mesajım sanaydı cnm ama beceremedim.okursan sevinirim.Yaptığım bütün alıntılar gitti. Bebişimle ilgili tüm güzel dilekler için teşekkür ederim. Bu arada dün akşam üstü beni de prima dünyasından aradılar. 4 -15 temmuz arasında e- bebekten hediye paketimi alabileceğim.
Evet canım güzel geçti kontrol. Sonunda ölçtü rahim ağzını. Tabi geçen hafta kasılmalar olunca ölçme ihtiyacı hissetti. Gerçi benim gebeliğimde risk görmediği için ölçmüyormuş.
Öyle anladım ben.
Canım e- bebek te var bebek askıları...
Canım serum gerçekten de rahatlatıyor. Benim de geçen hafta kasılmalarım olduğunda serum bağlanmıştı. 10 dk. içinde hissettim rahatlamayı. Endişe etme bu aylarda ara ara olacakmış rahmi doğuma hazırlamak için ama sıklığı önemliymiş.
kizlar benim doktor kontrolum de 32+6 da olacak
neler diyecek doktor coookk merak ediyorumm
bebisim buyudu mu, dondu mu, dogum icin normal mi sezeryan mi gorunuyorr
gunler gecmiyor sanki yaa
arkadaşım merhaba.bende faceden primanın formunu doldurmaya çalışıyorum ama dünden beri hata veriyor.sen nasıl başardın bunu yardımcı olabilirmisin...
form doldurmak için süre dolmuş olabilir çünkü ben doldurduğumda haber veren arkadaş son 2 gün demişti ve ben formu doldurali 2 hafta gibi oluyor.
32+ 6 dan sonra yine de pozisyon değiştirebilir canım. Mesela benimki şuan tam doğum pozisyonunda ama doktor hiç güvenme o zamana kadar çok pozisyon değiştirecek, son hafta gibi belli olur dedi.
canım 2 ay önce bende oldu bir defa kabız oldum hemen çıktı doktorum genel cerrahiye yönelndirdi o da şurup ve bir krem verdi kremi 2 defa sürdüm bıraktım doktor buz koy demişti sıcak koymak yanlış uygulama dedi. bir defa da buz koydum . yani hiç birini yapmadım kabız olmamaya dikkat ettim acısı geçti bezesi hala duruyor ama o dönemde çok araştırmıştım pamukla zeytinyağı koymak çok iyi geliyor demişlerdi onu da bir iki akşam yapmıştı
teyzoşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr biz geldik doktordan:)
Allaha şükür herşey yolunda...bebiş iyi,suyum normal...başı hala dönük aşaaada..doğum pozisyonunda ama bugün baya konuştuk doktorumla...yapım gereği ve bebişin büyük olmasından dolayı sezeryan olacam gibi...mesaj alındı yane:)
sağlıkla gelsin de kuzum...gerisi no prb:)
bu arada kuzum büyümeye devam ediyor teyzoşları ...2900 gr ve boyu da yaklaşık 46 cm olmuş...temmuz 25-ağst 1 arası sezeryan yolları görünecek bana bi sorun çıkmassa...işte böyleeeee...biz şimdi biraz uzanacağız kızımla...size haber verelim istedik ....sevgiler ,öpücüklerrrrrrrr
Allaha şükür herşey yolunda...bebiş iyi,suyum normal...başı hala dönük aşaaada..doğum pozisyonunda ama bugün baya konuştuk doktorumla...yapım gereği ve bebişin büyük olmasından dolayı sezeryan olacam gibi...mesaj alındı yane:)
bu arada kuzum büyümeye devam ediyor teyzoşları ...2900 gr ve boyu da yaklaşık 46 cm olmuş...temmuz 25-ağst 1 arası sezeryan yolları görünecek bana bi sorun çıkmassa...işte böyleeeee...biz şimdi biraz uzanacağız kızımla...size haber verelim istedik ....sevgiler ,öpücüklerrrrrrrr
Bizim de geçen hafta(33) kontrolümüz vardı, dr sizin bebiş gibi 2900 gr dedi. Yalnız oldukça iri olduğunu,bu gidişle 4kilo gibi doğacağını, o zaman da sezeryana alacağını söyledi. Sizin doktorunuz bu konuda ne diyor?İri bebek olunca sezeryanı tavsiye eder tarzda mı konuştu, yoksa zorunluluk gibi mi?Birçok doktor sezeryan yanlısı olduğu için güvenemiyorum açıkçası...
hippycimm maşşallahgüzel kızına, desene seninki de tombik gidio benimki gibi hatta bizden 200 gr fazla :))
ben de aynen senin gibi düşünüorum o sağlıklı olsun da nasıl doğuracağım önemli deil artık... biz de 38. hafta itibariyle doktorumuzla doğum şekline karar vericez bakalım... Allah hepimizin yardımcısı olsun... :))
Hepiniz sagolun kızlar eve geldik şimdi. Serumdan sonraki Nst de çıkmadı hic sancı.
İlkinde de hic hissetmedim kasilmalari nasıl öyle çıktı anlamadim(
Öptüm hepinizi ben dinlenmeye...
selam kizlar:)))
benimde kasilmalarim gecti derken dun aksamdan beri yine basladi yine alttan cikicak hissi oldu offf canim cok SIKkIn. sali gunu kontrolumuz var ins yine erken dogum riski var demez((
Kızlar selam biz hastanedeyiz serum bağlandı onu bekliyoruz.
Bugün kontrolumuz vardı, bebisimiz iyi Allah a şükür derken Nst de düzenli kazılmalar çıktı, isin ilginci ben hic hissetmedim, yani öyle sertleşme fln olmadı hic karnımda, acaba hep kazılma oluyor da ben mı anlamıyorm anlamadım. Doktor serum takalım o rahmi rahatlatiyo bu durumlarda sonra tekrar Nst ye bağlayıp bakalım sonucuna dedi, şimdilik bekliyoruz bakalım insallah gecer kasilmalar sizde dua edin kızlar??
Bizim de geçen hafta(33) kontrolümüz vardı, dr sizin bebiş gibi 2900 gr dedi. Yalnız oldukça iri olduğunu,bu gidişle 4kilo gibi doğacağını, o zaman da sezeryana alacağını söyledi. Sizin doktorunuz bu konuda ne diyor?İri bebek olunca sezeryanı tavsiye eder tarzda mı konuştu, yoksa zorunluluk gibi mi?Birçok doktor sezeryan yanlısı olduğu için güvenemiyorum açıkçası...
şimdiden sonra azalacak diyolar ama insan eski hareketleri hissetmeyince korkuyo genede...
bende sabahtan beri hiç hissetmedim sütü içtim bi iki kıpraşma oldu az hareketli
sonra demin yemeğimi yedim yerken çoştu sonra yine durdu
benimkindede azalma başladı sanırım
yaa bide şimdiden sonra kordon dolanması falan olabilirmiş ondan korkuyorum...
arkadaşlar 29. hafta civarı bebişleriniz kaç kiloydu,hep böyle öndenmi gidiyodu,maşaallah...yapı olarak biraz kalıplımısınızdır,benim bebiş ufakda ,bende ufak tefeğimdir,bi alakası varmı acaba merak ediyorum,bide beslenme düzeniniz nasıldı?....çok sordum afedersiniz ama bu bebeciğe nasıl kilo aldırabilirim onu araştırıyorumda...
buda size....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?