2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ethica hastanesinde doğum yapan yada yapacak olan varmı? Yada dr. Serhat sakız'ın hastası olan varmı?

bızde bugun pıknıge gıttık kahvaltı ve ogle yemegınden sonra eve geldık ormanda 1,5 saat falan uyumusum bana ıyı geldı ama kalkınca kalça agrım ve bel agrım tuttu yıne artık cok yoruluyorum ve cok uyuyorum ve yürümekte zorlanıyorum maalesef ama bebeklerımız saglıklı olsunlarda az kaldı nasılsa
bazen gırıyorum sıteye ama sadece okuyabılıyorum cvp bıle veremıyorum

kontrolllerı ıyı gecen arkadaslar hepınıze masallahh

rahatsızlıkları olan arkadaslar coookkk gecmıs olsun dıkkat edın kendınıze

hepınızı opüyoz teyzelerı bıze dua edın
ıyı geceler, iyi uykular , tatlı rüyalar

Teyzoşlarııı biz bu akşam doktorumuza gittik. 1668 g olmuşuz. FL değerine göre 42 cm boyumuz. Yüzümümüzü yine hazine gibi sakladık plesentanın arkasına... Herşey yolunda ve tam haftamız ile uyumluymuşuz. Deniz, havuz serbest ama yürüyüşleri birz hafiflet, daha kısa yürü dedi. yüzerken de zorlamak yok. Kabızlığım arttığı için magnezyum verdi. Amnion sıvın gayet iyiymiş. su tüketimine çok dikkat et yoksa kasılman olur dedi. Zaten geçen cuma akşamdan beri günlük not alıyorum içtiğim suyu. sırf akşam 6 ya kadar 2,5 L bitmiş oluyor. iyi dedi. 3 hafta sonra tekrar görüşeceğiz. o zaman gelirken hemogram istedi.

Hehehe demiştim canım unutmamıştır diye.. Doğum günün kutlu nolsun buarada :))) İnşallah bir daha ki yıllar bebişinve eşin hep beraber kutlarsınız

Maşallah bebişine canım. Ya benim de kaburgalarım resmen batıyor çok canım acıyor

unutmuşum :))) napim hamileyim :))
www.nikahmalzemeleri.comişte bu sonradan yıkanabilirmiş
ama biraz değiştiricem galiba :)

sulessliiiii nice güzel yıllara eşin ve berrakla :))))

Heheheh :))) oluyor öyle canım ya... :))) canım bu daha önce alacağını söylediğin değil mi? hani vazgeçtim dediğin???? Gerçi bence çok tatlı ama...

Bence güzel bir hediye ben geçen sene meyve sepetini yollamıştım eşime...

Maşallah kuzusuna Benim dr. geçen hafta kasılmalarım olunca bugün rahim ağzı uzunlupuma baktı. ölçüm söylemedi ama gayet iyi dedi.Risk yokmuş.

aaa aramalarımı gerekiyorduki..bende katılmıştım ama aramadılar...

Ben yazmıştım, ilk ben doldurdum sanırım herkese haber verdim ama beni aramadılar47:
İsteyen şansını denesin facebook'ta form hala doldurulabiliyor, prima dünyasına girin ilk hediyem'de.

Kızlar beni de aramadılar ama bence kargo ile gelsin diyenleri arıyorlardır. Ben e- bebekten alırım diye işaretlemiştim. yarın gideyim bir...

kızlar, merhaba. umarım hepiniz iyisiniz.
bende dün giremedim, misafirlerim vardı. şimdi giriyim dedim. oku oku bitmedi. bende dayanamıyıp direk sona geçtim. artık kusura bakmayın
Ben yazmıştım, ilk ben doldurdum sanırım herkese haber verdim ama beni aramadılar47:
İsteyen şansını denesin facebook'ta form hala doldurulabiliyor, prima dünyasına girin ilk hediyem'de.
şu prima olayını bende doldurmuştum. hemde galiba iki defa doldurmuş olabilirim ama arayan soran yok. halbuki insan hediye almayı çok seviyor, küçük bir şey olsa bilebu arada, prima derken Bebelac, hero baby, ülker, aptamil gibi sayfalarada başvurun. onlarda numunelik bir sürü şey veriyormuş. gerçek bana henüz hiçbirisinden gelmedi ama zaten 3 gün önce daha başvurdum. belki şansımıza gelir.

