2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ohh iyi bari cnm;
ben de aksam uyuyamayanlardanim ne yazik ki.
kendimi hep sirtustu donmus buluyorum uyurken, o da karnima agri yapiyor, hemen uyaniyorum,
sonra tuvalet sorunu vs.. :-(((

bir de ben de 1 haftadir sabahlari tans.yon dusuklugu basladiilk aylardaki gibi :-(((

ayy cnm yaa, bebekler dis cikarirken cok huysuz olur, yigenlerimden bilirim, butun huyu degisir cocugun,
insallah cabucak gecer cnmm

hadi cnm insallah tombiklesmistir miniginnnnn

ben de bazen karnima dokununca hemen tepki veriyor;
ozellikle yan yatinca vurmaya basliyor.

minik ayaklarini hissediyorum eben de sanki

bir de dun aksam karnimi dalgalandirdi bayag bi, esim karsi koltuktan gordu )))

ayy yaa ne tatlilar diy miiii

benimkini pek hickirik tutmuyor ,
sanki bi kere hissettim ama

bende hissediyom ama topuğuymuş gibi geliyo bana:44:

masallahhh yaaa kuzucuklarimizaa

iyi haberlerle gel inşallah bizi de habersiz bırakma

Teşekkürler...
Şimdi geldik hastaneden;konuştum doktorla ama bana güldü karnım küçüldü dediğimde :) herkesin kocaman bir karnı olacak diye bişey yok dedi. Zaten son 2 aydır sadece 1 kilo almışsın dedi.Sonra usg'de baktı bebeğin ölçümleri normal 2300gr olmuş,hatta tam yüzünü yakaladık ve resmini verdi elimden düşüremiyorum.Baş aşağı döndüğü için karnımda haliyle daha aşağı inmiş. Nts e bağladı iyi bi sorun yok. Temmuzun 20sinden sonra bekleyeceğiz doğumu dedi.Ayın 15 gibi tekrar çağırdı.İçim rahatladı yani. Ama annem gitti çok üzüldüm hatta ağladım,oturduğum yerde benim hiç yakınım falan yok pek komşuluk da yok mahallemizde.Sadece eşim ve ben yalnızım yani.
Pazar günü çantamı hazırlamam gerek pijamalarımı yıkayıp ütüleyeyim de.Ayy çanta lafını edince heyecan bastı

Öncelikle sulesliiii doğum günüğn kutlu olsun,insanın karnında bebişiyle bugünü yaşaması çok güzel bir duygu.

Narçiçeği16 tekrarn geçmiş olsun.

Bir kaç gündür mide problemleri geri döndü,hem de eskiden daha spontan ve de sarsıcı...Aylarca banyoda geçmişti akşamlar şimdi o günlere dönmekten korkuyorum.Midem bir oluyor suyu bile almıyor bir oluyor normale dönüyor kafam karıştı.Cumartesi dr.a gidince konuşucam.Aceba diyorum dönüyorda ayakları falan mı denk geliyor mideme zaman zaman:S

Ütü sormuşsunuz,en sevmediğim iştir ütü yapmakKolay olsun diye ben de kazanlı almıştım ama tefal bana pahalı gelince delonghi almıştım.Kaç kere düşürdüm(bu konuda acaayip becerikliyim) maşallah hala sapa sağlam.Tek sorun bu ütüler açılınca bir kaç dakika beklemeniz gerekiyor buharın hazır olması için.Ama yormadan güzel kalıcı oluyor sonuç.

slm teyzoşlar....biz kontrolmzü olduk geldik
orta şekerli bi kontrol geçti...
idrarda kökosit tavan yapmış resmen dr suyla karıştırılan bişi verdi günde 3 kez kullanacakmışım bittkten 2 3 gün sonra gene idrar tahlili yaptır gel görüşelim dedi..
bebeişimin suyu iyiymiş tek göz kapalı poz verdi bize babası bu sefer kendisine benzetti kızımızı bakalım hayırlısı...
rahim ağzını ölçtü dr um 3.33 çıktı 3.5 falan çıkıyo normlade ama buda güzel dedi sizce???
bebişimin kilosun bugün itibariyle 31+0 olarak 1570 çıktı bana az geldi ama dr um normal dedi...
boyuda 40cm...
hemogramdada biraz kansızlık çıktı buda endişe edilcek bişi değil dedi.
öyle yani kzılar benden hbrler böyle 82.5 kilo olmuşum bide 15 günde 1.5kilo almışım dr ooo çook dedi...böylelikle 12 kilo almış oldum toplamda..
yaa bazen düşünüyorumda üzülüyorum bebeğimi besleyecek şeylermi tüketmiyorumda tam haftasında çıkmıyo yada biraz kilolu çıkmıyo diye??
hayırlısıyla inş...

