2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

mesajım sanaydı cnm ama beceremedim.okursan sevinirim.

kizlar benim doktor kontrolum de 32+6 da olacak
neler diyecek doktor coookk merak ediyorumm
bebisim buyudu mu, dondu mu, dogum icin normal mi sezeryan mi gorunuyorr

gunler gecmiyor sanki yaa

32+ 6 dan sonra yine de pozisyon değiştirebilir canım. Mesela benimki şuan tam doğum pozisyonunda ama doktor hiç güvenme o zamana kadar çok pozisyon değiştirecek, son hafta gibi belli olur dedi.

arkadaşım merhaba.bende faceden primanın formunu doldurmaya çalışıyorum ama dünden beri hata veriyor.sen nasıl başardın bunu yardımcı olabilirmisin...

form doldurmak için süre dolmuş olabilir çünkü ben doldurduğumda haber veren arkadaş son 2 gün demişti ve ben formu doldurali 2 hafta gibi oluyor.

selam kizlar:)))
benimde kasilmalarim gecti derken dun aksamdan beri yine basladi yine alttan cikicak hissi oldu offf canim cok SIKkIn. sali gunu kontrolumuz var ins yine erken dogum riski var demez((

32+ 6 dan sonra yine de pozisyon değiştirebilir canım. Mesela benimki şuan tam doğum pozisyonunda ama doktor hiç güvenme o zamana kadar çok pozisyon değiştirecek, son hafta gibi belli olur dedi.

haklisin canim
bebegim nerdeyse 4 ayindan beri hep bas asagi yerini artik hissedebiliyorum.ilk hamileligimde de 35. haftada donmustu

sanada çok geçmiş olsun. deniyim zeytinyağını. inşallah iyi gelir. çooooook teşekkür ederim tavsiyen için

teyzoşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr biz geldik doktordan:)
Allaha şükür herşey yolunda...bebiş iyi,suyum normal...başı hala dönük aşaaada..doğum pozisyonunda ama bugün baya konuştuk doktorumla...yapım gereği ve bebişin büyük olmasından dolayı sezeryan olacam gibi...mesaj alındı yane:)
sağlıkla gelsin de kuzum...gerisi no prb:)
bu arada kuzum büyümeye devam ediyor teyzoşları ...2900 gr ve boyu da yaklaşık 46 cm olmuş...temmuz 25-ağst 1 arası sezeryan yolları görünecek bana bi sorun çıkmassa...işte böyleeeee...biz şimdi biraz uzanacağız kızımla...size haber verelim istedik ....sevgiler ,öpücüklerrrrrrrr

Bizim de geçen hafta(33) kontrolümüz vardı, dr sizin bebiş gibi 2900 gr dedi. Yalnız oldukça iri olduğunu,bu gidişle 4kilo gibi doğacağını, o zaman da sezeryana alacağını söyledi. Sizin doktorunuz bu konuda ne diyor?İri bebek olunca sezeryanı tavsiye eder tarzda mı konuştu, yoksa zorunluluk gibi mi?Birçok doktor sezeryan yanlısı olduğu için güvenemiyorum açıkçası...

hippycimm maşşallah güzel kızına, desene seninki de tombik gidio benimki gibi hatta bizden 200 gr fazla :))
ben de aynen senin gibi düşünüorum o sağlıklı olsun da nasıl doğuracağım önemli deil artık... biz de 38. hafta itibariyle doktorumuzla doğum şekline karar vericez bakalım... Allah hepimizin yardımcısı olsun... :))

Son düzenleme:

canım genelde bebiş büyük olunca bi de özel hastaneye gidiyorsan sezeryan diyor doktorlar...
ben zaten çok panik bi yapıya sahibim..normal doğuma cesaretim pek yok...bi de bizim bebişin kafası biraz büyük..öyle olursa zaten normal doğuma pek yanaşmıyorlar...haa ama 4 kilo hatta 4küsür olup normal doğum yapan da var...biraz doktora bağlı sanırsam...sağlıkla gelsin de artık nasıl gelirse gelsin

teşekkür ederiz,evet tontiş olcek sanırsam teyzesi:)
Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip et bebişlerimizi

Kızlar az önce beni de aradılar primadan,ben kargo ile gelmesini istemiştim, önümüzdeki hafta içi gelirmiş.Ayy çok sevindim

Hepiniz sagolun kızlar eve geldik şimdi. Serumdan sonraki Nst de çıkmadı hic sancı.
İlkinde de hic hissetmedim kasilmalari nasıl öyle çıktı anlamadim (
Öptüm hepinizi ben dinlenmeye...

Hepiniz sagolun kızlar eve geldik şimdi. Serumdan sonraki Nst de çıkmadı hic sancı.
İlkinde de hic hissetmedim kasilmalari nasıl öyle çıktı anlamadim (
Öptüm hepinizi ben dinlenmeye...

cok gecmis olsun iyi dinlenmeler

selam kizlar:)))
benimde kasilmalarim gecti derken dun aksamdan beri yine basladi yine alttan cikicak hissi oldu offf canim cok SIKkIn. sali gunu kontrolumuz var ins yine erken dogum riski var demez((

canim ayni sorun bende de var ya ne olduysa bize nazar degdi herhalde . legen kemiklerime bastiriyo gibi benimde bol bol dinlenmek lazim

oooo canim masallah bebisine kocaman oldu artik o :)

aman canim dikkat et aynisini bende 1 hafta önce yasadim bende bi agri falan hissetmiyorum ama nts de sanci gösteriyodu hemde düzenli araliklarla bi de bana öyle panik yaptirdilar ki 1 hafta hastanede yattim gerci bana serum vermediler sadece magnezyum iciyorum ama yatiyorum bol bol sende yorma kendini fazla

arkadaşlar 29. hafta civarı bebişleriniz kaç kiloydu,hep böyle öndenmi gidiyodu,maşaallah...yapı olarak biraz kalıplımısınızdır,benim bebiş ufakda ,bende ufak tefeğimdir,bi alakası varmı acaba merak ediyorum,bide beslenme düzeniniz nasıldı?....çok sordum afedersiniz ama bu bebeciğe nasıl kilo aldırabilirim onu araştırıyorumda...

buda size....

günaydın kızlar...

canım benimde aklıma hep kordon dolanması geliyor..allah korusun bebklerimizi..

maşallah canım..yavaş yavaş temmuz annesi olmaya başladık

canım bebeklerin kilosu boyu için ayrı bi sayfa var ordan bak istersen ...benim bebek boyu ve kilosu genelde 1 hafta önden gidiyor...dr. genetik dedi..bizde biraz iri yapılıyız...beslenme olarakta ben hep diyetteydim..bebeğin alması gerekn yiyecekleri aldım hep...pilav...hamur işi tarzı..yağlı yemek tarzı..abur cubur..tatlı genelde yemedim.....

günaydın kızlar dün düğüne gittik bebeğim durmak bilmedi galiba sesten çok etkilendi ya da çok oynak bir kız :)... ama artık çok yoruluyorum oturduğum yerde bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…