kızlaaaaaaaaaaaarrrrrr kocacım unutmamış doğum günümü aradı kutladı şimdi ayyyyyyy çok ssevindiiiiiiiiiiiiimmmm inşallah seneye kızım ve eşimle hep birlikte kutlarız ayyyy çok mutlu oldum yaaa ağzım kulaklarımdaaaaa
Kızlar bu saatte daha ayaktayim. Bu ağrılar beni öldürecek. Belim karnım bacaklarım çok ağrıyor. Birde tuvalet sancısı geceleri uyutmuyo. Havalar ısındikca ve kilo aldikca uyku haram olmaya başladı.
Dün kontrolum vardı bebis 1700 olmuş ve donmuş. İns. Tekrar makat gelişine dönmez. Yanaklar falan bı tombik tam ısırmalik. Bu arada odamızda geldi ama felaket kokuyo. Kokusunun çabuk çıkması için bir yöntem var mı? Fotoları da en kısa zamanda yükleyeceğim. Bizden haberler böyle. Bu arada ezan okunuyooo hepinize günaydın diyimmm.
unutmuşum :))) napim hamileyim :))
www.nikahmalzemeleri.comişte bu sonradan yıkanabilirmiş
ama biraz değiştiricem galiba :)
sulessliiiii nice güzel yıllara eşin ve berrakla :))))
kizlarrrrr
haftaya sali bizim evlilik yildonumumuz;
esimsiz cikip biryere gittigim de yok; ona ne hediye alicam sasirip kaldim;
bir de hos bi supriz yapmak istiyorum
acaba isyerine bonnyfooddan, soyle bi kutu mu gondersem?
KuincyBox - Kutulu Lezzetler | Kek iekleri
slm teyzoşlar....biz kontrolmzü olduk geldik
orta şekerli bi kontrol geçti...
idrarda kökosit tavan yapmış resmen dr suyla karıştırılan bişi verdi günde 3 kez kullanacakmışım bittkten 2 3 gün sonra gene idrar tahlili yaptır gel görüşelim dedi..
bebeişimin suyu iyiymiş tek göz kapalı poz verdi bize babası bu sefer kendisine benzetti kızımızı bakalım hayırlısı...
rahim ağzını ölçtü dr um 3.33 çıktı 3.5 falan çıkıyo normlade ama buda güzel dedi sizce???
bebişimin kilosun bugün itibariyle 31+0 olarak 1570 çıktı bana az geldi ama dr um normal dedi...
boyuda 40cm...
hemogramdada biraz kansızlık çıktı buda endişe edilcek bişi değil dedi.
öyle yani kzılar benden hbrler böyle 82.5 kilo olmuşum bide 15 günde 1.5kilo almışım dr ooo çook dedi...böylelikle 12 kilo almış oldum toplamda..
yaa bazen düşünüyorumda üzülüyorum bebeğimi besleyecek şeylermi tüketmiyorumda tam haftasında çıkmıyo yada biraz kilolu çıkmıyo diye??
hayırlısıyla inş...
aaa aramalarımı gerekiyorduki..bende katılmıştım ama aramadılar...
Ben yazmıştım, ilk ben doldurdum sanırım herkese haber verdim ama beni aramadılar47:
İsteyen şansını denesin facebook'ta form hala doldurulabiliyor, prima dünyasına girin ilk hediyem'de.
şu prima olayını bende doldurmuştum. hemde galiba iki defa doldurmuş olabilirim ama arayan soran yok. halbuki insan hediye almayı çok seviyor, küçük bir şey olsa bileBen yazmıştım, ilk ben doldurdum sanırım herkese haber verdim ama beni aramadılar47:
İsteyen şansını denesin facebook'ta form hala doldurulabiliyor, prima dünyasına girin ilk hediyem'de.
oh, maşallah kuzuna. ne güzel. tabi bebek büyüyor artık. gözümüz kapatıp açıncaya kadar bebeklerin doğumlarıda gelecek. artık hepimi teker teker paylaşacaz. inş. hepimiz sağlıklı ve rahat bir şekilde doğururuzbizim de bgn kontrolümüz vardı...