Bence kilosu az değil cnm soluna yat bir de bulgur filan çok ye...
sorun olsa dr söyler kafana takma benim oğlum 2.900 doğdu

Bence kilosu az değil cnm soluna yat bir de bulgur filan çok ye...
sorun olsa dr söyler kafana takma benim oğlum 2.900 doğdu

sorun yokdiyo dr sen kafana tamka diyo ama ne bilim işte soluma yatmaya özen gçsteriyorum haftada 3 4 ken bulgur pilavı yapıp yiyorum
biyerde eksiklik var herlade belkide bizim kızımızla bünyemiz böyle ne kadar yersem yiyim narin olacaktır diyorum bazende...
buna şkür genede
nette araştırıyorum bi sitede benim haftamda 1400 olması gerekirken kağan kocatepenin sitesinde 31haftalık bebeğe 1650 diyo aradaki farka bakarmısın...
benim kızımda kimseye uydurmuyo kendini ortadan ortadan gidiyo
nasıl ama tesellim...
bu arada kızlar ben dalinin sıvı deterjanını aldım bebek için ama markette bi yeşil kapaklı vardı doğrumudr,yoksa başka çeşitleride varmı;?

kizlar ben kasilmalarimi takip ediyorum ya,
bugun saatleri yazdim yine;
son 3tur saatte bir oldu ya
11.50
12.50
13.50

siddet olarak hafif gerci
napsam ki sizce??

suleslii canım doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara seneye bebeğinle kutlamayı nasip etsin allahım,

11.50
12.50
13.50

napsam ki sizce??

dikkat et canım kendıne dr konusşmadınmı hiç anlatmıştır bence endişelenme ama genede bır dr ara canım sor allah korusun canım bısey olmasın inş bebişlerimiz zamanında gelir hepimizin

cnm, masallah hatadinda cikmis ya iste.

bundan sonra ortalama ayda 1 kg alcak;
2 ayimiz var , yani 3 kg krsin olacak bebisin merak etme

tam haftasonda değil 4 gn geride ama oda bi sorun değil
ya sanki ben tombikmi bekliyom ne anlamadım
bundan sonra her ay 1 kg mu aaaa
hadi bakalım inş....

3-4 gunluk farklar bende de oluyor cnm,
doktor onemsemiyor; sen de onemseme

onemli olan bir kontrolden digerine farkin acilmamasi ki seninki kapanmis hatta

3,5 kg bile olabilir minnosun sekerrr :79:

11.50
12.50
13.50

napsam ki sizce??

Canım su içiyor musun? şimdi bol bol su iç bakalım aynı mı devam edecek. Doktorun dediğine göre yaz aylarında kasılmaların en büyük sebebi susuzlukmuş, suya çok dikkat edilmeliymiş, 3 lt içmelisin dedi, sen de bi dene bakalım.

canım bugün grupanyadan mail geldi
çiçek sepeti için 30 tl lik hediye çeki veriyo 3 tl karşılığında
bir bak istersen üzerine 20 lira katmış olursun diye düşündüm
nice yıllara bu arada

Selam kızlar,
şöyle bi bakındım topiğe. Herkes iyidir umarım...
Sabahtan beri çok yoğundum, katılamadım size.

Sulesliii; doğum günün kutlu olsun canım.Bebişinle, eşinle, sevdiklerinle nice mutlu seneler geçirmen dileğiyle...

Herzaman_seninle; canım maşallah minişine
Kilosu gayet iyi. Haftasına uygun işte. Öyle çok tombik olmayıversin zaten... Tombiği doğurması da zor...
Benim miniş için de doktor, çok kilolu bir kız olmayacak dedi...

3-4 gunluk farklar bende de oluyor cnm,
doktor onemsemiyor; sen de onemseme

onemli olan bir kontrolden digerine farkin acilmamasi ki seninki kapanmis hatta

3,5 kg bile olabilir minnosun sekerrr :79:
önemsemiyorum yaa tamam rahatladım bi anlık bi telaştı geçti gitti
önemli olan kızımın sağlıkla ve zamanında gelmesi kilosu azda olsa önemli değil
benim kocişe göre 2500ü geçsin tamam gerisi çokta önemli değil diyo ama o kadarda değil...

haklısın cnm tombiği doğurmasıda zor...minno kızlarımız olacak buda gzel...

huhuuu
bu arada primadan aradılar beni face ten çekilişe katılmıştıkya kazanmışım bi iki soru sordular teyit için haftaya cuma gününden sonra 15 temmuza kadar alabilirsiniz dediler
yuppiiii

Valla bende öyle düşünüyorum. 2500 gr ı geçsin yeter...

Peppermint; canım doktorunu arasana. Baksana kasılmaların düzenli oluyor...

cnm aynen bana da doktor dedi,

iciyorum cnm bol su ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…