günaydın hamişler
bende de vardı kaşıntı merhem verdi..bol su içiyorum..ara sıra merhemi sürüyorum iyi geliyor.
doktoruna kaşıntının ciddi boyutta olduğunu söyle bence..
benim doktorum fazla titiz davranmanın bile buna sebep olabileceğini söyledi...
bu arada uykusuzluk bizde de var..
her sabah kurulu saat gibi 04:35 de kalkılır mı ?
hocayla birlikte kalkıyoruz valla
selam kizlar bigun daha iyi uyandim baktim cok sicak degil diyarbakira gittik mobilya isini halletmeye sonunda aldik besik dolap ve sifonyer 1ay sonra gelecekmis sonra yatak baktik onu da siparis ettik 1.5 ay sonra teslim etcekler 70*140 ozel olcu sayiliyormus olsun dedik sonra hali ve perde bakmaya gittik kasmirin yerini buldum 2 tane hali beqendim ama perde bakip alayim dedim perdeci gezdim birine uygin buldum esas beqendigime uygun yoktu diqerinde karar kildim ama haliyi hesaplayan ben perde icinolcu almayi unutmusum yaptiramadik hali ile perde doktor kontrolune gidince 15 gun sonraya kaldi onlarda bir ay sonra teslim derse imdaaat diyeceqim her seyi baktim bugun ama cok yoruldum hava da cok sicakmis merkezde simdi uzaniyorum tipim yamulmus
ayy kızlar ne çok şey yazmışsınız...yetişemedim...çoğunu okuyamadım...
umarım iyisinizdir...annem geldi sabahtan,şu saate kadar bendeydi...kuzumun giysilerinin çoğunu yıkadık...ev mis gibi bebiş koktu yaw şimdiden...hayırlısıyla doğup giydiklerinde neler hissedeceğiz bakalım :)
dizim hala kötü...yürüme özürlü oldum benannem dedemin bastonunu getirmiiş düşünün...ama beceremedim kullanmayı...Allahım bedensel engellilerin neler yaşadığını daha iyi anladım şimdi yemek yapma felan derken gün geçti gitti işte...
babamızı bekliyoruz şimdi...karnımız da acıktı fena...günü meyvayla ve suyla geçiştirdim yaw...sıcaklar fena yapıyor artık beni...izne çıkmakla çok büyük akıllılık ettiğimi anladım bugün bikez daha...
bu arada bugün mobilyacımızı aradım bu hafta teslim yapacağız demişlerdi...yarın geliyormuş kısmetse...heyecan yaptık biz baya eheeheue:)
bizden haberler böyleeeee..cts de doktora gideceğiz..aldık randevumuzu bakalım neler diyecek doktorumuz...öptük sizi...görüşürüz...kendinize ve kuzularınıza iyi bakın
günaydınnnnnnnn kızlar...ben de uyuyamayan hamişlerdenim artık...geceleri resmen dakika sayar oldum...lavabo ziyaretlerim işkence boyutundaacayip bunalıyorum sıcaktan,incecik bir pike alıyorum üstüme onu da atıyorum,üstelik camı açık bırakıyoruz...eşim horul horul uyurken ben zırt pırt dönen bir tip oldum yatakta
şimdi kahvaltı yapıp babamızı işe gönderdik...uzanmadan size bi bakiyim dedim...bugün öğlen kısmetse mobilyalar da geliyorrrr...enerjik olmam lazım eheueheu...öptümmmmmmmmmmm görüşürüzzzzzzzzz
kızlar günaydın...
önce dün akşam gidemedim(yemek bile yapmadım gitcez diye ama müthiş bir baş ağrısı tutınca gidemedik (meğer o baş ağrısının sebebi başkaymış:kulağım!!yine başladı ağrımaya çok moralim bozuk bütün gece ağrıdı yine uyku yok tabi benim asıl üzüldüğüm ağrı değilk biliyorsunuz:antibiyotik kullanacak olmak!!tam moralim düzeldi,iyileştim,artık üzülmek ağlamak yok diyiordum ki yine başladı!!!doktora gidicem bakalım yine ...o kadar da dua ediyorm yaaa bebğim ddoğmadan hasta olmuyayım ilaç kullanmayayım diye ama...:95:
kızlar sabah sağlık ocağına gittim sürekli arıyolardı kayıt için gelmeniz gerekiyor diye neyse gittim kaydımı aldılar muayene ettiler sonra tetenoz aşısı yapıldımı diye sordular hamilelik döneminde bende hayır dedim yapılması gerekiyormuş doğumda oluşacak mikroplardan koruyormuş hem anneyi hemde bebeği bende bi doktoruma soruyum yapılsın diyosa geliyim yapılsın dedim onlarda tama deidler ve şimdi doktoruma ulaşamıyorum şehir dışına çıkmış yani diyeceğim oki aranızda tetenoz aşısını yaptıran varmı??
kızlar sabah sağlık ocağına gittim sürekli arıyolardı kayıt için gelmeniz gerekiyor diye neyse gittim kaydımı aldılar muayene ettiler sonra tetenoz aşısı yapıldımı diye sordular hamilelik döneminde bende hayır dedim yapılması gerekiyormuş doğumda oluşacak mikroplardan koruyormuş hem anneyi hemde bebeği bende bi doktoruma soruyum yapılsın diyosa geliyim yapılsın dedim onlarda tama deidler ve şimdi doktoruma ulaşamıyorum şehir dışına çıkmış yani diyeceğim oki aranızda tetenoz aşısını yaptıran varmı??
canım ben yaptırdım ama biraz geç kalmadın mı onun belli haftası vardı yapılması için
burda çoğumuz yaptırdık cnm bebeğe hiçbir zararı yok bana sağlık ocağı 2 doz yaptı tek dozun koruyuculuğu yokmuş 2.dozu yaptırınca koruyomuş tetanozdan bence sende yaptır
Doktor 26. haftadan sonra yapılır dedi geç olsaydı söylerdi heralde ama cvplarınız için teşekkür ederim hemen gidip yaptırayım bende ozaman
Canım hayırlı olsun aldıklarınız. Canım aman sıcaklarda dikkat et çok dışarıda kalma, bir de bol sıvı al...
