2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın minnak kuzuların güzel annişleri
kilo konusunda verdiğiniz destek için teşekkür ederim
azimliyimdir vericem kiloları meleğim sağlıklı olsun da başka bişi istemiyom ben

raporumu aldım bugün,bugün tam 32 haftalık..onu işyerine vericem yarın..peki onların sgk yamı bildirmesi gerekiyo biliyomusunuz?

cnm eğer onlar almıyorsa parayı bir işlem yapmıyorlar, hoş alsalarda yapmıyorlar çünkü 37.hftdan sonra işlem yapıyorlar bende aldım raporumu....

Ay nedir bu kvalidelerden ya tepkinizi koyun bebişe birşey olsa daha mı iyi kendisi gezsin bu sıcaklarda nasıl gezeceksin o halinle...

kızlar cumartesi gününden beri belim çok ağrıyo resmen belim yamuldu gibi ama neyseki geçecek gibi görünüyo bugünkü ağrı biraz daha hafif aranızda şiddetli bel ağrısı çeken varmı???

Benim de oğlişimin ateşi çıktı ona moralim bozuk
şimdi böyle bekliyorsunuz ya kızlar onlar hasta olduklarında insan çok kötü oluyor
kendini suçluyor şundan mı bundan mı diye benim tahminim dişten olabilir
ah ah şu dişler öldürdü bizi inş.zorluk yaşamayız bebişlerimizde dişlerden

Günaydın kızlarrr

Amin canım, sana da iyi yolculuklar, bol bol dinlenmene bak
günaydın minnak kuzuların güzel annişleri
kilo konusunda verdiğiniz destek için teşekkür ederim
azimliyimdir vericem kiloları meleğim sağlıklı olsun da başka bişi istemiyom ben
Canım boşver, senin gibi çok kilo alanlar daha hızlı veriyorlar kiloları, bizim bir tanıdık ilk hamileliğinde 30 kilo almış görsen hiç tahmin edemezsin yani...sonra martta 2. doğumunu yaptı onda 25 kilo almış, 1 ayu sonra bebeği görmeye gitmiştik 13 kilo gitti demişti, hem de hiç birşey yapmamış daha normal yememe devam ederek sadece emzirmeden bu kadar kilo gitti dedi. Sonrasında dikkat ederek, hareketle vs. o kilolarda gider zaten, sen de kafana takma canım yani...

Günaydın herkese,

Dün bebişimizin kontrolü vardı, 33+4'teyiz, doktor kilosu 2900 ,korkutuyorsun beni, bu gidişe dur de diyor :). Bulantılarım döneminde verip aldığım kiloları saymazsak 10 kilo aldım, fazla bi şey değil aslında ama bebişimin maşallahı var :)Yanaklarını bi görseniz tombiş tombiş :)
Normal doğum istiyorum, doktorum "Kusura bakma ama 4 kilo olursa direkt keserim seni, nasıl doğuracaksın?" diyor.

Üzülmem mi gerekirdi bilmiyorum ama babası da ben de çok mutlu olduk tontiş bir kızımız olacak diye.
Rabbim hepimizin çocuklarını sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin, hepsinin gelişimi yerinde olur inşaAllah.

kızlar cumartesi gününden beri belim çok ağrıyo resmen belim yamuldu gibi ama neyseki geçecek gibi görünüyo bugünkü ağrı biraz daha hafif aranızda şiddetli bel ağrısı çeken varmı???

benimde sabah uyandığımda acayip bel ağrısı oluyo ama biraz yürüyünce geçiyo karın büyüdüğü için vucudun ağırlık merkezi değiştiğinden dolayı oluyomuş ben yatagın üstüne yumuşak bi sünger koydum daha rahat uyanıyorum.yaa bide ben sol tarafıma yatamıyorum soluma yatınca hemen vuruyo sol tarafıma üstüne yatıyomuş gibi hisedip hemen dönüveriyorum genelde sırt üstü yatıyorum

internetten alışveriş yapmak mağazalardan daha uygun değil ama çok daha pahalıya da gelmiyor. örneğin internetteki bebek giysi fiyatları mağazaların biraz daha üzerinde ama toptancısına gidecek olursan mağazalardan daha uygun fiyatla alabiliyorsun.

