aman canim dikkat et aynisini bende 1 hafta önce yasadim bende bi agri falan hissetmiyorum ama nts de sanci gösteriyodu hemde düzenli araliklarla bi de bana öyle panik yaptirdilar ki 1 hafta hastanede yattim gerci bana serum vermediler sadece magnezyum iciyorum ama yatiyorum bol bol sende yorma kendini fazla
kordon dolanması aklıma geldikçe hürperiyorum,neyseki dünakşamdan beri hareketleri gayet gzel eski düzenindede rahatladımgünaydın kızlar...
canım benimde aklıma hep kordon dolanması geliyor..allah korusun bebklerimizi..
maşallah canım..yavaş yavaş temmuz annesi olmaya başladık
canım bebeklerin kilosu boyu için ayrı bi sayfa var ordan bak istersen ...benim bebek boyu ve kilosu genelde 1 hafta önden gidiyor...dr. genetik dedi..bizde biraz iri yapılıyız...beslenme olarakta ben hep diyetteydim..bebeğin alması gerekn yiyecekleri aldım hep...pilav...hamur işi tarzı..yağlı yemek tarzı..abur cubur..tatlı genelde yemedim.....
ayy sorma bizde akşam nişandaydıkbenim kız giyinmeye başlamamdan eve gelip üstüm değişene kadar hep hareket halindeydi çok hoşuma gittigünaydın kızlar dün düğüne gittik bebeğim durmak bilmedi galiba sesten çok etkilendi ya da çok oynak bir kız :)... ama artık çok yoruluyorum oturduğum yerde bile.
günaydın kızzlar...
Şimdi izne ayrıldım zaten evdeyim dinleniyorum canım sağol.Aynen canım ağrıdan ziyade kasılma olduğunu da hiç hissetmedim, öyle sertleşme fln olmadı gerçekten de yaa:26::26:doktor bebek hareketi olarak algılamışsındır dedi. Neyse bir daha çıkmaz inşallah..
Sende bir daha oldu mu hiç kasılma, ağrı fln??
canım vallaha benim bebiş hep kilo olarak 2-3 hafta önden gidiyor en baştan beri...ben 67 kg ile hamile kaldım..zayıf değildim yani...minyon da değilimdir..beslenmeye gelince hamileliğimin başından beri bi kere bile kusmadım...tatlı,tuzlu,ekşi canım ne isterse yedim...bi tek şeker ölçüm zamanı endişeleniodum bu yemeye nolcem diye ama şeker de çıkmadı çok şükür...bu şekilde gidiyoruz şimdilik teyzesi...arkadaşlar 29. hafta civarı bebişleriniz kaç kiloydu,hep böyle öndenmi gidiyodu,maşaallah...yapı olarak biraz kalıplımısınızdır,benim bebiş ufakda ,bende ufak tefeğimdir,bi alakası varmı acaba merak ediyorum,bide beslenme düzeniniz nasıldı?....çok sordum afedersiniz ama bu bebeciğe nasıl kilo aldırabilirim onu araştırıyorumda...
buda size....
arkadaşlar 29. hafta civarı bebişleriniz kaç kiloydu,hep böyle öndenmi gidiyodu,maşaallah...yapı olarak biraz kalıplımısınızdır,benim bebiş ufakda ,bende ufak tefeğimdir,bi alakası varmı acaba merak ediyorum,bide beslenme düzeniniz nasıldı?....çok sordum afedersiniz ama bu bebeciğe nasıl kilo aldırabilirim onu araştırıyorumda...
buda size....
Dolayisiyla sezaryenin saglik sisteminde normal doguma gore daha pahali olmasi, doktorun daha az risk almak istemesi, gecenin bir yarisinda normal dogum icin gelmek zorunda kalmak yerine zamani belli olan bir doguma girmek istemesi gibi nedenlerin de birlesmesiyle Turkiye'de bu oran aşırı yuksek.
arkadaşlar 29. hafta civarı bebişleriniz kaç kiloydu,hep böyle öndenmi gidiyodu,maşaallah...yapı olarak biraz kalıplımısınızdır,benim bebiş ufakda ,bende ufak tefeğimdir,bi alakası varmı acaba merak ediyorum,bide beslenme düzeniniz nasıldı?....çok sordum afedersiniz ama bu bebeciğe nasıl kilo aldırabilirim onu araştırıyorumda...
buda size....
