raporumu aldım bugün,bugün tam 32 haftalık..onu işyerine vericem yarın..peki onların sgk yamı bildirmesi gerekiyo biliyomusunuz?
günaydın kızlar..hafta sonu kayınvalidem ve görümcem geliyo kadın gezeriz diyip duruyo kimsenini beni düşündüğü yok herkes yeni yerler görme peşinde artık yoruluyorum vucüdüm ağırlaştı neyse sorun çıkarmazlar işalh zamansız bi gezme planı uzanamazsın rahar giyinemezsin doğumdan sonra gelselerdi ya benim doğum eylülde taa
kızlar cumartesi gününden beri belim çok ağrıyo resmen belim yamuldu gibi ama neyseki geçecek gibi görünüyo bugünkü ağrı biraz daha hafif aranızda şiddetli bel ağrısı çeken varmı???
Amin canım, sana da iyi yolculuklar, bol bol dinlenmene bakArkadaslar Gunaydin
Bu gece yola cikiyoruz, umarim sag salim geliriz. Doktorum ucabilir yazisini yazdi, o yuzden rahatim. Bir sure internet baglantimiz olmayabilir o yuzden herkese bol dinlenmeli, cok az sancili, cok az sisliklerin oldugu, bebislerin tombik oldugu ama annelerin cok az kilo aldigi, amniyon sivimizin bollastigi, dogum oncesi izinlerin kolaylikla tamamlandigi, dinlenen arkadaslarimizin kendilerinin ve bebislerinin sagliklarinin her gecen gun daha da iyiye gittigi, saglikla miadinda bitirecegimiz bir gebelik diliyorum, optum hepinizi...
Canım boşver, senin gibi çok kilo alanlar daha hızlı veriyorlar kiloları, bizim bir tanıdık ilk hamileliğinde 30 kilo almış görsen hiç tahmin edemezsin yani...sonra martta 2. doğumunu yaptı onda 25 kilo almış, 1 ayu sonra bebeği görmeye gitmiştik 13 kilo gitti demişti, hem de hiç birşey yapmamış daha normal yememe devam ederek sadece emzirmeden bu kadar kilo gitti dedi. Sonrasında dikkat ederek, hareketle vs. o kilolarda gider zaten, sen de kafana takma canım yani...günaydın minnak kuzuların güzel annişleri
kilo konusunda verdiğiniz destek için teşekkür ederim
azimliyimdir vericem kiloları meleğim sağlıklı olsun da başka bişi istemiyom ben
kızlar cumartesi gününden beri belim çok ağrıyo resmen belim yamuldu gibi ama neyseki geçecek gibi görünüyo bugünkü ağrı biraz daha hafif aranızda şiddetli bel ağrısı çeken varmı???
iyi geceler arkadaşlar.sizlere bir sorum olacak.ben ilçede görev yapıyorum buyuk bır mağaza yok.istediğim herşeyi bulamadıgım için daha bişey alamadım.acaba mağazalar mı fiyat olarak avantajlı yoksa internetten mı alışveriş yapmakmım uygun.bebefix e baktım uygun gıbı fıyatları avantaj ve dezavantajlar nedır sizce
selam kızlar ıyısınızdır ıns bısı sorcam benım ınanılmaz karın agrım basladı sızlerdede oluyomu adet sancısı gıbı cekıyorum pazar gununden berı
günaydın kızlar..hafta sonu kayınvalidem ve görümcem geliyo kadın gezeriz diyip duruyo kimsenini beni düşündüğü yok herkes yeni yerler görme peşinde artık yoruluyorum vucüdüm ağırlaştı neyse sorun çıkarmazlar işalh zamansız bi gezme planı uzanamazsın rahar giyinemezsin doğumdan sonra gelselerdi ya benim doğum eylülde taa
benimde sabah uyandığımda acayip bel ağrısı oluyo ama biraz yürüyünce geçiyo karın büyüdüğü için vucudun ağırlık merkezi değiştiğinden dolayı oluyomuş ben yatagın üstüne yumuşak bi sünger koydum daha rahat uyanıyorum.yaa bide ben sol tarafıma yatamıyorum soluma yatınca hemen vuruyo sol tarafıma üstüne yatıyomuş gibi hisedip hemen dönüveriyorum genelde sırt üstü yatıyorum
pelin cnm gaz sancisi olabilir mi?
bol su falan icip,kayisi vs yiyip bagirsaklarini bi rahatlatmaya calis bakalim faydasi olacak mi?
olmadi bi doktorunu ara sor cnm
Geçmiş olsun canım, pazar gününden beri ağrıların aynı şekilde devam ediyorsa doktoruna sor istersen, benim başıma gelmedi, bilmiyorum hiç.
kabızlık felan yok aksıne cırcır wazıyetındeyım gun sancısı olur dedım annemler ama bılmıyorum yasayan warmı dıe merak ettım ıns erken felan dogurmamtesekkurler
ayy bu kaynanalar beni öldürecek!!ne gıcıklar yaa ne kadar anlayışsızlar boşver geldiklerinde hizmetlenme sakın gözümüzden sakındığımız bebelerimizi üzemeyiz kimse için gelsin gitsin biran evvel!'!!aaaaa yine kızdım bak
bence sol tarafında rahatladığı için vuruyodur sen sol tarafına yat benimde sol tarafıma yattığım zaman hareketleri artıyo ben de bunu oğlum rahatladığı için vuruyo diyorum
ayy bu kaynanalar beni öldürecek!!ne gıcıklar yaa ne kadar anlayışsızlar boşver geldiklerinde hizmetlenme sakın gözümüzden sakındığımız bebelerimizi üzemeyiz kimse için gelsin gitsin biran evvel!'!!aaaaa yine kızdım bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?