2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

31.haftadasın değilmi cnm sen bende öyleyim perşembe kontrolm var
kocişle iddiaya giriyoruz ben 1500ü geçse çok mutlu olurum diyorum oda anca 1500 diyo
bakalım hangimiz galip gelecek
perşembe tam 31+0 olucam bakalım cimcimem kaç çıkacak..
aa bende ykm ye bakim o zaman kız aldığın elbiseleri bizle paylaşsana nasıl bişimiş bakayım ctesi nişan var alabilceğim tarzdaysa hemen gidip alayım...
cnm yaa çok geçmiş olsun
eyeszay hbr verdi ama bu kadar ciddi bi durum olduğunu bilmiyoduk kendine çook dikkat et...
Kızlar,

Limangokids, markafoni, unnado ve paramini dışında bir site daha vardı netten alışveriş yaptığımız. Hatırlayamadım kafayı yiyeceğim. Neydi adı?????
biri bana markofoniden istek yollasın özelden mailimi yazarım kim gönderecekse

ohh ne güzel kuzunun cicilerini halletmişsiniz
neyle yıkadın acaba cnm
ben bugğn markette gördüm haci şakir bebek için toz deterjan aldım ama eve gelince baktım elde ve merdaneli makineler için diyo kulanılırmmı acaba makinada..bide dalin pembe yumuşatıcı aldım keşke dalinin sıvı deterjanını alsaydım

gelisimci yol uzak oluna bir kere gidince hepsi olsun dedik yol yoruyor kasmir satan yerde iki hali da vardi 190 tl dedi krem ve mavi olan kremi daha cok beqendim ama uygun perde yok o yuzden mavi tigerla pooh un top oyadigi modele karar verdik krem cok acik cok kirlenir dedi esim.digeri resimden daha canli turkuaza yakin maviydi perde de turkuaz pooh lu buldum metresi 15 tl dedi olcup siparis verecegiz bu arada senin halini dA gordum resimden daha guzelmis gercegi gule gule kullan

ben yollarim ozrlden maili yolla ben deterjan omobaby aldim

hayırlı olsun canım..fotosunu bulursan paylaş bakalım...teşekkür ederim canım...

hayırlı olsun canım..fotosunu bulursan paylaş bakalım...teşekkür ederim canım...

bilgisayarimiz kirildigi icin telden giriyorum resim ekleyemiyorum o yuzden ilk firsatta sizinle paylasmaya calisacaqim bilgisayar gelmesine 3 hafta var het sey yavas yavasoluyor uzakta olunca. her sey en az 1 ay beklemeli arkadaslarima gidersrm artik ordan yuklerim fotolarini cektim hepsinin

selam kizlar nasil herkesler?? gerci ben ne zaman gelsem kimse olmuyor sansa. nete girmek icin eski eve geliyorum. malum daha internetimiz baglanmadi. ee genelde alexin rehearsal i provasi olduunda geliyorum oda bu saatlerde oluyor maalesef. nasil herkesler iyisinizdir umarim.

biz 39+0 a kadar bekledik, dönmedi, başını hep hissediyodum zaten, bi kaç defa dönmeye çalıştı ama beceremedi:)) 39+0 günü alındı. hiç korkma...

canımm hoşgeldin.. bakıyorum da ayaklanmışsın hemen bebeğim çok tatlı maşallah eşimin faceden baktım..seni burda görünce cesaret geldi valla

canım benim sol dizde önceden ara sıra ağrı olurdu...topuklu giyince veya uzun süre ayakta kalınca...geçici diye önemsemedim hiç...hamilelikte coştu...düşün adım atamıyorum bi yere tutunmadan
ben dalinin sıvı deterjanını ve yumuşatıcısını almıştım e-bebekten onla yıkadım canımcımmmmmmmmmmmm...
gözdeeeeeeeeee face davetimi kabul et...ve şu düüüün fotolarından yolla artık yawwwwwwwwwww

sdkn
mobilyalar kurulsun hemen foto çeker sizle paylaşırımmmmmmmmmmmmmm ...biz kaçalım öptükkkkkkkkkkk..babayyyyyyyyyyy

canım ben doktora gittim ve sordum doktor ölçümler değişebilir dedi kasılmalara bağlı olarak arkadaşın bolbol yatsın dedi mümkün olduğunca hareket etmesin dedi sende bolbol yat canım bide ayaklarını hep yukarı kaldır o çok işe yarıyo iyi haberlerini bekliyorum inşallah dualarımız seninle

günaydın güzel anneler. ben nedense bugün pek uyuyamadım nette geziniyorum. doktorum 8-9 lökosit için antibiyotik verdi dün kullandım ama çok kararsız kaldım bu 2. kez antibiyotik kullanmam umarım bebeğime hiç zarar vermez. gerçekten ciddi durum için kesin kullanayım diyorsun da .geçen defa bakteri çıkmıştı akıntı kültürümde hemen kullandım bu defa idrarda sadece lökosit olunca şüpheye düştüm. neyseki 5 tane ve 400mg. bir de vagi-hex fitil kullanan var mı kızlar?

