2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

my_little_sun_shine canım tansiyon ne alemde valla bildiğim yok işin açığı ölçtürmeyede korkuyorum artık kan şekerimde bişiler yediğim sürece zorlamıyo sadece dün gece kasılmalarım fazlalaştı bugün hemen magnezyumu içtim o iyi geliyo sanırım bide yatmaktan daha iyi gelen bişi yok dün biraz iş yaptım ondan oldu bu akşam gidicem doktora tekrar bakalım ne dicek inşallah kızımda kilo almıştır herkesin bebiş 1500 grmı aştı benimki 1250 grmdı ya valla üzülüyorum artık benimkide tombik olsun anası zaten çok zayıf bari kızım tombik olsun acık ısırırım bende etlerinden oh kuzuma diyip

sen nasılsın işlerin çok yoğun halen dimi bak yorma kendini bırak olduğu kadar senden ve bebişten önemli değil hiç bişi

Daha iyi olmana sevindim. Canım hepimizin bebeği tombik olacak diye bir kaide yok takılma sen buna. Aman yeterki normal sınırlarda olsun. Hem çok kilolu olursa bu seferde de doğum zor olur. Canım bir de magnezyumu düzenli al bence.

git bence canım saç-makyaj harika olursun ben hamileleri çook beğenirdim eskiden beri.. bizim ayrı bi hoşluğumuz var.. uyfdurursun sen bişeyler.. yeter ki keyfin yerinde olsun

benim de 8 ve 22 temmuzda gitmem şart olan düğünler var.. önce çok özeniyodum şahane bi elbise alıcam, paraya kıyıcam çok güzel olucam diye.. şimdi oğluşuma alırım bişeyler ne gerek var diyorum. uygun siyah bi elbise bakıcam temmuz başı.. saç-makyajla idare etcem artık..

kids-gocum çook geçmiş olsunn .. allahh hayırlı zamanında doğumlar nasip etsin inşallah..

buarada kızlar ablamın işiyle ilgili olumlu bi gelişme olmuş.. son aylarda bööle sevindiğim bişey olmamıştı çokk şükürr.. bu 2011 uğurlu geldi bize inş. hep böyle gider..

Son düzenleme:
canımm çoooook geçmiş olsun çoook...dinlen bence bol bol rahat olmaya çalış uzanırsan daha ii olursun inşllh..

sagol cnm dinlenicem bol bol umarim hersey yolunda gider de kizim zamaninda gelir

bende anlamadim ki cnm kisalir ama uzar mi kafam karisti sagolsun doktorum da pek bi ilgisiz az önce aradim cuma günü kontrol etmesi gerekiyo diye onun vakti yokmus randevu vermediler baska doktordan verdiler cok sinirimi bozdu zaten degistiricem herhalde bu gidisle
canım büyük geçmiş olsun..
dularımız seninle..inşallah en kısa zamanda toparlanıverirsin
sen yine moralini yüksek tut

sagol canim insallah daha 5 hafta durur kizim icerde

Canım geçmiş olsun. Umarım cuma günü güzel haberlerle gelirsin. Dua edeceğim senin için ama ne olur kendini yorma dinlen. Korkman çok normal canım ama Allahmiadında doğum nasip eder inşallah

sagol canim yormuyorum zaten 1 haftadir hastanede yattim simdi evde de bisey yapmiyorum yatiyorum bol bol insallahh zamaninda gelir bebislerimiz

evet cnm aslinda büyük sorun mu yoksa doktordan doktora ölcümler degistigi icin mi böyle oldu anlamadim bende aptal gibi yaptilar beni bisey sorunca da dogru dürüst cevap vermiyolar zaten doktoruma da sinir oldum az önce hastaneden cuma günü doktoruna gitmen lazim dediler ama malesef cok doluymus ondan randevu veremezlermis bu yüzden de yanindaki diger doktorlardan birine verdiler bu gidisle dogum öncesi doktor degistirticek bana

bende simdi yatiyorum sadece tuvalete ve dusa kalkicam haa bi de cok yormadan yemek yapabilirsin dedi ama cok ayakta durmamak sartiyla umarim daha 5 hafta sabreder kizim

sagol canim ya yatiyorum iste simdi bol bol valla canim sorarsan cok sevinirim burdakiler dogru düzgün bi aciklama da yapmiyo kisalip uzarmi diye sorarsan cok sevinirim sende de kasilmalar oluyosa yorma kendini yorgunlukta tetikliyo galiba dedigin gibi yanlizlik cok kötü insanin yaninda annesi babasi olmasi gercekten cok baska bisey ama napalim herkes iyi olsun da

