kızlar selam,
bugün yoğunum sizi takip edemedim belki yazılmıştır, bilemiyorum.
Facebook'ta prima dünyasına girip bakın, beğenenler ve formu dolduranlara paket yolluyorlar, içinde de bir sürü şey var. Geç kalmayın hemen doldurun formu, 24 hazirandan sonra dağıtıma başlayacaklarmış.
Herkese iyi haftasonları...
teşekkürler canım..ben de doldurdum hemen
çok spl cnm doldurdum bende e bebek mağazasından alıcam
23ünde dağıtıma başlanıyomuş ama nasıl bilcez e bebeğe bize ait paket geldiğini bildirirler heralde değilmi,?
Geçmiş olsun canım her ikisi için de. 7-4 çok düşük gerçekten, baş dönmelerin var mıydı? Benim de 2 gündür falan var daha doktora soramadım, ama eminim normal diyecek, her şeye normal diyor çünkü:)
Kalça ağrısı da benim de dönemsel oluyor, geçen hafta 2 gün oldu, geçti, dün tekrar başladı, dediğim gibi bebeğin pozisyonuna bağlıymış, muhtemelen şu an sinire bası yapacak şekilde duruyor sıpam:))
ne güzel benim hamileliğim sizinki kadar güzel geçmiyor.31 haftalık hamileyim boğazım sıkışıyor uyuyamıyorum yorgunluktan perişan oluyorum oturamıyorum.:hamile olupta bunları yaşayan varmııııııııbugün dortorla konuştuk bütün hamilelerin bunları yaşadıklarını geçiçi olduğunu birde b 12vitamini verdi
kizlarrrrr ben geldimmm ama gidecegim. Eski eve geldik bi internete gireyim dedim. Yeni evimize tasindik. Dugun inanilmazdi anlatacagim detaylari ile. Internetimiz baglanmadi hala. Nasil herkesler? Onemli haberler vartmi kacirdigim?
canım ne güzel umarım herşey hep böyle güzel olur. Haber de venüs erken doğum tehlikesi var doktoru en son 2 hafta dayanır dayanmaz demişti başka da herkes iyi canım
vayyyyyyyy çıtıyy gelinimiz gelmişkizlarrrrr ben geldimmm ama gidecegim. eski eve geldik bi internete gireyim dedim. yeni evimize tasindik. dugun inanilmazdi anlatacagim detaylari ile. internetimiz baglanmadi hala. nasil herkesler? onemli haberler vartmi kacirdigim?
ben konustum venusle telefonda. iyiydi dinleniyormus. ciger gelistirici ignede yapmislar bebege. yorulma dedim oda sadece tuvalete gidiyorum dedi. isallah hayirlisi ile zamaninda doguracak oda bizim gibi inaniorum. doktoru bebek icin anne karninda birgin bir haftaya bedel. her kaldigi gun dahada gucleniyor demis.
kizlarrrrr ben geldimmm ama gidecegim. eski eve geldik bi internete gireyim dedim. yeni evimize tasindik. dugun inanilmazdi anlatacagim detaylari ile. internetimiz baglanmadi hala. nasil herkesler? onemli haberler vartmi kacirdigim?
vayyyyyyyy çıtıyy gelinimiz gelmiş
nasılsın yaaa..çatladık meraktan...anlat bişilerrrrrrr...bu arada ben izne çıkıyorum haftaya ayaklar fena yaptı...artık evde yan gelip yatmaca ihihihihöptüm canım sevgilerrrrrrr
merhaba arkadaşlar.... meleklerinin ultrasound görüntülerini paylaşan arkadaşları gördükçe ben de coştum...:)) en son 1 ay kadar önce dr.a gitmiştim... o güne ait USG görüntüsü ektedir...:))
bu arada bugün işten güçten fırsat bulup alışverişe çıktım.. artık benim kızımın da bir hastane çıkışı ve bi'l-umum kıyafeti var..:))) 2 saat kadar gezindim ve dönerken ayağıma 40 numara yeni bir terlik de almak zorunda kaldım.. (Aslında 37-38 giyerdim) ellerim ve ayaklarımdaki şişliklere bakında kendimi shrek'in karısı fiyona gibi hissediyorum ben de..:)))
okumam gereken final sınav kağıtlarını bir bitirsem ben de doğum iznine ayrılıcam ama oku oku bitmiyo bu kağıtlar.. bi yandan öğrenci işleri sıkıştırıyor bir yandan bölüm başkanım....
