2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

biz geldikkkkk
oğluş 2112 gr olmuş ve 23 temmuz sezeryan tarihi
tabi son haftalardaki bebek gelişimi sancı durumu suyun durumu falan değişebilir ama şu anda görünen 23 temmuz oldu
çok şükür herşey iyi
32. haftayı bitirmişiz yarın 33+0 yoksa 33 mü bitmiş oluyo neyse ve 4 kilo aldım dr um feci mutlu
sadece yüzüm büyüdü burnum gıdığım falan tabi önceki kilolarım da olunca tombiş bi hamileden çok son zamanı yaklaşmış bi hamile oldun gari dedi ee göbek kocaman oldu tabi
tek sorun bebek poz vermediği için 4 boyutlu usg resmi alamadık ellerini yüzüne kapamıştııı
sorun bu olsun ama di mi çok mutluyum benn yahuuu

face teda yanıtladım buradada yanıtlamak istiyorum
cnm maşallah bebeğinede sanada çok güzel kilolarınız
ve doğum tarihi belirlenen tek sensin

inş sağlıklı bişekilde kucağına alman nasip olur...
ayy kız sölesene nasıl besleniyosunda bebişin kilosunun maşallahı var
benimki birazcık geriden geliyoda

Ya bende tam anlamadm ama drlara gore 10 ay suruyor halka gore 9 ay oyuzden drlar hep hafta hesabi yapiyor zira 4 hafta 28 gun ama bazi aylar 30-31 cekiyor bide sanirim gebelik suresi sata bakilirsa 42 hafta gibi bir sure sanirim valla bilgim bu kadar

Ayyy canim hadi hayirlisi sen baslattin artik devami gelir hayirlisi olsun hepimiz icin

Kizlar bisey sorucam hani biberonda nuby dr brown avent falan dioruz ya benim bi arkadasimda pigeon kullanmis ve cok memnun kaldim dio nette aradim linki bu Pigeon Bebek | HG Bebek rnleri D Ticaret Ltd. ti.
Acevle kampanyasi var fiyat ortalamasi ayni anne gogsune benziyo ark. Min ikizleri old. Dan sutu yetmedi mamaya gecmisti ama emzirdide ikisini ne dersiniz

beslenmek mi yok tatlım nerdeee hele son 1 haftadır kusmaktan helak oldum valla
tek yaptığım bu aralar kendimi zorlaya zorlayaaa süt içmek başkada bişey yapıyorsam top olayım
bende o kadar kusmaya bebeğin kilosunu görünce çok sevindim

cnm o hesabı bende biliyon 4 hafta 28 gün ama aylar 30 31 çekiyoda
videoda anlamadığım şey 8.ay için 28.hafta ile 32.hafta diyo
sen kendin için şuan kaç aylık diyosun mesela etraftan soranlara?

hadi yaa kusuyosun demek ayy çok kötü bişi o kusmak
Allah yardımcın olsun
demek işin içinde süt var bende dünden beri 2 bardağa başladım günde
hayırlısı ile..

fıstık anneler ben dün kocişime güzel kaliteli bi tişört aldım babalar günü hediyesi olarak sevdiği renk
akşamda dayanamadım dünkü yaptığım alışverişleri ona gösterirken bu bu bu kızıma bu bu annesine buda babasına diye ağzımdan kaçıverdi
süpriz müpriz yalan oldu yani....
ben yine dayanamaz erken veririm diye düşünüyodum ama bu kadarda değil hani...
paketinin içine mektup yazacaktım kızımın ağzından o şekil verecektim ama yalan oldu...
kocişimde hediyem karşısında mutlu oldu ama erken mutluluk
akıllı ben saklasana eve gelince sen paketi....

