hoş bulduk canım, evet o olayın dışında güzel vakit geçrdm diyebilirm..en azından zaman çabuk geçtiHoşgeldiiinn :))) Umarım son olay dışında keyifli vakit geçirmişsindir.
Hadi bakalım geçmiş olsun. :))
evet canım allaha şkür..burdada herşey yolunda gibi görünüyorsementacım hoşgeldin..
eşinin akrabasının vefatı dışında herşey yolunda görünüyor
hoş geldin canım aramızaArkadaşlar herkese merhaba.Birkaç gündür nette bebek eşyalarına falan bakarken kadınlar kulübünde bu grubu gördüm.Benimle benzer şeyleri paylaşan arkadaşlara,fikir alışverişi yapıp konuşmanıni dertleşmenin ne kadar güzel olacağını düşündüm.Bende üye olayım dedim.
Hem tatile de girdik sayılır,günün çoğunu evde,bilgisayarın başında geçireceğim,ne güzelBeni de aranıza kabul edrseniz sevinirim
Arkadaşlar herkese merhaba.Birkaç gündür nette bebek eşyalarına falan bakarken kadınlar kulübünde bu grubu gördüm.Benimle benzer şeyleri paylaşan arkadaşlarla,fikir alışverişi yapıp konuşmanıni dertleşmenin ne kadar güzel olacağını düşündüm.Bende üye olayım dedim.
Hem tatile de girdik sayılır,günün çoğunu evde,bilgisayarın başında geçireceğim,ne güzelBeni de aranıza kabul edrseniz sevinirim
Kızlar bugün peppermint hiç uğramamış. Kasılmaları mı oldu yine acaba? Bilen var mı?
Arkadaşlar herkese merhaba.Birkaç gündür nette bebek eşyalarına falan bakarken kadınlar kulübünde bu grubu gördüm.Benimle benzer şeyleri paylaşan arkadaşlarla,fikir alışverişi yapıp konuşmanıni dertleşmenin ne kadar güzel olacağını düşündüm.Bende üye olayım dedim.
slm kızlarrr:) nasılsınız bakalımsizinde ayaklarınız şişiyormuu benim çok fena ayaklarımın altı evde yürürken bile sızlıyo offf böle işte hep evdeyim şükürki evimiz çok serin oluyo:90:bizden böle hepinizize sevgiler öpüldünüzz
ooo sen işi iyi biliyorsun anlaşılan.sadece şekerle kalmayıp diğerlerini de hazırlayacaksın.açıkçası benim onlar aklıma gelmedi.
ama düşüncen güzel. evdeyiz kendimizi de oyalamış oluruz bir yandan.
diyelim 20-30 tane yapacaksın az sayıya göre de malzemeleri veriyorlar mı?ve başka malzemelere ihtiyacın oluyor mu?
malzemeler palet paket satiliyor azli coklu kurdeleleri bentam bant aldirdim metreyle pahaliya gelio artan da kullanilir sonucta ben diyarbakirda gorev yaptigim icin anneme aldirdim tek tek yazip fazlaca aldirdim yetmezse tekrar istemek zor olur diye inci de aldirdim onu yazmamisim kurukahveci mehmet efendinin sokagindan aldi kurdelelerde manifaturacilarin oldugu tarfta daha ucuz ben inciler vb bazi seyleri marputcu handan istedim 1mtrelik inci 1tl civari orda ne yapacagini ve malzemw miktarini belirlersen 1saatte hepsini halledersin
selam kızlar dün akşam doktora gittim kızım 1566 gr olmuş haftasıyla uyumluymuş önümüzdeki 3 hafta içinde 1 kilo alması gerekmiş bebeğimin doktor muayene ederken bile sancım geldi 34 haftaya kadar sabret et dedi bana bolbol dinlen dedi bebeğin hareketlerini çok iyi izle dedi 1 saat kıpırdamazsa tatlı ye sol yanına yat dedi yine bişi olmazsa hemen gel dedi ve bolbol kızınla konuş dedi bu haftalarda bebeğin hareketleri çok önemliymiş kızlar haaberiniz ollsun bu arada bu uykusuzluk benide mahfediyo sıcak zaten felaket bide üstelik bugün sularda kesik sabahtan beri evdede su yokmu kullanmalık içme suyunu bile kullandık yani delircem :84: içimden buzdolabına girip oturmak geliyo valla ya