Allah'a şükür hersey yolundaymış ... bebeğim 2700 gr olmuşdr biras tombik, göbekli dedi :)) önümüzdeki hafta içinde bebek aşağı doğum kanalına doğru incekmiş, o zmn artık ciğerlere ve mideme baskı azalacağından daha rahat nefes almaya başlayacak ve mide şikayetlerim azalacakmış... onun dışında yine her zamanki gibi herşeye hazırlıklı olun, her an herşey olabilir sakın korkmayın dedi... artık kontrollerimiz haftada 1 olacak, zaten ben bunu duydum dedim içimden yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik hayırlısıyla ama kalbim güm güm attı çok heyecanlandım :))
efsung cnm bu arada bende hastanede oda durumunu sordum normal doğum olursa die, dr sen merak etme zaten doğumu bekleyeceğin oda başka, doğumdan sonrası için de seni istediğin gibi odaya yerleştiririz sirkülasyon çok hızlı, bunu dert etme bide dedii :)))
canım, güle güle giy. bende az önce okudum, benden fotoğraf koymamı istedin. olmazsa ya yarın yada cumartesi günü üzerime giyip çekerim. hem göbek şovlarında ilk fotoğraflarımı eklemiş olurum.kızlar haftasonu nişanımız var...
nişanda giymek için kendime bunu aldım...
hep kızımın cicilerini ekledim şimdi kendi cicimi ekliyim dedim
Eki Görüntüle 214362
Teyzoşlarııı biz bu akşam doktorumuza gittik. 1668 g olmuşuz. FL değerine göre 42 cm boyumuz. Yüzümümüzü yine hazine gibi sakladık plesentanın arkasına... Herşey yolunda ve tam haftamız ile uyumluymuşuz. Deniz, havuz serbest ama yürüyüşleri birz hafiflet, daha kısa yürü dedi. yüzerken de zorlamak yok. Kabızlığım arttığı için magnezyum verdi. Amnion sıvın gayet iyiymiş. su tüketimine çok dikkat et yoksa kasılman olur dedi. Zaten geçen cuma akşamdan beri günlük not alıyorum içtiğim suyu. sırf akşam 6 ya kadar 2,5 L bitmiş oluyor. iyi dedi. 3 hafta sonra tekrar görüşeceğiz. o zaman gelirken hemogram istedi.
Hehehe demiştim canım unutmamıştır diye.. Doğum günün kutlu nolsun buarada :))) İnşallah bir daha ki yıllar bebişinve eşin hep beraber kutlarsınız
Maşallah bebişine canım.Ya benim de kaburgalarım resmen batıyor çok canım acıyor
Heheheh :))) oluyor öyle canım ya... :))) canım bu daha önce alacağını söylediğin değil mi? hani vazgeçtim dediğin???? Gerçi bence çok tatlı ama...
Bence güzel bir hediye ben geçen sene meyve sepetini yollamıştım eşime...
Maşallah kuzusunaBenim dr. geçen hafta kasılmalarım olunca bugün rahim ağzı uzunlupuma baktı. ölçüm söylemedi ama gayet iyi dedi.Risk yokmuş.
Kızlar beni de aramadılar ama bence kargo ile gelsin diyenleri arıyorlardır. Ben e- bebekten alırım diye işaretlemiştim. yarın gideyim bir...
kızlar, merhaba. umarım hepiniz iyisiniz.
bende dün giremedim, misafirlerim vardı. şimdi giriyim dedim. oku oku bitmedi. bende dayanamıyıp direk sona geçtim. artık kusura bakmayın
şu prima olayını bende doldurmuştum. hemde galiba iki defa doldurmuş olabilirim ama arayan soran yok. halbuki insan hediye almayı çok seviyor, küçük bir şey olsa bilebu arada, prima derken Bebelac, hero baby, ülker, aptamil gibi sayfalarada başvurun. onlarda numunelik bir sürü şey veriyormuş. gerçek bana henüz hiçbirisinden gelmedi ama zaten 3 gün önce daha başvurdum. belki şansımıza gelir.
oh, maşallah kuzuna. ne güzel. tabi bebek büyüyor artık. gözümüz kapatıp açıncaya kadar bebeklerin doğumlarıda gelecek. artık hepimi teker teker paylaşacaz. inş. hepimiz sağlıklı ve rahat bir şekilde doğururuz
canım, güle güle giy. bende az önce okudum, benden fotoğraf koymamı istedin. olmazsa ya yarın yada cumartesi günü üzerime giyip çekerim. hem göbek şovlarında ilk fotoğraflarımı eklemiş olurum.
bu arada, elbisen hoşuma gitti, bunu hameliler için olan siteden mi aldın?
