2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çok sağolun
benim kırılan ütümde tefaldi olmadı tefallere tekrar bakayım zynptnc seninkine bakalyım iyiymiş o ya aayy ütüsüz ne yaparım ben feci üşenirim bi de kötü olursa bırakıveririm

Valla bende öyle düşünüyorum. 2500 gr ı geçsin yeter...

Peppermint; canım doktorunu arasana. Baksana kasılmaların düzenli oluyor...

2500 den sonra küvez riski yarı yarıya azalıyomuş
hayırlısıyla zamanında grlsin bebişlerimiz inş..
peppermint cnm bencede bekle biraz bakalım 1 2 saat içinde olmazsa iyidir eğper yine olursa dr unu ararsın
bende dr uma danıştım bebek hareketliyken aşağıya doğru baskı hissediyorum diye oda bebek hareketliyken baskı sorun değil ama bebekte hareket olmadan baskı hissediyosan o bi endişedir bizim için dedi
dikkatli olalım kızlar sona yaklaşıyoruz...
annemle akşam beraberdik 20 gündür görüşmemiştim ay kızım epey şişmişsin dahada 2 ayın var tamda sıcaklar Allah yardımcın olsun dedi acıdı halime
Allahım yardımcımız osun hepimizn...

kızlar slm,
ben gitim bi ara yine geldim...yemek yaptım,bebek bakımı dergileri okudum,uyudum...

dün ben de roxy aldım ,bebeğimin havlusunu ve alt açmasını aldım...eksik hala var ama çıktıkça alıyoruz eğlenceli oluyor )çamaşırları yıkamadım ama annem gelcek önümüzdeki hafta o nu bekliyorum o da aldıklarını getirsin topluca yıkanıp ütülenir üşendim bide yalan yok..)herkes bebişini görmüş ben teeee haftaya görücem(

ayrıca kızlar geçen hafta arkadaşımın kardeşi doğum yaptı 34 haftalık bebek yaklaşık 3 kg doğdu ve küveze falan girmedi maaşallh ben de artık daha az tedirginim bebek erken doğarsa diye demek ki kritik dönem bitti.gerçi benim kuzum o kadar büyük değil kg olarak ama...

bi de ben bulgur pilavı olayını bilmiyordum bebeği besliyor mu gerçekten?başka ne yemek gerekiyor??

kizlar

grupanyadaki cicek sepeti firsatini kim yazmisti bana yaa??
Allah razi olsun, aldim valla bitane firsat

sali esime kek buketi gondericem insallahh

kızlar bişey sorucam 29.haftamdayım ben.2 gündür bacak aramda bi baskı var.özellikle ayaktayken rahimden gelen bi baskı.bebeğin hareketlerini hissediyorum ama baya aşağıda.acaba rahime baskı yapıyor olabilirmi.böyle bi durumla karşılaşan varmı.yardım lütfen((

kızlarr annem bana hep diyo dahada ağırlaşmadan bebeğin kıyafetlerini yıka ütüle yavaş yavaş
ama ben 1 hafta daha dolabına yerleştirmemeye kararlıyım kokusu çıktı ama yinede biraz daha havalansın istiyorum
sizce yıkayıp ütüleyip bi, koltuğun üzerine koysam sonrada üzerine çarşaf sersemde olurmu
dolaba koyunca vernel kokusu dolabada sinsin istiyorum
sizce ne yapmalıyım...

aynen beni de aradılar az önce...ben de e-bebekten alıcem demiştim....sana söylediklerini söylediler bana da...bakalım neler alces:)

annem yeni hurçlar aldı kuzum için,onları da yıkadım....dolabı havalandırana kadar yıkayıp ütüleyip hurçlara kaldırıyoruz biz cicileri şimdilik:)

selam ben geldim gene uyuyamadim geceboyu bir deustune burnum kanadi uykusuzluk kalici oldu ben de saglik ocagina gidip magnezyumumu aldim pazara gittim bir suru meyve aldim esimin kollari koptu tasirken
sulecim dogum gunun kutlu olsun berrakla ve esinle nicemutlu yaslara
utu icin tefal kullaniyorum memnunum benimki de yaslandi degistirmeyi dusunuyorum yine tefalle
her zaman seninle yikayip hurca koy bence tabi hurcu da yika bence
kizlar bebege su delikli olan guvenli yatis yastigi almayi dusunuyorum siz nr aldiniz hangi marka tercih ettiniz

cnm benim doktorumda demisti,
34'u bi atlatalim, sonra bebek dogsa bile hicbi sorun olmaz demisti.

beni de aradılar primadan.. ben kargoyla istedim işyerime..
buarada pzt civilimden bişeyler sipariş etmiştim. bugün geldi kapıda ödeme yaptım.. çokk beğendim kızlar ürünleri ucuz ama kaliteli şeyler .. onları da bi ara yüklerim ağızbezi,omuz örtüsü, altın yastığı gibi ıvır zıvır şeyler de almış oldum..

yrn da kısmet olursa ankarada nişantaşı pazarına gidicem valiz, penye battaniye falan bakıcam, haftasonu da yıkama ütüleme olayına giricem inşallah...

Son düzenleme:
beni primadan aramdilar hem milupadan da paketim gelmedi beni sevmediler sanirim booooo

hihihihi çok sevindim afiyetle yesin

ayy cnm sen miydin yazan. valla cok makbule gecti,
ben de markapona falan bakiyodum keske firsat ceki olsa diyee

cnm benim de burnum kaniyor arasira :-(
ohh meyveleri afiyetle yiyinnnn

ben o yastigi kipada gorup aldim; babyjem marka
bogulma onleyici yastik olarak geciyor

kizlar nedir su prima olayi yaa;
bizim niye haberimiz yok :-((((

selam, 2-3 hafta once esimle disarida dolastiktan sonra eve gelince bende boyle birseyle karsilasmistim. su anda 33+2 haflaligim. hareketlerini resmen alttan hissediyordum. sanki elimle dokunsam bebisimi hissedicem gibiydi. ayaklarimi kaldirip dinlendim biraz gecti, bidahada olmadi. endiselenme, icini ferah tut dinlen biraz, insallah gecer.

ulkuozlem cnm banada birara olmustu;
doktora sordum, o zaman baktiginda bebegim ters duruyormus, basi yukarida ayaklari asagida,
o yuzden vuruslarini asagida hatta vajende hissedebilirsin demisti

seninki de muhtemelen terstir, endiselenme

kizlar ben kasilmalarimi takip ediyorum ya,
bugun saatleri yazdim yine;
son 3tur saatte bir oldu ya
11.50
12.50
13.50

siddet olarak hafif gerci
napsam ki sizce??

alıntı yaptım ama anca yazıyorum şimdi nasıl cnm sen gerçektende çalışamazsın 32 den sonra ne zaman doluyordu ??

Beni aramadılar , ne kazanmıştınız ki, beni de sevmediler sanırım

alıntı yaptım ama anca yazıyorum şimdi nasıl cnm sen gerçektende çalışamazsın 32 den sonra ne zaman doluyordu ??

Beni aramadılar , ne kazanmıştınız ki, beni de sevmediler sanırım

cnm isyerinde toplanti odasina bi hasta yatagimiz var, onu actirsim.
bi saat soluma yattim; iyi geldi, simdi karnim yumusadi.

haftaya cuma son cnm benim.
4 temmuzda da gidip raporumu alicam insallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…