2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayni seyi yazacaktim,
sac ve makyajla cok da guzel olursun bence; kiyafet fazla onemli degil , hamilesin sonucta.
cok dert edersen, hamile pantolonlarindan birine uyan bir tane yeni ust al cnm onu giy. gunluge de uyacak bisey al, sonra da giyersin.

zaten yavaş yavaş uzak durmaya çalışacağım. bide bizimle ilgili bir şeyde anlatmayacağım.
bu arada, kızını gördün. maşallah herşey iyiymiş. ay, o zıpırları görmek çok güzel bir şey. zaten çok az kaldı. yakında ellerime de alırız inş.

ya, o kayınvalideler bizim zorluk çekip çekmediğimizi anlamıyorlar galiba. kendi kızı hamileyken kesinlikle böyle davranmazlardı. benim kayınvalidem baren yardım etmeye çalışıyor ama kayınpederim doktor olmasına rağmen halimden hiç anlamıyor. hep geldiğinde beni hiç oturtmuyor, bide ha biri şeyler yapmamı istiyor
valla, benim kuzende şu çocuğun dişinden çok çekti. kız bazen uykusuzluktan bayılacak gibiydi. valla, geçmiş olsun. umarım tez zaanda geçer
ooh, maşallah. kız sen bunu neyle besliyon:):) kızın galiba yediğin herşeyi kendine alıyor, hiç sana bırakmıyor ay, yeterki sağlıklı olsun inş, tombik çocuklar zaten daha çok tatlı oluyorlar. benim kızımın ne yazık ki bu konuda kısmeti yok:) doktorum 3 kilo civarında doğar dedi

selam kızlar ıyısınızdır ıns bısı sorcam benım ınanılmaz karın agrım basladı sızlerdede oluyomu adet sancısı gıbı cekıyorum pazar gununden berı
ay, canım, sen doktoruna gidip baksan mı acaba. belki normal bir şeydir ama sonuçta tedbirli olmak lazım

ya, gülmekten koptum. çocuğuna kiraz ismi mi versen:):) yada doğduktan sonra sevmek için "kirazım" diye seslenebilirsin

ay, kızlar bizim bu kayınpederler ve kayınvalideler derdi galiba hiçbir zaman bitmez. ya eşlerimizin aileleri ne kadar bize kendi çocuklarıymış gibi gördüklerini söyleselerde, normal insana davranılacak gibi bile davrnamıyorlar. bazen çok düşüncesiz oluyorlar, o zamanda hiçde çekilmiyorlar. hele kayınvalidemlerin üst katta olması hiç çekilmez. ya benimkiler aydındayken bile yetiyorlar. ya üst katımda olsalardı, kesinlikle delirirdim:):)

canım, ben hamile kaldığımdan beri hem hamelikte hem sonradanda giyibelecek elbiseler aldım. çok gitmek istiyorsan böyle bir elbise alabilirsin. hele ben daha geçenlerde ykmde çok güzel bir kaç tane elbise aldım. istersen oraya bakabilirsin. sonuçta çoğu markalar da bir yerde. çok gezmekde gerekmeyecek

tabi insan sadece 5 kilocuk alinca normal elbiseleri alir hamilelikte de giyer.
bana normal kiyafetler olmuyor hiccccc, hep hamile ustleri ve pantolonlari giyiyorumm;
hatta evdeki pijamalarim ve esofmanlarim bile olmuyor;
2 tk pijama aldim kendime, gecen ikisi de kirlideymis, acikta kaldim; esimin sort ve t-shirtunu giydim; hamile hiphopculara dondum, esimle gul gul olduk, hatta esim beni kameraya cekti oyle )))))))))))

