2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben de ilcede gorev yapiorum kucuk yerde istediqim hic biseyi bulamadim simdiye kadar ayrica cok da pahali oluyor genelde internetten aldim limangokids unnado vs ile gidince bakiyorum magazalara orda da cok secenek yok gozunle gorup almak gibi olmuo ama fiyat farki cok oluyor internetten alinca bekleme suresi var bir de yanlislik olursa deqistirmek birkac gin suruo gerco benim bir kere basima geldi yanlis urun gonderimi o da guzel diye deqistirmedim internetten memnunum

ishal de karin agrisi yapabilir cnm.

gun sancisi ne demekmis ????

hamılelıgın son ayında karın agrısı olurmus dogum sancısı olurmus ona gun sancısı denırmıs magnezyum wıtamın warya o kesıyo ama 8.ncı aydan sonra dktor wermıyo artık o ılacı sancınız olursa o ılacı ıcebılırsınız

gercekten hak werıyorum bebek kıyafetlerı ınanılmaz pahalı ınsanın ıcı acıyo mınıcık seylere dunya para dokuluyo annemın we benım aldıklarım sadece bebek ıhtıyacları 3 mılyar ffelan tuttu daha bebek odası araba koltugu yurutecı bebek arabası felan harıc 1 walız bebek kıyafetı oldu uyku setı battanılerı felanda kucuk bı walız oldu bı 4 mılyar felanda odası arabası marabası tutar dugun alıswerısı gıbı

zor bir durum değil mi insan hem yanında olsunlar yardımcı olsunlar istiyor hem de zamansız gelmelerine sinir oluyor!!benim de annem gelmek istiyor yanıma ama ben daha erken diyorum şimdiden.daha 6 hafta var doğuma bir aksilik olmazsa ee gelcek 1,5 ay önce 40 çıkınca gitcek 3 ay ediyor kendi annem de olsa 3 ay beraber yapamayız geçenlerde geleyim tarzında bişey dedi ben de daha doğum için erken dedim istersen gel biraz kal yine git doğuma bir daha gelirsin!!3 saat mesafedeyiz birbirimize acil bişey olsa bile ben doğumdan çıkana kadar yetişir!!yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama düzenimim bozulmasını ve doğumdan önce strese girmeyi istemiyorum hiç!!

ben kaynanamdan 24 saat uzaktayımbu yıl tayin istedik geldik Allahtan yakınıdayken hamile değilmişim valla çekilmezmiş benimki de gel burda doğur dedi bir ara ama Allahtan eşim doktoru izin vermiyor diye yalan söyledi!!işim gücüm yok gircem orda doğurcam!!çok kalabalıklar gelen giden bitmiyor ne yatılır ne nazlanılır onların yanında...benim doğuma gelmeye niyeti yok kaynanamın uzakmış yola dayanamıyormuş!!ben de geçen gün bileziği hazırla temmuzun sonunda bekliyorum dedim.bakarız dedi bilmem artık gelir mi?ama şöyle bişey var benim kayınpeder bırakmaz kaynanamın peşini ben de kayınpeder istemiyorum evde sıcak olcak belki ameliyatlı olcam rahat etmek istiyorum!!!offff zor işler yaaa allah sabır versin hepimize...

allahtan kocişler iyi de ezdirmiyolar bizi...sen de boşver dinlen haftasonu nişan m,şan lazım değil artık bize bu sefer de kaynanan kızsın varsın )

gelmem uzak dıyenden korkcaksın asıllll warya o gelmek ıcın cabalıyodur öle wala olsun sana bana bırakmazlar cocukları ben cok kıskanırım artık cocuk kawgası edecez bundan sonrada pazar gunu gorumcemın kızı war kayınwalıdem agzından sakızı cıkardı werdı ay nasl sınır oldum benımkıne yapacak felan olursa yıkarım ortalıgı bıde cocugu bı kere opelım demezler sap sap sap sıkıstıra sıkıstıra operler allahım nolur benım cocuguma ole yapmasınlar yoksa ben hergun kawga ederım bıde dusunun mustekıl ewımız bırıncı katta ben ıkıncı katta kaynanam oturuyooo kacacak yer ararım ben

eyvah siz altlı üstlü mü oturuyorsunuz??ıyyyy iğrenç niye öyle bir iğrençlik yapmış yaaa hiç sakız verilir mi ağızdan??bence onlar senin bu kadar titiz olduğunun farkındadır senin çocuğuna yapamazlar yaparlarsa da söyle boşver valla ben hiç bakmam kızcak kırılcak diye katlanılır mı yaaa buna??biz o eski gelinlerden değiliz kusura bakmasınlar !!

hm son aylarda olan braxton hicks kasilmalarina halk arasinda gun sancisi deniyor demek ki..

yandım ben yandım alttlı ustluyuz cıkmasam cıkmazda cocugu gostermezde dıyecek walla cocuga agzından sakızı boldu werdı en nefret ettıgım seylerden bıtanesı cocuklara agızlarından cıkarıp wermelerı sapır supur opmelerı eltımın cocuguna yapınca gonlum olmadı benım olmayınca seslenemedım benımkıne yaparsa walla sabah aksam kawga ederım artık benı mıllete mat eder eltım cok onemsemez cocugun bezını degıstırır koltugun kenarında saatlerde durur posete koyuyum atayım demez ole goturur balkona bahceye sallar sewmedıgım seyler burnumda bıtıyo walla uffff uff sıkıntı bastı

Bakalım perşembe akşam doktora gideceğim. O ayrıl derse 32. haftada ayrılacağım. Ama çalışabilirsin derse de ne kadar dayanabilirsem kalayım istiyorum ki bebişimle vakit geçirebileyim.

