canım sancıların nasıl oluyordu biraz tarif edermisin,banada sanırım yarın doktor yolu gözüktü,karnımın altında acayip bi ağrı var,çatı kemiğime vuruyo,yatakta dönemedim,yürürken karnımı altttan tutmak zorunda kaldım,böyle bişeymiydi seninki...gitsemmi acaba yoksa normalmiki...ağrım olunca o bölge taş gibi oluyo,dinlenince yumuşuyo bide...canım ben doktoruma sancımla kasılmam olduğunu söyleyince hemen baktı erken doğum riski için
bakınca kasılmaları falan gördü ve riskli oldupunu söyledi
ama senin doktoruna görede herşey gereksiz yaa
Selamlar bugun kontrolumuze gittik 1700. Gr olmus kizim 2 haftada 300 gr almis hersey normAl dedi sancii akinti nisan duzenli kasilmalara dikkat et dedi raporu 32 bitince alacaksin dedi ben haftaya almak istiodum oysa ama kestirdi direk burdan al saglik mdr. Onaylat olmadi cerrahPasadan hallederiz dedi arba gobegin sigmayana kadar kullanabilirsin dedi az yemege ozen goster bu haftalarda rahatsizlik yaratir artik dedi gaviscon bulundur dedi kordon kani saklamayi sordum insanlqri cok soydular gereksiz dedi ama isterseniz saglik bakanligina bagis yapabilirsinizdedi bizde bagisliycaz belki birinfaydasi olur
3-4 gundur sancilarim var ozellikle bugun kizim mahvetti benindr normql dio ama sanirimnben usuttum birazda ondan siddetli boyle kipir kipirdi ve mesanemi mahvetti idrar yollarimda tas dusuruyor yada sistit gibi bir aci hissettim kac kez sonra eve geldim biraz uzanip battaniye alti ii geldi)
32. Haftamda coraspirini birakiyorum kullananlar dikkat etsinler drlarina hatirlatsinlar :)
Aaa bende laparoskopik safra kesesi ameloyati olmustum onun normal dogum icin mahsuru yok dedi
Herzamanseninle bence super esprili bir nevresim almalisin canim
My little sun shine adam ve ay olani coooook begendimm)
simdi kocisle calisma odasina daliyoruz kitapliklari bosalticaz koliycez malum 1'yil ihtiyacimmommaycak ve seneyede aldigmiz eve tasinicaz yeni kitaplik yaptiricaz simdiden toplayalim dedik kocis koli banti almaya gitti))
hurriyet ailede sibel arnann yaziini okudunuzmu bir yorum beni gulmekten kirdi valla esiniz babliga ne zqman adapte Olur gibi bisyler yorumda su 4'aylik hamilyimnesim diyorki bi kopek alalim oyalaniriz))))
günaydın kızlar
benim kızım bugün napıyo anlamadım ben ya sanki vajinamdan çıkıp gitcek aşırı derecede vuruyo oraya çok kötü sızlıyo kızlar ya yatamadım bile ya şimdi ayaklarımı yukarı dikicem biraz inşallah iyi gelir yaaa sabahın 6sından beri ayaktayım yaaaaaa:84:
canım sancıların nasıl oluyordu biraz tarif edermisin,banada sanırım yarın doktor yolu gözüktü,karnımın altında acayip bi ağrı var,çatı kemiğime vuruyo,yatakta dönemedim,yürürken karnımı altttan tutmak zorunda kaldım,böyle bişeymiydi seninki...gitsemmi acaba yoksa normalmiki...ağrım olunca o bölge taş gibi oluyo,dinlenince yumuşuyo bide...
Canım sen neden coraspin kullanmıştın?Bende kullanıyorum kanımda hafif düzeyde pıhtılaşma var.Daha önce düşüklerim olduğundan dolayı kullandım. Bende 32.haftada bırakacağım.Ama endişeliyim.Kanım pıhtılaşır bebeğe kan gitmezse diye korkuyorum.:18:
günaydın kızlar
benim kızım bugün napıyo anlamadım ben ya sanki vajinamdan çıkıp gitcek aşırı derecede vuruyo oraya çok kötü sızlıyo kızlar ya yatamadım bile ya şimdi ayaklarımı yukarı dikicem biraz inşallah iyi gelir yaaa sabahın 6sından beri ayaktayım yaaaaaa:84:
Canım aman dikkat et kendine. İyice dinlen...
Ya benim anlamadığım benim dr. rahim ağzı uzunluğuna bakmıyor. Her bakmadığı şeyde gibi bunu da sorunca gereksiz dedi.
ben uzun süredir sütyen takmadım hamileyken şimdi takınca ertesi gün atletime süt sızıyor,hamilelik öncesi dar sütyenler olduğundanmı acaba,bugün 2 beden büyük alıp denedim bakalım gece yine sızma olacakmı...sen böyle bişeye dikkat ettinmi sütyenin darmı acaba...
canım sancıların nasıl oluyordu biraz tarif edermisin,banada sanırım yarın doktor yolu gözüktü,karnımın altında acayip bi ağrı var,çatı kemiğime vuruyo,yatakta dönemedim,yürürken karnımı altttan tutmak zorunda kaldım,böyle bişeymiydi seninki...gitsemmi acaba yoksa normalmiki...ağrım olunca o bölge taş gibi oluyo,dinlenince yumuşuyo bide...
