ulkuozlem cnm banada birara olmustu;
doktora sordum, o zaman baktiginda bebegim ters duruyormus, basi yukarida ayaklari asagida,
o yuzden vuruslarini asagida hatta vajende hissedebilirsin demisti
seninki de muhtemelen terstir, endiselenme
bi ara birisi yazmıştı facebooktan prima dünyasını beğenip oradaki anketi doldurunca çekilişe katılmış oluyosun ve çakiliş sonucu hediyeler var tek kullanımlık gibi bişilerdir herladeayy cnm sen miydin yazan. valla cok makbule gecti,
ben de markapona falan bakiyodum keske firsat ceki olsa diyee
cnm benim de burnum kaniyor arasira :-(
ohh meyveleri afiyetle yiyinnnn
ben o yastigi kipada gorup aldim; babyjem marka
bogulma onleyici yastik olarak geciyor
kizlar nedir su prima olayi yaa;
bizim niye haberimiz yok :-((((
alıntı yaptım ama anca yazıyorum şimdi nasıl cnm sen gerçektende çalışamazsın 32 den sonra ne zaman doluyordu ??
Beni aramadılar , ne kazanmıştınız ki, beni de sevmediler sanırım
doktora sordum, o zaman baktiginda bebegim ters duruyormus, basi yukarida ayaklari asagida,
kızlaaaaaaarrr..ya ben doğum yaklaştıkça çok korkuyorum.gece rüyamda hastaneye falan gittim sancım olmuş.hemşire kontrol ediyo ve açılma olmuyo falan..ya çok korkuyorum.özellikle geceleri aklıma geldikçe hiç normal doğuma girişmeden direk sezeryana gün alıyım ben baygınken olan olsun diyorum..siz neler düşünüyosunuz.benim ruh halim pek ii değil galiba
Merhabalar guzel Agustos anneleri, bende 4 yillik hasretin sonunda bebisimi insallah 9 Agustosta kucagima alicam.
kizlar ben kasilmalarimi takip ediyorum ya,
bugun saatleri yazdim yine;
son 3tur saatte bir oldu ya
11.50
12.50
13.50
siddet olarak hafif gerci
napsam ki sizce??
aynısı bende de var hatta aklıma dogum anım gelıyo baslıyom aglamaya
bıde bana bısı olursa ogluma kım bakar diye düşünüyorum bu sefer hepten kopuyorum((((((
hoşgeldin ve gözün aydın canımbende tam 5. yılımda allah nasip ederse kucağıma alcam
canım bu kasılma nasıl bişey? bende oluyormu olmuyormu hiç bilmiyorum....?
aynen beni de aradılar az önce...ben de e-bebekten alıcem demiştim....sana söylediklerini söylediler bana da...bakalım neler alces:)
annem yeni hurçlar aldı kuzum için,onları da yıkadım....dolabı havalandırana kadar yıkayıp ütüleyip hurçlara kaldırıyoruz biz cicileri şimdilik:)
beni de aradılar primadan.. ben kargoyla istedim işyerime..
buarada pzt civilimden bişeyler sipariş etmiştim. bugün geldi kapıda ödeme yaptım.. çokk beğendim kızlar ürünleri ucuz ama kaliteli şeyler .. onları da bi ara yüklerim ağızbezi,omuz örtüsü, altın yastığı gibi ıvır zıvır şeyler de almış oldum..
yrn da kısmet olursa ankarada nişantaşı pazarına gidicem valiz, penye battaniye falan bakıcam, haftasonu da yıkama ütüleme olayına giricem inşallah...
bi ara birisi yazmıştı facebooktan prima dünyasını beğenip oradaki anketi doldurunca çekilişe katılmış oluyosun ve çakiliş sonucu hediyeler var tek kullanımlık gibi bişilerdir herlade
bakalım haftaya cumadan sonra alabilirsiniz dediler alınca görecez içinden ne çıkacak
sen yokmuydun acaba o gün okumadın sanırım yada
cnm bilmiyorum ne kazandık ama tek kullanımlık bişidir herlade haftaya cuma dan sonra alabilirmişim alınca yazarım sizlerede..
