selam kızlar
sulesliii canım doğum günün kutlu olsun eşinle kızınla nice yıllara inşallah
sev-rey canım çok geçmiş olsun cocuk hastalanınca insan çok kötü oluyo yaa onlar hastalanacağına biz hastalanalım diyorum hep
narçiçeği doktorun verdiği ilaçları kullan canım sonuçta doktor kar zarar ilişkisine bakıyo burda çoğumuz istemesekte antibiyotikler kullandık
efsung ne mutlu sana seni böylesine seven insanlar var çevrende. hamileliğinde verdiği duygusallıkla duramamış gözyaşların dedğin gibi erkekler anlamaz bundan
cnmm nasilsinn?
ozel msjina ynt yazamamistim; gormusken burdan yazayim; ben face kullanmiyorum cnm,
yani eskiden alinmis bi hesabim var ama hic giremiyorum
ne var ne yok cnm?
gunaydin arkadaslar,
dun izinliydim dinlendim bol bol. nete girmedim hic. beni merak edip sormussunuz, cok sagolun hepiniz..
ablama gittim dun, annemi de alip, orda yattim tum gun, birlikte sohbet ettik; kahvalti yaptik; yemekler yedik
cok guzel gecti, ne zamandir hasret giderememistik boyle uzun uzun..
suleslii d.gunun kutlu olsun cnmmmesinle ve kizinla daha nice yillaraaa
sev_rey cnm oglusun nasil oldu?
hippy dizin agriyormus cnm senin de; dayan az kaldi; dogumdan sonra ins. rahatlarsin.
odalar gelmis, ciciler, yikanmis, utulenmis, hepinize masallah..
gecmisi soyle ustun koru okudum kizlar, atladigim seyler varsa kusura bakmayin;
hepinizi cok cok opuyorummm
sulesssliiii doğum günün kutlu olsun
benim ütüm düştü ve kırıldı çok iyiydi ütümama çalışmıyo şimdi
dün annemin ütüyle ütüledim bebeğin kıyafetlerini
şimdi yeni alınacak almışken buhar kazanlı al çok iyi diyorlar
siz kullandınız mı buhar kazanlı yada çevreniz de var mıönerebileceğiniz bi model var mı
buhar kazanlı da şart değil iyi bi ütü olsun benim eşim memur birrr sürüü gömleği var ütülenecek
Kızlar, bebek şekeri almak istiyorum, ama buralarda satan bir yer bulamadım. Sanırım internetten sipariş vericem. Sizin bildiğiniz, sipariş verdiğiniz ve güvenilir siteler var mı bebek şekeri üzerine, bilgisi olan paylaşabilir mi??
kızlaaaar yaa ben yine bunalımdayım(dün doktora gittim kulağım için bu sefer de dış kulak iltihabı dedi &mantar enfeksiyonu olmuş dede!!!bir sürü damla verdi!!doktoruma gittim muayenehane kapalı aradım ne ev ne cep cevap vermedi (gecenin bir vakti oldu!!kocam bana kızdı hatta ciddi ciddi kızdı ''ilacın vereceği zararın daha fazlasını sen veriyorsun''dedi.''ateşin çıksa naparız o zaman görürsün sen,ilaç kullanmıcam diye enfeksiyonun yayılmasına sebep olcan ....''saydırdı da saydırdı...madem niye doktpra gittik,sen doktprdan ii mi biliyon falan demediığini bırakmadı bana (ben de tırsttım tabi hemen damlattırdım damlayı ama ağlaya ağlaya ''bebeğime bişey olmaz dimi,şimdiye kadar bir zarar olmamıştır dimi''deyip durdum (benim kociş veteriner hekim ilaçları bileşenleri cartı curtu biliyor tabi..en çok da o na güvenmemme bozuluyor (ama hep benim yüzümden nazar oldum herkese ayy çok iyiyim hamile olduğumun farkında bile değilim dedim başıma gelmeyen kalmadı ((bir doğaydı bebeğim sağlıklı sıhhatli başka hiç birşey istemiyorum Allah'ımdan...