günaydin, bende uyuyamadm.4.5 tan beri ayaktaym.bir türlü uyuyamyorum.çok bunaldm artik.gece uyuyana kadar canm çkiyo zaten.bide sabahlari byle erkenden uyanyorum.

ya benimde şu sorunum var,mantar midir nedir bilmiyorum,çok fena kaşntm var.uzun süredir doktora sylüyorum ama ilaç veremem diyo.sinir oluyorum.temizliğime çok dikkat ediyorum ama nafile.ne yapmam lazm acaba?

günaydınnnnnnnn kızlar...ben de uyuyamayan hamişlerdenim artık...geceleri resmen dakika sayar oldum...lavabo ziyaretlerim işkence boyutunda acayip bunalıyorum sıcaktan,incecik bir pike alıyorum üstüme onu da atıyorum,üstelik camı açık bırakıyoruz...eşim horul horul uyurken ben zırt pırt dönen bir tip oldum yatakta
şimdi kahvaltı yapıp babamızı işe gönderdik...uzanmadan size bi bakiyim dedim...bugün öğlen kısmetse mobilyalar da geliyorrrr...enerjik olmam lazım eheueheu...öptümmmmmmmmmmm görüşürüzzzzzzzzz

Günaydınnnn kızlar...

Uyuma sıkıntısı bende çekiyorum ama hafta sonları. Hafta içi yorgun olduğum için uyuyabiliyorum... Birde çok sıcak olmadı henüz evimiz, onunda rahatlığı var tabi...

rehnuma14 ; canım bol su içmelisin. İçiyorsan miktarını biraz artırmalısın. Su çok işe yarıyor...

kızlar günaydın...
önce dün akşam gidemedim(yemek bile yapmadım gitcez diye ama müthiş bir baş ağrısı tutınca gidemedik(meğer o baş ağrısının sebebi başkaymış:kulağım!!yine başladı ağrımaya çok moralim bozuk bütün gece ağrıdı yine uyku yok tabi benim asıl üzüldüğüm ağrı değilk biliyorsunuz:antibiyotik kullanacak olmak!!tam moralim düzeldi,iyileştim,artık üzülmek ağlamak yok diyiordum ki yine başladı!!!doktora gidicem bakalım yine ...o kadar da dua ediyorm yaaa bebğim ddoğmadan hasta olmuyayım ilaç kullanmayayım diye ama...:95:

günaydıın fıstıklar

ben de uyuıyamayanlardanım ilk başlarda 8de sızıyodum, sonra 10u zor etmeye başladım şimdi uyu uyuyabilirsen lavobaya git-gel tüm gece.. ama bu lavabo ziyaretleri faydalıymış biliyomusunuz kan akışı açısından sola yatmak gibi..

bugün bütün gün konferans var.. neyse artık çekicez çilemizi oğluşumla dayancaz ...

Günaydın kızlar,

kids_go, çok sıkıntılı günler geçirmişsin, çok geşmiş olsun canım. Neyseki şimdi iyisin doktorların farklı ölçümlerine de kafanı çok takma sade ce bebeğini düşün ve bol bol dinlen canım, inşallah ufaklık zamanında dünyaya gelir.

geçmiş olsun canım umarım ilaçlara gerek kalmadan düzelirsin

günaydın kızlar..bende uyuyamıyorum yaaaa uyumayıncada gün içinde başım ağrıyo..offff..bi an önce günümüz gelsede bebişlerimizi elimize alsak..bugün 30 haftalık oldum..dün gibi hatırlıyorum hamile olduğumu öğrendiğim günü..nasılda hızlı geçti zaman.okadar hızlı geçiyoki ben şimdiden 2.çocuğu nezaman yaparım diye düşünüyorum:):):):)

günaydın hamişler

bende de vardı kaşıntı merhem verdi..bol su içiyorum..ara sıra merhemi sürüyorum iyi geliyor.
doktoruna kaşıntının ciddi boyutta olduğunu söyle bence..
benim doktorum fazla titiz davranmanın bile buna sebep olabileceğini söyledi...

bu arada uykusuzluk bizde de var..
her sabah kurulu saat gibi 04:35 de kalkılır mı ?
hocayla birlikte kalkıyoruz valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…