ben o kasılmaları çocuğun hareketleri sanıyorum..ozaman bendede baya kasılmalar oluyomuş
kızlar yaa bişey diyecem ama gülmeyin benim sanki karnım küçüldübebek aşağıya doğru mu indi acaba çok tırsıyom ben bugün yaa bi sorunsuz gelseydik şu kontrolden
bebekte az hareket ediyo ayakta hiç anlamıyom yatınca ufak ufak bişeyler hissediyom
16.30 da randevum nasıl dayanacaksam bugün
kızlar yaa bişey diyecem ama gülmeyin benim sanki karnım küçüldübebek aşağıya doğru mu indi acaba çok tırsıyom ben bugün yaa bi sorunsuz gelseydik şu kontrolden
bebekte az hareket ediyo ayakta hiç anlamıyom yatınca ufak ufak bişeyler hissediyom
günaydın şekerlerrrr:) bişey sorucam size kızlar bugün bebişimin eşyalarını yıkıycamda.bi renkli bi beyazlar olmak üzere iki postada 15 dakikalık programda dalinin sabun tozuyla yıkıycam..ama bişey takıldı kafama acaba renklileri yıkarken renkleri birbirine karışırmı.bunun için ne yapmam lazım...
ben sırf bu yüzden çarşafları yorganları yastıkları dahil kıyafetlerle birlikte toplam 5 makine çamaşır yıkadım, ama içim ancak bu şekilde rahat etti napiimmm :)) sen de teredütte kalma gerçi hiç biri de renk vermio ama nasıl rahat edeceksen öle yıka bence...
ben sıvı deterjanla yıkadım ama sabun tozu çok köpürtüo diolar o yüzden istersen durulamayıo biras uzun tut cnm...
cnm dün benim de randevum vardı, dr önümüzdeki günlerde karnın aşağı inecek bebek kanala gircek bilgin olsun dedi. senin hamileliğin benden bi kaç gün büyük yani seninki inmiş olabilir normalmiş, tabi bgn yine senin dr.un daha sağlıklı bilgi verir...
Ademel dün aynı şeyi ben de yazmıştım sanki karnım küçüldü diye :) doktora gittik. Doktora da söyledim güldü :)
Bebek doğum pozisyonu almış dedi yani başı aşağı dönmüş haliyle karnımda aşağı indi zaten benim pek büyümedi göbeğim kimse inanmıyor herkes 5-6 aylık sanıyor
cnm sen son ayindasin artik asagi inmis olabilir
bir de epey buyumustur artik yeri daralmistir; hareket edemeyebilir fazla
doktor muayenene az kalmis cnm, ins. cok mutlu haberlerle donersin
gunaydin kizlar
dun aksam yine fena oldum bayilacak gibiydim. gece hic uyuyamadim simdide bogazlarim aciyo kulaklarimin icleri kasiniyo, gozlerim kasiniyo burnum akiyo basim agriyo ve cok halsizim. doktora gidecek halim bile yok kalkamiyorum yerimden
doğum pozisyonunu aldılar artık öyle mi ayyy çok yaklaştı ben gün geçtikçe tırsıyom çok tedirgin olmaya başladım bu aralar
rahat olmaya çalış dicem amaaaa ben de aynı durumdayım, bi de ilk yanii beni neler beklio hiç kestiremiorum heyecan ve belirsizlik hissi karman çorman wallaa ... Allah yardımcımız olsunn :)
gunaydin kizlar
dun aksam yine fena oldum bayilacak gibiydim. gece hic uyuyamadim simdide bogazlarim aciyo kulaklarimin icleri kasiniyo, gozlerim kasiniyo burnum akiyo basim agriyo ve cok halsizim. doktora gidecek halim bile yok kalkamiyorum yerimden
sğl cnm bende ara ara ara zar zor ebruda buldum istediğime göre bişiGğnaydın şirinelerrrr
rehnumacım herşey çok güzel olucak inş. Dualarımız hep senle.. Niye dopplerden çekiniyosun. Ben perinatolaga gidiyorum ayda bir dopplerle kan akışına bakıyo ben herhangi bi güvensizlik yaşamıyorum yaptır bence faydalı olur. Bebişin inş. Zamanını yakalar, vakitlice gelir..