bide hafta sonu için iyi eglenciler
Teyzoşlarııı biz bu akşam doktorumuza gittik. 1668 g olmuşuz. FL değerine göre 42 cm boyumuz. Yüzümümüzü yine hazine gibi sakladık plesentanın arkasına... Herşey yolunda ve tam haftamız ile uyumluymuşuz. Deniz, havuz serbest ama yürüyüşleri birz hafiflet, daha kısa yürü dedi. yüzerken de zorlamak yok. Kabızlığım arttığı için magnezyum verdi. Amnion sıvın gayet iyiymiş. su tüketimine çok dikkat et yoksa kasılman olur dedi. Zaten geçen cuma akşamdan beri günlük not alıyorum içtiğim suyu. sırf akşam 6 ya kadar 2,5 L bitmiş oluyor. iyi dedi. 3 hafta sonra tekrar görüşeceğiz. o zaman gelirken hemogram istedi.
Hehehe demiştim canım unutmamıştır diye.. Doğum günün kutlu nolsun buarada :))) İnşallah bir daha ki yıllar bebişinve eşin hep beraber kutlarsınız
Maşallah bebişine canım.Ya benim de kaburgalarım resmen batıyor çok canım acıyor
Heheheh :))) oluyor öyle canım ya... :))) canım bu daha önce alacağını söylediğin değil mi? hani vazgeçtim dediğin???? Gerçi bence çok tatlı ama...
Bence güzel bir hediye ben geçen sene meyve sepetini yollamıştım eşime...
Maşallah kuzusunaBenim dr. geçen hafta kasılmalarım olunca bugün rahim ağzı uzunlupuma baktı. ölçüm söylemedi ama gayet iyi dedi.Risk yokmuş.
Kızlar beni de aramadılar ama bence kargo ile gelsin diyenleri arıyorlardır. Ben e- bebekten alırım diye işaretlemiştim. yarın gideyim bir...
my_little_ sunshine, bende e-bebek'ten işaretlemiştim. ee, o zaman biz nasıl ögreceğiz bize gelip gelmediğini? ta e-bebeğe mi gitcez?
bu arada, kızlar ben şu son bir kaç gece hiç uyuyamıyorum. sırt ağrısı beni öldürüryor. bide havalar çok sıcak, bunalıma giriyorum. çocukda zaten dönmediği sol yatmaktan solak olup kalayacağımsol tarafım düzleşti zaten.
ya, bide, siz facetan birbirinizi nasıl buluyorsanız? kkbün kendi sayfasıda mı var? yoksa profildeki isimden mi buluyorsunuz? olmazsa bende ekleyim
bak, bu sayfada kızların daha nerelerden numuneler aldıklarını yazıyorlar. bir bak istersen.dediğin sitelere bende bi bakimde doldurayım belki oradanda gelir..
kociş bana artık yeter diyo her kargo geldiğinde şaşkınlığını gizleyemiyo inanamıyo gerçekten gönderdiklerine
bazende ne gerek var biz alamıycazmı diyo ama gelince onunda hoşuna gidiyo...
bu arada giysimi beğendiğin için sğl cnm ebru maternity den aldım fıstık...
sendende fofolarını bekliyoz
hihi bende sana benim eşimin bana dediklerini söyliyeyimyarin nisana davetliyiz ama bugun haberimiz oldu aksama dogru ben ne giysem diyorum nisan oglen 1 de baslayacak alisvris imkani yok yani hamile pantolonumla bluz giysem geciyorduk ugradik gibi mi olur
my_little_ sunshine, bende e-bebek'ten işaretlemiştim. ee, o zaman biz nasıl ögreceğiz bize gelip gelmediğini? ta e-bebeğe mi gitcez?
bu arada, kızlar ben şu son bir kaç gece hiç uyuyamıyorum. sırt ağrısı beni öldürüryor. bide havalar çok sıcak, bunalıma giriyorum. çocukda zaten dönmediği sol yatmaktan solak olup kalayacağımsol tarafım düzleşti zaten.
ya, bide, siz facetan birbirinizi nasıl buluyorsanız? kkbün kendi sayfasıda mı var? yoksa profildeki isimden mi buluyorsunuz? olmazsa bende ekleyim
bak, bu sayfada kızların daha nerelerden numuneler aldıklarını yazıyorlar. bir bak istersen.