canım evet doğru 8. aydasın,çünki hamilelik aslında 10 ay sürüyor,9 ay 10 gün derler ya,9 ayı bitirip 10.aydan 10 gün alıyo,mesela 32. haftada 9. aya girmiş olucaz aslında...karışıkmı oldu,ben 28. haftadayım 8. aya girdim mesela şükür...ama niyeyse halk arasında hamileliğe 9 ay gözüyle bakılır aslında bebeğin miadı 9 ay bitince yani 10. ayda dolar,buda 40 hafta ediyo canım..

canım bu kadar olur aynı şeyi yapmışız aynen tişört ve gömlek aldım mektup yazarak pazar günü yatağa bırakacaktım dayanamadım bu da babasına dedim verdim seninkini okuyunca güldüm

günaydın kıslarrrrr...yatakta döne döne bu saati zor ettim...dün hep yatıp dinlendiğim için olsa gerek gece doğru dürüst uyuyamadım
sersemlik var üstümde...umarım ilerleyen saatlerde açılırım...gerçi kahvaltı moduna geçince iyileşirim gibi hehe
bugün babamız kuzumuzun odasını boyayacak..10güne mobilyalar da geliyor...heyecan dorukta anlayacağınız ...sizler de iyisinizdir umarım ???
herkese iyi haftasonları...çok yormayın kendiniziiiiiiiii....sevgiler..öpücüklerrrrrrrr

Merhaba Arkadaslar

Masallah, umarim hersey planlandigi gibi gerceklesir. Evet, gebelikte 34.haftandasin, 33 bitmis oluyor.

Neyse canim, yine de cok hos bir jest!:13:

Evet, igne yaptigin yerlerde sertlik oluyor ve bir sonraki oraya denk gelirse cok aciyor ve kaniyor.

29+2 isen, gebelikte 30.haftaya girmis durumdasin. (29+1- 29+6) = 30.gebelik haftasi demek. Fakat bebegin 27+2 haftalik. 27+ 6'yi bitirdiginde bebegin 7 aylik olmis olacak. Bebegin haftasini gebelik haftasindan iki hafta cikararak buluyorsun, ikisi birbirinden farkli seyler.:13:

Arkadaslar, biz dogum ve yaz tatili icin oraya geliyoruz. Beklenen dogum tarihinden bir ay sonra da su an bulundugumuz ulkeye geri donecegiz. Ucakta inerken ve kalkarken emzirmenin bebegin kulaklarina zarar vermemesi acisindan kesinlikle oneriliyor, umarim bol bol sutum olacak da ben de emzirecegim. Tanidiklariniz bebekleriyle ne kadarlikken uctular?:26:

günaydın kızlar, biz oğluşumla uyandık ama kahvaltı için daha babamızın uyanmasını bekliyoruz. bu aralar yazamadım çünkü okulda inanılmaz sorunlar var sözleşmelerimizi fesh ediyorlar baya davalık olacaz heralde neyse her toplantıda bebişim varlığını belli etti ya şükür dedim hepp

günaydin arkadaslar

dün gece hic uyuyamadim ben hem su idrarda cikan lökosit midir nedir onun agrisi basladi hemde kizim sagolsun hic durmuyo yerinde ne tarafa dönsem o tarafa dogru ittiriyo kolunu bacagini simdiden basladi uykusuz geceler galiba bi de sabaha karsi bacagima cok kötü kramp girdi ve hala da agriyo oysa magnezyum da iciyorum 300 lük yetmiyo mu ki acaba

canim benim tanidigim arkadaslar ne 7 aydan sonra ucaga bindiler ne de bebek 3 ayliktan önce bindiler özel bi nedeni var mi bilmiyorum ama öyleydi sen bi kendi doktorunla ve de bi cocuk doktoruna danissan daha iyi olur bence

canım benim arkadaşımın bebeği 2 aralıkta doğdu ocak 15 gibi dubai ye uçtular.çok sütü vardı ama göğüs ucu olmadığı için bebeği almamıştı sağarak besledi devamlı problem yaşamadılar.peki son ayda uçmak senin için tehlikeli değilmi doktorunla konuşmussundur mutlaka...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…