bende senden cvp gelmeyince merak etmiştimolsun tatlım burdan da devam ederiz
canım valla ne iyiyim ne de kötü bende anlamadım yaa nasıl olduğumu :)) gündüzleri iyi gibiyken akşamları baygın düşüyorum artık halim olmuyo sıcak basıyo evin içinde dönüp duruyorum içim patlıyo sanki Allahtan gece uykularım iyi arada oğlana kalkıp çişe götürüyoruz onun dışında deliksiz uyuyorum şükür
sen nasılsın canım tehlike devam ediyomu hala??
Canım tşk.ederim gece gene ateşlendi ama sabah ateş yoktu ama çok huysuz emdiğim sütü burnumdan getiriyor annemlerde yazık çok kötü durumdalar inş.hemen geçer şu huysuzluğu
Benim de hayalimdir hep keşke hft bir gün çalışmasak gezsek diye iyi yapmışın sevindim senin için...
cnm ben lohusa şerbet tkm almıştım oraya da bir bak istersen Talya Organizasyon
slm ağustos ayının güzell anneleriii
ben 3 günlük yoğunluğunn ardından bugün sizlerleyim....
bi sorun yok geçmişi okuduğuma göre kızımda bende iyyiyiz
hastanedeyim tahlillerim vardı onloarın çıkmasını bekliyorum sonrada dr amcaya kontrole çıkıcaz bakalım üinş herşey yolundadır kızım güzel kilolanmıştır tahlillerimizde temizç çıkar sorunsuz bi kontrol olur bizim için...
hippy cnm dolapların hayırlı olsun güle güle kullan foto bekliyoruz odanda çekilmiş olarak ayrıca pirilli suyla sil 3 4 gün açık kalsın sonra küçük çay tabaklarına vanilya koy ve 1 gün kapalarını kapat ertesi günü gene açık bırakırsın...
sulesssi cnm seninde doğum günün kutlu olsun kusura bakma geç oldu...
kızlar sizde artık bebeğin kemiklerini falan hissediyomusunuz. ben haralde dizini ayaklarını falan elliyorum hemen tepki veriyo genelde köşeli yerleri elime geliyo ya dizi diyorum yada dirseği falan
çok değişik bi duygu yaa
canım ben de tam anlamıyorum ama tekme değil de yer değiştirme elini bacağını dayama gibi hissediyorum. bazen acıyo, çıkcak gibi hissediyorum.. bi de bazen alt kısımda hıçkırıklarını duyuyorum sanırım.
bende hissediyom ama topuğuymuş gibi geliyo bana:44:
iyi haberlerle gel inşallah bizi de habersiz bırakma
Bence kilosu az değil cnm soluna yat bir de bulgur filan çok ye...
sorun olsa dr söyler kafana takma benim oğlum 2.900 doğdu
kizlar ben kasilmalarimi takip ediyorum ya,
bugun saatleri yazdim yine;
son 3tur saatte bir oldu ya
11.50
12.50
13.50
siddet olarak hafif gerci
napsam ki sizce??
11.50
12.50
13.50
napsam ki sizce??
slm teyzoşlar....biz kontrolmzü olduk geldik
orta şekerli bi kontrol geçti...
idrarda kökosit tavan yapmış resmen dr suyla karıştırılan bişi verdi günde 3 kez kullanacakmışım bittkten 2 3 gün sonra gene idrar tahlili yaptır gel görüşelim dedi..
bebeişimin suyu iyiymiş tek göz kapalı poz verdi bize babası bu sefer kendisine benzetti kızımızı bakalım hayırlısı...
rahim ağzını ölçtü dr um 3.33 çıktı 3.5 falan çıkıyo normlade ama buda güzel dedi sizce???
bebişimin kilosun bugün itibariyle 31+0 olarak 1570 çıktı bana az geldi ama dr um normal dedi...
boyuda 40cm...
hemogramdada biraz kansızlık çıktı buda endişe edilcek bişi değil dedi.
öyle yani kzılar benden hbrler böyle 82.5 kilo olmuşum bide 15 günde 1.5kilo almışım dr ooo çook dedi...böylelikle 12 kilo almış oldum toplamda..
yaa bazen düşünüyorumda üzülüyorum bebeğimi besleyecek şeylermi tüketmiyorumda tam haftasında çıkmıyo yada biraz kilolu çıkmıyo diye??
hayırlısıyla inş...
cnm, masallah hatadinda cikmis ya iste.
bundan sonra ortalama ayda 1 kg alcak;
2 ayimiz var , yani 3 kg krsin olacak bebisin merak etme
tam haftasonda değil 4 gn geride ama oda bi sorun değil
ya sanki ben tombikmi bekliyom ne anlamadım
bundan sonra her ay 1 kg mu aaaa
hadi bakalım inş....
11.50
12.50
13.50
napsam ki sizce??
kizlarrrrr
haftaya sali bizim evlilik yildonumumuz;
esimsiz cikip biryere gittigim de yok; ona ne hediye alicam sasirip kaldim;
bir de hos bi supriz yapmak istiyorum
acaba isyerine bonnyfooddan, soyle bi kutu mu gondersem?
KuincyBox - Kutulu Lezzetler | Kek iekleri
önemsemiyorum yaa tamam rahatladım bi anlık bi telaştı geçti gitti3-4 gunluk farklar bende de oluyor cnm,
doktor onemsemiyor; sen de onemseme
onemli olan bir kontrolden digerine farkin acilmamasi ki seninki kapanmis hatta
3,5 kg bile olabilir minnosun sekerrr :79:
Selam kızlar,
şöyle bi bakındım topiğe. Herkes iyidir umarım...
Sabahtan beri çok yoğundum, katılamadım size.
Sulesliii; doğum günün kutlu olsun canım.Bebişinle, eşinle, sevdiklerinle nice mutlu seneler geçirmen dileğiyle...
Herzaman_seninle; canım maşallah minişine
Kilosu gayet iyi. Haftasına uygun işte. Öyle çok tombik olmayıversin zaten... Tombiği doğurması da zor...
Benim miniş için de doktor, çok kilolu bir kız olmayacak dedi...
Canım su içiyor musun? şimdi bol bol su iç bakalım aynı mı devam edecek. Doktorun dediğine göre yaz aylarında kasılmaların en büyük sebebi susuzlukmuş, suya çok dikkat edilmeliymiş, 3 lt içmelisin dedi, sen de bi dene bakalım.
Valla bende öyle düşünüyorum. 2500 gr ı geçsin yeter...
Peppermint; canım doktorunu arasana. Baksana kasılmaların düzenli oluyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?