bel ağrısından ben de muzdaribim...bi de tansiyonum yükselip duruyor iki de bir.. ne olacak bakalım..
bir an önce kontrolüm gelsin artıkkk.... kızımı çokk merak ediyorum...
awez dilbilim uzmanıyım diye yazmışsın canım.. ilgimi çekti.. hangi filolojiden mezun olduğunu merak ettim... ben türk dili ve edebiyatı mezunuyum da....
bende 30 haftalığım.gece uykularını unuttum nerdeyse her gece aynı şey sürekli uyanıyorum.zaten 12 den sonra yatıyorum zar zor uykuya dalıyorum.sonra delik deşik bir uykuyla 6-7 gibi uyanıyorum.çalışmıyorum bide kalkma zorunluluğum yok yani.sağıma yatamıyorum belim çok agrıyo.soluma yatamıorum sol kaburgam ağrıyor.düz zaten yatamıyorum bebek mahvediyo o zamanda. uyuyana kadar çile çekiyorum yani.:))
geçici olduğunu da biliyorum ama ağustosa kadar nasıl dayanıcam onu bilmiyorum:) yine de sağ salim
hayırlı bir şekilde dünyaya gelsinlerde unuturuz bunları inşallah :))
kizlarrrrr ben geldimmm ama gidecegim. eski eve geldik bi internete gireyim dedim. yeni evimize tasindik. dugun inanilmazdi anlatacagim detaylari ile. internetimiz baglanmadi hala. nasil herkesler? onemli haberler vartmi kacirdigim?
merhabalar ;
bel ağrısı yaşayan varmı aranızda çok kötü ağrıyo belimm işyerinde sürekli oturuyorum ondan mı acaba
Kızlar şu an bir arkadaşım doğumda;sabah hastaneye gittiler sancıları vardı dün gece de nişan gelmiş.Doktor en başından beri normal doğum diyordu baş aşağı dönmüştü haftalar önce.Ama şimdi sezeryana almışlar sancısı çok olmasına rağmen açılması olmamış.Ben gidemedim hastaneye stres olmamak için eşim gitti ondan haberleri alıyorum.Lütfen siz de dualarını eksik etmeyin.
Rabbim hepimize hayırlı kolay doğum nasip etsin
sagol canim ilk ve tek net görüntüsü bu bebisimin :) ama ben bunu türkiyede aldim.hani burda bu kadar net derken almanyada degil bu ultrason görüntüsü
selam arkadaşlar ben geldim:80:
iyisiniz umarım.
venüsten haber varmı?
dün gece artçı sancılar yaşadımyalancı dedikleri bu olsa gerek.şiddetli halini düşünemiyorum:18:
merhaba kızlar nasılsınız bırkac gundur gıremedım yoğundum bıraz ıns hepınız ıyısınızdır ben dun kontrole gıttım bebegım saglıklı ıyı dedı dr amcası boyu 42 cm kılosu 1550 dedı dr bırde benım bebegım ters duruyor boyle gıderse sezeryan olacak gercı ben zaten sezeryan ıstıyodum hersey guzel gectı cok ıyı bebeğim bu sefer yüzünü tam net olarak gösterdı bıze cok guzeldı
O zaman heppp gülelim canım. Gülünce farklı hormon salgılıyormuşuz ve bu da hemencecik bebişimizi etkiliyor..
İdrarımda protein çıkınca acil doktora gitmiştik, acayip gergindim. Ultrasonla baktı doktor, kızım bir suratsızki sormayın gitsin. Kaşlarını resmen çatmış gibiydi...
Kızlarr yardım edinn..