Canım çok geçmiş olsun. Sen moralini yüksek tut yine de zaten 30 lu haftalardasın, ciğer geliştirici iğne de yapmışlar, sağlıkla kucağına alırsın bebişini kötü düşünme hiçbir zaman. Hem venüsü düşün onun durumu daha riskliydi, sen de dinlenirsen hiçbirşey olmaz, yemek fln da yapma bence sadece tuvalete kalk.
Bizim bir arkadaş vardı 6.ayında bu problemlerle karşılaştı, bilmem kaç cm açılması vardı daha 6. ayında doktor heran doğurabilirsin dedi ve bir kaç gün hastanede kaldı sonrasında çıktığında da kesin yatak istirahati verdi; onu da eşi tuvalete kucağında götürüyordu düşünün kalkmasın diye ve kız 39. haftasında doğurdu düşünün yani, dinlenmek, yatmak ne kadar önemli. Sen de böyle düşün buna inanırsa ve istirahate önem verirsen kızın da bekler hiç merak etme.

kids_go çok geçmiş olsun canım, sıcaklarda bebişlerde dayanmıo heralde benimde içimden çıkacak gibi hareketler yapıoo korkuom bazen, olumlu düşün bebeğinde rahatlasın

sağol canım çok şükür bitti..süs eşyaları.şekerler kaldı..artık onlarıda pek sorun etmiyorum..sanada kolay gelsin..

yaaa bende bebeğin üstüne yatıyorum diye dürtüyo sanıyorum hemen çeviriyorum kendimi işte yorum farkı diye buna denir :)
canım bende sen gibiyim hatta halen dürttüğünde dönüyorum içim rahat etmiyor..ama dr.a sorduğumda '' o şekilde rahat ettiği için kıpırtıyordur...dönmene gerek yok demişti...''^

canım benimde arkadaşın düğünü vardı ama yakın arkadaş değil..hep kıyafetlerim spor ve giydiklerimdi...bende gittim tıfanniyden normal reyondan (zaten hamile reyonu yok)yazlık göğsümün altından bolaran elbise aldım..doğum sonrasıda giycem...sende sonradan giyebileceğin bi elbise alabilirsin..

canım çok geçmiş olsun çok dikkat et...rahim ağzı kısalıp uzadığını duymuştum

selam kizlar bigun daha iyi uyandim baktim cok sicak degil diyarbakira gittik mobilya isini halletmeye sonunda aldik besik dolap ve sifonyer 1ay sonra gelecekmis sonra yatak baktik onu da siparis ettik 1.5 ay sonra teslim etcekler 70*140 ozel olcu sayiliyormus olsun dedik sonra hali ve perde bakmaya gittik kasmirin yerini buldum 2 tane hali beqendim ama perde bakip alayim dedim perdeci gezdim birine uygin buldum esas beqendigime uygun yoktu diqerinde karar kildim ama haliyi hesaplayan ben perde icinolcu almayi unutmusum yaptiramadik hali ile perde doktor kontrolune gidince 15 gun sonraya kaldi onlarda bir ay sonra teslim derse imdaaat diyeceqim her seyi baktim bugun ama cok yoruldum hava da cok sicakmis merkezde simdi uzaniyorum tipim yamulmus

ya, ne yapayım, benim üstle altım nedense değişmedi, sadece göbek benden 2 km önde gidiyor. asıl o daha komik oluyor, çizgi filimdeki gibi sarhoş fareye benziyorum. ama eşofman konusunda bende çok sorun yaşadım. bodiler hep dar kesim olduklarıiçin tepeme çıkıyorlar. bende senin gibi eşimden yararlanıyorum. hele halı sahıya giydiği eşofmanlar çok güzeller, hiç terletmiyor. eşim daha geçen salı günü maça gidecek benim yüzümden giyecek bir eşofman bulamadı

evet, eyeszay anlatmıştı ama biz o kadar ciddi olduğunu bilmiyorduk. valla, çok geçmiş olsun. doktorunda bu kadar ciddi olayda bu kadar ilgisiz davranmasına inanamıyorum. adamlar mesleğini insana yardımcı olmak değil resmen para çıkartma olarak görüyorlar. ay, sen bayada korkmuşsundur. insanın o anda neler gelir aklına. inş. bu kontrolde açılma çıkmazda ve normal zamanında doğurursun

ykm sadece fikir olarak vermiştim ama böyle bir kaç dükkan bir arada olan bir yerde olabilir, yeterki çok yürüme. kızların dediği gibi elindeki olan ya pantolon veya eteği alıp üzerine bir şeyde alabilirsin.