oh, maşallah kuzuna. ne güzel. tabi bebek büyüyor artık. gözümüz kapatıp açıncaya kadar bebeklerin doğumlarıda gelecek. artık hepimi teker teker paylaşacaz. inş. hepimiz sağlıklı ve rahat bir şekilde doğururuz

kızlar haftasonu nişanımız var...
nişanda giymek için kendime bunu aldım...
hep kızımın cicilerini ekledim şimdi kendi cicimi ekliyim dedim
Eki Görüntüle 214362
canım, güle güle giy. bende az önce okudum, benden fotoğraf koymamı istedin. olmazsa ya yarın yada cumartesi günü üzerime giyip çekerim. hem göbek şovlarında ilk fotoğraflarımı eklemiş olurum.
bu arada, elbisen hoşuma gitti, bunu hameliler için olan siteden mi aldın?
bide hafta sonu için iyi eglenciler

güzel bi kontrol geçmiş ne güzel gözünaydın cnm....herşey yolunda demek dikkatli ol bol su bende öyle yapıyorum...sonunda dr un ölçtü demek rahim ağzı uzunluğunu sorun yoksa oda gzel cnm...
bu arada prima için bende e bebekten alırım diye işaretlemiştim beni aradılar ve teyid ettiler e bebektenmi almak istiyosunuz diye bende eve t dedim 15 temmuza kadar süre verdiler önümüzdeki cumadan itibaren dediler ama yarındanmı bahsettiler bilmiyorum..
kızlar bu arada e bebkte bebek askısın varmı hiç gördünüzmü?

dediğin sitelere bende bi bakimde doldurayım belki oradanda gelir..
kociş bana artık yeter diyo her kargo geldiğinde şaşkınlığını gizleyemiyo inanamıyo gerçekten gönderdiklerine
bazende ne gerek var biz alamıycazmı diyo ama gelince onunda hoşuna gidiyo...
bu arada giysimi beğendiğin için sğl cnm ebru maternity den aldım fıstık...
sendende fofolarını bekliyoz

yarin nisana davetliyiz ama bugun haberimiz oldu aksama dogru ben ne giysem diyorum nisan oglen 1 de baslayacak alisvris imkani yok yani hamile pantolonumla bluz giysem geciyorduk ugradik gibi mi olur

my_little_ sunshine, bende e-bebek'ten işaretlemiştim. ee, o zaman biz nasıl ögreceğiz bize gelip gelmediğini? ta e-bebeğe mi gitcez?

bu arada, kızlar ben şu son bir kaç gece hiç uyuyamıyorum. sırt ağrısı beni öldürüryor. bide havalar çok sıcak, bunalıma giriyorum. çocukda zaten dönmediği sol yatmaktan solak olup kalayacağım sol tarafım düzleşti zaten.

ya, bide, siz facetan birbirinizi nasıl buluyorsanız? kkbün kendi sayfasıda mı var? yoksa profildeki isimden mi buluyorsunuz? olmazsa bende ekleyim

kızlar ben e-bebekten alırım demiştim...aradılar beni işte...haftaya cumadan 15 temmuza kadar herhangibir gün kimliğimle gidip e-bebekten alacağım...yani e-bebek isteyenlerden biri olarak beni aradılar...sizi de arayabilirler:)

bak, bu sayfada kızların daha nerelerden numuneler aldıklarını yazıyorlar. bir bak istersen.
http://www.kadinlarkulubu.com/temmuz-anneleri/228273-numuneler-gelmeye-basladi-29.html

ya, benimde çok hoşuma gidiyor. eşim aman diyor, tek kullanmalık şeyler neden bu kadar seviniyon ama insanın içinden geliyor. bu arada, bunlardan en güzelini milupa (aptamil'in) gönderiyormuş, haberin olsun:)
elbisenin altına küçük topuklu mu yapcan yoksa babet tarzı bir şey

yarin nisana davetliyiz ama bugun haberimiz oldu aksama dogru ben ne giysem diyorum nisan oglen 1 de baslayacak alisvris imkani yok yani hamile pantolonumla bluz giysem geciyorduk ugradik gibi mi olur
hihi bende sana benim eşimin bana dediklerini söyliyeyim
sen hamilesin senin klaiskliğin sporluğun olmaz kendini nasıl rahat hissedersen onu giy cnm
benim vaktim olduğu için çıkıp aldım buldum bişiler
ama sen son dk bişi alamazsın hamile kıyafetlerin içinde en şık olanı geçir üstüne çık cnm bişi olmaz...

cnm bekleyin biraz belki il il ayrı günlerde arıyolardır 1 hafta daha bekleyin olmazsa e bebekle iletişime geçersiniz...
geceleri hiç karıştırma cnm bunalıma giriyorum resmen sıcaktan her tarafım su gibi kalkıyorum
cnm face te 2011 ağustos annelri grubu var ben orayada üyeyim...ama grup artık kapalı kimseyi almıyo
ayrıca istediğin arkadaşına özelden msj atarak isimlerinizi yazışarak faceten ekleşirsinzi cnm bundan basit ne varr

ayy cnm dış mekan nişan açık havada ne olur ne olmaz düz babet giyecem hem hamileliğimi daha güzel göstermiş olurum diye düşündüm bakalım yine o gn giyindikten sonra karar veririm ama
kararım yüksek ihtimal babetten yana...

bikesha cnm anneler günün olduğu gün milupadan paketim geldi benim
orada şansımı doldurdum devamı diğer aylara inş..
zaten, bebek doğduktan sonra belli dönemlerde göndermeye devam ediyorlarmış. ben daha bir kaç gün önce öğrendiğim için anneler gününde hediyesiz kaldım bakalım şimdi gönderirler mi.

