2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydınnnnnnn

Canım günaydın.Bu aralar topik sessiz...
Hadi siz dinlenin bakalım. Biz çalışmaya devam

Canım inşallah zamanında doğacak bebişin. Sen yat dinlen, stres yapma. Yatmak zor biliyorum ama kitap oku bol bol... Bu zamanlarını böyle değerlendir. Çocuk yetiştirme ile ilgili, çocuk psikolojisi ile ilgili kitaplar okuyabilirsin. Yada sürükleyici romanlar. Zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın. Hemde faydalı bişey yapmış olursun tatlım...

İnşallah sağlıklı sıhhatli doğacak bebişin...

Canım bebişin 1600 gr olmuş, 30. haftada benim bebeğim 1350 gr dı..Ve doktorum normal dedi, tam haftasında çıktı dedi. Seninki az değilki...
Ayrıntılı ultrasonun yapılmadı mı senin? Orda beslenmeye bakıyorlar zaten..

Bence moralini bozma. Daha ne olacağı belli değil, yat uzan, bol bol dinlen.. Bişey çıkmaz...

Baktım şimdi 32. haftanın bitişinde tahmini ortlama bebeğin kilosu 1300-2500 arası olabilir diyo, ortalama 1780 gr. Seninde 1600 gr. Oldukça iyi bence...

Gunaydin kizlarr...
Sabah 5te amerikadaki kuzenimin msj seslerine uyandim bi posta... Amaaann bi daha telefonun sesini kapamayi unutmicamm!!! Tekrar uyuyama kadar don oraya don buraya neyseki bu saate kadar uyuyabildim... :))

internationalda hangi doktora gidiosun?? bende ilk zamanlar oraya gidiodum.sonra bakirköydeki acibademe gectim..

Ismail cepni'ye gidioruz biz cnm...

günaydın ağustosun güzel anneleri..kahvaltı yapamadım bugün geç uyandım iş yerinde de poaça kalmamş..sipariş verdim gelmesi 1 saati bulacak..midem bulanıyor nasıl dayanıcam ben ya

günaydın ağustosun güzel anneleri..kahvaltı yapamadım bugün geç uyandım iş yerinde de poaça kalmamş..sipariş verdim gelmesi 1 saati bulacak..midem bulanıyor nasıl dayanıcam ben ya

günaydın fıstıklar...

canım çubuk kraker alsan tuzlu bastırsın azcık mideni boş durmasın he ?

kızlar limango kids te babyjem ürünleri var
birileri soruyordu boğulma önleyici yastık 13 mü 14 mü ne orda
bakın isterseniz

Gğnaydın şirinelerrrr

rehnumacım herşey çok güzel olucak inş. Dualarımız hep senle.. Niye dopplerden çekiniyosun. Ben perinatolaga gidiyorum ayda bir dopplerle kan akışına bakıyo ben herhangi bi güvensizlik yaşamıyorum yaptır bence faydalı olur. Bebişin inş. Zamanını yakalar, vakitlice gelir..

Herzaman-seninle çok şık canım kıyafetin. Bnm de 2 ve 22 temmuzda düğünlerim var ebru mat.de sezonsonu indirimleri vardı elbiselerin hepsi s beden karar veremedim.. Sen memnun kalırsan bende alayım bööle bişey bedenler nası bi fikir verir misin m alsam 1 ay sonrada giyebilir miyim

sağol canım ama dairemiz malesef şehrin dışında..bende servisçiyi arayıp poaça istedm şimdi dört gözle gelmesni bekliyorum

evet son konturolümde tersti ama vurma ayrı rahimde çok baskı var sanki üsten bişey bastırıyor yürürken seninde öyle oluyormuydu

cnm evet, yururken bebek alttan cikacak gibi oluyordu bazen.
buyuk ihtimalle bebegin ters durmasiyla alakali.

ama seni yaniltmayalim, sen yine doktoruna sor cnm.

cnm sakin kafana takma;
gebelik.org'da okudum, senin anlattigin elle muayne, mezura ile olcme vs onlarda bilinen ve hala uygulanan yontem; hatta bi kitapta da okudum, ebe ya da doktor elle bebegin basi ayagi karni nerde vs hepsini anliyorlarmis.
tr.de herseyi oldugu gibi bunu da abartiyoruz biz sen bakma ;-)

cnm yaa gecmis olsun,
benim de ayaklarim ve bileklerim cok sis; gecen elbise giydim utandim yaa;
onceki aksam abim, ve dun aksam da babam gorduler moralimi bozdular zaten; sismanliktan sisiyormus ayaklarim; abimin esinin hic sismemis; yahu o butun gu evde yatiyordu, ben 4 saat yol gidiyorum gunde 13 saat ayaktayim onu soran yok :-((((( hala sinirliyim suan

hoşgeldin ve gözün aydın canım bende tam 5. yılımda allah nasip ederse kucağıma alcam

canım bu kasılma nasıl bişey? bende oluyormu olmuyormu hiç bilmiyorum....?

bencede nasıl bişey tarif edermisin canım.bende bişeyler hissediyorum ama bilemiyorum kasılmamı?