gecen gıttıgımde dogum pozısyonuna gırmemıs eger gırmezse mecbur sezeryana alacam dedı bende donmedıgını hıssedıyorum sonum sezeryan olacak herhalde

biz 39+0 a kadar bekledik, dönmedi, başını hep hissediyodum zaten, bi kaç defa dönmeye çalıştı ama beceremedi:)) 39+0 günü alındı. hiç korkma...
ya, benim kızda ters duruyor ve kafasının hala yukarlarda gezindiğini biliyorum. eşimle kızımızla konuşup dönmesine ikna etme çalışıyoruz ancak kız inatçı çıktı. ama belli ki dönmeye çalışıyor. ya ben sezeryanda olmak da pek istemiyordum. ama kız dönmezse yapacak bir şey kalmaz. ilginç olan babasıda ters doğmuştu:)

Kızlar,

Limangokids, markafoni, unnado ve paramini dışında bir site daha vardı netten alışveriş yaptığımız. Hatırlayamadım kafayı yiyeceğim. Neydi adı?????
trendyol veya minimoy olabilir mi?

ayy kızlar ne çok şey yazmışsınız...yetişemedim...çoğunu okuyamadım...
umarım iyisinizdir...annem geldi sabahtan,şu saate kadar bendeydi...kuzumun giysilerinin çoğunu yıkadık...ev mis gibi bebiş koktu yaw şimdiden...hayırlısıyla doğup giydiklerinde neler hissedeceğiz bakalım :)
dizim hala kötü...yürüme özürlü oldum ben annem dedemin bastonunu getirmiiş düşünün...ama beceremedim kullanmayı...Allahım bedensel engellilerin neler yaşadığını daha iyi anladım şimdi yemek yapma felan derken gün geçti gitti işte...
babamızı bekliyoruz şimdi...karnımız da acıktı fena...günü meyvayla ve suyla geçiştirdim yaw...sıcaklar fena yapıyor artık beni...izne çıkmakla çok büyük akıllılık ettiğimi anladım bugün bikez daha...
bu arada bugün mobilyacımızı aradım bu hafta teslim yapacağız demişlerdi...yarın geliyormuş kısmetse...heyecan yaptık biz baya eheeheue:)
bizden haberler böyleeeee..cts de doktora gideceğiz..aldık randevumuzu bakalım neler diyecek doktorumuz...öptük sizi...görüşürüz...kendinize ve kuzularınıza iyi bakın

aynen sıcaklar şimdiden bunaltıyor bizleri temmuz nasıl geçecek bakalım:44:
Mobilyalar gelince bir resim bekleriz artık kurulu odanın:))

aldıklarını güle güle kullan..fazla yorma kendini...ara ara gitseydin keşke..halıda neye karar verdin?

geçmiş olsun canım..bacağına ne oldu?bende bu hafta izne ayrılıyorum çok şükür...bende bebeğin kıyafetlerini yıkadım dünde yerleştirdim..inşalah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeişlerişmizi

canım çok geçmiş olsun. bol bol yat dinlen artık. dinlenmek gibisi yok valla. inşallah bebişin vaktinde sağlıkla gelecek canım.

valla yaa bana da hiçbir şey olmuyor. ben de eşimin kıyafetlerinden giriyorum arada

valla bence de izne çıkmakla çok iyi yaptık. sıcakta mecbur kalmadıkça dışarı çıkmıyorum artık. yemekten sonra akşam yürüyüş yapıyoruz o kadar. iyi ki sıcaklar bastırmadan bütün alışverişi halletmişiz. bizim randevumuza 2 hafta var yaa. oğluşumu özledim

ah canım benim,bendensin sende...benimde aynen yazdığın gibi oldu,benim rahim ağzı uzunluğu 2 cm. e kadar düştü,ama yatınca tekrar 3,5 olmuş..benim bide sancım çok oluyo....rahim ağzı uzunluğu değişebiliyo ama mutlak istirahat şart...bendim o 2 güne bir banyo ypabilen ,bi tuvalete kalkan,ki halada öyle...sende öyle yap iyi geliyo canım,yanında sana bakacak birisi olsun,hiç kalkma...çok geçmiş olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…