slm kızlar size bir şey sorucam benim 50 gr şeker yüklemem yüksek cıktı dr 100 grlık şeker yüklemesi istedi bende bu hafta yaptırdım sonuç
1saat 189
2saat 141
3saat 142
cıktı normal mi?? eşim gösterdi değerleri doktor haftaya tekrar gelsin demiş aclık tokluğa bakalım demiş :18: sizce değerim nasıl :26:
Benimde çok yüksek çıktı.
1 saat 203
2 saat 153
3 saat 70
Normali açlık 90
tokluk 120 olmalıymış bunun üstü çok yüksek sayılıyor ben hem diyet hemde insülin iğnesi kullanıyorum günde 4 kez.
günaydn arkadaşlar.
günlerdir sicaktan ve sancidan uykusuz kaldiğim gecelerime bir de dün aldiğm olumsuz haberlerin verdiği bunalim eklendi.33.haftaya başladim ve çocuğum hala 29 haftada gorünüyor.daha 1600 gr. doktor şüpheli konuştu dopler istedi.rahim çocuğu beslemiyor olabilir dedi.dopler çektir bide ona bakalm ona gore hareket ederiz dedi.bide erken doğum olabilir dedi.artik ne düşüneceğimi ne yapacağmi bilemiyorum.iyi düşünmeye çalişiyorum ama içimden bir şey beni rahat birakmiyor.eşim bir de devlet hastanesine gidelim bakalm ne diyecekler dedi.bende dopler yaptrmak istemiyorum.herşeyi akişina birakaym diyorum ama bu seferde içim rahat etmiyor.sonradan vicdan azabi çekecekmişim gibi geliyor.ne yapacağimi şaşirdim.moralim çok bozuk.dua edebiliyorum sadece...
kızlar, umarım hepimiz istediği gibi doğumlar yaparız ama bazılarımız şimdiden sezaryan olacağı belliymiş, bazılarımızın bebekleri henüz ters duruyor (benim gibi). o yüzden geçenlerde sezaryanla ilgili araştırmıştım. en güzel prima anlattı, okumak isterseniz linki direk koyuyorum:
Ad1m Ad1m Sezaryan Doum
bu arada, vermidon, seni merak ettim. senin şu kasılmaların hala devam ediyor mu. geçenlerde hastaneye gittiğinde kasılmaların gözüküyordu. bide açılma gibi olayın vardı. şimdi nasıl oldun?
kızlar benim dr um da sezeryan yanlısı çıktı
bana normal doğum çok iyiyse neden jinekologlar kendi eşlerine sezeryan yapıyo dedi. sezeryanda anne ve bebek için risk en aza indiğinden yapıyolarmış. bilmiyorum benim zaten kalp rahatsızlığım bir de kaygı bozukluğum vardı. kalp kapakçığımda kalınlaşma var ve çarpıntı yapıyo o da. ben daha düşünürken acaba doğumda çarpıntım olur mu heyecandan diye dr da böyle diince biraz fikrim değişti. sezeryan da düşünüyorum gibi
merhabalarkızlar hemoroid problemi yaşıyorum. bir anda çıktı ve bir anda aşırı derecede büyüdü. canım çok yanıyor. benimle aynı durumda olan varmı? doktorum ultraproct diye bir merhem verdi ama iyi gelmedi o. başka ne yapabilirim fikri olan varmı
kızlar bugün ne oldu bana anlamadım bi baş ağrısı sürekli yatmak istiyorum işler gözmde büyüyo...
bide bugün göbeğimin bi sol tarafı bi sağ tarafı sertleşiyo düzeliyo sertleşiyo düzeliyo anlamadım gitti
inş hayra alamettir...
Canım bu işin tek tedavi yöntemi kabızlığın kesilmesi, sabhalrı aç karnına kuru kayısı ye 2-3 tane üstüne ılık su iç. gün içinde de bağırsaklrı yumuşatıcı şeyler yemeye çalış, işe yaramıyorsa bir ilaç var bağırsak yumuşatıcı şurup şeklinde onu veriyor doktorlar burdaki arkadaşlardan da kullananlar vardı.
Bir de canım tuvalette sakın zorlama kendini ıkınma yani kesinlikle...
canım 29 hafta için benimki 1200 gr idi,1600 iyi bi değer gibi aslında ama doplere gir,bazen plasentadan kanlanma az görünüyorsa kan sulandırıcı iğne falan başlıyorlar önlem olarak,ihmal etme kendi haline bırakma canım,gelişme geriliği ifadesi herzaman önem taşır bence..herşey olacağına varır ama sen önlemini al da takdir Allahtan...
canım çok saolasın,yatıştayım ben canım,kasılmalar devam ediyo,sancımda bi çoğalıp bi azalıyo,dengesiz, ama düzenli gelmediği için ilaç başlanmıyo,magnez.. kullanıyorum,bol su...yattığım sürece daha iyiyim ama...benimki mutlak istirahat canım,sadece tuvalete izin var,en zoruda yemek yeyip yatmak,bütün yediklerim bademciklerime kadar geliyo yatınca,bazen sinir basıyo ağlıyorum ama geçicek...
canım mitral yetmezlik ve darlık bendede var,bana uzun süre panik atak dediler meğerse ritm bozukluğu ve taşikardi oluyomuş,bende doğumdan çok korkuyorum ama kalp problemlilere normal doğumu daha çok öneriyolar,bide ben kan sulandırıcı kullanıyorum,aniden doğum olursa napcam bilmem,yok yok...