selam kızlar ıyısınızdır ıns bısı sorcam benım ınanılmaz karın agrım basladı sızlerdede oluyomu adet sancısı gıbı cekıyorum pazar gununden berı

selam kızlar ıyısınızdır ıns bısı sorcam benım ınanılmaz karın agrım basladı sızlerdede oluyomu adet sancısı gıbı cekıyorum pazar gununden berı

Geçmiş olsun canım, pazar gününden beri ağrıların aynı şekilde devam ediyorsa doktoruna sor istersen, benim başıma gelmedi, bilmiyorum hiç.

pelin cnm gaz sancisi olabilir mi?
bol su falan icip,kayisi vs yiyip bagirsaklarini bi rahatlatmaya calis bakalim faydasi olacak mi?
olmadi bi doktorunu ara sor cnm

ayy bu kaynanalar beni öldürecek!!ne gıcıklar yaa ne kadar anlayışsızlar boşver geldiklerinde hizmetlenme sakın gözümüzden sakındığımız bebelerimizi üzemeyiz kimse için gelsin gitsin biran evvel!'!!aaaaa yine kızdım bak

bence sol tarafında rahatladığı için vuruyodur sen sol tarafına yat benimde sol tarafıma yattığım zaman hareketleri artıyo ben de bunu oğlum rahatladığı için vuruyo diyorum

pelin cnm gaz sancisi olabilir mi?
bol su falan icip,kayisi vs yiyip bagirsaklarini bi rahatlatmaya calis bakalim faydasi olacak mi?
olmadi bi doktorunu ara sor cnm

Geçmiş olsun canım, pazar gününden beri ağrıların aynı şekilde devam ediyorsa doktoruna sor istersen, benim başıma gelmedi, bilmiyorum hiç.

kabızlık felan yok aksıne cırcır wazıyetındeyım gun sancısı olur dedım annemler ama bılmıyorum yasayan warmı dıe merak ettım ıns erken felan dogurmam tesekkurler

evet bizimkiler birde gelecek ilerde lazım olsalar yeni geldik çoook masrafımız oldu diyip gelmicekler aman işalh bi sorun yaşamamda kendi bebeğime kendim bakabilirim şuan annelere muhtaç gibi hisediyorum kendimi.nasıl yıkayıp emzirecem diye.

bence sol tarafında rahatladığı için vuruyodur sen sol tarafına yat benimde sol tarafıma yattığım zaman hareketleri artıyo ben de bunu oğlum rahatladığı için vuruyo diyorum

yaaa bende bebeğin üstüne yatıyorum diye dürtüyo sanıyorum hemen çeviriyorum kendimi işte yorum farkı diye buna denir :)

kızlar geçen gün çok komik bişey oldu işyerine kiraz götürmüştüm tabağın içindede su kalmış bi ark arabasıyla eve giderken su tam şeyime doğru dökülmüş arabada bi baktım üstüm su olmuş ahaaa suyum geldi doğuyorum diye bi panikledim sonra kutuya bakınca suyun ordan döküldüğünü anlayınca güldüm halime.kiraz doğurcam dedim kiraz suyu döküldüğüne göre :)

kaynanalar yıne baş gostermeye baslamışşş gercekten anlayıs dıe bısı yok sıcakta hamıle hamıle su gelınlere ezıyet etmeyelım demıyolar aksıne tepemıze cıkıyolar öldurdu onların lafları sözlerııı gecen hafta gorumcemın mezunıyetı wardı gelemem sıcakta demıstım sonra sawat surat nese gıdıyımde lafları kesılsın dedım dusunun saat 12 de gıttık 6 da cıktık zaten heryerım sıs esım telefonda ıyı bı bagırdı tab kaynana aldırıs etmedı kızsın warsın dedı ama ben 2 gun kendıme gelemedım bu haftada nısan komsu oturması kına felan warmıs gelemem dıyınce bı suru laf oluyo esım ben yola gıdıyım senıde annene bırakıyım dedı tabı gonullerı olmamıstır ama allahtan yırttım :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…