aaman canım yaa abos ver bebişin sağlıklı olsunda gerisini boşver artık mobilya falan halolur sıkma canını
sen nerden almıştım mobilyanı canım
bakalım dr ne diycek size :))) bizimde cumartesi gunu var meraktayım kızım ne kadar oldu diye bide gecen sefer yuzunu kordon kapamıştı göremedik bakalım bu kez görebilecek iyiz sıpamı:))))
beni eşimle yıkadım ütüledim ama evi düzenleyemiyorum tek başıma artık yarına kadınla hafta sonuda eşimle yapıp bitirmek istiyorum bende:)) kızım gelmeden giyilmeyen kullanılmayanları ayıklayayım dedim
sulesssliiii doğum günün kutlu olsun
benim ütüm düştü ve kırıldı çok iyiydi ütümama çalışmıyo şimdi
dün annemin ütüyle ütüledim bebeğin kıyafetlerini
şimdi yeni alınacak almışken buhar kazanlı al çok iyi diyorlar
siz kullandınız mı buhar kazanlı yada çevreniz de var mıönerebileceğiniz bi model var mı
buhar kazanlı da şart değil iyi bi ütü olsun benim eşim memur birrr sürüü gömleği var ütülenecek
kızlar sizde artık bebeğin kemiklerini falan hissediyomusunuz. ben haralde dizini ayaklarını falan elliyorum hemen tepki veriyo genelde köşeli yerleri elime geliyo ya dizi diyorum yada dirseği falan
çok değişik bi duygu yaa
kızlar sizde artık bebeğin kemiklerini falan hissediyomusunuz. ben haralde dizini ayaklarını falan elliyorum hemen tepki veriyo genelde köşeli yerleri elime geliyo ya dizi diyorum yada dirseği falan
çok değişik bi duygu yaa
aynen elimin altından böle küçük sivri bazen yuvarlak bişiler kayıyooosürekli hissetmek için elim karnımda geziom
aynen elimin altından böle küçük sivri bazen yuvarlak bişiler kayıyooosürekli hissetmek için elim karnımda geziom
canım ben de tam anlamıyorum ama tekme değil de yer değiştirme elini bacağını dayama gibi hissediyorum. bazen acıyo, çıkcak gibi hissediyorum.. bi de bazen alt kısımda hıçkırıklarını duyuyorum sanırım.
Merhabalar guzel Agustos anneleri, bende 4 yillik hasretin sonunda bebisimi insallah 9 Agustosta kucagima alicam.
canim hosgeldin aramiza:)))) saglikla gelsin insallah bebegin
cinsiyeti ne? ismi bellimi canim
sen nerde oturuyosun istanbulda canım bende sabahtır yatıyorum dön dön daralldım yatakta bide sol yanıma yatmaktan artık solum çürüdü yaa:84: mutfakta birbirine giriyo ah bi sular gelse evimi temizlicem yaaaaaaaa
canım eşin haklı. diğer arkadaşlar da anlatmışlar zaten bak. sen ilaçlarını kullan ki enfeksiyon daha da ilerlemesin canım geçmiş olsun.kızlaaaar günaydın ;
öncelilkle sulesliiii doğum günün kutlu olsun canımm
kızlaaaar yaa ben yine bunalımdayım(dün doktora gittim kulağım için bu sefer de dış kulak iltihabı dedi &mantar enfeksiyonu olmuş dede!!!bir sürü damla verdi!!doktoruma gittim muayenehane kapalı aradım ne ev ne cep cevap vermedi (gecenin bir vakti oldu!!kocam bana kızdı hatta ciddi ciddi kızdı ''ilacın vereceği zararın daha fazlasını sen veriyorsun''dedi.''ateşin çıksa naparız o zaman görürsün sen,ilaç kullanmıcam diye enfeksiyonun yayılmasına sebep olcan ....''saydırdı da saydırdı...madem niye doktpra gittik,sen doktprdan ii mi biliyon falan demediığini bırakmadı bana (ben de tırsttım tabi hemen damlattırdım damlayı ama ağlaya ağlaya ''bebeğime bişey olmaz dimi,şimdiye kadar bir zarar olmamıştır dimi''deyip durdum (benim kociş veteriner hekim ilaçları bileşenleri cartı curtu biliyor tabi..en çok da o na güvenmemme bozuluyor (ama hep benim yüzümden nazar oldum herkese ayy çok iyiyim hamile olduğumun farkında bile değilim dedim başıma gelmeyen kalmadı ((bir doğaydı bebeğim sağlıklı sıhhatli başka hiç birşey istemiyorum Allah'ımdan...
bu haftalarda bebek hareketleri azalıyormuş ama iyi takip etmek de gerekiyor. inşallah iyi sonuçlarla gelirsin canım.Selam kızlar,pazartesiden beri giremedim malum annem geldi ve hazırlıkları tamamladık.Yatak aldık Kraft'ın 504 park yatağını aldık.Yatak olarak da viscolex bi yatak aldık. Bebeğin kıyafetleri yıkanıp ütülendi ve yerleştirdik.Dün de eminönüne pijama gecelik almaya gittik henüz foto çekemedim ama netten aynısını buldum
ARTI HAMLE KAPR PJAMA TAKIM Pijama Dnyas şu model ama ben 45tl'e aldım bu takımın geceliğini de aldım yine 45tl. Bi de yedek pijama aldım 40tl BONE CLUP HAMLE PJAMA TAKIM Pijama Dnyas
Alışverişler bitti çanta hazırlanacak. Ancak şimdi doktora gidiyorum;oğluşum kaç gündür çok az hareket ediyor günde 1-2 kez falan.Ve karnım aşağı indi resmen göğüs ve karın arasında 5 parmak boşluk oluştu sanki karnım büyüyeceğini küçülüyor ve çok tedirginim.Dua edin kızlar iyi sonuçlarla gelelim
hoşgeldin canımMerhabalar guzel Agustos anneleri, bende 4 yillik hasretin sonunda bebisimi insallah 9 Agustosta kucagima alicam.
çok değişik bi duygu yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?