Herzaman-seninle çok şık canım kıyafetin. Bnm de 2 ve 22 temmuzda düğünlerim var ebru mat.de sezonsonu indirimleri vardı elbiselerin hepsi s beden karar veremedim.. Sen memnun kalırsan bende alayım bööle bişey bedenler nası bi fikir verir misin m alsam 1 ay sonrada giyebilir miyim
cnm yaa bende de devamlı oluyo bebek içeriden hareket ettikçe dokunuyo diye kendimimi kandırıyorum acabacnm benim 24. haftada baslamisti bu kasilmalar;
o zaman saniyordum ki bebek biryere toplaniyor; icerden ellerini ya da ayaklarini dayamis ittiriyor..
doktora anlattim boyle boyle oluyor diye,
o bebek degil, rahim kasilmasi dedi, erken baslamis sen de dedi. sonra iste magnezyum falan verdi, bol su ve firsat buldukca istirahat onerdi
simdi de takipteyim , kasilma oldukca saatlerini yaziyorum, gunde kac kez oldugunu sayiyorm
kizlar benim doktor kontrolum de 32+6 da olacak
neler diyecek doktor coookk merak ediyorumm
bebisim buyudu mu, dondu mu, dogum icin normal mi sezeryan mi gorunuyorr
gunler gecmiyor sanki yaa
cnm sana dogum sekliyle ilgili bisey soyledi mi doktor?
normal mi gorunuyor??
rahat olmaya çalış dicem amaaaa ben de aynı durumdayım, bi de ilk yanii beni neler beklio hiç kestiremiorum heyecan ve belirsizlik hissi karman çorman wallaa ... Allah yardımcımız olsunn :)
Beni de aramadılar cnm...Ben yazmıştım, ilk ben doldurdum sanırım herkese haber verdim ama beni aramadılar47:
İsteyen şansını denesin facebook'ta form hala doldurulabiliyor, prima dünyasına girin ilk hediyem'de.
kızlar haftasonu nişanımız var...
nişanda giymek için kendime bunu aldım...
hep kızımın cicilerini ekledim şimdi kendi cicimi ekliyim dedim
Eki Görüntüle 214362
yarin nisana davetliyiz ama bugun haberimiz oldu aksama dogru ben ne giysem diyorum nisan oglen 1 de baslayacak alisvris imkani yok yani hamile pantolonumla bluz giysem geciyorduk ugradik gibi mi olur
herkese merhabaaaa:)
bugün kontrolümüz vardı.doktordan geldik kızım malesef ters dönmüş kafası yukarıdaymış şuanda
dün akşam hiç durmadı çok hareket etti kesin dün akşam dönmüştür
doktor daha döner dedi ama inşallah yaa .ya dönmezse sezeryan hiç istemiyordum ben
benim ikinci ama ikincinin streside aynı
bu sefer ne olacağını biliyorum ama ilkinde doğum mu tamam sezeryan mı tamam diyip gitmişim
şimdi aman bişey olursa bi de oğlum var geride ona nolur kim bakar
bebek sağlıkla gelsin yeter ki inşallah atlatacaz ama erken doğumdan hala korkuyorum ben niye böyle oldum anlamışta değilim
sğl cnm bende ara ara ara zar zor ebruda buldum istediğime göre bişi
tam istediğim bişidi bu seçtiğim şık sade ve yarım kollu dış mekan olacağı için...bu aldığımın hem m si hemde s si vardı ben ikisinide denedim s de karnım epey belirgindi dedim son aylarda giyemem hiç m sini alayım m sini aldım,s de biraz sırttn sıktı...peşinde indirim vardı cnm ben bunu 89 dan 71e aldım.tavsiye ederim..
cnm yaa bende de devamlı oluyo bebek içeriden hareket ettikçe dokunuyo diye kendimimi kandırıyorum acaba
senin ne kadar süre sürüyo bukasılma
bende bebek hareket ediyo aa bak bastırıyo diye kendimi avutuyorum demek
ama benim öyle uzun değil acaba uzun olursamı kasılma olmuş oluyo benim 3 4 sn falan..
bu 3 4 sn bebek hareketimidir yoksa kasılmamı
haftaya yine kontrolm var sorucam bu sefer..
ayy bende tırsakilikten soramıyorum yaa doğum şeklini bi türlü...
oda bişi demiyo
Allah sonumuzu hayır etsin..
sen doktora tam tarif edersin cnm nasil bisey oldugunu karninda o sana soyler.
ya boyle bebek biyere poposunu yada basini dayamiscasina karnin bi tarafa dogru yamulup top gibi toplaniyor; icten disa da bi basinc hissediyosun bebek ittirirmis gibi;
(bir de ben de esktradan carpinti oluyor hafif o esnada.)
ama 28.haftadan itibaren bu doguma hazirlik kasilmalari normal cnm. o yuzden dert etme.
onemli olan siddeti fazla olmasin ve de duzenli olmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?