2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çok spl cnm doldurdum bende e bebek mağazasından alıcam
23ünde dağıtıma başlanıyomuş ama nasıl bilcez e bebeğe bize ait paket geldiğini bildirirler heralde değilmi,?

çok spl cnm doldurdum bende e bebek mağazasından alıcam
23ünde dağıtıma başlanıyomuş ama nasıl bilcez e bebeğe bize ait paket geldiğini bildirirler heralde değilmi,?

Sizinle irtibata geçilecek diye birşey okudum ben formu doldurduktan sonra çıktı sanırım. ya ararlar ya da mail atarlar.

merhaba arkadaşlar.... meleklerinin ultrasound görüntülerini paylaşan arkadaşları gördükçe ben de coştum...:)) en son 1 ay kadar önce dr.a gitmiştim... o güne ait USG görüntüsü ektedir...:))

bu arada bugün işten güçten fırsat bulup alışverişe çıktım.. artık benim kızımın da bir hastane çıkışı ve bi'l-umum kıyafeti var..:))) 2 saat kadar gezindim ve dönerken ayağıma 40 numara yeni bir terlik de almak zorunda kaldım.. (Aslında 37-38 giyerdim) ellerim ve ayaklarımdaki şişliklere bakında kendimi shrek'in karısı fiyona gibi hissediyorum ben de..:)))

okumam gereken final sınav kağıtlarını bir bitirsem ben de doğum iznine ayrılıcam ama oku oku bitmiyo bu kağıtlar.. bi yandan öğrenci işleri sıkıştırıyor bir yandan bölüm başkanım....

bel ağrısından ben de muzdaribim...bi de tansiyonum yükselip duruyor iki de bir.. ne olacak bakalım..
bir an önce kontrolüm gelsin artıkkk.... kızımı çokk merak ediyorum...

awez dilbilim uzmanıyım diye yazmışsın canım.. ilgimi çekti.. hangi filolojiden mezun olduğunu merak ettim... ben türk dili ve edebiyatı mezunuyum da....

Eklentiler

• $kızım1.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 28
ne güzel benim hamileliğim sizinki kadar güzel geçmiyor.31 haftalık hamileyim boğazım sıkışıyor uyuyamıyorum yorgunluktan perişan oluyorum oturamıyorum.:hamile olupta bunları yaşayan varmııııııııbugün dortorla konuştuk bütün hamilelerin bunları yaşadıklarını geçiçi olduğunu birde b 12vitamini verdi

kizlar 32. haftasinda olup, calismaya devam edebilir raporu alan var mi? varsa bir kopyasini bana gonderebilir misiniz? fotograf falan da olur,ozel bilgilerinizi de silebilirsiniz. kendi doktoruma gostermem lazim lutfen yardimci olun bana

cigdemduru ya sormustum ama sanirim o izine ayrilmis...

kızlar bu pirimanın formu nerde diyecektim ki buldum ...

canım evet bebeğin pozisyonuna bağlı onlar sağlıklı olsunlar da geçer bu ağrılar da

Son düzenleme:

bende 30 haftalığım.gece uykularını unuttum nerdeyse her gece aynı şey sürekli uyanıyorum.zaten 12 den sonra yatıyorum zar zor uykuya dalıyorum.sonra delik deşik bir uykuyla 6-7 gibi uyanıyorum.çalışmıyorum bide kalkma zorunluluğum yok yani.sağıma yatamıyorum belim çok agrıyo.soluma yatamıorum sol kaburgam ağrıyor.düz zaten yatamıyorum bebek mahvediyo o zamanda. uyuyana kadar çile çekiyorum yani.:))

geçici olduğunu da biliyorum ama ağustosa kadar nasıl dayanıcam onu bilmiyorum:) yine de sağ salim
hayırlı bir şekilde dünyaya gelsinlerde unuturuz bunları inşallah :))

kizlarrrrr ben geldimmm ama gidecegim. eski eve geldik bi internete gireyim dedim. yeni evimize tasindik. dugun inanilmazdi anlatacagim detaylari ile. internetimiz baglanmadi hala. nasil herkesler? onemli haberler vartmi kacirdigim?

kizlarrrrr ben geldimmm ama gidecegim. Eski eve geldik bi internete gireyim dedim. Yeni evimize tasindik. Dugun inanilmazdi anlatacagim detaylari ile. Internetimiz baglanmadi hala. Nasil herkesler? Onemli haberler vartmi kacirdigim?

canım ne güzel umarım herşey hep böyle güzel olur. Haber de venüs erken doğum tehlikesi var doktoru en son 2 hafta dayanır dayanmaz demişti başka da herkes iyi canım

canım ne güzel umarım herşey hep böyle güzel olur. Haber de venüs erken doğum tehlikesi var doktoru en son 2 hafta dayanır dayanmaz demişti başka da herkes iyi canım

ben konustum venusle telefonda. iyiydi dinleniyormus. ciger gelistirici ignede yapmislar bebege. yorulma dedim oda sadece tuvalete gidiyorum dedi. isallah hayirlisi ile zamaninda doguracak oda bizim gibi inaniorum. doktoru bebek icin anne karninda birgin bir haftaya bedel. her kaldigi gun dahada gucleniyor demis.