Arkadaslar, 32.haftadan sonra bebeklerin hareketleri daha da onem tasiyormus. Yerleri azalacagi icin hareketleri de daha az hissedecekmisiz ki bu benim icin sanirim paranoya olma durumlari demek...Simdi bebeklerimiz hareketliyken lutfen keyfini cikaralim. Sonra gunde en az 10 kez hareket etti mi diye endiselenip duracagiz. Allah hepimizin yavrularini saglikla-miadinda kavustursun.
bu arada dogum egitimi icimi rahatlatti. istedigimiz pozisyonda dogurabiliyormusuz,agrilarimiz icin su tankina girebiliyoruz, istedigimiz muzikleri acabiliyoruz dogum esnasinda rahatlamak icin, su tnkinin etrafina mumlar bile koyabilirsiniz dediler cok sasirdim. hayal gucunuxu kullanin ve nasil rahat edecekseniz onlari yspin dogumda dediler. suda dogum esnasinda kazalar oldugu icin yasaklanmis ama dogum anina kadar suda kalabiliyoruz. agrilar icin gulme gazi(azot gaxi aslinda),epidural,steril su(yine beklen veriliyormus sanirim),akupunktur,elevtromanyetik pulse veren bir cihaz ve morfin alabiliyirmusuz... dohuma esimizde girebiliyir ve doguma kadaryapmasi icin agriyi azaltan bir masaj ogrettiler... her sey yolunda gitmezse en son anda sezeryana donebikiyirlar...
bu arada arkadasim dogum yapti. anlatmayacagim ama cok zor bir dogumdu, herkesin dogum hikayesi farklidir o yuzden kimseyi ama kimseyi dinlemeyin dediler...
yani butuuun bunlar da ise yaramiyor,yine kendimz doguracagiz, insallah kolay dogumlar geviririz... stres yapmamamiz cok onemliymis, dogumu etkileyen en onemli sey hatta kendimizi rahat birakmak ve korkmamak. birde dogum oncesi egzersizler... artik bana yavas hareket et diyen kimseyi dinlemiyirum, canim acimadigi surece yuruyup egzersiz yapmaya calsiyorum...
moral cok onemli... insallah kolay dgumlar geciririz...
herkese iyi pazarlarrrrrrrrrrrrrrrr....
bu seçimde hamile olduğum için görevden kurtuldum hehe...babamızla evde keyif yapıyoruz
kahvaltı sonrası oy kullanmaya gideceğiz ama benim sol diz çok fena coştu kızlarrrrrr,nasıl yürüyeceğim bilmiyorum...acayip ağrıyor...yürümem çok zorlaştı....film çektiremiyoruz ya, bir ortopediste de gitsem mi acaba diye düşünüyorum? doğuma kadar mahvolurum bu ağrıyla yoksa...kullanabileceğim bi jel felan verir belkisalı günü doktoruma gittiğimde soracağım bunu da...neyse ben kahvaltıyı hazırlayayım...acıktık ihihi...görüşürüsssss....sevgiler,öpücükler
http://www.markafoni.com/product/780710/
http://www.markafoni.com/product/780708/
kızlar bu pile takımları nasıl sizce?siz ne sereceksiniz yatağınıza??
dün ben de baktım bunlara akşam yatağa ne sersem diye sordum.bunlar güzel ben beğendim.ama beyaz tercih etmesen daha iyi olmaz mı kanama vs sorun nedeniyle.pullu olduklarından makinede yıpranabilir kısa sürede.
kendim için evde 2 tane çeyizden açılmamış paket var biri pembe pike takımı diğeri mavi saten nevresim takımı.benim oğlum olacak.o yüzden pembe uygun olur mu diye düşünüyorum.mavi saten nevresim var ama çok mu şuh olur diyorum koyu mavi çünkü.açıkçası kararsız kaldım.dün açtım dolabı karşısına geçtim seyrettim ne yapsam ne kullansam yeni bir şey mi alsam diye.sadece 1 kere kullandığım beyaz kendinden jakarlı bir nevresim takımı daha var.ama doğum sonrası kanama çok olursa nasıl kullanılır bembeyaz çünkü.fikrin nedir sence ne yapsam?
bence en şıkını kullan şuh olsun varsın lohusalık bu tadını çıkarmak lazım
bunlar çok güzel bence de ...ama tam karar vermiş değilim.ben çarşafı pamuk saten istiyorum rahat olur diye ama pikesi süslü olsun diyorum..senin ne güzel kullanabileceğin bir şeyler varmış ben de uygun bişey yok(almak zorundayım (senin yerinde olsam maviyi ve beyazı dönüşümlü kullanırdım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?