2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde çok yüksek çıktı.
1 saat 203
2 saat 153
3 saat 70
Normali açlık 90
tokluk 120 olmalıymış bunun üstü çok yüksek sayılıyor ben hem diyet hemde insülin iğnesi kullanıyorum günde 4 kez.

canım 100gr.lıık yüklemelerde tokluk 160a kadar normal demişti....

canım 29 hafta için benimki 1200 gr idi,1600 iyi bi değer gibi aslında ama doplere gir,bazen plasentadan kanlanma az görünüyorsa kan sulandırıcı iğne falan başlıyorlar önlem olarak,ihmal etme kendi haline bırakma canım,gelişme geriliği ifadesi herzaman önem taşır bence..herşey olacağına varır ama sen önlemini al da takdir Allahtan...

canım çok saolasın,yatıştayım ben canım,kasılmalar devam ediyo,sancımda bi çoğalıp bi azalıyo,dengesiz, ama düzenli gelmediği için ilaç başlanmıyo,magnez.. kullanıyorum,bol su...yattığım sürece daha iyiyim ama...benimki mutlak istirahat canım,sadece tuvalete izin var,en zoruda yemek yeyip yatmak,bütün yediklerim bademciklerime kadar geliyo yatınca,bazen sinir basıyo ağlıyorum ama geçicek...

canım mitral yetmezlik ve darlık bendede var,bana uzun süre panik atak dediler meğerse ritm bozukluğu ve taşikardi oluyomuş,bende doğumdan çok korkuyorum ama kalp problemlilere normal doğumu daha çok öneriyolar,bide ben kan sulandırıcı kullanıyorum,aniden doğum olursa napcam bilmem,yok yok...

2 aydır çekiyorum bu illeti Allah düşmanıma vermesin,sabahları zeytinyağına ekmek batırıp yiyorum,kabızlık için iyidir,bide doktor bana ilaç vermedi hemoroid ilaçları zararlı dedi...seninkide kanama yapıyomu canım,

canım düzenli geliyomu bi bak,bol su kasılmalara çok iyi geliyo,4 lt içiyorum ben,artık hortum falan soksamda bi ucunu tuvalete salsam diyorum,sinir bastı iyice şar şarrr...

işin ilginç tarafı da bu zaten ben kabız değilim. bebeğim 12 haftalıkm olasıya kadar kabızlık çektim. kan ve demir ilacımdan dolayı sürekli ishal oluyorum. onunda etkisi vardır sanırım. temizliğime her zamankinden daha daha daha önem veriyorum inanki. ama geçmiyor bir türlü... mahvoldum ya artık dayanamıyorum acısına

kabız değilim. aksine ishal oluyorum sürekli ultraproct verdi bana. onu kullanıyorum ben sadece bunu kullanabilirsin dedi. oda iç kısma değil dışarı sürülcek dedi. kanama henüz yok ama ona da az kalmıştır kesin çünkü çok aşırı büyüdü

canım 2 ay önce bende oldu bir defa kabız oldum hemen çıktı doktorum genel cerrahiye yönelndirdi o da şurup ve bir krem verdi kremi 2 defa sürdüm bıraktım doktor buz koy demişti sıcak koymak yanlış uygulama dedi. bir defa da buz koydum . yani hiç birini yapmadım kabız olmamaya dikkat ettim acısı geçti bezesi hala duruyor ama o dönemde çok araştırmıştım pamukla zeytinyağı koymak çok iyi geliyor demişlerdi onu da bir iki akşam yapmıştı

canım 100gr.lıık yüklemelerde tokluk 160a kadar normal demişti....

Ya ozaman neden böyle söylüyorlar günlerdir bende moral denen birşey kalmadı.
İnsülin iğnesine gördükçe gözlerimden yaşlar boşalıyor.
Sinir stres yaptım günde 4 defa iğne oluyorum yine aynı değerler çıkıyor
Mesela akşam ölçtüm
Tok 1 saat 174
Tok 2 saat 173
Resmen aç yaşıyorum doğru düzgün ağzıma sevdiğim hiç bir şeyi sürmüyorum ama hep değerlerim böyle.

günaydın teyzoşlarrrrrrrrrrrrrr:)
döne döne yatakta anca bu saati bulabildik..5den beri yarı uyanık yarı baygın bi şekilde dönüp durdum yatakta...kuzum sakindi maşallah...az önce uyandı o da:)
bugün doktor randevumuz var..umarım güzel haberler getiririm size:) herkese ii hafta sonları...öpüldünüzzzzz...şimdi kahvaltı zamanıııııııııııııııı

banada verir mi acaba :26: dr eşime 1 hafta diyet yapsın aclık tokluk şekere bakıcakmış inşallah bir sorun cıkmaz bu arada biz hiç tatlı yemicekmiyiz kaç gündür canım dondurma istiyor

slm güzel annler sersemlik var fena üzerimde...
gece uyudummu bilmiyorum en son odaları geziyodum hangi koltuk daha rahatmış diye
sıcaktan bunalıyorum geceleri resmen...
bide bu gece wc olayım iyice şaştı kaç kere gittiğimi hatırlamıyorum
kızımdada hala hafif belli belirsiz harektler var bu sabah neden anlamadım güçlü bi hareket yiyemedim kafamda ona takıldı
sütü içince çıldırıyodu resmen yeni içtim sütümüde bekliyorum...

