu?benim oğlum olacak pike pembe;mavi olan da saten.çok mu iddialı bir seçim olur?yeni bir şey mi alsam?

evet dediğin gibi ölçüyodurda söylodur belki
mavi saten nevresim takımı cnm kullanabiliyomusun gerçekten
yani renginden sebep değil saten olduğu için
bide bebişte zaman zaman üzerinde duracak nasıl olur bilemem...

hiç kullanmadım hala paketinde.bebeğin yatağı ayrı onu üstüne bırakmayacağım.saten çok mu şuh diye düşündüm açıkçası.

ben uzun süredir sütyen takmadım hamileyken şimdi takınca ertesi gün atletime süt sızıyor,hamilelik öncesi dar sütyenler olduğundanmı acaba,bugün 2 beden büyük alıp denedim bakalım gece yine sızma olacakmı...sen böyle bişeye dikkat ettinmi sütyenin darmı acaba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…