canım evet kendine dikkat et...Bu arada bizim evdede sular kesikti.Sabahtan beri canım çıktı,yatakta döndüm durdum,uyumaya çalıştım bende,uyuyamadım
ben de evde yapacaqim daha once gorumcem icin yapmistim ufak tecrubem var malzemeleri eminonunden aldirdim fiyat olarak ev dha uyguna geliyor ama ben esasen kendim yapmak istiyorum tek tek zaten evde yaz tatili bos geciyor yapacaklarim sepet kapi susu seker ve taki yastigi bir de serbet bardagi susu dusunuyorum malzemeler artarsa.farki susler puf yapistirmalar tul kelebekler cam gorunumlu emzikler farkli farki boyutlarda kurdeleler aldirdim sekerlere seker yerine lavanta koyacagim miknatisli hazirlayacaqim dogumda cikolata ayrica yaptiracagim temmuz basi baslayacaqim yapmaya malzemelerim daha gelmedi evde keyifli oluyor yapmak
Merhaba canım 2010 ağustos annesiyim. Bende oğlum için şekerleri kendim yapmıştım. Sadece paketlerini havuzlu handan aldım ve mıknatısına şekerine kadar kendim paketledim. Lausa şerbeti bardak süslerini de kendim yaptım sepeti hazır almıştım takı yastığını da hazır aldım. Kendiniz yapmanız çok güzel birşey bence el emeği sonuçta ve vakit çok çabuk geçiyor. En keyifli anlardan biri. Sizin yerinizde olmak isterdim :)))
selam kızlar dün akşam doktora gittim kızım 1566 gr olmuş haftasıyla uyumluymuş önümüzdeki 3 hafta içinde 1 kilo alması gerekmiş bebeğimin doktor muayene ederken bile sancım geldi 34 haftaya kadar sabret et dedi bana bolbol dinlen dedi bebeğin hareketlerini çok iyi izle dedi 1 saat kıpırdamazsa tatlı ye sol yanına yat dedi yine bişi olmazsa hemen gel dedi ve bolbol kızınla konuş dedi bu haftalarda bebeğin hareketleri çok önemliymiş kızlar haaberiniz ollsun bu arada bu uykusuzluk benide mahfediyo sıcak zaten felaket bide üstelik bugün sularda kesik sabahtan beri evdede su yokmu kullanmalık içme suyunu bile kullandık yani delircem :84: içimden buzdolabına girip oturmak geliyo valla ya
canım eminönünden tam olarak nerden alıyorsun malzemeleri?
yaptıklarının fotoları varmıydı? görseydik..fikir edinirdik...
canım kızına maşalahhsende bol bol dinlen artık..benimde bu hafta son..okulda su yoktu..wc ye gidiyorum kokuyo du yok çok kötüydü..şükürki evde varmış...
allah nasip ederse 20 ağustosta anne olucamm...
gelisimci eminonunde kuru kahveci mehmet efendinin ara sokaginda malzemelerin cogu. kurdele lastik turu seyler manifatura mlzemelerinin oldugu sokaktan.inci vb turde seyleri ise marputculardan aldirdim yakinlar eminonunde birbirine kime sorsan tarif ediyor zaten kapi susu yapacaklar onun icindeki denizmakarnasi tabir edilen sunger cubuk onu kesip koli bandiyla yapistiriosun 1tl o da.tum malzemeleri yapistirmak icinenuygunu sicak silikon tabanca o da eminonunde 5tl cubuklari ile birlikte
Nerden aldın canım ilk defa duydum bu markayı kendi mağazaları mı var? Fiyat uygunmus gercekten, tum urunlerde mi indirim var yoksa bazilarinda mi??Benim de halı ve perde isini halletmem gerek.
kızlar pampers ıslak mendili migrosta 8tl.den 2tl.ye düşmüş..haber vereyim dedim..ama benim aldığım migrostamı sadece bilmiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?