2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar

sulesliii canım doğum günün kutlu olsun eşinle kızınla nice yıllara inşallah

sev-rey canım çok geçmiş olsun cocuk hastalanınca insan çok kötü oluyo yaa onlar hastalanacağına biz hastalanalım diyorum hep

narçiçeği doktorun verdiği ilaçları kullan canım sonuçta doktor kar zarar ilişkisine bakıyo burda çoğumuz istemesekte antibiyotikler kullandık

efsung ne mutlu sana seni böylesine seven insanlar var çevrende. hamileliğinde verdiği duygusallıkla duramamış gözyaşların dedğin gibi erkekler anlamaz bundan

Kızlar, bebek şekeri almak istiyorum, ama buralarda satan bir yer bulamadım. Sanırım internetten sipariş vericem. Sizin bildiğiniz, sipariş verdiğiniz ve güvenilir siteler var mı bebek şekeri üzerine, bilgisi olan paylaşabilir mi??

cnmm nasilsinn?

ozel msjina ynt yazamamistim; gormusken burdan yazayim; ben face kullanmiyorum cnm,
yani eskiden alinmis bi hesabim var ama hic giremiyorum

ne var ne yok cnm?

cnmm nasilsinn?

ozel msjina ynt yazamamistim; gormusken burdan yazayim; ben face kullanmiyorum cnm,
yani eskiden alinmis bi hesabim var ama hic giremiyorum

ne var ne yok cnm?

bende senden cvp gelmeyince merak etmiştim olsun tatlım burdan da devam ederiz
canım valla ne iyiyim ne de kötü bende anlamadım yaa nasıl olduğumu :)) gündüzleri iyi gibiyken akşamları baygın düşüyorum artık halim olmuyo sıcak basıyo evin içinde dönüp duruyorum içim patlıyo sanki Allahtan gece uykularım iyi arada oğlana kalkıp çişe götürüyoruz onun dışında deliksiz uyuyorum şükür
sen nasılsın canım tehlike devam ediyomu hala??

Canım tşk.ederim gece gene ateşlendi ama sabah ateş yoktu ama çok huysuz emdiğim sütü burnumdan getiriyor annemlerde yazık çok kötü durumdalar inş.hemen geçer şu huysuzluğu
Benim de hayalimdir hep keşke hft bir gün çalışmasak gezsek diye iyi yapmışın sevindim senin için...

oluyor öyle şeyler bir kere ütü düştümü iflah olmaz diyorlar iyi bir ütü bulursun inş.

cnm ben lohusa şerbet tkm almıştım oraya da bir bak istersen Talya Organizasyon

cnm hiç takma kafana çok geçmiş olsun... sakın ilaçlarını ihmal etme sen iyi ol ki bebeğin geldiğinde de ona bakacak gücün kuvvetin olsun, moralin olsun... hem çok sakıncalı ilaçlar olsaydı doktorlar vermezdi, Allah büyük cnm bebeğin sağlıklı sen hiç merak etme...

walla dediğin gibi, sonra dedim kendi kendime amaann tek derdim bu olsun diee... bebeğimden değerlimi yanii :) ben mobilyaları maskoda ışın gülaçtan almıştım, mobilyalar çok güzel yani bana göre :)) ama renkte işte bi takipsizlik olmuş sanırım napalım nazardır nazar olsun o kadar...
ya bide şans gibi bizim evin giriş katında salonumuz var oranın mutfağını yaptırmamıştık ikimizde çalışıoduk orayı kullanmıoduk önceden dedik şimdi bebek gelio misafirlerimiz çok olucak o yüzden yaptıralım dedik bide onun işi üstüne geldi... dolaplardı tezgahtı ankastreydi duvar taşıydı neredeyse her gün bi usta vardı neyseki bugün son... bitsin de oraya da yerleşiim aşağıdaki mutfağımda biras yer açılsın bebeişimin biberonlarına fln :)) ben de heyecan artmaya başladı :))))
üstüne bana haftada bi gelen yardımcı kadın türk vatandaşlığı işlemleri için ülkesinden evrak toplamaya gitti o da gelemedi bu hafta evi bildiğin o tadilat pisliği götürüo bazı işler bana kaldı... yinede Allah'a şükür yapabilcek kuvvetim var hala sadece eğilemiorum :))

cnm ben tefalin buhar kazanlı ütüsünü kullanıorum... anti-calc/pro-express ürün modeli... çok memnunum... bi kere dolduruosun kazanı bi dah fos foss buharıyla 2 makina çamaşır ütüleyebiliosun... benim gibi her değdirdiğin yere buhar basmazsan :) 3 makina bile yeter suyu :) tavsiye ederim kayınvalidem de aldı aynısından ailecek çok memnunuz...