Kaç gündür uyku uyumuyorum.. Neden mi? Kızımın ismini netleştirmeye çalışıyorum. Ben hep kavin istemiştim. Hatta buraya da yazmıştım. Kavin kelimesini google da arayınca türkçe sayfalarda Farsça kökenli bir isim deniyor anlamı da güçlü, cesur kız diyor. Kavi kelimesi ise osmanlıca sözlükte hatta yanılmıyorsam türk dil kurumu sözlüğünde de güçlü sağlam olarak geçiyor, arapçada da erkek ismi imiş kavi. Ayrıca Allah'ın 99 isminden biri olan El- Kaviyy güçlü, kuvetli, herşeye gücü yeten anlamındaymış. İran isimleri arasında ise Kavin yok, yazılışı belki farklıdır diye bir sürü versiyon denedim en son kavian diye bir isim buldum ama anlamı şahnamedeki bir kahramanmış, iran chat sitesi buldum bi tane sordum kral ismi dediler. Hint ismi olarak var uniseks anlamı yakışıklı ya da güzelmiş. Bir sonuca varamadıkça araştırdım durdum. Mitra Kavian diye İranlı bir ressam varmış mail attım. Midyatta bir kuyumcu vardı netten alışveriş yaptığım onlara sordum bilmiyorlar.
Diyeceksiniz ki niye bu kadar abarttın. Kavin ismine çok alışmışım, herkese sadece düşünüyoruz dediğim halde soran kavin nasıl diyor. Daha güzel gelen isim bulmaya çalışıyorum, liste yapıyorum ama kavin de kaldım.Bi yandan da anne - babaolarak güzel isim koymak görevimiz, sorumluluk duygusu da var tabi. Diyaneti bile aradım, sözlükte yok dedi, çok net bişey de söylemedi. Bir ismi zeynep olacak. Zeynep Kavin olsun çok istemiştim. Var mı kavin in anlamını bilen aranızda...Türkiye de bu isim verilmeye başlanmış, bir kaç çift buldum bu ismi veren hatta biri meslektaşımmış cebini aldım aradım ama açmadı belki dönüş yapar. Çok zormuş.
bugün kontrolümüz var
büyük ihtimal bi sezeryan tarihi verecekçünkü temmuzda yıllık izin kullanacak dr um inşallah bizim doğuma denk gelmez
ondan sonra başlayacağız şafak saymaya
günaydın kızlar..
hepbirlikte yağmur duasına çıkalım..
ne olur haziran serin geçsin yarabbi...
dün gece 10 kez tuvalete kalktım
yemin ederim bıktım wcden..
bi de göbek kaşıntım tuttu..kızım da uyandı kıpır kıpır uyuyamadık velhasıl
bu arada minimoy diye bir site var..alışveriş sitesi..
pike takımları 18,90-19,90 bi bakın derim
birini kızıma birini de arkadaşım doğum yaptı hediye diye ona aldım
güzel hediye dimi
selam kızlar ben kasılmalardan dolayı malesef okula devam edemiyorum artık sağolsun okulda idare ediyo beni bu arada kızımın adına karar verdik adı BERRAK olacak inşallah kızımın ismiyle uzun yaşasın inşallah teyzeleri
sağol canım banada iğneyi dik tut dedi dr m ve
bana da morarmalar için bacitroben verdi bakalım almadım ama denemeyi düşünüyorum iğneyi vuruncamı sürülüyor hemen
merhaba arkadaşlar.... meleklerinin ultrasound görüntülerini paylaşan arkadaşları gördükçe ben de coştum...:)) en son 1 ay kadar önce dr.a gitmiştim... o güne ait USG görüntüsü ektedir...:))
bu arada bugün işten güçten fırsat bulup alışverişe çıktım.. artık benim kızımın da bir hastane çıkışı ve bi'l-umum kıyafeti var..:))) 2 saat kadar gezindim ve dönerken ayağıma 40 numara yeni bir terlik de almak zorunda kaldım.. (Aslında 37-38 giyerdim) ellerim ve ayaklarımdaki şişliklere bakında kendimi shrek'in karısı fiyona gibi hissediyorum ben de..:)))
okumam gereken final sınav kağıtlarını bir bitirsem ben de doğum iznine ayrılıcam ama oku oku bitmiyo bu kağıtlar.. bi yandan öğrenci işleri sıkıştırıyor bir yandan bölüm başkanım....
bel ağrısından ben de muzdaribim...bi de tansiyonum yükselip duruyor iki de bir.. ne olacak bakalım..
bir an önce kontrolüm gelsin artıkkk.... kızımı çokk merak ediyorum...
awez dilbilim uzmanıyım diye yazmışsın canım.. ilgimi çekti.. hangi filolojiden mezun olduğunu merak ettim... ben türk dili ve edebiyatı mezunuyum da....
