hu huuu günaydın hamişlerrrrrrrrrr:)
gene sessiz bir topic..tabi biçoğunuz uyumaya çalışıyorsunuz dimi???
biz kahvaltımızı yaptık ,uzanmadan gene bakalım kim var kim yok diye...yannız bir hamiş olarak sitede sizi öperek kaçıyoruz biz eheueh...görüşürüz ilerleyen saatlerde..güzel ve sağlıklı bir gün geçirinnnnnn
bu arada bir günü daha devirdim çok şükür...hergün seviniyorum bugünde doğmadı diye...
yatmak ne kadar sıkıcı ne kadar zor...Allah yataklık dert vermesinmiş cidden...ki sonu güzel beklenen bişey için yatıyorum,hiç itirazım yok...
iyiki alışverişlerimi bitirip,aldıklarımı yıkadım ,ütüledim,dolabına yerleştirdim,hastane çantamı hazırladım,birkaç gün sonra yatış verdi doktor...şükürki bunları yapmaya fırsatım olmuş,Allahım bu kadar izin verdiya....
benim için duaya devam olurmu kızlar,iyiye gidiyoruz inşallah...bir hafta önceki günlerim çok çok kötüydü,sanırım dualarımız karşılık buluyor,minnettarım hepinize...
günaydn arkadaşlar.
günlerdir sicaktan ve sancidan uykusuz kaldiğim gecelerime bir de dün aldiğm olumsuz haberlerin verdiği bunalim eklendi.33.haftaya başladim ve çocuğum hala 29 haftada gorünüyor.daha 1600 gr. doktor şüpheli konuştu dopler istedi.rahim çocuğu beslemiyor olabilir dedi.dopler çektir bide ona bakalm ona gore hareket ederiz dedi.bide erken doğum olabilir dedi.artik ne düşüneceğimi ne yapacağmi bilemiyorum.iyi düşünmeye çalişiyorum ama içimden bir şey beni rahat birakmiyor.eşim bir de devlet hastanesine gidelim bakalm ne diyecekler dedi.bende dopler yaptrmak istemiyorum.herşeyi akişina birakaym diyorum ama bu seferde içim rahat etmiyor.sonradan vicdan azabi çekecekmişim gibi geliyor.ne yapacağimi şaşirdim.moralim çok bozuk.dua edebiliyorum sadece...
internationalda hangi doktora gidiosun?? bende ilk zamanlar oraya gidiodum.sonra bakirköydeki acibademe gectim..
günaydın ağustosun güzel anneleri..kahvaltı yapamadım bugün geç uyandım iş yerinde de poaça kalmamş..sipariş verdim gelmesi 1 saati bulacak..midem bulanıyor nasıl dayanıcam ben ya
günaydın fıstıklar...
canım çubuk kraker alsan tuzlu bastırsın azcık mideni boş durmasın he ?
kızlar limango kids te babyjem ürünleri var
birileri soruyordu boğulma önleyici yastık 13 mü 14 mü ne orda
bakın isterseniz
evet son konturolümde tersti ama vurma ayrı rahimde çok baskı var sanki üsten bişey bastırıyor yürürken seninde öyle oluyormuydu
sizler sanslisiniz her kontrolunuzde bebisinizi ultrasyonla gorebiliyor vede daha cok bilgi aliyorsunuz. burda (ingiltere) sadece 12.haftada vede 20.haftada ultrasyonla gosteriyorlar birdahada goremiyorsun bebisini. gerci ben en son internetten arastirip bebisim 26 haftalikken 4boyutlu ultrasyona gittik en son ozaman gordum basi asagidaydi herseyi normaldi cok sukur. gittigimiz yer hem cok uzak hemde cooook pahaliydi gerci oglumu gormeme degdi. simdi her uc haftada bi konrole cagiriyorlar burda ama sadece kucuk bi cihazla bebisin kalp atisini dinletiyorlar, metreyle karnimi olcuyorlar ve tansiyona bakiyorlar okadar. bide enson gittigimde eliyle bakip kucuk bi bebek olcak dedi ebe hanimnasil anladiysa eliyle ( neyse saglikli dogsunda bebisim bide insalalh sutum olurda buyuturum ben onu. yani sizlerin bigilendigi kadar bilgilenemiyorum bebisin icinde bulundugu su azmi cokmu gelisimi nasil boyu kilosu nasil bilmiyorum hic, insalahh 6 hafta sonunda gorucez.
evet kızlar haklısınız ben de oluyor bazen bir de ben sağ bacağımda lenf ödem hastasıyım çok acayip şişti diğer bacağımın 2 katı kalınlıkta geçen elbise giydim herkes bakıyor çok rahatsız oldum insanın sağlılığı herşeyden önemli sıkma canını kardeş herşey yoluna girer...
hoşgeldin ve gözün aydın canımbende tam 5. yılımda allah nasip ederse kucağıma alcam
canım bu kasılma nasıl bişey? bende oluyormu olmuyormu hiç bilmiyorum....?
bencede nasıl bişey tarif edermisin canım.bende bişeyler hissediyorum ama bilemiyorum kasılmamı?
bizim de bgn kontrolümüz vardı...