kizlarrrrr ben geldimmm ama gidecegim. eski eve geldik bi internete gireyim dedim. yeni evimize tasindik. dugun inanilmazdi anlatacagim detaylari ile. internetimiz baglanmadi hala. nasil herkesler? onemli haberler vartmi kacirdigim?
vayyyyyyyy çıtıyy gelinimiz gelmiş
nasılsın yaaa..çatladık meraktan...anlat bişilerrrrrrr...bu arada ben izne çıkıyorum haftaya ayaklar fena yaptı...artık evde yan gelip yatmaca ihihihih öptüm canım sevgilerrrrrrr

evet dualarımız onunla inşallah hepimiz tam zamanında bebeklerimizi kucaklarımıza alırız

bi yaramazlık yok cnm bebişlerimizle günlerimizi geçiriyoruz...
seni merak ettik en kısa zamanda bize ayrıntıları anlat fotoda isteriz ama
profiline albüme ekle sonra silersin...

xixi anlaticam canim simdi eski eve geldik bisiler almaya cikicaz sinemaya yetisicez ama bisuru sey var anlaticak azicik merak yapiyim sizleri.bu arada cok sevindim izne cikmana. hehe benimde internet baglaninca surekli beraber olucaz gene daha cok gorucem seni. bebise iyi bak annesi opuorum sizi cok cok gec kaldik.

Arkadaslar Merhaba,

Bircok kimse ogretmen oldugu iicn yakinda dogum oncesi iznine ayrilacak, cok da iyi olacak, herkesin sisilikler ilerlemeden dinlenmeye ihtiyaci var.

Masallah bebisecok guzel poz vermis. Yuksek tansiyon bu haftalarda cokkk onemli lutfen duzenli olcturun.:13:

Son haftalarda daha da zor olacakmis, ben de deliksiz bir uyku uyumayali cok oldu, sn ayimiz wcde gececekmis. Bebisler saglikla gelsinler de bunlar gececek canim.

Taze gelin hosgeldin!:123: Gelismeleri bekliyoruz. Biz de bu hafta evlilik yildonumumuzu kutladik.

merhabalar ;

bel ağrısı yaşayan varmı aranızda çok kötü ağrıyo belimm işyerinde sürekli oturuyorum ondan mı acaba

Cok ayakta durunca benim de agriyor.

Allah bir avazda kurtarsin.

sagol canim ilk ve tek net görüntüsü bu bebisimin :) ama ben bunu türkiyede aldim.hani burda bu kadar net derken almanyada degil bu ultrason görüntüsü

Masallah bebise

selam arkadaşlar ben geldim:80:
iyisiniz umarım.
venüsten haber varmı?
dün gece artçı sancılar yaşadım yalancı dedikleri bu olsa gerek.şiddetli halini düşünemiyorum:18:

Hepimize Allah cok kolay, saglikli dogumlar nasip etsin.

Masallah

Bence de hep gulelim, bebislerde guleryuzlu olsunlar...

Icinize hangi isimler siniyorsa onu koyun, Kavin ismini ilk defa duyuyorum ama anlami guzelmis.

bugün kontrolümüz var
büyük ihtimal bi sezeryan tarihi verecekçünkü temmuzda yıllık izin kullanacak dr um inşallah bizim doğuma denk gelmez
ondan sonra başlayacağız şafak saymaya

Hadi hayirlisi, safak saymak guzel olacak.

Evet, guzel hediye...Son haftalarimizda daha cok wc'ye gidecekmisiz.

Cok guzel bir isim.

sağol canım banada iğneyi dik tut dedi dr m ve
bana da morarmalar için bacitroben verdi bakalım almadım ama denemeyi düşünüyorum iğneyi vuruncamı sürülüyor hemen

Bana da ilk yapmaya basladigimda igneyi dik tutun dediler fakat bir sure sonra o kadar cok morluk ve beze olustuki...canim cok yaniyordu ve yapmak zorundaydim. Sonra bana da gebeligi boyunca igne yaoan bir arkadasim 45 derecelik egimle igne yapmami kendisinin oyle yaptigini soyledi. Ben de o gun bugundur oyle deniyorum ve cok faydasini gordum. Sen de dene bence, umarim sen de faydasini gorursun. Eski olusan bezeleri de hirodoid kremle gecirdim. Igneyi yaptiktan 15-20 dk. sonra filan cokkk ince bir tabaka halinde suruyorum.

türk dili.marmaradan mezunum.uzman değilim ama.unvan aldık sadece.sonra formasyon aldım öğretmen oldum 4 yıldır öğretmenim

Son düzenleme:
Ne demek canim dr bahceci tup bebek kliniginden murat berksoy aile hekimi olarak geciyor bilmedigi yok diyebilirim herseyi sorabilirsin ))
Canim bende de insulin direncu var bEnim tum tqhlil sonuclarim iyiydi normaldi ama insulin direncim ciktigi icin aciga cikti sekerim

Sagol canim bende netten baktimda beze sorunu oluyor belli bir kullanimdan sonra beze zertlik olusmasi dimi )

kızlar şimdi kağan kocatepenin sitesinde videoları izledimde ben kendimi 7.aya yakın biliyodum orada videolarda 8.ayı işlerken 28. 32. haftalar arası diye konuşuyo ne yani ben şimdi 8. aydamıyım...
doğuma 2 ay var nasıl 8. ayda oluyorum
kafam karıştı ben 29+2 yani 30.haftamdayım
biri beni aydınlatabilirmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…