zaten açık havada topukla zor olur. bu elbisenin altına babetde güzel gider. bende işte bir ay önce nişana gitmiştim topuklu ayakkabı giymiştim, aslında önüde yüksekti, nişanda da zorluk çekmedim ama eve gelince ne bakayım ayaklarımın üst kısmı çok şişmişti. yani topuklu giyeceksen bir kere daha düşün diye sormuştum.

hmm aklısın cnm topuklu hiç düşünmiyim o zaman direk düz babet
zaten kararımda o yöndeydi...

kizlar ben kasilmalarimi takip ediyorum ya,
bugun saatleri yazdim yine;
son 3tur saatte bir oldu ya
11.50
12.50
13.50

siddet olarak hafif gerci
napsam ki sizce??

canım kasılmalarının arası azalmaya başlarsa tehlikeli dedi benim doktorum,saatte birden bişey olmaz muhtemelen...canım neden heyet raporu falan almıyosun,evde dinlenirsin bebişle,32 de ayrılcakmısın...

amanınnn neyle beslemiş bebeciği yaw bi yanlışlık olmasın,2 tane arkadaşım 34 haftada doğurdu ikisininde bebek 2200 idi ve ikiside küveze girdi malesef,o haftada 3 kilo nasıl olur....

evet son konturolümde tersti ama vurma ayrı rahimde çok baskı var sanki üsten bişey bastırıyor yürürken seninde öyle oluyormuydu

bendede öyle oldu bide sancım oluyodu rahim agzı kısalmış,böyle devam ederse doktoruna bi git canım...

sağlık sistemleri çok kötü canım yaa,bebekte bişey olsa suyu falan azalsa ult.almadan nasıl biliyorlar,eskidende ult.yokmuş ama tıp ilerledi,neden faydalanmıyorlar acaba..şimdilerde metryle göbek ölçmekmi kaldı,türkiye o sistemi 20 sene önce bıraktı....herkes 7-8 tane doğurmuyo ki riske atalım dimi....gerçi canını sıkma,bir bildikleri mutlaka vardır,sonuçta ordada bebişin muhtemelen çok sağlıklı doğacaktır...

bu arada bir günü daha devirdim çok şükür...hergün seviniyorum bugünde doğmadı diye...
yatmak ne kadar sıkıcı ne kadar zor...Allah yataklık dert vermesinmiş cidden...ki sonu güzel beklenen bişey için yatıyorum,hiç itirazım yok...
iyiki alışverişlerimi bitirip,aldıklarımı yıkadım ,ütüledim,dolabına yerleştirdim,hastane çantamı hazırladım,birkaç gün sonra yatış verdi doktor...şükürki bunları yapmaya fırsatım olmuş,Allahım bu kadar izin verdiya....

benim için duaya devam olurmu kızlar,iyiye gidiyoruz inşallah...bir hafta önceki günlerim çok çok kötüydü,sanırım dualarımız karşılık buluyor,minnettarım hepinize...

cnm ben silivri'de oturuorm, doktorumuz yeşilköy international hospital'da; tüm kontrollere oraya gidiorus kısmetse doğumu da orada yapıcaz :)) bu arada ethica'yla ilgili hiç bi fikrim yok...

internationalda hangi doktora gidiosun?? bende ilk zamanlar oraya gidiodum.sonra bakirköydeki acibademe gectim..

günaydn arkadaşlar.

günlerdir sicaktan ve sancidan uykusuz kaldiğim gecelerime bir de dün aldiğm olumsuz haberlerin verdiği bunalim eklendi.33.haftaya başladim ve çocuğum hala 29 haftada gorünüyor.daha 1600 gr. doktor şüpheli konuştu dopler istedi.rahim çocuğu beslemiyor olabilir dedi.dopler çektir bide ona bakalm ona gore hareket ederiz dedi.bide erken doğum olabilir dedi.artik ne düşüneceğimi ne yapacağmi bilemiyorum.iyi düşünmeye çalişiyorum ama içimden bir şey beni rahat birakmiyor.eşim bir de devlet hastanesine gidelim bakalm ne diyecekler dedi.bende dopler yaptrmak istemiyorum.herşeyi akişina birakaym diyorum ama bu seferde içim rahat etmiyor.sonradan vicdan azabi çekecekmişim gibi geliyor.ne yapacağimi şaşirdim.moralim çok bozuk.dua edebiliyorum sadece...

hu huuu günaydın hamişlerrrrrrrrrr:)
gene sessiz bir topic..tabi biçoğunuz uyumaya çalışıyorsunuz dimi???
biz kahvaltımızı yaptık ,uzanmadan gene bakalım kim var kim yok diye...yannız bir hamiş olarak sitede sizi öperek kaçıyoruz biz eheueh...görüşürüz ilerleyen saatlerde..güzel ve sağlıklı bir gün geçirinnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…