2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben o kasılmaları çocuğun hareketleri sanıyorum..ozaman bendede baya kasılmalar oluyomuş

cnm benim 24. haftada baslamisti bu kasilmalar;
o zaman saniyordum ki bebek biryere toplaniyor; icerden ellerini ya da ayaklarini dayamis ittiriyor..
doktora anlattim boyle boyle oluyor diye,
o bebek degil, rahim kasilmasi dedi, erken baslamis sen de dedi. sonra iste magnezyum falan verdi, bol su ve firsat buldukca istirahat onerdi
simdi de takipteyim , kasilma oldukca saatlerini yaziyorum, gunde kac kez oldugunu sayiyorm

kızlar yaa bişey diyecem ama gülmeyin benim sanki karnım küçüldü bebek aşağıya doğru mu indi acaba çok tırsıyom ben bugün yaa bi sorunsuz gelseydik şu kontrolden
bebekte az hareket ediyo ayakta hiç anlamıyom yatınca ufak ufak bişeyler hissediyom
16.30 da randevum nasıl dayanacaksam bugün

cnm sen son ayindasin artik asagi inmis olabilir
bir de epey buyumustur artik yeri daralmistir; hareket edemeyebilir fazla

doktor muayenene az kalmis cnm, ins. cok mutlu haberlerle donersin

gunaydin kizlar
dun aksam yine fena oldum bayilacak gibiydim. gece hic uyuyamadim simdide bogazlarim aciyo kulaklarimin icleri kasiniyo, gozlerim kasiniyo burnum akiyo basim agriyo ve cok halsizim. doktora gidecek halim bile yok kalkamiyorum yerimden

Ademel dün aynı şeyi ben de yazmıştım sanki karnım küçüldü diye :) doktora gittik. Doktora da söyledim güldü :)
Bebek doğum pozisyonu almış dedi yani başı aşağı dönmüş haliyle karnımda aşağı indi zaten benim pek büyümedi göbeğim kimse inanmıyor herkes 5-6 aylık sanıyor

ben sırf bu yüzden çarşafları yorganları yastıkları dahil kıyafetlerle birlikte toplam 5 makine çamaşır yıkadım, ama içim ancak bu şekilde rahat etti napiimmm :)) sen de teredütte kalma gerçi hiç biri de renk vermio ama nasıl rahat edeceksen öle yıka bence...
ben sıvı deterjanla yıkadım ama sabun tozu çok köpürtüo diolar o yüzden istersen durulamayıo biras uzun tut cnm...

cnm dün benim de randevum vardı, dr önümüzdeki günlerde karnın aşağı inecek bebek kanala gircek bilgin olsun dedi. senin hamileliğin benden bi kaç gün büyük yani seninki inmiş olabilir normalmiş, tabi bgn yine senin dr.un daha sağlıklı bilgi verir...

kizlar benim doktor kontrolum de 32+6 da olacak
neler diyecek doktor coookk merak ediyorumm
bebisim buyudu mu, dondu mu, dogum icin normal mi sezeryan mi gorunuyorr

gunler gecmiyor sanki yaa

cnm sen son ayindasin artik asagi inmis olabilir
bir de epey buyumustur artik yeri daralmistir; hareket edemeyebilir fazla

doktor muayenene az kalmis cnm, ins. cok mutlu haberlerle donersin

doğum pozisyonunu aldılar artık öyle mi ayyy çok yaklaştı ben gün geçtikçe tırsıyom çok tedirgin olmaya başladım bu aralar

geçmiş olsun çok zor yaa bu dönemde hastalık

doğum pozisyonunu aldılar artık öyle mi ayyy çok yaklaştı ben gün geçtikçe tırsıyom çok tedirgin olmaya başladım bu aralar

rahat olmaya çalış dicem amaaaa ben de aynı durumdayım, bi de ilk yanii beni neler beklio hiç kestiremiorum heyecan ve belirsizlik hissi karman çorman wallaa ... Allah yardımcımız olsunn :)

cnm hemen bi tavuk suyuna corba yap,
cok cok iyi geliyorrr

gecmis olsun cnm benimm

sğl cnm bende ara ara ara zar zor ebruda buldum istediğime göre bişi
tam istediğim bişidi bu seçtiğim şık sade ve yarım kollu dış mekan olacağı için...bu aldığımın hem m si hemde s si vardı ben ikisinide denedim s de karnım epey belirgindi dedim son aylarda giyemem hiç m sini alayım m sini aldım,s de biraz sırttn sıktı...peşinde indirim vardı cnm ben bunu 89 dan 71e aldım.tavsiye ederim..
cnm yaa bende de devamlı oluyo bebek içeriden hareket ettikçe dokunuyo diye kendimimi kandırıyorum acaba
senin ne kadar süre sürüyo bukasılma
bende bebek hareket ediyo aa bak bastırıyo diye kendimi avutuyorum demek
ama benim öyle uzun değil acaba uzun olursamı kasılma olmuş oluyo benim 3 4 sn falan..
bu 3 4 sn bebek hareketimidir yoksa kasılmamı
haftaya yine kontrolm var sorucam bu sefer..
kizlar benim doktor kontrolum de 32+6 da olacak
neler diyecek doktor coookk merak ediyorumm
bebisim buyudu mu, dondu mu, dogum icin normal mi sezeryan mi gorunuyorr

gunler gecmiyor sanki yaa

ayy bende tırsakilikten soramıyorum yaa doğum şeklini bi türlü...
oda bişi demiyo
Allah sonumuzu hayır etsin..