Canım o dizin doğumdan sonra falan mı geçecek?? allah kolaylık versin sana valla. Ohh ne güzel işler bitiyor. Bende hergün iç geçirerek eşyalara bakıyorum daha dolap gelmediği için yıkamıyorum kıyafetleri
Ben alıştım uykusuzluğa artık 5. aydan beri sabah 4:30 - 5:30 gibi uyanıyorum sürekli. Bende biraz erken bşladı. Canım birde son dönemde su tüketimini akşam 22:30 gibi kesiyorum. Böylece sadece bebişin beni uyandırdığı saatlerde kalkıyorum.
ayy çok heyecanlı :)))) Gelsin dolabınız sonra hemen resim istiyoruz :)))
Canım geçmiş olsun... Umarım ilaç kullanmana gerek kalmadan geçer...
bende malesef ilaç kullanıorum bademciklerim şiş ve öksürük var neler yaptıysam geçmedi antibiotiğe başladık ama içim hiç rahat değil, ben öksürdükçe bebişimde zıplıo içimde yeter artık uyutmadın bi beni diyo
yanılmıyorsam 5 dozdan sonra ömür boyu tetanoz olmaya gerek kalmıyormuş.
Istersen yaparız dedi sağlık ocağı bana
ben şimdilik yeterli oalnı yaptırdım bir sonraki aşı aralıkta meleğim kucağımda giderim inşallah
canım ben de az kaşıntı var demiştim doktora bazen geciyo bazen siddetleniyo travacort diye bir krem yazdı. Ben kullanmadım tabi hemen:)) çok rahatsiz etgünaydin, bende uyuyamadm.4.5 tan beri ayaktaym.bir türlü uyuyamyorum.çok bunaldm artik.gece uyuyana kadar canm çkiyo zaten.bide sabahlari byle erkenden uyanyorum.
ya benimde şu sorunum var,mantar midir nedir bilmiyorum,çok fena kaşntm var.uzun süredir doktora sylüyorum ama ilaç veremem diyo.sinir oluyorum.temizliğime çok dikkat ediyorum ama nafile.ne yapmam lazm acaba?
kızlar günaydın...
önce dün akşam gidemedim(yemek bile yapmadım gitcez diye ama müthiş bir baş ağrısı tutınca gidemedik (meğer o baş ağrısının sebebi
başkaymış:kulağım!!yine başladı
ağrımaya çok moralim bozuk bütün
gece ağrıdı yine uyku yok tabi
benim asıl üzüldüğüm ağrı değilk
biliyorsunuz:antibiyotik kullanacak
olmak!!tam moralim düzeldi,iyileştim,artık
üzülmek ağlamak yok diyiordum
ki yine başladı!!!doktora gidicem
bakalım yine ...o kadar da dua edi
yorm yaaa bebğim ddoğmadan hasta olmuyayım ilaç kullanmayayım diye ama...:95:
hepinize gecmis olsun kızlarbende malesef ilaç kullanıorum bademciklerim şiş ve öksürük var neler yaptıysam geçmedi antibiotiğe başladık ama içim hiç rahat değil, ben öksürdükçe bebişimde zıplıo içimde yeter artık uyutmadın bi beni diyo
Evet Cnm evdeki hesap çarşıya uymuyor iste cogumuz düşündüğümüzden daha erken ayrılıyor izne. Sana da iyi dinlenmeler arada bı haber ver bize kendinden bebisindenGünaydın kızlar geçmişe baktımda hepimizin sorunu aynı uykusuzluk ve sıcakOnuda katlanıcaz artık bu halimize şükür diğer arkadaşlarımız daha ciddi sorunlarla uğraşıyo... Kızlar ben izne çıkıyorum artık Hbr vereyim dedim yarın yıllık iznim başlıyor 12 temmuzda iznim bitiyo 13 temmuzdada işgöremez raporumu alıp doğum iznim başlıcak birleştirdim hepsini..aslında yıllık iznimi doğum sonrası kullanıcaktım ama izmir'in sıcağı beni mafetti işe gelip gitmek işkenceye dönüştü dayanamıcaktım artık...bazı şeyler planladığımız gibi gitmiyo işte... Kızlar internete sık giremem artık evimde bilgisayarım yok ama fırsat buldukca girmeye çalışıcam kendinize çok çok iyi bakın inşallah hepimiz bebişlerimizi sağsalim alıcaz kucağımıza
canım ben de az kaşıntı var demiştim doktora bazen geciyo bazen siddetleniyo travacort diye bir krem yazdı. Ben kullanmadım tabi hemen:)) çok rahatsiz et
etmiyor diye ama bir gece dayanamadım ve sürdüm bı daha da olmadı kaşıntım, geçirdi hemen.
Hepinize gecmis olsun kızlar
evet cnm evdeki hesap çarşıya uymuyor iste cogumuz düşündüğümüzden daha erken ayrılıyor izne. Sana da iyi dinlenmeler arada bı haber ver bize kendinden bebisinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?