2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım tetanoz aşısı olmak şart değil. Yenidoğan tetanozu şuan Türkiye' de hiç görülmüyor. Ben yaptırmadım ama tabi benim daha önce 3 yıl önce yapılmış tetanoz aşım vardı. 5 yıla kadar koruyucu ama olmasa da dr. um gereksiz dedi ( gerçi benim dr. herşeye gereksiz dio kızlar bilir)

Canım olsun, bebişini tehlikeye atıp, kendini gereksiz yoracağına varsın doğduktan sonra biraz kısa süre kal yanında... Arada haber ver bizlere nasılsın diye :))) İyi dinlenmeler

Doğum sonrası tedavini olursun canım ya. Gebelik sırasında bu tür rahatsızlıklar tetiklenebiliyormuş. Bizim hstanede bir hemşiremizinde bacağı sekmeye başlamıştı gebelik zamanı fzk tdv. gördü. Doğum sonrası da bir süre aksama devam etti sonra 1 aya kalmadan geçti. Umarım seninki daha da kısa sürede geçer :)))

Merhabalar herkese :))
Sıcaklar beni de mahvetti valla. ben bütün gece kalkıyorum, sabah da eşimle uyanıyorum. ama sonra bi yatıyorum 11.30 larda zar zor uyanıyorum. bütün gün sersem gibi oluyorum sonra
Bugün 33+3 olmuşuz yaa zaman aslında ne kadar çabuk geçiyor.

canım mantar bende de olmuştu. ama bende kaşıntı yoktu. doktor muayenede gördü, ilaca gerek yok demişti.
fitille krem verdi kullanınca geçti.

selam kızlar şafak_958 canım tetanoz aşısı 2 tane vuruldu bana 3. De 4 ay sonra galiba toplam 4 tane ömür boyu koruyormuş bi sıkıntı olmaz inşallah ama yine de yaptır istersen sadece 1-2 gün kolun ağırıyor biraz.ya bu sıcaklardan herkes bunalmış ben de öyle 2 hafta daha çalışıp ayrılayım diyorum izne artık ama uykusuz uykusuz da çalışılmıyor esneyip duruyorum akşama kadar.....neyse kızlar yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik hepimize allah yardım etsinn..sevgiler....

28'de gitmiştim en son kontrole, o zaman 1500 küsürdü. Bu aralar günde 20-25 gr alması normalmiş. Bizim tombalak iştahını anne babasından almış maşallah :) Sizin bebiş de önden gidiyor maşallah, 3 hafta öndeyse iri bebek kategorisine giriyormuş.

:) Kendimi kötü hissediyorum bazen ama bebişim için özellikle yediğim bi şey yok. Hamilelikten önceki gibi beslenmeme devam ediyorum. Biraz yapımızda var galiba. Ben 1.70 im, 80 kilo ile hamile kaldım. Eşim 1.80, o da 97 kilo filan :) Kızımız da anne babamın yanında cılız kalmayım diyor galiba :)

merhaba hamişler

şikayetler benzer, bende bu aralar uyuyamıyorum sıcaktan, dün gece bir kabustu sağa dön sola dön yok gittim soğuk suyla duş aldım yine uyuyamadım, enson salona gidip klimanın altına uzandım sonra uymuşum. bide belim ağrıyor sirekli yan yatmaktan

mantar olan arkadaşlar çok geçmiş olsun ben uzun bir süre çektim o illeti çokta ilaç kullandım, fitil krem gibi, çok şükür bir buçuk aydır atlattım, ama size bir tavsiye, sakın sabun ve benzeri şeylerle yıkmayın, hatta mümkün olduğunca yıkamayın, ıslak kalmasına müsade etmeyin, iyice kurulayın, bu arada bunlar dr tavsiyesi...

selam kızlar, ben geldim..yaklaşık bir haftadır sizden ayrıyım..ne oldu ne bitti merak ediyorum,umarım herkes iyidir.:26:.pazar günü dönecektm ama eşimn dayısı vefat edince rapor aldım yarın işe başlayacağm..bende bir sıkıntı yok kilo almanın dışında..30 haftalık oldum inanamıyorum

Bu aralar büyük çoğunluğumuz uykusuzluk çekiyor galiba. Son aylar ağırlaşmamızdan olsa gerek,gece 8-9 saat uyumama rağmen ikindiye yakın tekrar uykuya yenik düşüyordum. Birkaç gündür gündüz uyumuyorum,
yürüyüşe de çıkınca, tavsiye ederim, epey faydası oluyor, geceleri biraz daha rahat uyuyorum.

