2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ulkuozlem cnm banada birara olmustu;
doktora sordum, o zaman baktiginda bebegim ters duruyormus, basi yukarida ayaklari asagida,
o yuzden vuruslarini asagida hatta vajende hissedebilirsin demisti

seninki de muhtemelen terstir, endiselenme

evet son konturolümde tersti ama vurma ayrı rahimde çok baskı var sanki üsten bişey bastırıyor yürürken seninde öyle oluyormuydu

bi ara birisi yazmıştı facebooktan prima dünyasını beğenip oradaki anketi doldurunca çekilişe katılmış oluyosun ve çakiliş sonucu hediyeler var tek kullanımlık gibi bişilerdir herlade
bakalım haftaya cumadan sonra alabilirsiniz dediler alınca görecez içinden ne çıkacak
sen yokmuydun acaba o gün okumadın sanırım yada
alıntı yaptım ama anca yazıyorum şimdi nasıl cnm sen gerçektende çalışamazsın 32 den sonra ne zaman doluyordu ??

Beni aramadılar , ne kazanmıştınız ki, beni de sevmediler sanırım

cnm bilmiyorum ne kazandık ama tek kullanımlık bişidir herlade haftaya cuma dan sonra alabilirmişim alınca yazarım sizlerede..

doktora sordum, o zaman baktiginda bebegim ters duruyormus, basi yukarida ayaklari asagida,

sizler sanslisiniz her kontrolunuzde bebisinizi ultrasyonla gorebiliyor vede daha cok bilgi aliyorsunuz. burda (ingiltere) sadece 12.haftada vede 20.haftada ultrasyonla gosteriyorlar birdahada goremiyorsun bebisini. gerci ben en son internetten arastirip bebisim 26 haftalikken 4boyutlu ultrasyona gittik en son ozaman gordum basi asagidaydi herseyi normaldi cok sukur. gittigimiz yer hem cok uzak hemde cooook pahaliydi gerci oglumu gormeme degdi. simdi her uc haftada bi konrole cagiriyorlar burda ama sadece kucuk bi cihazla bebisin kalp atisini dinletiyorlar, metreyle karnimi olcuyorlar ve tansiyona bakiyorlar okadar. bide enson gittigimde eliyle bakip kucuk bi bebek olcak dedi ebe hanim nasil anladiysa eliyle( neyse saglikli dogsunda bebisim bide insalalh sutum olurda buyuturum ben onu. yani sizlerin bigilendigi kadar bilgilenemiyorum bebisin icinde bulundugu su azmi cokmu gelisimi nasil boyu kilosu nasil bilmiyorum hic, insalahh 6 hafta sonunda gorucez.

aynısı bende de var hatta aklıma dogum anım gelıyo baslıyom aglamaya
bıde bana bısı olursa ogluma kım bakar diye düşünüyorum bu sefer hepten kopuyorum ((((((

evet kızlar haklısınız ben de oluyor bazen bir de ben sağ bacağımda lenf ödem hastasıyım çok acayip şişti diğer bacağımın 2 katı kalınlıkta geçen elbise giydim herkes bakıyor çok rahatsız oldum insanın sağlılığı herşeyden önemli sıkma canını kardeş herşey yoluna girer...

Merhabalar guzel Agustos anneleri, bende 4 yillik hasretin sonunda bebisimi insallah 9 Agustosta kucagima alicam.

hoşgeldin ve gözün aydın canım bende tam 5. yılımda allah nasip ederse kucağıma alcam

kizlar ben kasilmalarimi takip ediyorum ya,
bugun saatleri yazdim yine;
son 3tur saatte bir oldu ya
11.50
12.50
13.50

siddet olarak hafif gerci
napsam ki sizce??

canım bu kasılma nasıl bişey? bende oluyormu olmuyormu hiç bilmiyorum....?

