2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hadi ben kactim siz anlatin basinizdan gecenleri, ben aksama okur azicik gulerim.. dogal seyler, hos seyler bunlar. kocacima dedim kaydet bi daha horlamamida inanim sana

Canım aynı durum bende de var. ayrıntılı ultrasonda 1 hafta geride çıkmıştı ve önemli bir fark değil demişlerdi. sonra fark 2 haftaya çıktı benim doktorum da doppler ile kan akımlarına bakılması iyi olur acaba plesanta iyi besleyemiyor mu bebeği onu anlamak lazım dedi. Bizim de çok canımız sıkıldı, moralimiz bozuldu. Başka bir doktora randevu aldık perinatolog, özellikle ben de başka bir hastaneye gitmek istedim, başka bir doktor buldum kendim aynen sizin gibi aklımızda soru işareti kalmasın diye. Doktor doppler ile kan akımlarına ve suyun miktarına baktı, bu değerler şuanda normal önemli olan bu dedi. Bunlarda bir azalma olmaması gerekir bunun için de en öenmli şeyin dinlenme olduğunu söyledi.
Yani canım bence siz de kesinlikle doppler yapacak bir doktora gidin, ben muayene randevusu aldım, muayene esnasında baktı zaten ekstra birşey yok aslına. İstanbul'da isen doktorun ismini fln verebilirim. Bu durumda kan akımlarının incelenmesi çok önemli, para için fln diye düşünme, kesin gitmeni öneririm.
Bu arada kendini yorma, bol bol sol yana yatarak dinlen ve beslenmene dikkat et. Aklına birşey takılırsa sor canım.

Kadın, kucağında çocuk, bula bula mahallenin delisini bulup, kapısını çalmış:

"Ço...k yoksulum, bana biraz yardım eder misiniz?"

Mahallenin delisi kadının kucağındaki bebeğin yanaklarını okşayıp öptükten sonra:
...
"Karşılıksız yardım yapmak, âdetim değil. Eğer para istiyorsan, çocuğunun parmağını satın alırım."

Kadın, adama bakakalmış. Şaka mı yapıyor? Yo, adam ciddî görünüyor. Elinde bir kese altın:

"Ayak parmağına da razıyım. Zaten cerrah olduğumdan ona acı çektirmem."

Kadın, kanını donduran bu teklif üzerine kaçmayı düşünürken adam üstelemiş.

"Sadece tırnağını söksem de olur. Biliyorsun zamanla yenisi çıkar."

Kadın bebeğine sımsıkı sarılıp uzaklaşırken, mahallenin delisi arkasından bağırmış:

"Hani çok yoksuldun? Kucağındaki hazinenin bir tırnağını bile bir kese altına değişmiyorsun.

çok hoşuma gitti paylaşayım dedim

ozaman büyük ihtimal bedede kasılma var ben bebeğin ya poposu yada başıdır diye düşünüyordum

canım 34ten sonramı 35ten sonra mı ne karın aşağı iniyormuş..seninde öledir..mide kısmı rahatlıyomuş..

benim gecen ay doğum pozisyonundaydı ama şuan çok hareketli tekrar dönmüş olabilir benimkide..

benimkide büyük ihtimal sezaryan olcak..2 hafta erken almak zorunda bende şeker olduğu için..bebeğimiz ve bizim için ne hayırlısıysa öle olsun artık....

slm güzel anneler...
ne zmandr giremedm coook işler vardı hallettm çok şükür.kızımın herseyi hazır.sadece yıkanıp ütülenen cicileri hurclardan cıkıp yerleşecek o kadar ama 2 hafta sonra falan yapcaz onları da.
benm kızım özellikle sağ kaburga kemiğime öle bi vuruyoki cok cnm yanıo.
ademel benm karnım küçüldü galiba demiş walla banada öle gelio hiç büyümüo sanki ne zmandr karnım.bi büyüdü öle kaldı sanki.
bu arada primadan beni de aradılar haftaya forum ist dan alıcam inş.
herkese iyi haftasonları şimdiden.