2 aydır çekiyorum bu illeti Allah düşmanıma vermesin,sabahları zeytinyağına ekmek batırıp yiyorum,kabızlık için iyidir,bide doktor bana ilaç vermedi hemoroid ilaçları zararlı dedi...seninkide kanama yapıyomu canım,
canım düzenli geliyomu bi bak,bol su kasılmalara çok iyi geliyo,4 lt içiyorum ben,artık hortum falan soksamda bi ucunu tuvalete salsam diyorum,sinir bastı iyice şar şarrr...
merhabalarkızlar hemoroid problemi yaşıyorum. bir anda çıktı ve bir anda aşırı derecede büyüdü. canım çok yanıyor. benimle aynı durumda olan varmı? doktorum ultraproct diye bir merhem verdi ama iyi gelmedi o. başka ne yapabilirim fikri olan varmı
canım 100gr.lıık yüklemelerde tokluk 160a kadar normal demişti....
Benimde çok yüksek çıktı.
1 saat 203
2 saat 153
3 saat 70
Normali açlık 90
tokluk 120 olmalıymış bunun üstü çok yüksek sayılıyor ben hem diyet hemde insülin iğnesi kullanıyorum günde 4 kez.
slm güzel annler sersemlik var fena üzerimde...
gece uyudummu bilmiyorum en son odaları geziyodum hangi koltuk daha rahatmış diye
sıcaktan bunalıyorum geceleri resmen...
bide bu gece wc olayım iyice şaştı kaç kere gittiğimi hatırlamıyorum
kızımdada hala hafif belli belirsiz harektler var bu sabah neden anlamadım güçlü bi hareket yiyemedim kafamda ona takıldı
sütü içince çıldırıyodu resmen yeni içtim sütümüde bekliyorum...
Ya ozaman neden böyle söylüyorlar günlerdir bende moral denen birşey kalmadı.
İnsülin iğnesine gördükçe gözlerimden yaşlar boşalıyor.
Sinir stres yaptım günde 4 defa iğne oluyorum yine aynı değerler çıkıyor
Mesela akşam ölçtüm
Tok 1 saat 174
Tok 2 saat 173
Resmen aç yaşıyorum doğru düzgün ağzıma sevdiğim hiç bir şeyi sürmüyorum ama hep değerlerim böyle.
canım şöyle diyeyim..dr.um dediğine göre 100 lük yüklemede 160 normal..ama normal yemeğimizi yediğimizdeki 2 saatlik tokluk şekerimiz 140 ı geçmiycek..bende günde 4 kez insülün yapıyorum ve ortalama 6 kez ölçüm yapıyorum..ben insülün kullandığım halde halen benimde 140ın üzerinde çıkıyor...pazartesi dr.a gidip değerlerimi göstercem..dr.a sık sık bilgi veriyorum oda dozu artırıyor..tahminim pazartesi tekrar artırcak...Günde 7 defa kan şekerimi ölçmekten ve 4 kez iğne olmaktan çok sıkıldım artık ben yaa.
Seksi Anneler - Cathy Winks - %15 indirimli : Kitap | idefix.com
Bu kitabı okuyan varmı aranızda kızlar.
ayy canım sorma ya bende hiç uyuyamıyorum gecelerı wc ye gıtmekten bıktım gunde 2 defa duş alıyorum ama genede cok terlıyorum burasıda cok sıcak cok zor sıcakta hamıle olmak allah hepimizin yardımcısı olaun cok zor ya canım meraklanma herzaman hareketlı olamazlarya yorulmustur bebişin dinleniyordur panik yapma
sütten sonra birazhareketlenme oldu ama eskilerdeki gibi değil
birazdan yemek yiyeceğim bakalım ondan sonrası nasıl olacak
canım benimde dün akşam 5ten sonra hareketlerini pek hissetmedim..çünkü nortmalde çok hareketliydi...gecede hissetmedim gibi uyku arası hissediyor gibi oldum emin olmadım..doğru düzgün uyuyaMADIM..SABAHTA ortalama 11den sonra yavaş yavaş başladı hareketlenmeye..çok korktum ya...
Kızlar selam biz hastanedeyiz serum bağlandı onu bekliyoruz.
Bugün kontrolumuz vardı, bebisimiz iyi Allah a şükür derken Nst de düzenli kazılmalar çıktı, isin ilginci ben hic hissetmedim, yani öyle sertleşme fln olmadı hic karnımda, acaba hep kazılma oluyor da ben mı anlamıyorm anlamadım. Doktor serum takalım o rahmi rahatlatiyo bu durumlarda sonra tekrar Nst ye bağlayıp bakalım sonucuna dedi, şimdilik bekliyoruz bakalım insallah gecer kasilmalar sizde dua edin kızlar??
güzel bi kontrol geçmiş ne güzel gözünaydın cnm....herşey yolunda demek dikkatli ol bol su bende öyle yapıyorum...sonunda dr un ölçtü demek rahim ağzı uzunluğunu sorun yoksa oda gzel cnm...
bu arada prima için bende e bebekten alırım diye işaretlemiştim beni aradılar ve teyid ettiler e bebektenmi almak istiyosunuz diye bende eve t dedim 15 temmuza kadar süre verdiler önümüzdeki cumadan itibaren dediler ama yarındanmı bahsettiler bilmiyorum..
kızlar bu arada e bebkte bebek askısın varmı hiç gördünüzmü?
Kızlar selam biz hastanedeyiz serum bağlandı onu bekliyoruz.
Bugün kontrolumuz vardı, bebisimiz iyi Allah a şükür derken Nst de düzenli kazılmalar çıktı, isin ilginci ben hic hissetmedim, yani öyle sertleşme fln olmadı hic karnımda, acaba hep kazılma oluyor da ben mı anlamıyorm anlamadım. Doktor serum takalım o rahmi rahatlatiyo bu durumlarda sonra tekrar Nst ye bağlayıp bakalım sonucuna dedi, şimdilik bekliyoruz bakalım insallah gecer kasilmalar sizde dua edin kızlar??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?