canlarim karnin bi tarafa top gibi toplaniyor ve sertlesiyor. 30sn-1 dk arasi surup tekrar yumusuyor
muhakkak oluyordur; bunlar 28. haftadan sonra olan braxton hicks kasilmalari, gunde 3-4 kez olmasi normalmis cnm

oy oyy masallah, kocaman olmus seninkii

masallah cnm , senin oglanda buyumus bayagg.
hersey yolunda demek, cok sukur

ben taa 9 temmuzda gidicem bakalimm

canım kasılmalarının arası azalmaya başlarsa tehlikeli dedi benim doktorum,saatte birden bişey olmaz muhtemelen...canım neden heyet raporu falan almıyosun,evde dinlenirsin bebişle,32 de ayrılcakmısın...
nazar:

cnm son 1 haftam isyerinde
32. haftada ayriliyorum ben de izne;
doktor daha fazla izin vermiyor

yaa her iste bir hayir var diye bosuna dememisler;
benim de hicbiseyim yikanmadi utulenmedi daha, cantam da hazir degil :-((
hic yardimcim da yok ; calistigimdan vaktim de yok :-((
izne cikinca yapicam ins.

dualarimiz hep seninle cnmm

1600 gr iyi gibi geldi bana da cnm yaa
cektir dopplerini cnm bence, doktorunu dinle; kan akisina bakarlar bebege olna,
insallah iyi cikar, o zaman icin rahatlar

gunaydin canikom;
bi cizi kraker falan yee..

günaydın kızlarrrr..canım sana katılıyorum ben de 32.haftada 1635 gram normal dedi biraz zayıf olabilir ama zayıf çocuklar doğunca daha çabuk büyüyor üzülme kardeş...

benim oğluş yine az hareket etmeye başladı neyse ki dr kontrolü var bugün
aayy bi doğsalardı sağlıkla

benim oğluş yine az hareket etmeye başladı neyse ki dr kontrolü var bugün
aayy bi doğsalardı sağlıkla

Ayyy canım senin az kaldı maşallah....

Artık büyümüştür miniş, yeri az kaldı ya hareketleri ondan azalmıştır.

Benimde geçen haftaya göre azaldı canım...

günaydın şekerlerrrr:) bişey sorucam size kızlar bugün bebişimin eşyalarını yıkıycamda.bi renkli bi beyazlar olmak üzere iki postada 15 dakikalık programda dalinin sabun tozuyla yıkıycam..ama bişey takıldı kafama acaba renklileri yıkarken renkleri birbirine karışırmı.bunun için ne yapmam lazım...

yok renkleri solmuyo
ben zaten 30 derece de yıkadım yeni oldukları için sudan geçmiş gibi oldular sadece
oohh mis gibi

Canım, ben ayırdım beyaz-renkli diye.Tek makineye sığmadı...

Ama karışmaz herhalde...

sağolun arkadaşlar..ozaman ben yıkama işlemlerine başlıyım yavaş yavaş..ayyy çok keyifli bu hazırlıklar.bide şu 34.haftayı geçsek..kızların erken doğum tehlikelerini duydukça tedirgin oldum..hepimiz için herşey güzel olsun inş.

Günaydın kızlar...

Bende yaklaşık 1 hafta 10 gündür iştahsızlık ve mide bulantısı var...doktor idrar yolu enfeksiyonundan olabilir dedi ve kültür aldı ama sonucum henüz çıkmadı ...idrar yolu enfeksiyonu yaşayan arkadaşlar sizde de iştahsızlık ve mide bulantısı var mıydı onu merak ettim???

ayrıca ben bebeğin eşyalarını yıkarken renklerin birbirine karışmasını engelleyici mendillerden kullandım..inanın çok faydası oldu...hatta onu gördükten sonra kendi çamaşırlarımızda da aynı mendilleri kullanmaya başladım..Tavsiye ederim...

benimde çok midem bulanıyo 2 haftadır dr um reflüden dedi iştahsızlıkta sıcaklara bağlıyorum ben
bi de midem kötüyken bişey yemek gelmiyo ki insanın içinden
idrar yolları temiz çıktı benim ama o da bulantı yapıyormuş

redmask bebeğin kilosundan ziyade kafa ve karn çevresinin 29 haftalik çikmasi nerdeyse 3 hafta geride. ona üzülüyorum.

only_smile ayrintilim 24. haftada yapilmişti.o zaman da bir hafta geride çikmişti.ama başka bi sorun yoktu.şimdi ise bu kadar geride.eşim illa devlet hastanesine gidelim diyo.ozele en başndan beri güvenmiyo.para için doplere gnderip duruyo diyo :)

reflü bende en başından beri vardı artarak devat etti hala da mahvediyor...ama bu sıra o kadar kötü hissediyorum ki kendimi...lokmalar ağzımda büyüyor...son ay geldi bebeğin kilo alması hızlanacak ama ben bişey yiyemiyorum kendimi çok kötü hissediyorum böyle olunca...yemek yemek için zorladığımda da kusuyorum...zaten 16. haftaya kadar da sürekli kusmuştum ben...tek istediğim bebeğime bişey olmadan sağlıkla doğurabilmek...

canım bende ne miğde bulantısı ne iştahsızlık hiçbişi yapmadı
tedavi görmeme rağmen de enfeksiyonum geçmedi
doğumdan sonra tedavi edilcek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…