2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

artık hazırlıklar bitmiyo bende bebek şekerlerini yapıyorum hafta sonu çok iş var bebek sepeti süslencek, odanın süsü, kapı süsü, birde hastaneye gelenler için ayrı şeker yapıcam.halısınıda odanın kulplarıyla takım istiyorum onlada uğraşcaz.şerbet bardakları için süs yapılcak. çoook iş var.annemle kardeşimi bekliyorum ne varsa annelerimizde var yinede.bitsin resimlerini paylaşırım eğlenceli hazırlıklar ama artık hareketlerimiz zorlaştığı için toparlanmak lazım allah sağlıklı bi şekilde bebeklerimizi kucağımıza almak nasip etsin...

siteden baktım şimdi ,indirim kartı olanlara 2 diğerlerine 3.5 lira.56LI Sensitıve paket.Uygun da bu sıcakta kim gidecek taaaa migrosa:97:

diğerlerine 3.5 dediğin kime tam anlayamadım ama ıslak mendilin üstünde 8 tl.silmişler 2 tl yazmışlar..bende tesadüf gördüm...ama yakınsa serinde filan gidersin...

biblolar da mehmet efendinin sokaginda satilio hepsi birbirine yakin 1 sa surmez tumunu alman.hazirin fiyafi iyi imis ama ben zor begeniyorum kendim yaparsam ne istersem o olmus olacak bir de yol yasagim var tumyaz bir yere gidemeyecegim bu beni epey oyalar kendinyapmayi dusunursen malzeme listesi verebilirim bir de internnette bunlarin disinda da cok hos secenekler var mesela suslu cercevelere 25tl fiyat koymuslar 5tl tutmuyor kendin yapinca sabah erken eminonu daha serin ve sakin olur alisveris icin sicaklar cok fena

kızlaaaaaaarrr..ya ben doğum yaklaştıkça çok korkuyorum.gece rüyamda hastaneye falan gittim sancım olmuş.hemşire kontrol ediyo ve açılma olmuyo falan..ya çok korkuyorum.özellikle geceleri aklıma geldikçe hiç normal doğuma girişmeden direk sezeryana gün alıyım ben baygınken olan olsun diyorum..siz neler düşünüyosunuz.benim ruh halim pek ii değil galiba

aynısı bendede var canım düşününce nefesim kitleniyo sanki bakalım artık ama sezeryanı düşünme onunda sonrası kötü bebişinle ilgilenemiyosun bile

kizlar netten baktim ama kapi susleri ve sepetler hep ayni ayni geldi bana. sole sade hos duran degisik biseye rastladinizmi hic??

canım benim allah nasip ederse doğuma 1 ay kaldı...ve halen çalışıyorum bu haftasonu ayrılcam evle ve bebeğin eşyaları ile uğraşmaktan belki vaktimde kalmayabilir..sen yinede listeyi bana yaz..ayrıca eşimle gideceğim iiçin eşimin sadece cumarrtesi öğleden sonra yani 3ten sonra boş..çok sıcak olcak...oyüzden hazırda alabilirim...ama dediğin tarafa gidicem..bakabilrimde lohusa şerbeti alcam....

yaşasın yaşasın sular geldiiiii bende her kovayı her şişeyi doldurdum kollarıma sular serptim çocuk gibi oynadım suyla ooooooooohhhhhhhhh

ayyy ne güzel merak ettim bak yapınca foto eklersin dimi:)
siteden baktım şimdi ,indirim kartı olanlara 2 diğerlerine 3.5 lira.56LI Sensitıve paket.Uygun da bu sıcakta kim gidecek taaaa migrosa:97:
o süpermiş kampanya ne zamana kadar ?

kızlar kapı süsü olarak ben bunu aldım et bebk pek hoşuma gitmedi gerçi belki üstünde oynarım biraz belli olmaz
bu tarz şeyler için gittigidiyor sahibinnden .com gibi sitelerdende bulabilirsiniz

allah rızası için cvp.. bebeğimin sıvısır azaldımı.. ve sık ultrasona giriorumm.. acaba bebeğime zararı olurmu ultrasonun (

sıvıyı ancak doktorlar bilebişlirde bende genellikle haftada 1 gidiyorum daha dün akşam doktora sordum zararı varmı diye normal ultrasonun zararı yokmuş ama bu doppler varya hani kan akımına falan bakıyo ona sürekli girmek çok tehlikeliymiş çünkü o çok ısı veriyomuş bizim normal ultrasonların zararı yok korkma

ayyy ne güzel merak ettim bak yapınca foto eklersin dimi:)

o süpermiş kampanya ne zamana kadar ?

canım hazırlarıda çok uygun yapmayabilirim yaparsam eklerim..alırsamda eklerim bugün yine bizim sitede hamile gördüm..her hamile gördüğümde acaba senmisin diyorum canım o ıslak mendili kampanyası nezamana kadar bilmiyorum ama ben bugün starctiyden aldım heryerde vardır heralde 8 tl.den 2ye düşmüş...bizim igrosa bakmadım...

mrb bayanlar uzun zmandır yazmıyorum ama takıpteyım ...
bgun doktr kont gıttık oglum 33+1 haftalık olmus kılosu 2100 grm olmus

Bence unutmamıştır... Heleki evlendikten sonra ilk doğum günü ve hamilesin, imkanı yok unutmasının :)))

kızlar kapı süsü olarak ben bunu aldım et bebk pek hoşuma gitmedi gerçi belki üstünde oynarım biraz belli olmaz
bu tarz şeyler için gittigidiyor sahibinnden .com gibi sitelerdende bulabilirsiniz

Canım bunu aldım derken??? Resim eklemeyi unuttun kanımca )

Bence unutmamıştır... Heleki evlendikten sonra ilk doğum günü ve hamilesin, imkanı yok unutmasının :)))

Canım bunu aldım derken??? Resim eklemeyi unuttun kanımca )

valla ben gece 12 yi bekliyorum çünkü gece 12de kutlardı hep nişanlıykende çıkarkende ben çok önem veririm çünkü böyle şeylere gece 12 yi geçtimi kutlanmalı bence bunu bildiği için hep kutlardı bakalım bu defa nolcak unuttuysa çok küserim valla ama yarın akşama kadar beklicem belki yemeğe falan çıkarır sürpriz yapar şimdi diye ama bişi olmazsa valla kıyamet kopar yarın:84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…