Ne demek canim dr bahceci tup bebek kliniginden murat berksoy aile hekimi olarak geciyor bilmedigi yok diyebilirim herseyi sorabilirsinÇok teşekkür ediyorum ben kendi adıma. Özellikle kilo konusunda söylediklerin için. :) Ben de bir aydır çok kontrollü gidiyorum, diyetime çok dikkat ediyorum, artık günde bir saat spor da yapıyorum. 2 kilo verdim, toplamda 4 kilo almış oldum ama hamileliğe maalesef kilolu başladığım için daha fazla kilo almaktan deli gibi korkuyorum. Beslenme uzmanını çok sevdim :) Ben Medicana'daki endokrine gidiyorum Ender Yılmaz. Senin doktorun nerede acaba tam adı nedir öğrenmemiz mümkün mü canım? :)
Bu arada şişkinlik problemi yaşayanlar şekerli yiyecekleri keserlerse bütün sorunları kalkacaktır. :) Evet, tuz değil şeker. Gerçi ben tuzu da azalttım ama şekeri kesince vücudumdaki ödem 15 günde atıldı (2 kilo) ve bu 15 gün görüşmediğim insanlar beni tanıyamadı. Önceden yüzün, kolların, bacakların çok kötüydü, tanınmaz hale gelmiştin diyorlar. Ben de fotoğraflarıma baktım ve dehşete düştüm. :) Ayaklarının şişliğinden şikayet eden arkadaşlar eğer beslenmelerine çok dikkat etmiyorlarsa şu kalan iki ayda diyet yemekleri yemelerini şiddetle tavsiye ederim.
Canim bende de insulin direncu var bEnim tum tqhlil sonuclarim iyiydi normaldi ama insulin direncim ciktigi icin aciga cikti sekerimEfsungcum,
şekerin kaç çıkmıştı canım?
Benimde babam insülin kullanıyor, bende çok korkmuştum bende de çıkar diye... 134 çıktı. Sınıra yakın aslında...:26:
Ayrıca bende reaktif hipoglisemi var:26:
Arkadaslar Merhaba,
Bircok kimse ogretmen oldugu iicn yakinda dogum oncesi iznine ayrilacak, cok da iyi olacak, herkesin sisilikler ilerlemeden dinlenmeye ihtiyaci var.
Masallah bebisecok guzel poz vermis. Yuksek tansiyon bu haftalarda cokkk onemli lutfen duzenli olcturun.:13:
Son haftalarda daha da zor olacakmis, ben de deliksiz bir uyku uyumayali cok oldu, sn ayimiz wcde gececekmis.Bebisler saglikla gelsinler de bunlar gececek canim.
Taze gelin hosgeldin!:123: Gelismeleri bekliyoruz. Biz de bu hafta evlilik yildonumumuzu kutladik.
Cok ayakta durunca benim de agriyor.
Allah bir avazda kurtarsin.
Masallah bebise
Hepimize Allah cok kolay, saglikli dogumlar nasip etsin.
Masallah
Bence de hep gulelim, bebislerde guleryuzlu olsunlar...
Icinize hangi isimler siniyorsa onu koyun, Kavin ismini ilk defa duyuyorum ama anlami guzelmis.
Hadi hayirlisi, safak saymak guzel olacak.
Evet, guzel hediye...Son haftalarimizda daha cok wc'ye gidecekmisiz.
Cok guzel bir isim.
Bana da ilk yapmaya basladigimda igneyi dik tutun dediler fakat bir sure sonra o kadar cok morluk ve beze olustuki...canim cok yaniyordu ve yapmak zorundaydim. Sonra bana da gebeligi boyunca igne yaoan bir arkadasim 45 derecelik egimle igne yapmami kendisinin oyle yaptigini soyledi. Ben de o gun bugundur oyle deniyorum ve cok faydasini gordum. Sen de dene bence, umarim sen de faydasini gorursun. Eski olusan bezeleri de hirodoid kremle gecirdim. Igneyi yaptiktan 15-20 dk. sonra filan cokkk ince bir tabaka halinde suruyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?