aynısı bende de var hatta aklıma dogum anım gelıyo baslıyom aglamaya
bıde bana bısı olursa ogluma kım bakar diye düşünüyorum bu sefer hepten kopuyorum ((((((

ayy arkadaşım bide bana abartıyosun diyolar..ya korkulmıycak bişeymi.napıcaz nasıl rahatlıycaz.ben kk de doğum hikayeleri okuyup duruyorum..kimisi çok keyifli ve cesaret verici kimiside dediğim gibi direk sezeryanlık durumlar:)

Ben yazmıştım, ilk ben doldurdum sanırım herkese haber verdim ama beni aramadılar47:
İsteyen şansını denesin facebook'ta form hala doldurulabiliyor, prima dünyasına girin ilk hediyem'de.

Son düzenleme:
Ben yazmıştım, ilk ben doldurdum sanırım herkese haber verdim ama beni aramadılar47:
İsteyen şansını denesin facebook'ta form hala doldurulabiliyor, prima dünyasına girin ilk hediyem'de.

aaa aramalarımı gerekiyorduki..bende katılmıştım ama aramadılar...

cnm ben de aynen senin gibi yaptım... henüz dolabı gelmediği için yıkadım ütüledim hepsini misafir yatağının üzerine dizdim, üzerinide çarşafla kapadım... bazı arkadaşlar hurç demiş benim aklıma gelmemişti, hurçta çok iyi fikir...

ben aldım o yastıktan, babyjem marka... bi ara limangokids te kampanyadaydı o zmn almıştım...

canım bence senin yaptığın daha iyi..hurca koyarsan belki ütüsü bozulabilir...

bizim de bgn kontrolümüz vardı...
Allah'a şükür hersey yolundaymış ... bebeğim 2700 gr olmuş dr biras tombik, göbekli dedi :)) önümüzdeki hafta içinde bebek aşağı doğum kanalına doğru incekmiş, o zmn artık ciğerlere ve mideme baskı azalacağından daha rahat nefes almaya başlayacak ve mide şikayetlerim azalacakmış... onun dışında yine her zamanki gibi herşeye hazırlıklı olun, her an herşey olabilir sakın korkmayın dedi... artık kontrollerimiz haftada 1 olacak, zaten ben bunu duydum dedim içimden yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik hayırlısıyla ama kalbim güm güm attı çok heyecanlandım :))

efsung cnm bu arada bende hastanede oda durumunu sordum normal doğum olursa die, dr sen merak etme zaten doğumu bekleyeceğin oda başka, doğumdan sonrası için de seni istediğin gibi odaya yerleştiririz sirkülasyon çok hızlı, bunu dert etme bide dedii :)))

gözünaydın canım...maşallah bebişine ....canım hangi hastanede düşünüyorsun? hastane demişken ethica hastanesinde doğum yapan yada yapacak olan varmı?

canım sen ne tarafta oturuyorsun?

gözünaydın canım...maşallah bebişine ....canım hangi hastanede düşünüyorsun? hastane demişken ethica hastanesinde doğum yapan yada yapacak olan varmı?

cnm ben silivri'de oturuorm, doktorumuz yeşilköy international hospital'da; tüm kontrollere oraya gidiorus kısmetse doğumu da orada yapıcaz :)) bu arada ethica'yla ilgili hiç bi fikrim yok...

cnm ben silivri'de oturuorm, doktorumuz yeşilköy international hospital'da; tüm kontrollere oraya gidiorus kısmetse doğumu da orada yapıcaz :)) bu arada ethica'yla ilgili hiç bi fikrim yok...

anladım canım..ethicayı genel olarak sormuştum..neyse ben tekrar genel paylaşayım..tecrübelilerden faydalanmak istiyorum..

cnm masallah bebesıne nerdeyse 3 kılo olmus allahın ıznıyle bundan sonra dogum bıle olsa bısey olmaz rabbıım korusun meleklerımızı
ayy ınsan nasıl heyecanlanıyo gercekten de sona yaklastık :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…