aaa sen diyince aklıma geldi geçen gecelerin birinde bende horlamşım hiç horlamayan biri olaraktan
eşim sabahı söyledi gece horladın ama çok sesli değildi hırıltı şeklindeydi dedi
bende utandım halimden horlamama ve sonradan dedi
dün çok yorulduk ya belkide ondandır diye
hem söylüyon hemde sakinleştiriyon ne güzel bi eşsin sen öyle..

kızlar, az önce primadan aradılar. hediyemizi 4-15 temmuz arası e-bebekten alacam. benim anladığım kadarıyla bunlar sırayla illeri arıyorlar. ay, kızımzla annelik akademisinden sonra aldığımız ilk hediyemiz:):)

kızlar siz nezman başvurmuştunuz? ben bu haftaiçi diye hatırlıyorum..bakalım beni arıycaklarmı?

kızlar bu prima ne hediye ediyor üyelik mi gerekiyor

Aradılarrrrr çok merak ediyorum içinde neler olacak gerçi netde vardı ama
28/06 - 15/07 arası alabilirmişim 29 da damlarım artık oraya

Beni de öğle yemeği arasında bir numara aramış acaba onlar mı ??
bir daha ararlarmı ki ???

beni de aradılar temmuzun ilk haftası gidip e-bebekten alacağım.beni arayan no 533 580xxx4 tü. gülme gazı n2o bizimkiler kullanıyor tedavide hastayı rahatlatmak için.ama doğumu duymamıştım.eğer bana da su azlığı ya da pozisyon için sezeryan derse epidural istiyorum genel ans. fobim var benim:18:mümkünse tabi yoksa kızım için hersey kabulum.bizim dr izinliymış yarın pazartesiye kaldı randevu.

dinlenmek nasıl önemli nasıl gerekliymiş bugun anladım.evdeyim ben 14.haftdan beri.kendimi yormuyorum,sağolsun eşimde izin vermiyor yorulmama.bugün bir arkadaşa hediye almaya gitti avm.ye.dolmuşla 5 dk.dolandım aldım falan.2.saatin sonunda bittim.eve gelmeden başka bir mini avm vardı orda yemek bahanesine durup dinlendim,ordan 5 dk yürüme eziyet oldu valla.geleli 1 saat oldu hala kalkamadım yerimden.bu sıcakta çalıştınız-çalışıyosunuz ya allah yardımcınız olsun helal olsun valla insanların sinir bozucu hallerini geçtim fiziksel zorluğu yetermiş...

vermidon...duaya devam hem sana hem diğer tüm anne adaylarına...

selam kızlar nasılsınz..bende ödem var bayağı ayaklarımda..bugün sağlk ocağında kontrolm vardı tansıyonumuda yüksek buldu..tuzlu yeme dedi, iş yerinde yaşadığm tatszlktan mı çıktı bilmiyorm tansiyonum baş ağrımda çok

bende forum istanbuldan alıcam.
sen nerede oturuyosun cnm?

sıcak+ stress= yüksek tansiyon...takma diyeceğim ama olmuyor işte.baş ağrısı da tansiyondandır.çok daraldığımda ya da kızdığımda derin bir nefes alıp yavas yavas 4 seferde veriyorum,bir doktorun tavsiyesiydi.ama olmuyor bende bugun bankaya markette önümdeki adama çok kızdım dövesim geldi hani.

kılzar facebooktan prima dnyasına girip paketin içinde neler var diye bi bakayım dedim
oooooo içinde yokyok valla yazayım sizlerede dedim ama yazacak gibi değil...

En erken ben alıcam sanırım 28 den sonra alabilirsiniz dedi ben 29 da oradayım
viaport dan alıcam ben evime 5 dk arabayla....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…