kızlar sabah sağlık ocağına gittim sürekli arıyolardı kayıt için gelmeniz gerekiyor diye neyse gittim kaydımı aldılar muayene ettiler sonra tetenoz aşısı yapıldımı diye sordular hamilelik döneminde bende hayır dedim yapılması gerekiyormuş doğumda oluşacak mikroplardan koruyormuş hem anneyi hemde bebeği bende bi doktoruma soruyum yapılsın diyosa geliyim yapılsın dedim onlarda tama deidler ve şimdi doktoruma ulaşamıyorum şehir dışına çıkmış yani diyeceğim oki aranızda tetenoz aşısını yaptıran varmı??
Günaydın kızlar geçmişe baktımda hepimizin sorunu aynı uykusuzluk ve sıcakOnuda katlanıcaz artık bu halimize şükür diğer arkadaşlarımız daha ciddi sorunlarla uğraşıyo... Kızlar ben izne çıkıyorum artık Hbr vereyim dedim yarın yıllık iznim başlıyor 12 temmuzda iznim bitiyo 13 temmuzdada işgöremez raporumu alıp doğum iznim başlıcak birleştirdim hepsini..aslında yıllık iznimi doğum sonrası kullanıcaktım ama izmir'in sıcağı beni mafetti işe gelip gitmek işkenceye dönüştü dayanamıcaktım artık...bazı şeyler planladığımız gibi gitmiyo işte... Kızlar internete sık giremem artık evimde bilgisayarım yok ama fırsat buldukca girmeye çalışıcam kendinize çok çok iyi bakın inşallah hepimiz bebişlerimizi sağsalim alıcaz kucağımıza
sorma canım yaa...umarım geçer...doktor dizimin filmini çektirmek istedi ama ben hamiş olduğum için yemedi,çektirmedim,yok kurşunla kapıyoruz bebişe zarar vermiyor felan dedi ama ı ıh...hamilelik sonrası eğer ağrım devam ederse işimiz var yane...tekrar doktor yolları görünecek...umarım uzun vadede sorun yaşamam...tırsmıyor değilim....uyuz bişi çıkmaz umarım
günaydin, bende uyuyamadm.4.5 tan beri ayaktaym.bir türlü uyuyamyorum.çok bunaldm artik.gece uyuyana kadar canm çkiyo zaten.bide sabahlari byle erkenden uyanyorum.
ya benimde şu sorunum var,mantar midir nedir bilmiyorum,çok fena kaşntm var.uzun süredir doktora sylüyorum ama ilaç veremem diyo.sinir oluyorum.temizliğime çok dikkat ediyorum ama nafile.ne yapmam lazm acaba?
canım tetanoz aşısı olmak şart değil. Yenidoğan tetanozu şuan türkiye' de hiç görülmüyor. Ben yaptırmadım ama tabi benim daha önce 3 yıl önce yapılmış tetanoz aşım vardı. 5 yıla kadar koruyucu ama olmasa da dr. Um gereksiz dedi (Gerçi benim dr. Herşeye gereksiz dio kızlar bilir)
canım olsun, bebişini tehlikeye atıp, kendini gereksiz yoracağına varsın doğduktan sonra biraz kısa süre kal yanında... Arada haber ver bizlere nasılsın diye :))) iyi dinlenmeler
doğum sonrası tedavini olursun canım ya. Gebelik sırasında bu tür rahatsızlıklar tetiklenebiliyormuş. Bizim hstanede bir hemşiremizinde bacağı sekmeye başlamıştı gebelik zamanı fzk tdv. Gördü. Doğum sonrası da bir süre aksama devam etti sonra 1 aya kalmadan geçti. Umarım seninki daha da kısa sürede geçer :)))
Hilale kullanıcısından alıntı
canım 1 ay once bebegının kılosu ne kadardı hatırlıyomusun ben bu ay henuz gıtmedım haftalarımız aynı sayılır 29 haftalıkken benımkı 1.702 gr 2.900 olmusmudur kıı
ooh, maşallah. kız sen bunu neyle besliyon:):) kızın galiba yediğin herşeyi kendine alıyor, hiç sana bırakmıyoray, yeterki sağlıklı olsun inş, tombik çocuklar zaten daha çok tatlı oluyorlar. benim kızımın ne yazık ki bu konuda kısmeti yok:) doktorum 3 kilo civarında doğar dedi
tamam ozaman :) kolay gelsin...
Arkadaşlar halı almadıysanız confetti halıya bi bakın...Büyük boy olanı 50 liraya aldım kampanya yapmış..Ben balıklısını alDım ..GörDüğünüzden daha çok çeşit var..Ve renkleri nefis....
mrb kızlar evde bebek şekeri yapmayı düşünüyorum.aranızda benim gibi düşünen var mı?
hazırlarını sordum fiyatlar yüksek değil 1,50tl civarında ama evdede hazırlanabilir.
yapmak isteyen varsa bilgi verebilir mi?
ben de evde yapacaqim daha once gorumcem icin yapmistim ufak tecrubem var malzemeleri eminonunden aldirdim fiyat olarak ev dha uyguna geliyor ama ben esasen kendim yapmak istiyorum tek tek zaten evde yaz tatili bos geciyor yapacaklarim sepet kapi susu seker ve taki yastigi bir de serbet bardagi susu dusunuyorum malzemeler artarsa.farki susler puf yapistirmalar tul kelebekler cam gorunumlu emzikler farkli farki boyutlarda kurdeleler aldirdim sekerlere seker yerine lavanta koyacagim miknatisli hazirlayacaqim dogumda cikolata ayrica yaptiracagim temmuz basi baslayacaqim yapmaya malzemelerim daha gelmedi evde keyifli oluyor yapmak
selam kızlar, ben geldim..yaklaşık bir haftadır sizden ayrıyım ..ne oldu ne bitti merak ediyorum,umarım herkes iyidir.:26:.pazar günü dönecektm ama eşimn dayısı vefat edince rapor aldım yarın işe başlayacağm..bende bir sıkıntı yok kilo almanın dışında ..30 haftalık oldum inanamıyorum
sonunda aşımı yaptırdım ve işyerine geldim ama kolum gerçekten acıyo
Kızlar bugün peppermint hiç uğramamış. Kasılmaları mı oldu yine acaba? Bilen var mı?
ben de evde yapacaqim daha once gorumcem icin yapmistim ufak tecrubem var malzemeleri eminonunden aldirdim fiyat olarak ev dha uyguna geliyor ama ben esasen kendim yapmak istiyorum tek tek zaten evde yaz tatili bos geciyor yapacaklarim sepet kapi susu seker ve taki yastigi bir de serbet bardagi susu dusunuyorum malzemeler artarsa.farki susler puf yapistirmalar tul kelebekler cam gorunumlu emzikler farkli farki boyutlarda kurdeleler aldirdim sekerlere seker yerine lavanta koyacagim miknatisli hazirlayacaqim dogumda cikolata ayrica yaptiracagim temmuz basi baslayacaqim yapmaya malzemelerim daha gelmedi evde keyifli oluyor yapmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?