Canım aynı durum bende de var. ayrıntılı ultrasonda 1 hafta geride çıkmıştı ve önemli bir fark değil demişlerdi. sonra fark 2 haftaya çıktı benim doktorum da doppler ile kan akımlarına bakılması iyi olur acaba plesanta iyi besleyemiyor mu bebeği onu anlamak lazım dedi. Bizim de çok canımız sıkıldı, moralimiz bozuldu. Başka bir doktora randevu aldık perinatolog, özellikle ben de başka bir hastaneye gitmek istedim, başka bir doktor buldum kendim aynen sizin gibi aklımızda soru işareti kalmasın diye. Doktor doppler ile kan akımlarına ve suyun miktarına baktı, bu değerler şuanda normal önemli olan bu dedi. Bunlarda bir azalma olmaması gerekir bunun için de en öenmli şeyin dinlenme olduğunu söyledi.
Yani canım bence siz de kesinlikle doppler yapacak bir doktora gidin, ben muayene randevusu aldım, muayene esnasında baktı zaten ekstra birşey yok aslına. İstanbul'da isen doktorun ismini fln verebilirim. Bu durumda kan akımlarının incelenmesi çok önemli, para için fln diye düşünme, kesin gitmeni öneririm.
Bu arada kendini yorma, bol bol sol yana yatarak dinlen ve beslenmene dikkat et. Aklına birşey takılırsa sor canım.
kordon dolanması aklıma geldikçe hürperiyorum,neyseki dünakşamdan beri hareketleri gayet gzel eski düzenindede rahatladım
ayy sorma bizde akşam nişandaydıkbenim kız giyinmeye başlamamdan eve gelip üstüm değişene kadar hep hareket halindeydi çok hoşuma gitti
cnm yaa geçmiş olsun
inş bi daha sancı falan çıkmaz dineln devamlı
arkadaşlar bursalı olan varmı aranızda acil bi sorum olucak
kızlar primadan benide aradılar..haftaiçi kargoyla yollıycaklar..e bebeğe 15 temmuzdan sonra gelir dedi..bende zaten kargoyla istemiştim..benim için geç..ozmaan oraya gidemem diye kargoyu tercih ettim..
arkadaşlar bursalı olan varmı aranızda acil bi sorum olucak
selam kizlar:)))
benimde kasilmalarim gecti derken dun aksamdan beri yine basladi yine alttan cikicak hissi oldu offf canim cok SIKkIn. sali gunu kontrolumuz var ins yine erken dogum riski var demez((
teyzoşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr biz geldik doktordan:)
Allaha şükür herşey yolunda...bebiş iyi,suyum normal...başı hala dönük aşaaada..doğum pozisyonunda ama bugün baya konuştuk doktorumla...yapım gereği ve bebişin büyük olmasından dolayı sezeryan olacam gibi...mesaj alındı yane:)
sağlıkla gelsin de kuzum...gerisi no prb:)
bu arada kuzum büyümeye devam ediyor teyzoşları ...2900 gr ve boyu da yaklaşık 46 cm olmuş...temmuz 25-ağst 1 arası sezeryan yolları görünecek bana bi sorun çıkmassa...işte böyleeeee...biz şimdi biraz uzanacağız kızımla...size haber verelim istedik ....sevgiler ,öpücüklerrrrrrrr
Hepiniz sagolun kızlar eve geldik şimdi. Serumdan sonraki Nst de çıkmadı hic sancı.
İlkinde de hic hissetmedim kasilmalari nasıl öyle çıktı anlamadim(
Öptüm hepinizi ben dinlenmeye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?