Allah'a şükür hersey yolundaymış ... bebeğim 2700 gr olmuşdr biras tombik, göbekli dedi :)) önümüzdeki hafta içinde bebek aşağı doğum kanalına doğru incekmiş, o zmn artık ciğerlere ve mideme baskı azalacağından daha rahat nefes almaya başlayacak ve mide şikayetlerim azalacakmış... onun dışında yine her zamanki gibi herşeye hazırlıklı olun, her an herşey olabilir sakın korkmayın dedi... artık kontrollerimiz haftada 1 olacak, zaten ben bunu duydum dedim içimden yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik hayırlısıyla ama kalbim güm güm attı çok heyecanlandım :))
efsung cnm bu arada bende hastanede oda durumunu sordum normal doğum olursa die, dr sen merak etme zaten doğumu bekleyeceğin oda başka, doğumdan sonrası için de seni istediğin gibi odaya yerleştiririz sirkülasyon çok hızlı, bunu dert etme bide dedii :)))
Teyzoşlarııı biz bu akşam doktorumuza gittik. 1668 g olmuşuz. FL değerine göre 42 cm boyumuz. Yüzümümüzü yine hazine gibi sakladık plesentanın arkasına... Herşey yolunda ve tam haftamız ile uyumluymuşuz. Deniz, havuz serbest ama yürüyüşleri birz hafiflet, daha kısa yürü dedi. yüzerken de zorlamak yok. Kabızlığım arttığı için magnezyum verdi. Amnion sıvın gayet iyiymiş. su tüketimine çok dikkat et yoksa kasılman olur dedi. Zaten geçen cuma akşamdan beri günlük not alıyorum içtiğim suyu. sırf akşam 6 ya kadar 2,5 L bitmiş oluyor. iyi dedi. 3 hafta sonra tekrar görüşeceğiz. o zaman gelirken hemogram istedi.
Kızlar beni de aramadılar ama bence kargo ile gelsin diyenleri arıyorlardır. Ben e- bebekten alırım diye işaretlemiştim. yarın gideyim bir...
canım kasılmalarının arası azalmaya başlarsa tehlikeli dedi benim doktorum,saatte birden bişey olmaz muhtemelen...canım neden heyet raporu falan almıyosun,evde dinlenirsin bebişle,32 de ayrılcakmısın...
nazar:
bu arada bir günü daha devirdim çok şükür...hergün seviniyorum bugünde doğmadı diye...
yatmak ne kadar sıkıcı ne kadar zor...Allah yataklık dert vermesinmiş cidden...ki sonu güzel beklenen bişey için yatıyorum,hiç itirazım yok...
iyiki alışverişlerimi bitirip,aldıklarımı yıkadım ,ütüledim,dolabına yerleştirdim,hastane çantamı hazırladım,birkaç gün sonra yatış verdi doktor...şükürki bunları yapmaya fırsatım olmuş,Allahım bu kadar izin verdiya....
benim için duaya devam olurmu kızlar,iyiye gidiyoruz inşallah...bir hafta önceki günlerim çok çok kötüydü,sanırım dualarımız karşılık buluyor,minnettarım hepinize...
günaydn arkadaşlar.
günlerdir sicaktan ve sancidan uykusuz kaldiğim gecelerime bir de dün aldiğm olumsuz haberlerin verdiği bunalim eklendi.33.haftaya başladim ve çocuğum hala 29 haftada gorünüyor.daha 1600 gr. doktor şüpheli konuştu dopler istedi.rahim çocuğu beslemiyor olabilir dedi.dopler çektir bide ona bakalm ona gore hareket ederiz dedi.bide erken doğum olabilir dedi.artik ne düşüneceğimi ne yapacağmi bilemiyorum.iyi düşünmeye çalişiyorum ama içimden bir şey beni rahat birakmiyor.eşim bir de devlet hastanesine gidelim bakalm ne diyecekler dedi.bende dopler yaptrmak istemiyorum.herşeyi akişina birakaym diyorum ama bu seferde içim rahat etmiyor.sonradan vicdan azabi çekecekmişim gibi geliyor.ne yapacağimi şaşirdim.moralim çok bozuk.dua edebiliyorum sadece...