Saol canım. Dünden beri Allahtan hasta yoğunluğu biraz azaldı. Ben de akıllandım. Herşeyi yetiştirmek için yırtınmıyorum. İzin verirlerken bana sormadılar ya o zaman işlerin ytişmemesini de ben dert etmeyeceğim.

Ya kayınvalidem benim biraz gezmecidir, biraz da meraklı :)) Normalde Ankara da oturuyorlar şimdi Erdek te yazlıktalar. Merak ediyor tabi bebeğe ne alındı falan. Eşim de daha önce benim eve yorgun geldiğimi o yüzden yatıya gelmemelerini söylemişti bence o bu durumu biraz bahane edip geldi ama yanlış zamanda geldi. Saolsun eşim sürekli oturmmı iş yapmamaı söyledi. Herşeyi o halletti ama yinede topla kaldıra yrdım ettim. Bir de annemler gelip yemek getirecekti. Kayınvaldemler geliyor kalabalık etmemek için onlarla yollamak istemişler yemekleri kayınvalidemler almamış yemekleri o yüzden ben hafta içi için yemek yaptım pazar ama saolsun elini uzatıp bir yardım etmedi.

Neyse artık eşimin hatırına birşey demedim katlandım.Eşim ailesini 6 aydır görmüyor. Benim yüzümden gidemedi de yanlarına o yüzden huysuzluk etmeyeyim dedim. :)) ama şimdi iyiyim. Nidilat diye bir ilaç verdi doktorum. Günde 4 taneye kadar alabilirsin dedi ama ben 1 tane alıyorum. Bir daha öyle kasılmam olmadı.

Canım artık ağırlaştık o yüzden iş yapmasak bile çok ayakta kalmak yoruyor insanı. Sen de kendine dikkat et. Senin durum daha ciddi biliyorsun.

evet. Haftasonu gelmiş ve benim de sinirler yorgunluktan iyice gerilmişti o yüzden oldu sanırım. Canım kapris yapmak istemedim. Ben kapris yapsam kadın daha bir aksi laf söyler eşim bu sefer çok üzülüyor. Biliyor annesinin aksiliğinide.. Uzun zamandır ailesini göremedi beni bırakıp gidemediği için. O yüzden mümkün olduğunca güler yüzlü dvrandım... Zaten anlayacak insan düşünüp gelmezdi.

Hilale kullanıcısından alıntı

canım 1 ay once bebegının kılosu ne kadardı hatırlıyomusun ben bu ay henuz gıtmedım haftalarımız aynı sayılır 29 haftalıkken benımkı 1.702 gr 2.900 olmusmudur kıı

merhaba kızlar,
benim bi sorum olacak, öğretmenim, 32 haftam temmuzun 8inde başlıo, yani yaz tatiline geliyor, yine de dr. dan çalışabilir raporu alıp okula verecek miyim? benim durumda olan var mı başka?

valla canımm bence herşey sana bağlı görümcen kızı diye kayınvaliden öyle rahattır gerçi benim annem öyle davransa ben tepkimi koyardım!!eltinde bayağı rahatmış zaten takmıyordur durumu.ama sende aynı şeyler yaşanmaz onlar hisseder senin rahatsızlığını hissetmezseler de çaktırırsın artık!!şimdiden sıkıntı yapma canımm )

merhaba kızlar,
benim bi sorum olacak, öğretmenim, 32 haftam temmuzun 8inde başlıo, yani yaz tatiline geliyor, yine de dr. dan çalışabilir raporu alıp okula verecek miyim? benim durumda olan var mı başka?

merhaba kızlar ben de bugün bebeğime görmeye gittim maaşallah kızım 1744 gram olmuş. doktorumuz da sağolsun 32. hafta gibi çalışabilir raporunu bugün verdi böylece sonraya aktarabileceğim. ama idrarımdaki lökosit ve akıntım için fitil ve antibiyoyotik verdi. hepinize sağlıklı günler...

walla canım ınsallahhhh yapmazlarrr gorumcemın cocugu deıl eltımın kzıına yapıyo eltım rahat ya o takmaz ole seylerı benn asırı kıskancım bıde tıtızım benım cocuguma ole yapacaklar öpecekler felan sabah aksam cocugu yıkarım

kızlaaaar;
bana akıl verin:akşam okulun yemeği var şık bir yerde deniz kenarında geçen hafta arkadaşlar elbise giyeriz diyorlardı.benim elbisem yok(yani hamile elbisem yok çok az vakit kaldı 1 akşam için de elbise almak gereksiz geliyor ama diğer kıyafetlerimi de okula giderken hep giydim farklı bişeyim yok!!herkes şık olcak ben sıradan olmak istemiyorum ama dediğim gibi 1 akşam için de para vermek istemiyorum o parayla bebeğimin ihtiyacını alırım diyorum...ama arkadaşlar da ısrarla arıyor gitmem için..offf napsam sizce?siz olsanız ne yapardınız??

ıcınde gıtme ıstegı warsa gıt eger canın ıstemıyosa bahane uydur cok sısım halım yok tansıyonum dustu o yuzden gelemeyebılırım kendımı toplarsam eger gelmeye calısırım de

Bence sırf kıyafet yüzünden gitmemezlik etme. Millet şık şıkıdım giyinebilir sen hamilesin öyle bir zorunluluğun yok. :))) Saçını yaptır güzelce makyajını hallet. Sonra üzüleceksin gitmediğin için. Çok için rahat etmeyecek orada mutsuz olacaksan o kıyafetlerle git en azından şık bir bluz al. :)))

Maşallah canım ... Biraz ileri mi kilosu yoksa normal mi dedi doktorun? Ben de bu hafta gideceğim de merak ediyorum ne diyecek :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…