sulesliiii cnm doğum günün kutlu olsunn, tatlı kızınla ve eşinle nice mutlu sağlıklı yıllar dilerim tatlımm :))

slm ağustos ayının güzell anneleriii
ben 3 günlük yoğunluğunn ardından bugün sizlerleyim....
bi sorun yok geçmişi okuduğuma göre kızımda bende iyyiyiz
hastanedeyim tahlillerim vardı onloarın çıkmasını bekliyorum sonrada dr amcaya kontrole çıkıcaz bakalım üinş herşey yolundadır kızım güzel kilolanmıştır tahlillerimizde temizç çıkar sorunsuz bi kontrol olur bizim için...
hippy cnm dolapların hayırlı olsun güle güle kullan foto bekliyoruz odanda çekilmiş olarak ayrıca pirilli suyla sil 3 4 gün açık kalsın sonra küçük çay tabaklarına vanilya koy ve 1 gün kapalarını kapat ertesi günü gene açık bırakırsın...
sulesssi cnm seninde doğum günün kutlu olsun kusura bakma geç oldu...

kızlar sizde artık bebeğin kemiklerini falan hissediyomusunuz. ben haralde dizini ayaklarını falan elliyorum hemen tepki veriyo genelde köşeli yerleri elime geliyo ya dizi diyorum yada dirseği falan
çok değişik bi duygu yaa

aynen elimin altından böle küçük sivri bazen yuvarlak bişiler kayıyooo sürekli hissetmek için elim karnımda geziom

canım ben de tam anlamıyorum ama tekme değil de yer değiştirme elini bacağını dayama gibi hissediyorum. bazen acıyo, çıkcak gibi hissediyorum.. bi de bazen alt kısımda hıçkırıklarını duyuyorum sanırım.

aynen elimin altından böle küçük sivri bazen yuvarlak bişiler kayıyooo sürekli hissetmek için elim karnımda geziom

aynen canim bende elim karnumda geziyorum surekli:)) sanki arada az da olsa tutuyo gibiyim :))) oyun oynuyo arada ben tutuyorum hemen cekiyo kendini bende pit pit vuruyorum karnima hemen getiriyo yine ayagini:))))

bende hickiriklarini altta hissediyorum bazen uzun suruyo hickiriklar ben huzursuz oluyorum sonra:)) niye uzun surdu diye

Sol tarafima yatmaktan benimde bazen batiyo bebisin kemikleri :) yeterrr diyo galiba, hickiriklar alttan vede bayagi uzun suruyo. Gecen gun kocacim tutturmus kalp atisi bu diye

canim hosgeldin aramiza:)))) saglikla gelsin insallah bebegin
cinsiyeti ne? ismi bellimi canim

Hosbuldukkk:)) Cinsiyeti belli canim erkek ama isimde cok kararsiziz daha emin degiliz ama en son ' Cagan Ege' dedik. Bakalim heran degisebilir:) yurtdisinda yasamaninda zorlugu var oglusuma Ege derken Egg yani yumurta derler diye endiseleniyorum

sen nerde oturuyosun istanbulda canım bende sabahtır yatıyorum dön dön daralldım yatakta bide sol yanıma yatmaktan artık solum çürüdü yaa:84: mutfakta birbirine giriyo ah bi sular gelse evimi temizlicem yaaaaaaaa

Bağcılarda oturuyorm canm,yazın sık sık sular kesilir dediler.Aman Allahım ya daha sıcak günlerde sular kesik olursa ne yaparız susuz,birde bu halimle:18: Doğum gününde kutlu olsun canım,ailenle nice güzel yaşlara...

Son düzenleme:
selam kızlar:))
biz yine gece uyuyamayınca sabah geç kalktık anca kahvaltı falan derken biraz önce kociş geldi işten. onunla da uzandım biraz

canım eşin haklı. diğer arkadaşlar da anlatmışlar zaten bak. sen ilaçlarını kullan ki enfeksiyon daha da ilerlemesin canım geçmiş olsun.

bu haftalarda bebek hareketleri azalıyormuş ama iyi takip etmek de gerekiyor. inşallah iyi sonuçlarla gelirsin canım.

Merhabalar guzel Agustos anneleri, bende 4 yillik hasretin sonunda bebisimi insallah 9 Agustosta kucagima alicam.
hoşgeldin canım

evet canım yaa dizi topuğu falan heralde diyorum dokunuyorum kaçırıyo sonra elim karnımda konuşuyorum tepki veriyor hemen

sulesliiii canım doğum günün kutlu olsun. berrakla ve eşinle sağlıklı mutlu yıllar diliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…