2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende bol bol su içiyorum.kaşinti iç kisimda değil dşarda ve çok küçük bir yerde bi krem verse geçicek biliyorum 9 aydan beri çekiyorum ben bunu.

her sabah kurulu saat gibi 04:35 de kalkılır. bende hem her gece lavaboya kalkiyorum hemde 5 lerde yine uyanyorum.sonrasnda bir türlü gozüme uyku girmiyo. eşim ve kardeşim 6:30 da evden çikiyolar.bende onlara kahvalt hazirlamş oluyorum.onlar gittikten sonra max. 1 saat uyuyabiliyorum.o kadar uykusuzluğa yine geceleri uyku yok.hayret bir durum :44:

kizlar hepinize cok tesekkür ederiz kizimla dualariniz ve güzel dilekleriniz icin. bol bol yatiyoruz esim dün nerdeyse tuvalete bile kaldirmicakti beni :) cuma doktora gidicem yine bakalim ne dicek.

sulesliiii cok sagol cnm doktoruna sormussun bende ebemle konustum farklilik olabilir ama en fazla bi kac mm dedi bende söyledikleri farkliliklar 2 cm falan cuma konusucam bakalim umarim olumlu seyler duyarim

vermidon cnm sana da cok gecmis olsun ben gecmisi okuyamadigim icin ne oldugunu bilmiyodum sanirim sende benimle ayni problemi yasiyosun allahim bebislerimizi zamaninda ve saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallahhhh malesef benim yanimda esimden baska kimse yok cnm o da bütün gün calisiyo annemler türkiyede ben almanyada daha cok yiprandik zaten ailece ama esim hic kaldirmiyo beni zaten insallah cuma günü güzel haberlelrle dönerim bu arada benimde sancilarim oldu ama ben öyle cok hissetmiyorum :44:

Canım hayırlı olsun aldıklarınız. Canım aman sıcaklarda dikkat et çok dışarıda kalma, bir de bol sıvı al...

Canım o dizin doğumdan sonra falan mı geçecek?? allah kolaylık versin sana valla. Ohh ne güzel işler bitiyor. Bende hergün iç geçirerek eşyalara bakıyorum daha dolap gelmediği için yıkamıyorum kıyafetleri

Ben alıştım uykusuzluğa artık 5. aydan beri sabah 4:30 - 5:30 gibi uyanıyorum sürekli. Bende biraz erken bşladı. Canım birde son dönemde su tüketimini akşam 22:30 gibi kesiyorum. Böylece sadece bebişin beni uyandırdığı saatlerde kalkıyorum.

ayy çok heyecanlı :)))) Gelsin dolabınız sonra hemen resim istiyoruz :)))

Canım geçmiş olsun... Umarım ilaç kullanmana gerek kalmadan geçer...

bende malesef ilaç kullanıorum bademciklerim şiş ve öksürük var neler yaptıysam geçmedi antibiotiğe başladık ama içim hiç rahat değil, ben öksürdükçe bebişimde zıplıo içimde yeter artık uyutmadın bi beni diyo

kızlar sabah sağlık ocağına gittim sürekli arıyolardı kayıt için gelmeniz gerekiyor diye neyse gittim kaydımı aldılar muayene ettiler sonra tetenoz aşısı yapıldımı diye sordular hamilelik döneminde bende hayır dedim yapılması gerekiyormuş doğumda oluşacak mikroplardan koruyormuş hem anneyi hemde bebeği bende bi doktoruma soruyum yapılsın diyosa geliyim yapılsın dedim onlarda tama deidler ve şimdi doktoruma ulaşamıyorum şehir dışına çıkmış yani diyeceğim oki aranızda tetenoz aşısını yaptıran varmı??