ayy canım sorma ya bende hiç uyuyamıyorum gecelerı wc ye gıtmekten bıktım gunde 2 defa duş alıyorum ama genede cok terlıyorum burasıda cok sıcak cok zor sıcakta hamıle olmak allah hepimizin yardımcısı olaun cok zor ya canım meraklanma herzaman hareketlı olamazlarya yorulmustur bebişin dinleniyordur panik yapma

Son düzenleme:

Günde 7 defa kan şekerimi ölçmekten ve 4 kez iğne olmaktan çok sıkıldım artık ben yaa.

Seksi Anneler - Cathy Winks - %15 indirimli : Kitap | idefix.com

Bu kitabı okuyan varmı aranızda kızlar.
canım şöyle diyeyim..dr.um dediğine göre 100 lük yüklemede 160 normal..ama normal yemeğimizi yediğimizdeki 2 saatlik tokluk şekerimiz 140 ı geçmiycek..bende günde 4 kez insülün yapıyorum ve ortalama 6 kez ölçüm yapıyorum..ben insülün kullandığım halde halen benimde 140ın üzerinde çıkıyor...pazartesi dr.a gidip değerlerimi göstercem..dr.a sık sık bilgi veriyorum oda dozu artırıyor..tahminim pazartesi tekrar artırcak...

sütten sonra birazhareketlenme oldu ama eskilerdeki gibi değil
birazdan yemek yiyeceğim bakalım ondan sonrası nasıl olacak

sütten sonra birazhareketlenme oldu ama eskilerdeki gibi değil
birazdan yemek yiyeceğim bakalım ondan sonrası nasıl olacak

canım benimde dün akşam 5ten sonra hareketlerini pek hissetmedim..çünkü nortmalde çok hareketliydi...gecede hissetmedim gibi uyku arası hissediyor gibi oldum emin olmadım..doğru düzgün uyuyaMADIM..SABAHTA ortalama 11den sonra yavaş yavaş başladı hareketlenmeye..çok korktum ya...

şimdiden sonra azalacak diyolar ama insan eski hareketleri hissetmeyince korkuyo genede...
bende sabahtan beri hiç hissetmedim sütü içtim bi iki kıpraşma oldu az hareketli
sonra demin yemeğimi yedim yerken çoştu sonra yine durdu
benimkindede azalma başladı sanırım
yaa bide şimdiden sonra kordon dolanması falan olabilirmiş ondan korkuyorum...

Kızlar selam biz hastanedeyiz serum bağlandı onu bekliyoruz.
Bugün kontrolumuz vardı, bebisimiz iyi Allah a şükür derken Nst de düzenli kazılmalar çıktı, isin ilginci ben hic hissetmedim, yani öyle sertleşme fln olmadı hic karnımda, acaba hep kazılma oluyor da ben mı anlamıyorm anlamadım. Doktor serum takalım o rahmi rahatlatiyo bu durumlarda sonra tekrar Nst ye bağlayıp bakalım sonucuna dedi, şimdilik bekliyoruz bakalım insallah gecer kasilmalar sizde dua edin kızlar??

allah yardımcınız olsun...

Yaptığım bütün alıntılar gitti. Bebişimle ilgili tüm güzel dilekler için teşekkür ederim. Bu arada dün akşam üstü beni de prima dünyasından aradılar. 4 -15 temmuz arasında e- bebekten hediye paketimi alabileceğim.

Evet canım güzel geçti kontrol. Sonunda ölçtü rahim ağzını. Tabi geçen hafta kasılmalar olunca ölçme ihtiyacı hissetti. Gerçi benim gebeliğimde risk görmediği için ölçmüyormuş.
Öyle anladım ben.

Canım e- bebek te var bebek askıları...

Canım serum gerçekten de rahatlatıyor. Benim de geçen hafta kasılmalarım olduğunda serum bağlanmıştı. 10 dk. içinde hissettim rahatlamayı. Endişe etme bu aylarda ara ara olacakmış rahmi doğuma hazırlamak için ama sıklığı önemliymiş.

arkadaşım merhaba.bende faceden primanın formunu doldurmaya çalışıyorum ama dünden beri hata veriyor.sen nasıl başardın bunu yardımcı olabilirmisin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…