siteden baktım şimdi ,indirim kartı olanlara 2 diğerlerine 3.5 lira.56LI Sensitıve paket.Uygun da bu sıcakta kim gidecek taaaa migrosa:97:
ben süsleme işini severimde..hatta yeniyılda kapısüsü yapmıştım..ama bibloları neren alcam..bende silikonda var...uğraşmak istiyorum ama zor gelirsede havuzluhanda 50 hazır bebek şekeri...kapı süsü ..tülü ...hoşgeldin bebek yazsısı ..sepeti ve altın yastığı 100 tl.di oda epey uygun geldi bana..hem kendi beğendiklerimi seçerek alrıım.dediğin malzemeler içinde dolaşmam gerekebilir...dolaşmak gözümde büyüyor...
kızlaaaaaaarrr..ya ben doğum yaklaştıkça çok korkuyorum.gece rüyamda hastaneye falan gittim sancım olmuş.hemşire kontrol ediyo ve açılma olmuyo falan..ya çok korkuyorum.özellikle geceleri aklıma geldikçe hiç normal doğuma girişmeden direk sezeryana gün alıyım ben baygınken olan olsun diyorum..siz neler düşünüyosunuz.benim ruh halim pek ii değil galiba
biblolar da mehmet efendinin sokaginda satilio hepsi birbirine yakin 1 sa surmez tumunu alman.hazirin fiyafi iyi imis ama ben zor begeniyorum kendim yaparsam ne istersem o olmus olacak bir de yol yasagim var tumyaz bir yere gidemeyecegim bu beni epey oyalar kendinyapmayi dusunursen malzeme listesi verebilirim bir de internnette bunlarin disinda da cok hos secenekler var mesela suslu cercevelere 25tl fiyat koymuslar 5tl tutmuyor kendin yapinca sabah erken eminonu daha serin ve sakin olur alisveris icin sicaklar cok fena
kizlar netten baktim ama kapi susleri ve sepetler hep ayni ayni geldi bana. sole sade hos duran degisik biseye rastladinizmi hic??
kizlar netten baktim ama kapi susleri ve sepetler hep ayni ayni geldi bana. sole sade hos duran degisik biseye rastladinizmi hic??
ayyy ne güzel merak ettim bak yapınca foto eklersin dimi:)ben süsleme işini severimde..hatta yeniyılda kapısüsü yapmıştım..ama bibloları neren alcam..bende silikonda var...uğraşmak istiyorum ama zor gelirsede havuzluhanda 50 hazır bebek şekeri...kapı süsü ..tülü ...hoşgeldin bebek yazsısı ..sepeti ve altın yastığı 100 tl.di oda epey uygun geldi bana..hem kendi beğendiklerimi seçerek alrıım.dediğin malzemeler içinde dolaşmam gerekebilir...dolaşmak gözümde büyüyor...
o süpermiş kampanya ne zamana kadar ?siteden baktım şimdi ,indirim kartı olanlara 2 diğerlerine 3.5 lira.56LI Sensitıve paket.Uygun da bu sıcakta kim gidecek taaaa migrosa:97:
allah rızası için cvp.. bebeğimin sıvısır azaldımı.. ve sık ultrasona giriorumm.. acaba bebeğime zararı olurmu ultrasonun(
ayyy ne güzel merak ettim bak yapınca foto eklersin dimi:)
o süpermiş kampanya ne zamana kadar ?
sıvıyı ancak doktorlar bilebişlirde bende genellikle haftada 1 gidiyorum daha dün akşam doktora sordum zararı varmı diye normal ultrasonun zararı yokmuş ama bu doppler varya hani kan akımına falan bakıyo ona sürekli girmek çok tehlikeliymiş çünkü o çok ısı veriyomuş bizim normal ultrasonların zarar yok
senn neden okadar sık giriosun sendede sorun varmı cnm :S
kızlar yarın benim doğum günüm ama sanırım kocişim unuttu bugün hiç yarın için bişi yapalım demedi tek dediği yarın görevden gelince banyo yapıp uyucam oldu sizce unutmuşmudur bu ilk doğum günüm olcak evlendikten sonraki
kızlar kapı süsü olarak ben bunu aldım et bebk pek hoşuma gitmedi gerçi belki üstünde oynarım biraz belli olmaz
bu tarz şeyler için gittigidiyor sahibinnden .com gibi sitelerdende bulabilirsiniz
sıvıyı ancak doktorlar bilebişlirde bende genellikle haftada 1 gidiyorum daha dün akşam doktora sordum zararı varmı diye normal ultrasonun zararı yokmuş ama bu doppler varya hani kan akımına falan bakıyo ona sürekli girmek çok tehlikeliymiş çünkü o çok ısı veriyomuş bizim normal ultrasonların zarar yok
senn neden okadar sık giriosun sendede sorun varmı cnm :S
erken doğum riskim var bide çok pinpirikliyim:78: azıcık kasılmam olsun soluğu hastanede alıyorum bu arada hastanede önümdeki caddede olunca rahat oluyo
Bence unutmamıştır... Heleki evlendikten sonra ilk doğum günü ve hamilesin, imkanı yok unutmasının :)))
Canım bunu aldım derken??? Resim eklemeyi unuttun kanımca)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?