Günaydın kızlar geçmişe baktımda hepimizin sorunu aynı uykusuzluk ve sıcak Onuda katlanıcaz artık bu halimize şükür diğer arkadaşlarımız daha ciddi sorunlarla uğraşıyo... Kızlar ben izne çıkıyorum artık Hbr vereyim dedim yarın yıllık iznim başlıyor 12 temmuzda iznim bitiyo 13 temmuzdada işgöremez raporumu alıp doğum iznim başlıcak birleştirdim hepsini..aslında yıllık iznimi doğum sonrası kullanıcaktım ama izmir'in sıcağı beni mafetti işe gelip gitmek işkenceye dönüştü dayanamıcaktım artık...bazı şeyler planladığımız gibi gitmiyo işte... Kızlar internete sık giremem artık evimde bilgisayarım yok ama fırsat buldukca girmeye çalışıcam kendinize çok çok iyi bakın inşallah hepimiz bebişlerimizi sağsalim alıcaz kucağımıza

burda çoğumuz yaptırdık cnm bebeğe hiçbir zararı yok bana sağlık ocağı 2 doz yaptı tek dozun koruyuculuğu yokmuş 2.dozu yaptırınca koruyomuş tetanozdan bence sende yaptır

canım ben yaptırdım ama biraz geç kalmadın mı onun belli haftası vardı yapılması için

burda çoğumuz yaptırdık cnm bebeğe hiçbir zararı yok bana sağlık ocağı 2 doz yaptı tek dozun koruyuculuğu yokmuş 2.dozu yaptırınca koruyomuş tetanozdan bence sende yaptır

evet doktorda öyle dedi koruyuculuğu için 2 doz yapılması gerekiyor dedi tamma kızlar bugün gidip birinci dozu yaptırayım ozman

kids go canım cok gecmıs olsun çok dıkkat et kendıne yorma kendını bayadır gıremedım canım yenı gordum gecmıs olsun

sorma canım yaa...umarım geçer...doktor dizimin filmini çektirmek istedi ama ben hamiş olduğum için yemedi,çektirmedim,yok kurşunla kapıyoruz bebişe zarar vermiyor felan dedi ama ı ıh...hamilelik sonrası eğer ağrım devam ederse işimiz var yane...tekrar doktor yolları görünecek...umarım uzun vadede sorun yaşamam...tırsmıyor değilim....uyuz bişi çıkmaz umarım

geçmiş olsun canımm....valla yaz günü bu sıcakta nasıl olur da hasta olup antibiotik kullanyıruz anlayamıyorum hiç (Allah bir an önce bize şifa verip yavrularımzı korusun...

ben yaptırdım hem de uzun zaman oldu 3.ayda ilk doz 1 ay sonra 2.doz yapıldı yanlış hatırlamıyorsam ...doktorunla konuş bakalım...

yanılmıyorsam 5 dozdan sonra ömür boyu tetanoz olmaya gerek kalmıyormuş.
istersen yaparız dedi sağlık ocağı bana
ben şimdilik yeterli oalnı yaptırdım bir sonraki aşı aralıkta meleğim kucağımda giderim inşallah

evet öyleymiş aşı kartı verdi bana nasılsa bebeğini belli bir yaşa gelene kadar getirceksin aşıya senin diğer dozlarını onu aşıya getirdikce yaparız demişti bana ikimizide aşılıcakmış

canım ben de az kaşıntı var demiştim doktora bazen geciyo bazen siddetleniyo travacort diye bir krem yazdı. Ben kullanmadım tabi hemen:)) çok rahatsiz et
etmiyor diye ama bir gece dayanamadım ve sürdüm bı daha da olmadı kaşıntım, geçirdi hemen.
hepinize gecmis olsun kızlar
Evet Cnm evdeki hesap çarşıya uymuyor iste cogumuz düşündüğümüzden daha erken ayrılıyor izne. Sana da iyi dinlenmeler arada bı haber ver bize kendinden bebisinden

aynen öyle cnm uymuyo bulduğum her fırsatta hbrlerim sizi

Arkadaşlar halı almadıysanız confetti halıya bi bakın...Büyük boy olanı 50 liraya aldım kampanya yapmış..Ben balıklısını alDım ..GörDüğünüzden daha çok çeşit var..Ve renkleri nefis....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…