merhaba arkadaslar

1 haftadir yokum belki farketmissinizdir ya da eyeszay haber vermistir ve öyle haberiniz olmustur ama ben basima gelenleri kisaca yaziyim size sali aksami karnimdaki kasilmalardan dolayi hastaneye gittim türkiyede nts burda ctg dedikleri alete bagladilar beni 2 dk aralikla sancilarim oldugunu gösterdi en son doktor kontrolümde yani 10 haziranda rahim agzi uzunlugum 4.1 cm ken o gece ölctüler ve 3.3 cm olmus dediler ve o gece eve gelip sabah kendi doktoruma gittim yine sancilarim oldu 2 dk araliklarla yine ölctüler doktorum yoktu ama baska bi doktor 2.7 cm dedi direk yogun bakim ünitesi olan hastaneye sevk ettiler beni büyük bi telasla orda da sancilarim oldugu göründü ama ben öyle büyük bi agri hissetmiyodum sadece bi kasilma yine ultrasonla ölctüler bu sefer 4.8 cm dediler ama hastanede gözetim altinda kalicaksin falan filan bi kac gün iyiydi sancim cikmadi ama pazar günü yine kendimi gayet iyi hissederken o gicik makinada sancilarim oldugu gözüktü yine düzenli araliklarla yine ultrason kontrolu ve bu sefer de 3.8 cm dediler neyse bugün cikardilar cok sükür ama cumartesi yine doktora gitmem lazim ve ayrica erken dogum olursa diye ciger gelistirici igne yapildi son 1 haftadir cok kötü ve yipraticiydi ama anlamadigim her doktor baska bi ölcüm söylüyo hani bu rahim agzi kisalir da bi kisalir bi uzar mi ki en cok kafami karsitiran da bu doktora söyledigimde pek aydinlatici bi aciklama yapmiyo sagolsun umarim cuma günü herseyin yolunda gittigini söylerler o kadar cok korktum ki ya dogum olursa diye annemler yok yanimda esimle tek basina perisan olduk

Ben de bu artilarindan dolayi düsünüyorum epidural sezeryani. Bi tek korkum, sakin olabilecekmiyim karnimi kestiklerini bile bile :)) COk gecmis olsun, tecrübeni paylastigin icin tskler...

benımde bısı olmuyo normal badıler tepeme cıkıyo gecen gun esım dalga gecıyodu asteriks oburiksdekı adam gıbısın felan dıe

iyi fikir canımm ama burada ykm yok )tembel tembel yatıyorum valla duşa girmem gerek üşeniyorum..kociş gelse de bir konuşsak bakalım o ne diyecek??evde olmak nw sıkıcı yaaa,kimse de yok görüşecebileceğim..kızım gelse de arkadaş olsa bana....

canımm çoooook geçmiş olsun çoook...dinlen bence bol bol rahat olmaya çalış uzanırsan daha ii olursun inşllh..

Ben de bu artilarindan dolayi düsünüyorum epidural sezeryani. Bi tek korkum, sakin olabilecekmiyim karnimi kestiklerini bile bile :)) COk gecmis olsun, tecrübeni paylastigin icin tskler...

gercekten cok urkuyorum doktor normal dusun dıyo sezeryandada kestımı kesmedımı felan dıe dusunup durcam bıde amelıyathane cok soguk urkutucuymus gece ruyamda sezeryanla dogum yapıydum doktor karnıma kocaman kocaman bı mıl sokuyodu aklım cıktıııı allah agrısız dogumlar nasıp etsın

bende aynı korkuyla girdim ameliyata. sürekli bebeğini düşün, dua et,,, çok güzel geçiyo, bitiyo hemen. ben ameliyathaneye el sallayarak girdim, aynı şekilde çıktım, herkes şaşırdı... 50kere doğursam aynı şekilde doğururum. doğumdan çıktıktan sonra haklı olduğumu anlayacaksın. bir gece önce girdiğim stresin ne kadar gereksiz olduğunu anladım. keşke doya doya uyusaydım
kolay doğumlar olsun inş...
(benim bebeğim doğum pozisyonunu almadı, başı yukardaydı, mecburi sezeryan oldum bu arada)