Ben yazmıştım, ilk ben doldurdum sanırım herkese haber verdim ama beni aramadılar47:
İsteyen şansını denesin facebook'ta form hala doldurulabiliyor, prima dünyasına girin ilk hediyem'de.
kızlarr annem bana hep diyo dahada ağırlaşmadan bebeğin kıyafetlerini yıka ütüle yavaş yavaş
ama ben 1 hafta daha dolabına yerleştirmemeye kararlıyım kokusu çıktı ama yinede biraz daha havalansın istiyorum
sizce yıkayıp ütüleyip bi, koltuğun üzerine koysam sonrada üzerine çarşaf sersemde olurmu
dolaba koyunca vernel kokusu dolabada sinsin istiyorum
sizce ne yapmalıyım...
selam ben geldim gene uyuyamadim geceboyu bir deustune burnum kanadi uykusuzluk kalici oldu ben de saglik ocagina gidip magnezyumumu aldim pazara gittim bir suru meyve aldim esimin kollari koptu tasirken
sulecim dogum gunun kutlu olsun berrakla ve esinle nicemutlu yaslara
utu icin tefal kullaniyorum memnunum benimki de yaslandi degistirmeyi dusunuyorum yine tefalle
her zaman seninle yikayip hurca koy bence tabi hurcu da yika bence
kizlar bebege su delikli olan guvenli yatis yastigi almayi dusunuyorum siz nr aldiniz hangi marka tercih ettiniz
cnm ben de aynen senin gibi yaptım... henüz dolabı gelmediği için yıkadım ütüledim hepsini misafir yatağının üzerine dizdim, üzerinide çarşafla kapadım... bazı arkadaşlar hurç demiş benim aklıma gelmemişti, hurçta çok iyi fikir...
ben aldım o yastıktan, babyjem marka... bi ara limangokids te kampanyadaydı o zmn almıştım...
bizim de bgn kontrolümüz vardı...
Allah'a şükür hersey yolundaymış ... bebeğim 2700 gr olmuşdr biras tombik, göbekli dedi :)) önümüzdeki hafta içinde bebek aşağı doğum kanalına doğru incekmiş, o zmn artık ciğerlere ve mideme baskı azalacağından daha rahat nefes almaya başlayacak ve mide şikayetlerim azalacakmış... onun dışında yine her zamanki gibi herşeye hazırlıklı olun, her an herşey olabilir sakın korkmayın dedi... artık kontrollerimiz haftada 1 olacak, zaten ben bunu duydum dedim içimden yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik hayırlısıyla ama kalbim güm güm attı çok heyecanlandım :))
efsung cnm bu arada bende hastanede oda durumunu sordum normal doğum olursa die, dr sen merak etme zaten doğumu bekleyeceğin oda başka, doğumdan sonrası için de seni istediğin gibi odaya yerleştiririz sirkülasyon çok hızlı, bunu dert etme bide dedii :)))
Allah'a şükür hersey yolundaymış ... bebeğim 2700 gr olmuşdr biras tombik, göbekli dedi :)) önümüzdeki hafta içinde bebek aşağı doğum kanalına doğru incekmiş, o zmn artık ciğerlere ve mideme baskı azalacağından daha rahat nefes almaya başlayacak ve mide şikayetlerim azalacakmış... onun dışında yine her zamanki gibi herşeye hazırlıklı olun, her an herşey olabilir sakın korkmayın dedi... artık kontrollerimiz haftada 1 olacak, zaten ben bunu duydum dedim içimden yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik hayırlısıyla ama kalbim güm güm attı çok heyecanlandım :))
efsung cnm bu arada bende hastanede oda durumunu sordum normal doğum olursa die, dr sen merak etme zaten doğumu bekleyeceğin oda başka, doğumdan sonrası için de seni istediğin gibi odaya yerleştiririz sirkülasyon çok hızlı, bunu dert etme bide dedii :)))
gözünaydın canım...maşallah bebişine ....canım hangi hastanede düşünüyorsun? hastane demişken ethica hastanesinde doğum yapan yada yapacak olan varmı?
cnm ben silivri'de oturuorm, doktorumuz yeşilköy international hospital'da; tüm kontrollere oraya gidiorus kısmetse doğumu da orada yapıcaz :)) bu arada ethica'yla ilgili hiç bi fikrim yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?