cnm sana dogum sekliyle ilgili bisey soyledi mi doktor?
normal mi gorunuyor??

cnm ben doktora kısmet olursa normal doğum yapma isteğimin öncelikli olduğunu belirttim... ama bizim doktor (prensip meselesi sanırım) 38. haftadan önce kesinlikle doğum şekliyle ilgili konuşmuo... sadece dünkü kontrolümüzden sonra değerlendirme yaparken artık kontrollerimizin haftada 1'e indiğini ve bi kaç hafta sonrasında da doğum şekliyle ilgili konuşacağımızı söledi tabi bende gerilim arttıı o ayrı bi mesele :)))))

herkese merhabaaaa:)
bugün kontrolümüz vardı.doktordan geldik kızım malesef ters dönmüş kafası yukarıdaymış şuanda
dün akşam hiç durmadı çok hareket etti kesin dün akşam dönmüştür
doktor daha döner dedi ama inşallah yaa .ya dönmezse sezeryan hiç istemiyordum ben

rahat olmaya çalış dicem amaaaa ben de aynı durumdayım, bi de ilk yanii beni neler beklio hiç kestiremiorum heyecan ve belirsizlik hissi karman çorman wallaa ... Allah yardımcımız olsunn :)

benim ikinci ama ikincinin streside aynı
bu sefer ne olacağını biliyorum ama ilkinde doğum mu tamam sezeryan mı tamam diyip gitmişim
şimdi aman bişey olursa bi de oğlum var geride ona nolur kim bakar
bebek sağlıkla gelsin yeter ki inşallah atlatacaz ama erken doğumdan hala korkuyorum ben niye böyle oldum anlamışta değilim

Ben yazmıştım, ilk ben doldurdum sanırım herkese haber verdim ama beni aramadılar47:
İsteyen şansını denesin facebook'ta form hala doldurulabiliyor, prima dünyasına girin ilk hediyem'de.
Beni de aramadılar cnm...

kızlar haftasonu nişanımız var...
nişanda giymek için kendime bunu aldım...
hep kızımın cicilerini ekledim şimdi kendi cicimi ekliyim dedim
Eki Görüntüle 214362

çok güzel güle güle giy cnm

yarin nisana davetliyiz ama bugun haberimiz oldu aksama dogru ben ne giysem diyorum nisan oglen 1 de baslayacak alisvris imkani yok yani hamile pantolonumla bluz giysem geciyorduk ugradik gibi mi olur

Nolacak cnm hamileyiz biz illa elbise mi giymen gerekir ki alt tarafı bir nişan...

Nasıl hayırlısıysa o şekilde olsun cnm bildiğim 36-38 e kadar dönebilir dönmezse de canı sağolsun bebişinin

Aynen bende onlar yokda kim bakacak uyurmu gece beni arar kalkınca eşimde diyor onuda götürsek mi olur mu dedim çocuk perişan olur hstde.inş.ilkinde ki gibi olur da 1 gece de çıkarım....

sen doktora tam tarif edersin cnm nasil bisey oldugunu karninda o sana soyler.

ya boyle bebek biyere poposunu yada basini dayamiscasina karnin bi tarafa dogru yamulup top gibi toplaniyor; icten disa da bi basinc hissediyosun bebek ittirirmis gibi;
(bir de ben de esktradan carpinti oluyor hafif o esnada.)

ama 28.haftadan itibaren bu doguma hazirlik kasilmalari normal cnm. o yuzden dert etme.
onemli olan siddeti fazla olmasin ve de duzenli olmasin

sağlık sistemleri çok kötü canım yaa,bebekte bişey olsa suyu falan azalsa ult.almadan nasıl biliyorlar,eskidende ult.yokmuş ama tıp ilerledi,neden faydalanmıyorlar acaba..şimdilerde metryle göbek ölçmekmi kaldı,türkiye o sistemi 20 sene önce bıraktı....herkes 7-8 tane doğurmuyo ki riske atalım dimi....gerçi canını sıkma,bir bildikleri mutlaka vardır,sonuçta ordada bebişin muhtemelen çok sağlıklı doğacaktır...[/QUOTE]

Evet malesef saglik konusunda kotuler.

haftaya yine kontrolm var şu doğumu ve bu hareketleri bi sorayım bende içim rahatlasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…