selam kizlar
en son yazdigimdan beri giremedim malum bütün gün yatiyorum resmen tutuldum artik belim de cok agriyo
bugün doktoruma gittim son yazdigimda randevu vermemislerdi demistim ama ertesi gün arayip verdiler. neyse sancilari ölctükleri alete bagladilar allahtan cikmadi sanci ama benim kizim o karnina kemerle bagladiklari yuvarlak seyleri hic sevmiyo hep oraya vuruyo ittiriyo bi de cok hareket edince kalp atislari yüksek cikiyo bu sefer :) rahim agzi uzunlugunu ölctü 3,3 cm olarak rahim tamamen kapali ve uzunlukta gayet iyi dedi korkulacak bisey yokmus ama yine de tedbiri elden birakmamak icin yatmaya devam bazen kalkip dolasabilirsin cok ayakta kalmamak sartiyla yemek yapabilirsin ama o kadar dedi bi 4 hafta daha durursa ondan sonrasi icin hic sorun yok dedi
bugün sadece vaginal ultrason yapti cünkü son zamanlarda cok fazla ultrasona girmistim bebegim cok hareketli zaten o yüzden cok saglikli oldugunu söyledi ve bundan sonra her hafta kontrole gidicez.
icim biraz daha rahat simdi ama yine de bol bol uzaniyorum su iciyorum magnezyum aliyorum. bende haberler böyle iste haftaya kontrolde de herseyin sorunsuz gitmesini umuyorum bi 4 hafta daha beklesin insallah kizim. unutmadan dogum pozisyonu almis bizimkisi :)
selam kizlar
en son yazdigimdan beri giremedim malum bütün gün yatiyorum resmen tutuldum artik belim de cok agriyo
bugün doktoruma gittim son yazdigimda randevu vermemislerdi demistim ama ertesi gün arayip verdiler. neyse sancilari ölctükleri alete bagladilar allahtan cikmadi sanci ama benim kizim o karnina kemerle bagladiklari yuvarlak seyleri hic sevmiyo hep oraya vuruyo ittiriyo bi de cok hareket edince kalp atislari yüksek cikiyo bu sefer :) rahim agzi uzunlugunu ölctü 3,3 cm olarak rahim tamamen kapali ve uzunlukta gayet iyi dedi korkulacak bisey yokmus ama yine de tedbiri elden birakmamak icin yatmaya devam bazen kalkip dolasabilirsin cok ayakta kalmamak sartiyla yemek yapabilirsin ama o kadar dedi bi 4 hafta daha durursa ondan sonrasi icin hic sorun yok dedi
bugün sadece vaginal ultrason yapti cünkü son zamanlarda cok fazla ultrasona girmistim bebegim cok hareketli zaten o yüzden cok saglikli oldugunu söyledi ve bundan sonra her hafta kontrole gidicez.
icim biraz daha rahat simdi ama yine de bol bol uzaniyorum su iciyorum magnezyum aliyorum. bende haberler böyle iste haftaya kontrolde de herseyin sorunsuz gitmesini umuyorum bi 4 hafta daha beklesin insallah kizim. unutmadan dogum pozisyonu almis bizimkisi :)
gözünüz aydın,haberler iyi .inşallah böyle devam eder.
Geçmiş olsun cnm dayan az kaldı bekler güzel kızımız siz böyle anlatıyorsunuz ya ben hala çalışıyorum ya bir bakmışsınız ben hepinizden önce doğuruyorum
kızlar bende faceden primaya baktımda formu dolduramıyorum hata veriyo.bi fikri olan varsa yardımcı olabilirmi..
kızlar siz nezman başvurmuştunuz? ben bu haftaiçi diye hatırlıyorum..bakalım beni arıycaklarmı?
bende işte bu hafta içi başvurmuştum. buğün öglen aradılar işte. turkcell numarasından hemde 533xxxx98. numaranın prima'nın olabileceği aklıma hiç gelmemişti. bşr kaç soru sordular. sonra zaten nerden ve ne zaman alacağımı söylediler. bekleyin sizide ararlarBeni de öğle yemeği arasında bir numara aramış acaba onlar mı ??
bir daha ararlarmı ki ???
faceta kenarda prima ilk hediyem formu vardı ordan beğenip doldurduk. devam ediyor mu bilmiyorum. ama bir bak istersenkızlar bu prima ne hediye ediyor üyelik mi gerekiyor
sıcaklardan tansiyonun çıkmış olabilir mi acaba? bu sıcakta kimde istersen tansiyon çıkarselam kızlar nasılsınz..bende ödem var bayağı ayaklarımda..bugün sağlk ocağında kontrolm vardı tansıyonumuda yüksek buldu..tuzlu yeme dedi, iş yerinde yaşadığm tatszlktan mı çıktı bilmiyorm tansiyonum baş ağrımda çok
oo, aynı tarihte alıyormuşuz. karşıyakadan büyük ihtimal. anlaşıp beraber mi alsak:):) hem yüz yüze tanışmış oluruzcanım facebook ta prima dünyası sayfasını beğenip oradaki formu doldurduk. hala devam ediyor olabilir bak istersen. paketin içeriği de yazıyor orda.
beni de biraz önce aradılar 4-15 temmuz arası izmirden alabilirsiniz diye
bak, iyi işte açılman da yok. inş 4 haftayı bile geçer ve için rahat bir şekilde doğumunu yaparsın. zaten bebeklerimiz artık yavaş yavaş tüm gelişmelerini bitiriyorlar. yani erken doğumda bile şu an riskleri yok. ama yinede hepsi tam dönem yapsın, di mi:)selam kizlar
Ana sayfasından önce beğen sonra formu doldurabiliyorsun bende biraz zorlanmıştım...
bende de sayfa tıkanmıştı, bende acaba oldu mu diye tereddüt edip ikinci sefer doldurdum. sonra eşime ya bunlar iki defa başvurdum diye vermezlerse dedim. ama aradılar. sizde yinede sayfayı taciz edin:)kızlar bende faceden primaya baktımda formu dolduramıyorum hata veriyo.bi fikri olan varsa yardımcı olabilirmi..
walla horlamayı bilmiyom da geçen gece sağlam bi gaz çıkarırken uyandım
ama çok utandım eşime baktım o da uyandı mı diye.. uyanmamıştı ya da çaktırmadı
merhabalarkızlar hemoroid problemi yaşıyorum. bir anda çıktı ve bir anda aşırı derecede büyüdü. canım çok yanıyor. benimle aynı durumda olan varmı? doktorum ultraproct diye bir merhem verdi ama iyi gelmedi o. başka ne yapabilirim fikri olan varmı
kızlar doğum günü dilekleriniz için hepinize çok çok çok teşekkür ederim iyiki varsınız
ya beni aramadılar kargo ile istemiştim ondanmıki diye düşündüm ama sende kargo yazmışsın..bana bu hediyeleri layıkgörmedilermikikizlar biz geldik nisana gittik cok guzeldi ordayken primadan aradilar kargo ile istedim onumuzdeki hafta gelecekmis cok sevindim gece gene uyuyamadim sicak hissediyorum geceleri ama tek terleyen benim gece gece 1.5lt su ictim dolastim durdum evin icinde.
slm kızlar size bir şey sorucam benim 50 gr şeker yüklemem yüksek cıktı dr 100 grlık şeker yüklemesi istedi bende bu hafta yaptırdım sonuç
1saat 189
2saat 141
3saat 142
cıktı normal mi?? eşim gösterdi değerleri doktor haftaya tekrar gelsin demiş aclık tokluğa bakalım demiş :18: sizce değerim nasıl :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?