gunaydin canikom;günaydın ağustosun güzel anneleri..kahvaltı yapamadım bugün geç uyandım iş yerinde de poaça kalmamş..sipariş verdim gelmesi 1 saati bulacak..midem bulanıyor nasıl dayanıcam ben ya
Günaydınnnnnnn
Canım günaydın.Bu aralar topik sessiz...
Hadi siz dinlenin bakalım. Biz çalışmaya devam
Canım inşallah zamanında doğacak bebişin. Sen yat dinlen, stres yapma. Yatmak zor biliyorum ama kitap oku bol bol... Bu zamanlarını böyle değerlendir. Çocuk yetiştirme ile ilgili, çocuk psikolojisi ile ilgili kitaplar okuyabilirsin. Yada sürükleyici romanlar. Zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın. Hemde faydalı bişey yapmış olursun tatlım...
İnşallah sağlıklı sıhhatli doğacak bebişin...
Canım bebişin 1600 gr olmuş, 30. haftada benim bebeğim 1350 gr dı..Ve doktorum normal dedi, tam haftasında çıktı dedi. Seninki az değilki...
Ayrıntılı ultrasonun yapılmadı mı senin? Orda beslenmeye bakıyorlar zaten..
Bence moralini bozma. Daha ne olacağı belli değil, yat uzan, bol bol dinlen.. Bişey çıkmaz...
Baktım şimdi 32. haftanın bitişinde tahmini ortlama bebeğin kilosu 1300-2500 arası olabilir diyo, ortalama 1780 gr. Seninde 1600 gr. Oldukça iyi bence...
benim oğluş yine az hareket etmeye başladıneyse ki dr kontrolü var bugün
aayy bi doğsalardı sağlıkla
günaydın şekerlerrrr:) bişey sorucam size kızlar bugün bebişimin eşyalarını yıkıycamda.bi renkli bi beyazlar olmak üzere iki postada 15 dakikalık programda dalinin sabun tozuyla yıkıycam..ama bişey takıldı kafama acaba renklileri yıkarken renkleri birbirine karışırmı.bunun için ne yapmam lazım...
günaydın şekerlerrrr:) bişey sorucam size kızlar bugün bebişimin eşyalarını yıkıycamda.bi renkli bi beyazlar olmak üzere iki postada 15 dakikalık programda dalinin sabun tozuyla yıkıycam..ama bişey takıldı kafama acaba renklileri yıkarken renkleri birbirine karışırmı.bunun için ne yapmam lazım...
Günaydın kızlar...
Bende yaklaşık 1 hafta 10 gündür iştahsızlık ve mide bulantısı var...doktor idrar yolu enfeksiyonundan olabilir dedi ve kültür aldı ama sonucum henüz çıkmadı ...idrar yolu enfeksiyonu yaşayan arkadaşlar sizde de iştahsızlık ve mide bulantısı var mıydı onu merak ettim???
ayrıca ben bebeğin eşyalarını yıkarken renklerin birbirine karışmasını engelleyici mendillerden kullandım..inanın çok faydası oldu...hatta onu gördükten sonra kendi çamaşırlarımızda da aynı mendilleri kullanmaya başladım..Tavsiye ederim...
benimde çok midem bulanıyo 2 haftadır dr um reflüden dedi iştahsızlıkta sıcaklara bağlıyorum ben
bi de midem kötüyken bişey yemek gelmiyo ki insanın içinden
idrar yolları temiz çıktı benim ama o da bulantı yapıyormuş
Günaydın kızlar...
Bende yaklaşık 1 hafta 10 gündür iştahsızlık ve mide bulantısı var...doktor idrar yolu enfeksiyonundan olabilir dedi ve kültür aldı ama sonucum henüz çıkmadı ...idrar yolu enfeksiyonu yaşayan arkadaşlar sizde de iştahsızlık ve mide bulantısı var mıydı onu merak ettim???
ayrıca ben bebeğin eşyalarını yıkarken renklerin birbirine karışmasını engelleyici mendillerden kullandım..inanın çok faydası oldu...hatta onu gördükten sonra kendi çamaşırlarımızda da aynı mendilleri kullanmaya başladım..Tavsiye ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?