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun cnm niye öyle farklı rakamlar vermişlerki uzalıp kısalıyomuymuş bu:26: bol bol dinlen biz ağustos anneleri ne güzel gidiyorduk nazarmı değdi böyle hepimiz teker teker dökülüyoz ya

aynı fikirdeyim canım..pazaretesi bizim de benzeri bir kutlamamız olacak gidicem valla ben hamişim her halimle beğenmek zorundalar

canım büyük geçmiş olsun..
dularımız seninle..inşallah en kısa zamanda toparlanıverirsin
sen yine moralini yüksek tut

Hamile hiphopcıı lafına çok güldüm canım. Hatta katıldım yani

Canım geçmiş olsun. Umarım cuma günü güzel haberlerle gelirsin. Dua edeceğim senin için ama ne olur kendini yorma dinlen. Korkman çok normal canım ama Allahmiadında doğum nasip eder inşallah

gecen gıttıgımde dogum pozısyonuna gırmemıs eger gırmezse mecbur sezeryana alacam dedı bende donmedıgını hıssedıyorum sonum sezeryan olacak herhalde

gecen gıttıgımde dogum pozısyonuna gırmemıs eger gırmezse mecbur sezeryana alacam dedı bende donmedıgını hıssedıyorum sonum sezeryan olacak herhalde

biz 39+0 a kadar bekledik, dönmedi, başını hep hissediyodum zaten, bi kaç defa dönmeye çalıştı ama beceremedi:)) 39+0 günü alındı. hiç korkma...

Kızlar,

Limangokids, markafoni, unnado ve paramini dışında bir site daha vardı netten alışveriş yaptığımız. Hatırlayamadım kafayı yiyeceğim. Neydi adı?????

cnmmm,
eyeszay yazmisti evet hastanede oldugunu.
bu kadar ciddi oldugunu bilmiyorduk ama;
cok buyuk stres yasamissin cnm, Allah tekrarini yasatmasin. cuma gunu kontrolde insallah doktorun herseyin yolunda oldugunu soyler cnm; sen hic yatma kalk; bak venus kac haftadir yatip dinlenmesi sayesinde dogumu geciktiriyor. bir arkadas da yazmisti temmuz annelerinde okudum sanirim; sadece 2 gunde bir dusa ve tuvalete kalkiyormus;
cumaya kadar kipirdama yat cnm

rahim agzi konusunu ben de anlamadim cnm ama doktorlarin kullandiklari ult.cihazlarindan da farkeder belki.

Allahin izniyle 7 ayi tamamladik cnm; fazla endiseye kapilma, dualarimiz seninle.

benımde bısı olmuyo normal badıler tepeme cıkıyo gecen gun esım dalga gecıyodu asteriks oburiksdekı adam gıbısın felan dıe

he hee aynenn )))

Hamile hiphopcıı lafına çok güldüm canım. Hatta katıldım yani

aynen esimde senin gibi katildi, hatta ona 3-5 snlik minik bi hiphop gosterisi yaptim; gulmekten kirildi, iste o hareketi tekrar yaptirip bana kameraya cekti..

canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine ve bolbol d,nlenmeye çalış ayaklarınıda hep yukarda tut niye farklı ölçümler çıkıyo onu anlayamadım bende bu akşam doktora gidicem bende not alayımda onuda sorayım doktorun verdiği cevabı yazarım buraya bende dün akşam çok korktum 1 satte nerdeyse 7 ye yakın karnım taş gibi oldu kasılma yani eşimde görevdeydi ve ben tektim burdada kimse yok o kadar çok korktumki eşimi aradım hemen eğer bişi olursa ararım seni hemen aç teli dedim yalnızlık çok kötü bi duygu seni çok iyi anlıyorum canım inşallah bebişlerimiz zamanında gelir bide bolbol konuş kızınla erken doğarsa yaşayacağınız sorunlarını anlat ve zamanında gelirse ne kadar güzel olacağını herşeyin bana öyle dediler bende bolbol konuşuyorum zaten gevezeyim burdada kimse yok bende kızımla konuşuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…