Allah hepimize kolaylık versin, kimsenin kucağını bebişsiz bırakmasın...

Nerden aldın canım ilk defa duydum bu markayı kendi mağazaları mı var? Fiyat uygunmus gercekten, tum urunlerde mi indirim var yoksa bazilarinda mi??Benim de halı ve perde isini halletmem gerek.

mrb kızlar evde bebek şekeri yapmayı düşünüyorum.aranızda benim gibi düşünen var mı?
hazırlarını sordum fiyatlar yüksek değil 1,50tl civarında ama evdede hazırlanabilir.
yapmak isteyen varsa bilgi verebilir mi?

ben de evde yapacaqim daha once gorumcem icin yapmistim ufak tecrubem var malzemeleri eminonunden aldirdim fiyat olarak ev dha uyguna geliyor ama ben esasen kendim yapmak istiyorum tek tek zaten evde yaz tatili bos geciyor yapacaklarim sepet kapi susu seker ve taki yastigi bir de serbet bardagi susu dusunuyorum malzemeler artarsa.farki susler puf yapistirmalar tul kelebekler cam gorunumlu emzikler farkli farki boyutlarda kurdeleler aldirdim sekerlere seker yerine lavanta koyacagim miknatisli hazirlayacaqim dogumda cikolata ayrica yaptiracagim temmuz basi baslayacaqim yapmaya malzemelerim daha gelmedi evde keyifli oluyor yapmak

ooo sen işi iyi biliyorsun anlaşılan.sadece şekerle kalmayıp diğerlerini de hazırlayacaksın.açıkçası benim onlar aklıma gelmedi.
ama düşüncen güzel. evdeyiz kendimizi de oyalamış oluruz bir yandan.
diyelim 20-30 tane yapacaksın az sayıya göre de malzemeleri veriyorlar mı?ve başka malzemelere ihtiyacın oluyor mu?

Son düzenleme:

Hoşgeldiiinn :))) Umarım son olay dışında keyifli vakit geçirmişsindir.

sonunda aşımı yaptırdım ve işyerine geldim ama kolum gerçekten acıyo

Hadi bakalım geçmiş olsun. :))

sementacım hoşgeldin..
eşinin akrabasının vefatı dışında herşey yolunda görünüyor

Merhaba canım 2010 ağustos annesiyim. Bende oğlum için şekerleri kendim yapmıştım. Sadece paketlerini havuzlu handan aldım ve mıknatısına şekerine kadar kendim paketledim. Lausa şerbeti bardak süslerini de kendim yaptım sepeti hazır almıştım takı yastığını da hazır aldım. Kendiniz yapmanız çok güzel birşey bence el emeği sonuçta ve vakit çok çabuk geçiyor. En keyifli anlardan biri. Sizin yerinizde olmak isterdim :)))

Arkadaşlar herkese merhaba.Birkaç gündür nette bebek eşyalarına falan bakarken kadınlar kulübünde bu grubu gördüm.Benimle benzer şeyleri paylaşan arkadaşlarla,fikir alışverişi yapıp konuşmanıni dertleşmenin ne kadar güzel olacağını düşündüm.Bende üye olayım dedim.
Hem tatile de girdik sayılır,günün çoğunu evde,bilgisayarın başında geçireceğim,ne güzel Beni de aranıza kabul edrseniz sevinirim

Son düzenleme:
slm kızlarrr:) nasılsınız bakalım sizinde ayaklarınız şişiyormuu benim çok fena ayaklarımın altı evde yürürken bile sızlıyoofff böle işte hep evdeyim şükürki evimiz çok serin oluyo:90:bizden böle hepinizize sevgiler öpüldünüzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…