2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hoşgeldiiinn :))) Umarım son olay dışında keyifli vakit geçirmişsindir.

Hadi bakalım geçmiş olsun. :))
hoş bulduk canım, evet o olayın dışında güzel vakit geçrdm diyebilirm..en azından zaman çabuk geçti
sementacım hoşgeldin..
eşinin akrabasının vefatı dışında herşey yolunda görünüyor
evet canım allaha şkür..burdada herşey yolunda gibi görünüyor
hoş geldin canım aramıza

hoşgeldin cnm hayırlı doğumlarr

Kızlar bugün peppermint hiç uğramamış. Kasılmaları mı oldu yine acaba? Bilen var mı?

Yok canım çarşambaları izinli günü. Muhtemelen evde dinleniyordur.

Hoşgeldin aramıza :)))

Canım benimde ayaklarım şişiyor felaket ama mümkün olduğunca uzatıp dinlendiriyorum. Birde her sabah ve akşam mutlaka küvete soğuk su doldurup deniz tuz, sirke ekleyip ayaklarımı 15 -20 dk. bekletiyorum. Nispeten iyi geliyor.

selam kızlar dün akşam doktora gittim kızım 1566 gr olmuş haftasıyla uyumluymuş önümüzdeki 3 hafta içinde 1 kilo alması gerekmiş bebeğimin doktor muayene ederken bile sancım geldi 34 haftaya kadar sabret et dedi bana bolbol dinlen dedi bebeğin hareketlerini çok iyi izle dedi 1 saat kıpırdamazsa tatlı ye sol yanına yat dedi yine bişi olmazsa hemen gel dedi ve bolbol kızınla konuş dedi bu haftalarda bebeğin hareketleri çok önemliymiş kızlar haaberiniz ollsun bu arada bu uykusuzluk benide mahfediyo sıcak zaten felaket bide üstelik bugün sularda kesik sabahtan beri evdede su yokmu kullanmalık içme suyunu bile kullandık yani delircem :84: içimden buzdolabına girip oturmak geliyo valla ya

hoşgeldin canım

malzemeler palet paket satiliyor azli coklu kurdeleleri bentam bant aldirdim metreyle pahaliya gelio artan da kullanilir sonucta ben diyarbakirda gorev yaptigim icin anneme aldirdim tek tek yazip fazlaca aldirdim yetmezse tekrar istemek zor olur diye inci de aldirdim onu yazmamisim kurukahveci mehmet efendinin sokagindan aldi kurdelelerde manifaturacilarin oldugu tarfta daha ucuz ben inciler vb bazi seyleri marputcu handan istedim 1mtrelik inci 1tl civari orda ne yapacagini ve malzemw miktarini belirlersen 1saatte hepsini halledersin

ayy ne güzel uğraşabiliyosunuz ben hiç uğraşamam valla çok çabuk sıkılıyorum eğer sıkılmasam bende kendim yapmak isterdim ben okuldan bi arkadaşa yaptırdım sağolsun çok güzel yaptı bu işide halletmiş oldum

canım evet kendine dikkat et...Bu arada bizim evdede sular kesikti.Sabahtan beri canım çıktı,yatakta döndüm durdum,uyumaya çalıştım bende,uyuyamadım

canım evet kendine dikkat et...Bu arada bizim evdede sular kesikti.Sabahtan beri canım çıktı,yatakta döndüm durdum,uyumaya çalıştım bende,uyuyamadım

sen nerde oturuyosun istanbulda canım bende sabahtır yatıyorum dön dön daralldım yatakta bide sol yanıma yatmaktan artık solum çürüdü yaa:84: mutfakta birbirine giriyo ah bi sular gelse evimi temizlicem yaaaaaaaa

canım eminönünden tam olarak nerden alıyorsun malzemeleri?

yaptıklarının fotoları varmıydı? görseydik..fikir edinirdik...

canım kızına maşalahhsende bol bol dinlen artık..benimde bu hafta son..okulda su yoktu..wc ye gidiyorum kokuyo du yok çok kötüydü..şükürki evde varmış...

ayyy bizim eve halen gelmedi yaaa susuzluk ne kötü bişimiş yaaa sonunda 1.5 kiloyu geçtik şükür ama dinlenmenin çok faydası var evde olunca hemen kiloyu alıyo benim berrak'ım

gelisimci eminonunde kuru kahveci mehmet efendinin ara sokaginda malzemelerin cogu. kurdele lastik turu seyler manifatura mlzemelerinin oldugu sokaktan.inci vb turde seyleri ise marputculardan aldirdim yakinlar eminonunde birbirine kime sorsan tarif ediyor zaten kapi susu yapacaklar onun icindeki denizmakarnasi tabir edilen sunger cubuk onu kesip koli bandiyla yapistiriosun 1tl o da.tum malzemeleri yapistirmak icinenuygunu sicak silikon tabanca o da eminonunde 5tl cubuklari ile birlikte

kızlar yarın benim doğum günüm ama sanırım kocişim unuttu bugün hiç yarın için bişi yapalım demedi tek dediği yarın görevden gelince banyo yapıp uyucam oldu sizce unutmuşmudur bu ilk doğum günüm olcak evlendikten sonraki

ben süsleme işini severimde..hatta yeniyılda kapısüsü yapmıştım..ama bibloları neren alcam..bende silikonda var...uğraşmak istiyorum ama zor gelirsede havuzluhanda 50 hazır bebek şekeri...kapı süsü ..tülü ...hoşgeldin bebek yazsısı ..sepeti ve altın yastığı 100 tl.di oda epey uygun geldi bana..hem kendi beğendiklerimi seçerek alrıım.dediğin malzemeler içinde dolaşmam gerekebilir...dolaşmak gözümde büyüyor...

kızlar pampers ıslak mendili migrosta 8tl.den 2tl.ye düşmüş..haber vereyim dedim..ama benim aldığım migrostamı sadece bilmiyorum...

Nerden aldın canım ilk defa duydum bu markayı kendi mağazaları mı var? Fiyat uygunmus gercekten, tum urunlerde mi indirim var yoksa bazilarinda mi??Benim de halı ve perde isini halletmem gerek.

Canım internete confetti halı yaz çıkıyo.....Gerçakten çok güzel..Fiyatını görünce inanamadım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…