http://www.kadinlarkulubu.com/temmuz-anneleri/228273-numuneler-gelmeye-basladi-29.html
ya, benimde çok hoşuma gidiyor. eşim aman diyor, tek kullanmalık şeyler neden bu kadar seviniyon ama insanın içinden geliyor. bu arada, bunlardan en güzelini milupa (aptamil'in) gönderiyormuş, haberin olsun:)
elbisenin altına küçük topuklu mu yapcan yoksa babet tarzı bir şey
zaten, bebek doğduktan sonra belli dönemlerde göndermeye devam ediyorlarmış. ben daha bir kaç gün önce öğrendiğim için anneler gününde hediyesiz kaldımbikesha cnm anneler günün olduğu gün milupadan paketim geldi benim
orada şansımı doldurdum devamı diğer aylara inş..
hmm aklısın cnm topuklu hiç düşünmiyim o zaman direk düz babetzaten, bebek doğduktan sonra belli dönemlerde göndermeye devam ediyorlarmış. ben daha bir kaç gün önce öğrendiğim için anneler gününde hediyesiz kaldımbakalım şimdi gönderirler mi.
zaten açık havada topukla zor olur. bu elbisenin altına babetde güzel gider. bende işte bir ay önce nişana gitmiştim topuklu ayakkabı giymiştim, aslında önüde yüksekti, nişanda da zorluk çekmedim ama eve gelince ne bakayım ayaklarımın üst kısmı çok şişmişti. yani topuklu giyeceksen bir kere daha düşün diye sormuştum.
kizlar ben kasilmalarimi takip ediyorum ya,
bugun saatleri yazdim yine;
son 3tur saatte bir oldu ya
11.50
12.50
13.50
siddet olarak hafif gerci
napsam ki sizce??
amanınnn neyle beslemiş bebeciği yaw bi yanlışlık olmasın,2 tane arkadaşım 34 haftada doğurdu ikisininde bebek 2200 idi ve ikiside küveze girdi malesef,o haftada 3 kilo nasıl olur....kızlar slm,
ben gitim bi ara yine geldim...yemek yaptım,bebek bakımı dergileri okudum,uyudum...
dün ben de roxy aldım ,bebeğimin havlusunu ve alt açmasını aldım...eksik hala var ama çıktıkça alıyoruz eğlenceli oluyor)çamaşırları yıkamadım ama annem gelcek önümüzdeki hafta o nu bekliyorum o da aldıklarını getirsin topluca yıkanıp ütülenir üşendim bide yalan yok.. )herkes bebişini görmüş ben teeee haftaya görücem (
ayrıca kızlar geçen hafta arkadaşımın kardeşi doğum yaptı 34 haftalık bebek yaklaşık 3 kg doğdu ve küveze falan girmedi maaşallhben de artık daha az tedirginim bebek erken doğarsa diye demek ki kritik dönem bitti.gerçi benim kuzum o kadar büyük değil kg olarak ama...
bi de ben bulgur pilavı olayını bilmiyordum bebeği besliyor mu gerçekten?başka ne yemek gerekiyor??
evet son konturolümde tersti ama vurma ayrı rahimde çok baskı var sanki üsten bişey bastırıyor yürürken seninde öyle oluyormuydu
sizler sanslisiniz her kontrolunuzde bebisinizi ultrasyonla gorebiliyor vede daha cok bilgi aliyorsunuz. burda (ingiltere) sadece 12.haftada vede 20.haftada ultrasyonla gosteriyorlar birdahada goremiyorsun bebisini. gerci ben en son internetten arastirip bebisim 26 haftalikken 4boyutlu ultrasyona gittik en son ozaman gordum basi asagidaydi herseyi normaldi cok sukur. gittigimiz yer hem cok uzak hemde cooook pahaliydi gerci oglumu gormeme degdi. simdi her uc haftada bi konrole cagiriyorlar burda ama sadece kucuk bi cihazla bebisin kalp atisini dinletiyorlar, metreyle karnimi olcuyorlar ve tansiyona bakiyorlar okadar. bide enson gittigimde eliyle bakip kucuk bi bebek olcak dedi ebe hanimnasil anladiysa eliyle ( neyse saglikli dogsunda bebisim bide insalalh sutum olurda buyuturum ben onu. yani sizlerin bigilendigi kadar bilgilenemiyorum bebisin icinde bulundugu su azmi cokmu gelisimi nasil boyu kilosu nasil bilmiyorum hic, insalahh 6 hafta sonunda gorucez.
cnm ben silivri'de oturuorm, doktorumuz yeşilköy international hospital'da; tüm kontrollere oraya gidiorus kısmetse doğumu da orada yapıcaz :)) bu arada ethica'yla ilgili hiç bi fikrim yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?